onsdag 31 juli 2019

SVT Nyheter och sanningen som skall döljas!

SVT Nyheter skriver: ”På måndagen knuffades en åttaårig pojke och hans mamma ner framför ett tåg på centralstationen i tyska Frankfurt am Main. Pojken avled av sina skador, rapporterar Bild.”
Mamman till den åttaårige pojken klarade sig genom att rulla in under perrongen. Gärningsmannen ska även ha försökt putta ner en tredje person, men misslyckades med det, enligt tyska tidningen Bild.

För en dryg vecka sedan inträffade ett liknande dåd i Tyskland, då en 34-årig kvinna knuffades framför ett tåg i Voerde i Nordrhein-Westfalen. Den misstänkte gärningsmannen en Kosovo-Alban, var känd av polisen sedan tidigare, bland annat för våldsbrott och rattfylleri.
Varför citerar SVT nästan allt från tyska tidningen Bild, men inte gärningsmannen etnicitet?
Bild: ”Der Mann ist laut Polizei afrikanischer Herkunft, soll aus Eritrea stammen.”
"Mannen är enligt polisen av afrikansk ursprung, han ska komma från Eritrea."

Det är inte bara SVT som inte tar med den uppgiften. Gäller i princip också övrig svensk media. Har det att göra med de svenska oförklarliga pressetiska reglerna.
Det är ett känt faktum att svensk PK-media alltid mörkar GM:s ursprung, när det är invandrare som utfört dådet. Orsaken är alltid den samma, de vill inte att svensken ska bli negativ till multikulti invandring. Det komiska är, att de flesta av dessa PK-media, även är huvudsakligen aktiva på Internet och borde inse, att deras läsare/tittare även får information från andra källor och att deras mörkning av fakta, framstår som agenda driven desinformation. Dessutom har PK-media tagit på sig (tillsammans med den rådande politikerkåren), att förblinda det svenska folket om invandringens baksidor. Det gynnar inte deras politiska agenda.

Foliehatten tror att SVT, liksom resten av MSM, gör sig själva en otjänst genom att aldrig nämna GM:s bakgrund. Man kan utan vidare hålla med om, att den inte alltid är relevant och då bör man inte nämna den, men är det verkligen så, att den aldrig, är relevant?
SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och ledande vänsterliberala politiker utgör idag det största hotet mot yttrandefriheten och demokratin. Införandet av "hets mot folkgrupp(HMF) - lagen" är en rasistisk lag som används för att tysta och döma infödda svenskar med svenska rötter, men aldrig omvänt. För invandrarna är det fritt fram att förtala Svensson, utan straffpåföljd.

Sveriges välfärd raseras och kriminaliteten slår rekord varje månad. Detta beror på en fullständigt galen och extremt kostsam asyl- och invandringspolitik. Sverige håller på att gå under och PK-media vägrar att berätta om bakomliggande orsakerna till detta elände. Det som sker i Sverige nu är hemskt.
Om vi inte ändrar på dagens asyl- och invandringspolitik, så tar det (till vårt lands utplåning), bara cirka 25 år, innan muslimerna blir fler, än infödda svenskar med svenska rötter. Kriminaliteten kommer att öka med raketfart. Förmodligen blir det omfattande massfattigdom och brutala lokala inbördeskrig.

Hur som helst, antar att man tycker att den viktiga nyheten är, att det är en galning som knuffat ner, flera personer på järnvägsspåret. Kan naturligtvis i utförligare rapportering i ett senare läge vara värt, att försöka ta reda på varför mannen gjorde detta och då skulle det falla sig naturligt, att även nämna hans bakgrund. Tydligen hade eritreanen utfört ett knivdåd i Schweiz.
Gissningsvis hade eritreanen utvisningsbeslut, dådet genererar ytterligare ett par år till i Tyskland, på de tyska skattebetalarnas bekostnad. Svensk MSM kommer vinkla detta, så att det är synd om de med utvisningsbeslut och att de hellre genomför ett brott än att skickas tillbaka, det är samhällets fel, att de här dåden inträffar.

Samhället har accepterat att dessa krutdurkar går runt på gator och torg, när de genast ska tas i förvar i väntan på att utvisningen genomförs. Detta är ytterligare tragiskt dåd till följd av flata godhetsknarkande politiker påhejade av journalister och PK-eliten.
En afrikansk man mördar ett vitt barn och försöker mörda hans mamma. Om en vit man hade mördat en afrikansk pojke och försökt mörda pojkens mamma, tror ni inte, att SVT hade kallat det för ett rasistdåd?
 
Undrar hur mycket Angela Merkels ord: "Wir schaffen das" (Vi klarar det) kommer eka i föräldrarnas huvud under resten av deras liv. "Wir schaaaaaaaffen das" Det finns dom som måste offras på mångkulturens altare för globalismens och för massinvandringens skull. Den här gången fick en åttaårig pojke betala priset.
Det är så mycket mord och våldtäkter i Sverige och Europa, att offren hamnar vid sidan av. Allt är tragiskt, men anledningen till brotten måste fram och politiska konsekvenser följa. Endast då kan vi förhindra att IKEA mordet och detta mord hindras. Vi har lämnat brottsoffer bakom oss, vi ser vilka som gjort det. Och det är alltid synd om gärningsmannen.

Det största hotet någonsin mot Sverige och svenskarna är Public Service, när ska folk förstå det? Deras mål är att kontrollera samhället och att befolkningen ska hjärntvättas till vänstermentalitet. Public Service spyr ut sin propaganda, helt och hållet obehindrat, varje dag, året om. Det är helt obegripligt att det inte har sprängts i luften ännu. Tjejdagiset på Rosenbad + feministnästet på Gärdet + reklambranschen = för Sverige fullständig katastrof! Foliehatten har svårt för, att Moderaterna som röstade för, att avgiften för PS skulle hamna på skattsedeln!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar