söndag 28 juli 2019

Den politiska rättegången mot ASP börjar nästa vecka!

Det finns alldeles för många tvivelaktigheter, hur polis och åklagare har hanterat fallet med ASP och absolut ingenting i det här fallet har hanterats enligt praxis. Kan det vara så, att det har att göra med att brottsoffret tillhör regeringens utvalda folk? Foliehatten anser, att det är ett politiskt mål som ASAP Rocky med entourage, hade oturen att hamna i.
 
Händelsen inträffade innan konserten. Larmet om händelsen inkom 21:53 den 30 juni (Förundersökningsprotokoll (FUP) s. 5). ASAP Rocky pekas ut som MGM redan 22:07 den 30 juni (FUP s. 7) och att han greps dagen efter. Beslut om att ASAP Rocky ska förhöras tas 19:41 den 2 juli (Expressen-artikeln). ASAP Rocky förhörs 23:52 den 2 juli (Expressen-artikeln). Asap hade tydligen meddelat polisen att han hade en film om hela händelsen och polisen förstod, att detta skulle läggas ut på Youtube.

Polisen säger sig själv inte kunna besvara varför beslut om förhör dröjde. Varför det tog två dygn innan förhöret hölls och häktningsorde
rn gavs, trots att ASAP Rocky själv delade en video på det misstänkta brottet i sociala medier kan inte åklagare Peter Claeson svara på.
Peter Claeson: ”Det vet inte riktigt jag. Jag gick på som jouråklagare och började klockan 16 på tisdag.”

Peter fortsätter: ”Polis hade informerat om att man höll på att jobba upp ett ärende och att man skulle höra av sig till mig under kvällen. Vad som hänt söndag till att dom kontaktat mig har jag ingen direkt kännedom om.”
Är inte Peter Claeson ganska otydlighet, ett indirekt erkännande för att man på många fler nivåer än normalt velat orkestrera detta fallet som handlar om att någon misshandlats och fått "ringa skador" (t. o.m. enligt åklagaren själv)?
 
Det enda som kan förklara detta, är att den kriminella terrorintresserade brottsoffret tillhör regeringens utvalda folk som enligt praxis, alltid ska tilldelas gräddfil av staten. Fallet är en tydlig politisk markering att "man får inte gå emot viljan hos regeringens utvalda folk". Hela FUP på 500 sidor, genomsyras av detta tänk!
Gymnasieamnestins konsekvenser skulle då lyftas på en ny nivå, eftersom det är en kändis som råkar ut för den och att kändisen visar sig både kunna hantera situationen och dessutom sätta stopp. Där brann det till i den politiskt korrekta åklagaren som satte igång hela apparaten med extra utredare och andra resurser.
 
Det märkliga är, att det tog två dygn för polisen att hålla förhör med och häkta (vilket redan var bestämt på förhand) en MGM som varit känd av polisen redan 15 minuter efter det misstänkta brottet, tyder på att staten ville ha mer tid, att orkestrera allting i det här fallet, på så många plan som möjligt.

Leif GW Persson: "Ett par tusen händelser av det här slaget kommer till polisens kännedom varje år och med flertalet av dem och även med sådana som kan ha varit betydligt värre – är det så att de skrivs av. Om det nu inte hade varit för att ASAP Rocky hamnat på den Svenska Rättvisans Scen. Istället har polisen genomfört en förundersökning på fem hundra sidor. Jag har inga invändningar mot det eller det polisiära hantverket i sig, men givet omständigheterna torde detta vara det mest utredda brottet av den här digniteten i vår polisiära historia."
 
Inte ”fan” utreder polisen varje motsvarande misshandelsfall lika grundligt som detta fall. Många fall läggs till och med ned, eftersom polisen inte orkar ta tag i detta.
 
Man behöver inte vara minsta konspiratorisk, för att inse, att rättsväsendet och polisen i det här fallet har gjort ett helt fantastiskt gediget arbete, av en mindre misshandel. 500 sidor väldokumenterad, komplett FUP. ASAP Rocky-fallet är alltigenom den kompletta motsatsen, mot hur de USA-relaterade fallen med Assange och The Pirate Bay hanterades.
 
Absolut ingen kan missta sig, att detta är signalering på högsta politiska nivå. ASAP fallet handlar inte om mångkultur, utan att ge det politiskt styrda rättsväsendet ett alibi, för den uppkomna och kommande hanteringen av Assange i svenskt domstol. De behöver ett bondeoffer, för att försöka rädda förtroendet. Det går väl sådär.....

Sverige och svenskt rättsväsende mot Trump och USA. Även om de aktuella "musikerna" säkert är väl insatta i identitetspolitisk offerhierarki, så tror
Foliehatten att dom helt enkelt inte fattade, den svenska varianten och afghanbarnens unika status i Sverige. Hade afghanen istället varit en vit svensk kille, så hade denne suttit häktat för sin "rasist-attack" och ASAP hade obehindrat kunnat fortsätta in turné. Dessutom hade P3 spelat hans låtar utan avbrott som belöning för hans "antifascism".

Foliehatten är ganska övertygad om, att det här triggades av den exempellöst usla hanteringen av Assange-fallet, där det förekommit påståenden, att rättsväsendet är korrupt och politiserat. Nu skulle man ta chansen till revansch och riktade sig till en amerikansk medborgare, så man kunde knäppa USA på näsan som tack för senast. Nu ska det statueras oberoende exempel. Rättsväsendet vill nu visa, att bristerna som blev tydliga i Assange-fallet inte är systematiska, utan nu ska man jävlar göra en utredning och ett rättegångsförfarande som innehåller allting. Exemplariskt.
Det har förekommit uppgifter om att BO nu har åkt till Iran, och således borde han vara utrikes när rättegången pågår, men enligt BO advokat, kommer han att infinna sig på tisdag, när rättegången startar.

Problemet är att ASAP Rocky inte kommer kunna dömas, då det framkommit att man inte kunnat säkra DNA-spår från gärningsmän på flaskan som påståtts har använts.
Saxar från nätet hur skärskadorna kan ha uppstått:
Om ni kollar fup:en så syns det tydligt hur hazaren håller sin vita mobil i höger hand i början av fallet, han hade den inte i handen utanför Max ,utan den kom fram senare. Dels kan denna mobil ha uppfattas som kniv då den har kromlist runt om som blänker, sen kan lcd-displayen gått åt helvete i fallet och eftersom han kröp ihop ett kort tag efter fallet medan dom kickade på honom kan han ev ha skurit sig på sin mobils display. ( den krossade flaskan var längre bort på andra sidan Olofsgatan som dessutom saknade spår) Jag kan dock garantera att en spräckt display är jävligt vass och otrevlig, jag skar mig själv på skiten när vi skulle plocka bort bitarna.”
Ingenting i FUP tyder på att man använt trasiga flaskor, är det inte rimligt att någon heller gjort det. Det utomstående vittnen på sin höjd påstår är att någon fått en flaska att träffa den s k BO som i sin tur själv på plats ska ha sagt att den träffade honom i ryggen, och då gått sönder. Om han själv nu liggandes kravlar omkring bland skärvor kommer han givetvis få små skärsår, vilket skulle kunna se ut ungefär som de han har nu.
 
Vidare har det kommit fram att BO pratat "afghansk gatuslang" och sagt "One kick and one hit, and we got them" - översatt av någon amerikansk advokat och skickat till svenska försvaret.
Man har alltså haft för avsikt att ta en fight och sen kräva skadestånd. Det här kommer att bli jobbigt för svenskt rättsväsende. Det här som skulle bli så bra och visa våra rättsvårdande myndigheters förträfflighet.

Korruptionen vi redan sett är bara toppen på isberget. Sverige är genomruttet och förljuget. Det är därför det är så relativt tyst i media, man kan inte ta sin vanliga position och heja på offret, för i den andra vågskålen ligger inte ASAP Rocky och hans livvakt, utan Sveriges rättssystems trovärdighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar