tisdag 23 juli 2019

Det EU sysslar med är en ren parodi!

Många är irriterade över den årliga flytten av EU mellan Bryssel och franska Strasbourg. Det krävs 1 miljon röster av medborgare i EU för att protestera mot ett beslut. När man ute i Europa lyckades samla in 1 miljon underskrifter som krävdes, kastade man helt enkelt underskrifterna i papperskorgen.
 
Anna Maria Corazza Bildt (M) och Göran Färm (S) skriver: ”När det gungar under fötterna på Europas ekonomi är vi eniga om att vi inte får missa chansen till en stor besparing, som också skulle få kraftigt positiva konsekvenser för miljön - att stoppa Europaparlamentets flyttkarusell till Strasbourg. Varje år kostar flytten av Europaparlamentet mellan Bryssel och Strasbourg de europeiska skattebetalarna cirka 2 miljarder kronor. Årligen släpps 19 000 ton koldioxid ut i onödan, för att parlamentet måste resa till Strasbourg 12 gånger per år. Stora delar av personalen flyttas från ett land till ett annat varje månad, vilket kräver dubbla uppsättningar datorer, skrivbord, stolar, kopiatorer och så vidare. Flytten är många emot. Samtliga svenska parlamentariker och många fler parlamentariker har röstat för ett stopp.

Räknar man på det nu aktuella klimathysterin, så har Strasbourgflytten på 10 år ansvarat för 190000 ton koldioxidutsläpp och det är fullständigt vansinnigt. Ovanpå detta får skattebetalarna årligen betala 2 miljarder för flytten, 20 miljarder på 10 år.

EU parlamentet låsas sedan applådera Greta när hon talar. Maken till hyckleri får man leta efter. Foliehatten känner fullständig avsky, över falskheten hos EU.
En hel värld av ungdomar som demonstrerar för klimatet och sin framtid samtidigt som EU parlamentarikerna låtsas, att de står bakom och applåderar Greta, när de egentligen för en hel ungdomskår bakom ljuset. Foliehatten tycker att EU representerar världens värsta hyckleri.

Som om detta vansinne inte räcker har två av Sveriges största klimatgurus, Johan Rockström och Anders Wijkman förslaget, att en EU-kommissionär tillsätts, direkt under ordföranden, med nästintill oinskränkt makt över samtliga kommissionärer för övriga politikområden. De anser att global uppvärmning är en ödesfråga av sådan dignitet, att den EU-kommissionär som har ansvar för klimatfrågorna måste ges övergripande makt över övriga samhällssektorer. Till posten som kommissionär med makt i EU föreslår Wijkman. Sveriges miljöminister Isabella Lövin.

Helt otroligt. När man tror att det inte kan bli värre, så blir det trots allt. Vad blir nästa steg för de människofientliga globalisterna? ”Handlar om mänsklighetens överlevnad”
säger Anders Wijkman. Det handlar om etablissemangets överlevnad och inget annat!
Lövin är den perfekta kandidaten. Hon flyger för hela 4 miljoner kronor om året för skattebetalarnas pengar. Bara för att ”känna sig fräsch” som hon har sagt till PK-media.

Att pengarna rullar i EU utan kontroll, känner kanske inte de flesta till och ingen i EU vill stoppa bedrägerierna i EU-parlamentet.
500 miljoner EU-medborgare styrs av 751 EU-parlamentariker. Dessa avslöjades i en bedrägerirapport 2008 som har förskingrat i genomsnitt motsvarande en miljon tvåhundratusen (1 200 000) kronor per politiker under ett enda år (2006).
Talmannen i EU förbjöd att rapporten blev offentlig. Parlamentet förbjöd att ytterligare år granskas. Över hälften av de politiker som valdes in i EU-parlamentet i juni i år är omvalda. Ingen hade ställts inför rätta för begångna bedrägerier. Medborgarna är totalt ovetande om denna ofattbara korruption i deras eget parlament, som nu bara kan fortsätta!

Som ordförandeland kan Sverige visa handlingskraft och ta tag i demokratiskandalen. Väljer regeringen att tiga och låta korruptionen ha sin gång, är tjuvsamhället legitimerat också för oss övriga medborgare i EU skriver Björn von der Esch.
Fortfarande finns ingen revisionsrapport på bordet, de senaste 10 åren!

Det senaste påbudet från EU är, att de försöker förbjuda allt bruk av vulkaniserat gummi (används t ex i sneaker-sulor, bil- och cykeldäck, konstgräsplaner m. m.) från 2022. Detta är ett typexempel på hur EU lägger sig i sådant, de inte har något att göra med. Konsekvenserna för svensk/nordisk fotboll av ett förbud mot konstgräs av den typ vi känner idag (och som innehåller granulat av vulkat gummi i botten) skulle bli väldiga, både på ungdoms- och elitnivå. Däck ska vi inte ens tala om...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar