fredag 5 juli 2019

Nazism är ingen åsikt, utan ett brott!

I ett pressmeddelande skriver regeringen, att rasistiska organisationer och även deltagande i sådana, kan komma att förbjudas i Sverige. Saken ska nu utredas av en kommitté, tillsatt av regeringen. Den organiserade rasismen är ”ett hot som behöver uppmärksammas särskilt.”

Återigen kommer regeringen med ett förslag om att förbjuda deltagande i terroristorganisationer. Det förra förslaget kritiserades av lagrådet, om att det skulle begränsa föreningsfriheten. Nu lanserar man ett snarlikt lagförslag, men denna gång riktat mot det man kallar rasistiska organisationer. Regeringen vill även få lagliga möjligheter att stänga ned medier som man anser vara rasistiska och ökad kontroll över vad som får sägas på Internet. Jättebra, då kan regeringen äntligen förbjuda Islam!

Vilket exempellöst
dravel av sossarna. Grundorsaken till alla de "motsättningar" som finns i dagens Sverige, är enkelt att beskriva. Användandet av vapen för att säkra områden för kriminell verksamhet, inte så sällan med mord, följt av rån, misshandel, skol- och bilbränder, våldtäkter, otaliga ofredanden m.m., det är de som utför dessa brott som skall skuldbeläggas. Regeringen har inte förstått, att de till stor del är folkets representanter i riksdagen och att "rätts"-väsendet, indoktrineringsinstitutionerna förskolorna, skolorna, lärosätena, biblioteken samt Public Service, är starkt indoktrinerat av vänstern. Makten för en folkfientliga politik, besluten är verklighetsfrånvända som leder till den otrygghet som allt fler, upplever i dag. Det är inte svenskarna som är problemet, utan Stefan Löfvéns språkbruk, "oanständiga, nationalister, "rasister", "fascister" och "nazister!"
 
Sossarna har nu i över 10 år bedrivit en rasistisk statsideologi med konspirationsteorier kring vita som innefattar folkmord på vita. Självklart är detta ett ytterligare steg mot diktatur. "Rasism" finns inte ens på topp-100-listan över problem i Sverige. Slutmålet är självklart att förbjuda alla som ifrågasätter mångkultur och massinvandring. Sossarna vill obehindrat kunna importera sina nya väljare, nu när dom övergett arbetarklassen fullständigt. Alla vänster om SD i svensk politik är fascister. S kallar SD för rasistiska i varannan mening, så det innebär att de även vill förbjuda SD? Kan vara det som är målet. NMR är ingen konkurrent till S. Men SD är. Enligt sossarna så är nazism ingen åsikt, utan ett brott. Så ajabajja ni som har nazistiska tankar. Ni blir kriminella.
Foliehatten tycker, att sossarna kan börja med sig själva (Malmö) och allt annat som ingår i deras rörelse.

Dom vill tysta allt och alla som inte delar deras värderingar. Något liknande har vi inte upplevt i Europa, utom möjligtvis lite grann när Nationalsocialisterna styrde Tyskland. Givetvis är det inte rasistiska organisationer som sig själva de vill förbjuda, utan de vill istället förbjuda andra organisationer som de ser som konkurrenter.
Om de skulle börja förbjuda andra organisationer för att slutligen sätta punkt för demokratin, så blir det en moralisk plikt för varje ansvarskännande medborgare, att med våld bekämpa och krossa sossarna, så att demokratin, samt samhällets och medborgarna frihet, kan säkras.
 
Kan det vara ett utslag av "den krympande radikaliseringen" som vi nu bevittnar? S är nästan halverat sedan 50 år tillbaka och de märker nu, hur deras makthegemoni över Sverige eroderas allt mer. Ett maktparti som upplever att makten sakta men säkert glider ur händerna, och där många sansade medlemmar och väljare har lämnat, kan mycket väl få för sig att börja slå vilt omkring sig och agera kraftfullt mot mycket små politiska motståndare och försöka "åtgärda" tämligen perifera problem, istället för att ta de stora problemen på allvar.

När det smäller, skjuts, dödas och våldtas på daglig basis väljer S och MP, att flytta fokus mot icke problemet "rasism". MP och S är genom korruption i praktiken de extremaste partierna i Sverige idag. Den värsta sortens populism och skenhelighet. Särskilt när de kallar andra för populister.

Ett farligt förslag från en farlig man från ett farligt parti. Ändras grundlagen och vissa åsikter/organisationer förbjuds är vi ute på ett sluttande och oåterkalleligt halt plan. SD skulle kunna förbjudas, då Löfven och andra sossar redan konstaterat, att de är rasister. Med annan regim kan andra "obekväma" organisationer förbjudas, exempelvis SSU eller kanske hela S som parti. Detta är sossarnas sämsta och farligaste förslag hittills!
Sossarna: "Jag ogillar dina åsikter och är beredd att döda dig för att slippa höra dem." Antingen har vi demokrati eller inte. Det finns redan idag lagar för vad organisationer och deras sympatisörer får och inte får göra. Det räcker. Annars kan vi skita i demokratin och införa diktatur.
Vem ska bestämma om en organisation är rasistisk? Frågar du en miljöpartist är ”Allt för Sverige”, en nazistisk organisation.

Är det inte lika bra att utlysa socialistisk diktatur a la Nordkorea direkt utan att krångla med grundlagar och omröstningar? För det är ju dit sossarna strävar. Klistra på Stefan Löfvén en militäruniform och börja rulla ut stridsvagnarna på gator och torg. Det hade varit ärligare än att försöka smyga in diktaturen bakvägen. Sossarna är ett mycket farligt parti. Alla goda krafter måste börja kraftsamla mot S innan vi blir DDR version två.
 
Det är oerhört sällan Foliehatten läser något bra i kommunist-tidningar, men men.. Även en blind höna kan hitta ett frö. Det är svårt att förbjuda åsikter och ideologier, vem vet var det slutar.
Flamman: "Den svenska regeringen vill bara förbjuda nazistiska organisationer, men öppnar för framtida makthavare att förbjuda även andra organisationer och symboler som är obekväma."

Flamman fortsätter: ”Rasism, fascism och nazism växer sig starka i orättvisa samhällen. Det är ingen slump att stödet för SD ökar och att nazistiska NMR har självförtroendet att öppet framföra antisemitism och islamofobi samt hota folkvalda politiker. Inom de branscher som till exempel byggbranschen där konkurrensen om jobb och löner är hårdast ökar också stödet för rasistiska partier. Om Socialdemokraterna och Miljöpartiet menar allvar med att vilja bekämpa nazisterna i NMR borde de lägga tid och energi på att driva en politik som bekämpar arbetslösheten och bostadsbristen. Ett första steg i en effektiv antirasistisk regeringspolitik är alltså att strypa Centerpartiets och Liberalernas inflytande över svensk politik.”

Hets mot folkgrupp (HMF) är en blöjlag och ingenting annat. Att ha en åsikt är helt meningslöst och irrelevant, om man inte får sprida den, skapa opinion och organisera med den, vilket är precis vad lagen är till för och sammanfattar väl socialismens syn på "demokrati" och "yttrandefrihet!"
Våldtagna begrepp, dragna i smutsen och piskade till att bli ett Frankensteins monster under socialismens vidriga fanor.
Socialisterna har ingen rätt att definiera om demokratibegreppet.

Demokrati innebär folkstyre och ingenting annat. Det sträcker sig till spelreglerna, själva protokollet för styret och har inget, absolut ingenting alls, att göra med åsikter, schismer eller sakpolitik.

Ingen åsikt, idé eller politisk hållning kan vara demokratisk eller icke-demokratisk. Det är socialdemokratiskt skitsnack och det enda undantaget är åsikten att uttryckligen vilja avskaffa det demokratiska systemet och införa ett annat.
Alla åsikter och partier platsar i demokratin. Skall man hindra någon från inflytande, gör man det genom att värva röster till en egna saken, och ingenting annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar