onsdag 17 juli 2019

Lorentz Tovatt MP:s nya stolpskott!

Miljöpartiets Åsa Romson lämnade riksdagen 2017 och ersätts av Lorentz Tovatt, före detta språkrör för Grön Ungdom som vill avskaffa rösträttsåldern, så att även bebisar kan rösta i riksdagsvalen i ett twitter.Läs gärna kommentarerna!

Lorentz Tovatt är MP:s klimat- och energipolitiske talesperson och han säger i en kommentar att Ringhals-reaktorerna är ”dysfunktionella, trasiga och farliga” och inte kan drivas vidare ”med ursäkten”, att en stängning leder till ökade utsläpp. Han tror också att bortfallet av el när de stängs kan ersättas med vindkraft, grundat på förhoppningar om en snabb och drastisk ökning av andelen förnybar el i Europa.

Lorentz Tovatt fortsätter den tradition som MP har, att politiker kan få vräka ur sig vilka lögner som helst, speciellt om man är MP-politiker, "Ringhals är dysfunktionellt" ett uttalande som visar, på total inkompetens.
Den som påstår att kärnkraften är ”dysfunktionell” har ingen susning om vad han/hon talar om. Denna energiform är högteknologisk. Med inbyggda säkerhetssystem och perfektion i driften som knappast någon annan energiform kommer i närheten av. Det pågår forskningen kring morgondagens kärnkraft för fullt i många länder. Utom i det dysfunktionella MENA landet Sverige. Denna kärnkraft använder uranbränslet gång efter annan tills där återstår en mycket liten radioaktivitet. Men att få en liten MP nöt till hjärna, att förstå detta är snarast omöjligt.

MP lovade i valet 2018 att sänka CO2 utsläppen, men med nedläggningen kommer MP:s miljöpolitik orsaka större CO2 utsläpp, raka motsatsen till deras budskap till väljarna.
Lorentz Tovatt med gymnasieutbildning ifrågasätter Konjunkturinstitutets forskningschefs uttalande om ökade utsläpp av växthusgaser vid förtida avveckling av Ringhals, Lorentz menar att Ringhals kommer att ersättas med vindkraftverk relativt snabbt! Han kan ju då själv bygga de dryga 1900 vindkraftverk som krävs för att ersätta elproduktionen från Ringhalsverket! Viken j*la clown!

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

 2. Med tanke på utvecklingen inom den svenska skolan och kompetensnivån hos våra politiker ser politik ut att vara ett framtidsyrke, för då behöver man uppenbarligen varken ha förstånd eller tankeförmåga att dras med

  SvaraRadera
 3. Vi importera morgondagens politiker

  SvaraRadera
 4. Towatt har hållit på att yra på detta viset en längre tid..
  Är man en Äkta Fanatiker har sanning ingen betydelse, det viktiga är att få ut "budskapet", sant eller inte...
  mp är inte ensamma om att handla på detta vis.
  Svensk politik av idag är något av det mest dysfunktionella som finns just nu.
  Obildade, okunniga, hycklande politiker som vräker ur sig precis vad som helst!
  Stassministern, aka Löfvén tycker att det är dags för kvinna som högdjur i EU?
  Ett rent imbecillt yttrande, den person som ledar EU (med all dess inflytande över oss) SKA var den bäst meriterade, man eller kvinna,(eller nåt annat)..

  (Bara lite morgonsur...)

  SvaraRadera