tisdag 30 juli 2019

Kommer Antifa att stämplas som terrororganisation?

Donald Trump har varnat för att man “överväger” att beteckna antifascist-gruppen Antifa som en terroristorganisation och dess syster organisationer runt om i världen.
Tillkännagivandet kom efter en resolution från senatorerna Ted Cruz och Bill Cassidy tidigare denna månad som fördömde Antifa och kräver att den utses  “till en allvarlig inhemsk terroristorganisation”.

Även om det är oklart hur allvarligt Trump egentligen ser på idén, verkade han stödja åtgärden och sade att det skulle "göra det lättare för polisen att göra sitt jobb."

En organisation som AFA ska förbjudas som är förespråkare av totalitär ideologi, folkmordsförnekande och våldsbrott. Sådana ideologier och organisationer hör inte hemma inom lagens råmärken helt enkelt. Terrorstämpling av AFA skulle sitta fint, även i Sverige. Det skulle ge sossarna problem, eftersom de vill förbjuda extremistiska organisationer och enligt sossarna är inte AFA en extremistisk organisation. Det har förekommit många fall där Säpo i sista stund lyckats stoppa vänsterextremistiskt våld som hade slutat med många döda, ska vi vänta på att det dör 50 personer, innan vi pekar ut dom?
 
Ett stort problem är att AFA medlemmar i regel är bara korkade verktyg och de som styr och organiserar i bakgrunden går fria. SÄPO borde bevaka dessa människor, men tyvärr är det så att SÄPO idag är infiltrerat av
vänstern, så det kommer inte att hända.
 
AFA är en organisation som sätter de politiska förtecknen under sina bus-drifter. Syftet med AFA, är att förvuxna snorungar ska kunna springa runt och busa och reta upp samhället, ha lite roligt och hitta lite spänning i tillvaron. Politiken är bara skitsnack, den är till för att motivera det infantila busadet, att man besitter pinsamt löjliga åsikter, utan någon som helst logisk tråd är skit samma, bara man kan motivera sitt kravallande lite med dem, det är ju så skoj att reclaima stan lixom.

Många AFA är maskerade när de utför upplopp, stör demonstrationer eller något liknande. De är rädda, att nazister ska ta kort på dom och sedan åka hem till AFA-medlemmen, med 5-6 killar på kvällen, slå dom gula och blåa eller sprayar "jude bank eller Heil Hitler" på deras väggar.
I Lund demonstrerade NMR den 1 juni och AFA gjorde motdemonstration. Av bifogad video framgår efter 1:20, att en polisman går fram och pepparsprayar för skojs skull, en kille som beter sig lugnt och och en gång till, mot en annan kille efter1:25.
Videon visar att polisen har svårt att hantera yttrandefrihetshatande rödingar. De flesta med sunt förnuft, anser att det är två grupper patrask som bara gillar att bråka.

Efter det Foliehatten tittat på videon ett antal gånger, funderar han varför polisen låter vänsterterrorister härja fritt, medans man med batong och pepparsprej angriper nationalister som inte ens visar, någon form av aggressivitet?
Kan det vara så, att fotbollssupporters och NMR har regeringen gett grönt ljus åt polisen, att begå övergrepp mot och att man inom polisen skyddar vänsterextremister. De sadister inom polisen som gillar fega övergrepp tar sina chanser som videon visar.
Foliehatten undrar varför man inte låter NMR framföra sina åsikter i lugn och ro, förr eller senare kommer de antingen säga nåt korkat som får dem att framstå som efterblivna eller så kommer de göra sig skyldiga till ”häst mot soffgrupp(HTF)”. Varför klarar inte polisen, att hålla isär grupperna, hur svårt kan det vara?
Om man jämför hur polisen behandlar NMR och när de själva blir attackerade av invandrargäng, kan man inte tro, att det är samma poliskår.

Om ett förbud kommer i Sverige, i alla fall mot NMR, vad gör de då?  Kommer NMR, AFA och liknande gå under jord och bli mer hårdföra? Antagligen initialt. Men de är samma skrot, så de kommer gå under i militanta strider med polis/myndigheter och förhoppningsvis utrotas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar