onsdag 24 juli 2019

James Comey, f.d, FBI-chef vilseledde Trump, fastställs i en rapport!

Donald Trump sparkade FBI-chefen James Comey för över två sedan och det inte en dag för tidigt. Att anklaga Trump, för att ha samarbete med Putin bara för att han vann valet, var så jävla barnsligt och nästa i nivå av PK-fascism. Att Trump sprkade Comey, var för att återställa förtroendet för FBI.

S
vensk medias reaktion var osakligt hysterisk. Det finns inga formella felaktigheter i Trumps avskedande av Comey, det har han rätt att göra godtyckligt, utan att ange skäl. Men trots det lyckas twitterglappkäften på TV4, strula till det med sitt twitter-pladder och grötiga TV4 inslag. TV4 experten verkade inte ens kunna läsa twitter innantill, då han tolkade det som att det skulle varit Comey som kanske spelat in, samtalet mellan honom och Trump i januari 2017.

Sedan
James Comey blev sparkade i maj 2017, har han stått under utredning, för att han vilseledde Trump och privat sade att han, Trump, inte stod under någon utredning från FBI,  samtidigt som Comey vägrade att erkänna det offentligt.

Enligt RealClearInvestigations, RCI, kommer "Justice Department Inspector” Michael Horowitz att lämna in en rapport i september som innehåller bevis för att Comey "vilselett presidenten", samtidigt som han genomförde en aktiv utredning mot honom.
Även när han upprepade gånger försäkrade Trump om att han inte var ett mål för  undersökning försökte Comey i hemlighet att bygga ett konspirations-fall mot presidenten, medan han själv var aktiv i utredningen.

Enligt två amerikanska tjänstemän som är förtrogna med Horowitzs kommande rapport om FBI: s tjänstefel,  genomförde Comey i huvudsak en hemlig operation mot Trump som började med en privat "defensiv information” kort efter invigningen.

RCI: s källor säger att Horowitz har studerat textmeddelanden mellan FBI: s tidigare topptjänstemän och annan kommunikation som tyder på att Comey faktiskt genomförde en ”egen spion unde
rsökning” av presidenten under deras möte i januari 2017 i New York.
 
Om Comey hade skött sitt jobb som FBI-chef och ägnat sig åt att utreda brott i stället för att babbla på presskonferenser, hade han kanske haft kvar jobbet idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar