tisdag 9 juli 2019

Media mörkar en järnrörsskandal i Grums!

I slutet av juni avslöjades i Grums en saftig ”järnrörshistoria” som inkluderar mordhot och löften om våldtäkt mot både barn och vuxna som ”SVT och MSM” som av en händelse, helt lyckats förbise. Så märkligt, eller hur?
Man kan undra varför och media tiger? Händelserna kommer till uttryck i en branschtidning samt i alternativ media.
NWT toppar med "snart brummar och gnäggar det igen" medan Värmlands Folkblad skriver bekymrat om något
sommarkollo som någon kommun inte längre verkar ha råd med.
Summa summarum
är att frustrationen växer, men ingen ser omfattningen, eftersom media vägrar att rapportera eller ställa frågor till politiker myndigheter om varför man låter saker och ting gå så långt. Mer bekvämt att skriva om brum och gnägg.

Man skall inte heller glömma, den vanliga svenska ängsligheten. Rasiststämpeln. Det är detta vapen som de vänsterliberala förstörarna har använt sig av i över 30 års tid. Så fort någon går till botten med problemet och talar klarspråk, så är personen i fråga en ond rasist och sedan sopar man problemet, under mattan. Istället börjar man diskutera personens politiks onda åsikter, istället för grundproblemet.

Hyresgäster i ett område i Grums vågar inte längre släppa ut sina barn för att leka sedan en grupp invandrarbarn flera gånger gått till attack både verbalt och fysiskt. Bland annat rör det sig om barn som slagit andra med påkar och hotat med våldtäkt. Hyresgästföreningen kallade Grums hyresbostäder, kommunen och polisen till möte för att försöka lösa problemen. I ett skarpt brev riktat till polisen, Grums hyresbostäder och socialtjänsten kräver hyresgästföreningen, att något görs åt situationen. I slutet av förra månaden, hölls ett första möte.

Problemen har funnits sedan slutet på förra sommaren, men har eskalerat under våren och försommaren. Det handlar främst om en grupp barn i åtta- till tioårsåldern som går samman och attackerar barn som går ensamma. 
Men de har även attackerat kvinnor verbalt.
Kan det vara ”barnsoldater?”
Hyresgästföreningen är oroliga för att om inget görs, kommer situationen bli ännu värre eftersom det kommer bli en djupare konflikt av ”vi mot dem-tänkande” och främlingsfientlighet.
De som ställer till med bråk, bus och våld i det här fallet är barn till nyanlända. Därför börjar grannar dra kopplingar mellan problemen och främlingsfientliga åsikter. I längden leder detta till ett väldigt segregerat bostadsområde där grannar i mångt och mycket talar om ”vi mot dem” vilket bara kommer eskalera om det inte bryts väldigt snart.” skriver föreningen i sitt brev.
Det är inte allvarligt vad dessa oinbjudna ungar gör mot våra egna barn. Och det är rasistiskt att bli fientlig mot dessa främlingar, eftersom vi ju ”måste” leva ihop.
Det är
mycket intressant att notera hur hyresgästföreningen trippar fram på äggskal. Problemet är inte att de svenska barnen blir skadade, får sitt liv begränsat och mår skitdåligt. Utan i stället är problemet att de svenska barnen kommer att bli främlingsfientliga, enligt deras sätt att tänka. Man kan också notera, att invandrarbarnen har misshandlat de svenska barnen med "plåtrör". Man undviker medvetet det mer naturliga "järnrör." Självklart är det inte järnrör, för vi vet vilka vi ska tjata på, om det i flera år till. Det skulle associera till en annan mer känd järnrörsskandal skapat av media!
I snart 20 år har media medvetet slutade skriva ut om det är invandrare, för att inte skapa rasism. Likaså varför BRÅ slutade redovisa ursprung 2005. När alternativ media på nätet och skriver sanningen och inte mörkar, så blev förstås gammelmedia och vänsterpolitiker sura och kallar dem främlingsfientliga.
Foliehatten säger som Dr Phil: "Du kan inte ändra på det du ignorerar."

I Hem & Hyra kan man läsa: ”Stryptag som lämnar blåmärken, slag med pinnar så blodvite uppstår och hot om våldtäkt. Det är några exempel på vad en grupp barn till nyanlända migranter utsätter andra barn för i värmländska Grums.”
Malin: ”Min ena dotter gråter på kvällarna och vill att vi ska åka till husvagnen för att hon är så rädd. Och vi kan inte säga till heller för då kommer repressalier: de stoppar in sopor i brevinkastet eller går på mina barn ännu mer när jag inte är med. Eller så är de kaxiga direkt när man säger till. Att som vuxen bli spottad i ansiktet och få höra att ”jag lyssnar inte på dig för du är kvinna” och bli kallad för ord som jag inte ens vill ta i min mun, är otroligt kränkande. Det kan låta konstigt för den som inte upplevt det – men man tappar liksom allt när ett barn gör så mot en och vet inte vad man ska ta sig till.”
 
Barnpsykologen Åsa Landberg är det ovanligt att barn blir så här våldsamma.
Åsa: ”I regel har vuxna ett mer våldsamt beteende än barn. Att barn gör så här är ovanligt. Då är det något allvarligt som ligger bakom.”
I regel har vuxna ett mer våldsamt beteende än barn. Att barn gör så här är ovanligt. Då är det något allvarligt som ligger bakom.
Monica Ekström, distriktsordförande för Rädda Barnen i Värmland, varnar för att situationen." Verkar inte som
Monica har träffat så värst många invandrarbarn i sitt liv.
 
Ödets ironi tycks slå till, lagom till ”landsfaderns” besök i Grums avslöjades en svensk bruksortsidylls utveckling sedan migranternas ankomst. Tänk att makten ojar sig över "nazism" och samma dag kunde man läsa i SVT Nyheter, att det var dags att lära svenska barn försvara sig mot invandrarvåldet, med att överlämna mobil och annat.
Från Kil till Grums och vidare till Stockholm, där ett krigsliknande tillstånd nu av landets höga polischefer förklaras vara det nya normala. Samtidigt i en parallell värld, enbart befolkad av idioter! Säpo
bossen Klas Friberg varnar för ökat våld från högerextremister.
Friberg: ”Det finns risk för att den här rörelsen kan öka när det gäller dem som är beredda att begå våldsbrott.”

De ansvariga i Grums kommun och polis säger: ”Till hösten ska vi därför ha ett informationsmöte med tolkar för de här barnen.”
De ansvariga tror på fullt allvar, att detta skall hjälpa! Uppenbarligen vet de här ”ungarna” precis vad de vill kalla svenska kvinnor för. Frågan är, vem har lärt ungarna att säga dessa ord som Malin inte ens vill ta i sin mun?
Tror verkligen myndigheterna, att svenskar ska börja uppfostra invandrarbarn bara för att de flyttar hit? Snälla nån! Invandrarna har redan ett vi-och-dom-tänk mot alla svenskar, men det bryr sig pk-zombies naturligtvis inte om. Det handlar om barn, är myndigheternas inställning!

Alla andra insatser i all ära , men frågan är om inte myndigheterna i Grums behöver ta i med hårdhandskarna och att men det behöver statueras exempel. informationsmötet skall familjerna utan omskrivningar informeras vad deras barn håller/hittar på och att detta är oförenligt med svensk lag (något man som asylsökande förbundit sig följa). En rejäl varning skall utdelas. Minsta incident efter mötet, skall leda till att familjer vräks från bostaden eller flyttas någon annanstans i kommunen eller Sverige. Det bästa vore givetvis om någon familj som uppenbart saknar asylskäl dras i MigV:s snabbspår och utvisas strax efter mötet.

De som följer Snapchat och ser filmer(hundratals) med övergrepp på svenskar av invandrare, så är det vardagsmat, säger någon emot blir man dödshotad. Dagens politiker och journalister mörkar, problemen som är gigantiska och det här problemet har nått en sådan storleksordning, där det inte längre kan lösas genom parlamentariska metoder.
Det ligger i sakens natur.
Svenska politiker och media har övergett den, för politiskt korrekthet. Politiken har vunnit över förnuftet. Tänk också på, att de så kallade kulturkrockarna hela tiden innefattar våld och vidrigt beteende från dem mot oss, istället för språkliga missförstånd eller komiska situationer man berättar om i efterhand. Sverige är så absurt att en våldtäkt eller misshandel räknas som en kulturkrock, något man ska utbilda om, tolka till. Svenskarna måste acceptera detta faktum, annars kan de bli rasister.

Framför allt är en viktig insikt att det inte handlar om flyktingar, utan om människor som enbart söker bättre ekonomiska livsvillkor och därför skiter de fullständigt i hur de uppfattas eller beter sig,
de fortsätter med sin kultur, medan svenskarna förväntas betala priset. Den enorma fientligheten som många invandrare har mot svenskar, har återigen visat sig och det är inte första gången. De är så fyllda av hat och maktbegär och har lätt till våld, avståndet mellan tanke och handling är kortare, uppmuntras kulturellt.
Media och svenska politiker har blivit perversa av all mångkultur. De reagerar inte normalt längre. Skjutningar ses som normalt, bombningar våldtäkter mord, rån urskuldas och bagatelliseras. Man undrar om svensken någonsin kommer vakna.

Så hör röstade Grums 2014: S=48% och SD=14,9%
2018: S=41.2% och SD=23.2%
Foliehatten är helt övertygad om, att siffrorna i valet 2022 ser helt annorlunda ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar