tisdag 2 juli 2019

Sossarnas paradgren om dödsskjutningarna - tillsätt en utredning!

Mycket snack och löften i liten verkstad, passar sossarna mycket bra. Vi får se om det leder till ett nytt armband eller liknande "kraftåtgärder" i klass med korvgrillning!
Alla diskussioner om samhällets "lösningar" på de i huvudsak importerade problemen mynnar ut i ironi, parodi, sarkasm och uppgivenhet, eftersom något annat än att skratta åt Sveriges situation och dess "ledare" finns inte. Stefan Löfvéns trovärdighet i denna fråga, är under noll
Foliehatten fick ett insidertips som man kanske skall ta med en ”nypa salt!” Sossarna planerar, att tillsammans med återvändande IS-terrorister, skrämma skiten ur de kriminella gängen. Belöningen för IS-terrorister blir sedan jobb hos sossarna!

En del av svenska folket såg för över 10 år sedan vad som höll på att hända i Sverige och de kriminella gängens framfart! De som alarmerade blev kallade för ”nazistiska alarmister.” Nu har kriminaliteten fått flöda fritt i 10 år. Har det gått bra?
De som har minnet kvar glömmer inte sossarnas valfläsk 2018:
Är man gammal nog att rösta är man gammal nog att bli straffad som en vuxen. Jag(Löfvén) är beredd att sätta in militär mot kriminalitet i Sverige.”
Foliehatten skulle råda Stefan Löfvén, att omedelbart avgå, med hänsyn till att Sverige inte ska "styras" av en regering som är så inkompetent. En regering som leder Sveriges ska implementera en kortsiktig lösning och en långsiktig lösning.

Den kortsiktiga lösningen får på mycket kort tid stopp på de kriminella nätverken, krossar dem helt enkelt. Priset blir att människorättsorganisationer, FN och EU kommer klaga på våldsanvändningen från polisens och militärens sida
(vallöfte av Löfvén 2018) och de summariska rättegångarna med lagar som ska råda under undantagstillståndet.
Amnesty International kommer gråta över att vi skeppar psykopater i kriminella gäng till Afrika, för slutförvar i något land vi upprättar fängelseavtal med. Krig är krig, då finns det inte utrymme för finlir. Så går det när ignoransen bland politiker och vanligt folk, blir en dygd, och akutåtgärder måste göras för att rädda landet. Finliret, det löser sedan den nya regeringen, med den långsiktiga lösningen.
Sverige ska sedan styras under parollen "Aldrig igen" med allt vad det innebär.

Stefan Löfvén och många andra politiker, anser att de senaste dygnens händelser med två dödsskjutningar i Stockholm, är en följd av en utveckling som påbörjats för flera år sedan. I form av misslyckade skolgångar, bristande socialtjänst och ett samhälle som inte lyckats fånga upp unga innan de lockas in i kriminalitet.
Löfvén: ”Därför måste vi vara lika hårda mot brotten som mot brottens orsaker, och inte bara rekrytera poliser utan även lärare, socialarbetare, specialpedagoger som kan se till att unga har så pass goda framtidsutsikter att gängen inte kan rekrytera.
Importera en massa problem så att det krävs mer resurser i social sektor. Samhället är starkare än dessa gäng och står enigt för att knäcka dem.”

Som vanligt floskelbingo och inga reella lösningar eller förslag. Ett bättre sätt att handskas med dessa problem är att ha restriktiv invandringspolitik och endast ta in de som man vet kommer bidra med tillväxt.

Ska Löfvén bjuda de på läsk och ha en dialog? Eller vad har han för planer? Det inte Löfvén begriper är det är han och  Alliansregeringen som varit med och skapat problemet, med sin oansvariga invandring, ska nu ”försöka” lösa det! Ungefär som att kriminella ska upprätthålla lag och ordning. Om man importerar problem så måste väl bästa lösningen vara ,att exportera dom åter.

Naturligtvis ger detta inte speciellt mycket jobb för sociala insatser. Så soctanterna får söka diskjobb istället!
Man kan sätta rätt mycket pengar på att det konkreta han kommer med, är att tillsätta en "utredning" och därifrån ska allting lösa sig på nått magiskt sätt. Mycket fina ord och fjäsk men ingenting kommer hända. Classic sosse och vänsterpolitik, resurser till skolan, socialtjänsten och polisen? Inte stränga fängelsestraff samt utvisningar? Vilket slöseri med pengar. Bortsett från polisen, där behövs det faktiskt mer resurser

Ser fram emot den dagen alla gamlingar som röstat på detta parti sedan 1940 trillar av pinnen. Det är dessa personer som gör att det där partiet fortfarande är Sveriges största.

Om folk slutade köpa knark, så skulle vi inte ha det här problemet med skjutningar. Så höj straffen för alla narkotikabrott, även för Svensson som köper. Knarket är roten till nästan all grövre brottslighet. Det är därför vi har så många dödsskjutningar som är en kamp, om vem som får sälja knarket!
Vi behöver massvis fler knarkhundar. De ska inte bara jobba vid gränserna, hundarna ska patrullera gator, torg, skolor, arbetsplatser, kollektivtrafiken osv. Tänk att ha en sniffande hund vid T-centralen i Stockholm som kontrollerar alla som är där? Foliehatten är helt övertygad om, att många skulle åka fast. Gör sedan husrannsakan hemma hos dem.
 
Löfven har tyvärr inte den ryggrad som behövs för att stoppa utvecklingen. Det som behövs är ett total stopp för invandring från 3:e världen, med undantag för extrema fall. Sedan behöver vi en enorm återvandring av destruktiva personer och den enda lösningen är, att kriminalisera samröre med gängen, straffbart med direkt utvisning / fimpade bidrag för anhöriga. Detta är det enda som kan få Sverige att bli tryggt. Det kommer aldrig att hända, utan Sverige kommer sakta men säkert bli ett stort Chicago.

2 kommentarer:

  1. Det sedvanliga klassiska sättet.
    Tillsätt en utredning, låt den jobba några år. Begrav den i tysthet.
    och se, problemet är lö(s)t!

    SvaraRadera