onsdag 31 maj 2017

Är det en kampanj från media att få bort Anna Kindberg Batra?

De senaste dagarna har det satts igång ett drev från media att tunga moderater i bl.a. Stockholm vill få bort Anna!

Enligt Aftonbladet: ”En av anledningarna till det tappade förtroendet är beskedet om att man var redo att föra samtal och förhandla med Sverigedemokraterna i riksdagen. Sedan dess har opinionssiffrorna rasat."

I själva verket handlar det om något helt annat. Media försöker nu ”kratta” manegen för en fortsatt Löfvén ministär. I detta drev ingår att höja ”Lööf” till skyarna och sätta dit Moderaterna!
Att nedgången skulle bero på hennes tal, om att kunna samtala med SD skulle Foliehatten snarare säga, handlar om att hon och M i allmänhet nu utsätts för en kampanj från medias sida som skulle utmåla M som fasansfulla som ens kunde tänka sig detta, samtidigt som samma media inte har några som helst problem med att V påverkar budgeten.
Totalt ologiskt tills man inser, att Alliansen med stöd av
SD skulle kunna göra vänstern irrelevant under rätt lång tid framöver…

Om tunga moderater i Stockholm och Skåne vill ersätta AKB före valet, så är det för att möjliggöra en Alliansregering. Och för att en Alliansregering med L och C ska fungera, så måste M återvända till Reinfeldts policy i invandringspolitiken.
En ekvation som blir svår att lösa!

AKB är ett problem, ingen gillar henne särskilt mycket... Hon ger ett proffsigt intryck och skulle säkert passa mycket bra som minister, men tror inte att någon ser henne som en statsminister. Lite för otydlig, säger inte som det är, känns som en förvaltare etc. Men AKB är fortfarande typ 100 gånger bättre är Löfvén. Många gillar Hanif Bali, men han anses vara, en gnutta för kontroversiell.
 
Egentligen har M försatt sig själv i denna situation. Först hade men en partiledare som fokuserar enormt på ett håll - fri invandring och SD-hat.
Sedan tar M sämsta möjliga alternativet och väljer en ny partiledare som är starkt förknippad med den gamla, så de som gått till SD ser henne inte som ett alternativ. Sedan backar hon halvvägs bort ifrån Reinfeldts åsikter i riktning mot SD.
Vilket gör att hon skrämmer bort "öppna era hjärtan" folket, samtidigt som hon är alldeles för förknippad med Reinfeldt och för halvhjärtad i sina uttalanden för att någon av de som lämnat ska lita på M. De som lämnat för SD, tror att det bara är snack,
det blir samma politik igen efter valet som innan - vilket är rätt sannolikt.

Just nu blöder M väljare som inser att
den invandringspolitik som drivits, är ett pyramidspel som till slut kraschar och arvet efter Reinfeldt som ansåg att SD var nazister.

Att byta ut AKB löser ingenting. Det är överlag en dålig strategi att byta partiledare, så fort något går dåligt. Nationalkonservatismen är på frammarsch eftersom folk är genuint oroade över utvecklingen med terrordåd och eskalerande kriminalitet och implementeringen av Islam i Sverige. Därför är Sossarna inte längre ett 40 %- parti och därför är Moderaterna inte längre ett 20 %- parti.
Folket har dessutom sett vad en Allians politik ställer till med i samhället. Försämrad välfärd och sämre arbetsvillkor inom offentlig sektor, där en stor del av folket jobbar. För att finansiera en allt mer resurskrävande migration.

Om M ska ha en chans att hämta tillbaka väljare, så behöver de en partiledare som kommer utifrån. En person från näringslivet, UD eller allra helst något populärt kommunalråd ute i landet som är obefläckad av den världsfrånvända politik som Reinfeldt med flera stod för den sista tiden och denna krets behöver rensas ut!

Skall bli väldigt intressant att se om media lyckas i sitt drev, att avsätta AKB! Vi kan den närmaste veckan se framemot en ökad smutskastning från framför allt Aftonbladet!

Foliehatten har tittat i sin ”spåkula” och ser att media kommer att lyckas att avsätta AKB. Den person som kommer att ersätta AKB, har inga kopplingar till katastrofen Reinfeldt!

tisdag 30 maj 2017

Det sovande folket vaknar en efter en!

I en artikel på DN:s debattsida går nu mediegranskaren Lars Truedson, föreståndare ut och sågar mediernas rapportering om invandring och integration. Den är inte trovärdig menar han, och stöder sig på de opinionsundersökningar där SOM-institutet genomför och där frågor som mediernas trovärdighet i olika föreningar ställs.

Remarkabelt är att Truedson stöder sig på en opinionsundersökning, visserligen utförd av ett aktat institut, men som ändå ifrågasätter mediernas trovärdighet. Tidigare har dessa resultat tolkats som att främlingsfientliga krafter försökt och delvis lyckats med att undergräva mediers trovärdighet.

JeanetteGustafsdotter
, VD Tidningsutgivarna: ”Den senaste tiden har vi märkt att misstroendet har ändrat karaktär. Nu vill man tvärtom att vi ska publicera mer, man misstänker att medierna mörkar och inte publicerar sanningen. Utan tvekan är det krafter som utnyttjar detta för att misstänkliggöra folkgrupper.”


Journalisterna har kollektivt försvarat en invandringspolitik i 20 år. Har du inte varit för denna politik, fick du ingen karriär. Det gäller fortfarande. Eftersom journalisterna är vana att få sin vilja fram, så har man systematiskt trakasserat och mobbat alla partier eller politiker som emellanåt ifrågasatt detta.

Jou
rnalisterna bestämde att detta var en brännhet fråga och i svenska medier nämner man Hitler dagligen, för att alla som ens tänker på att ifrågasätta något. Kåren skapade onda och goda och själva var de goda. Alla som har en annan åsikt var onda.

Expo är nog den deep-power som haft mest att säga till om här och har framgångsrikt fostrat och dompterat jou
rnalistkåren i alla år.
 

För 20 år sedan debatterade danska journalister om man skulle redovisa etniska bakgrund eller inte. Man kom då fram till att hudfärg är irrelevant men att det skall vara upp till läsaren att själv fundera ut om etnisk bakgrund är relevant för en händelse eller inte. Man ansåg att det skull bli en farlig samhällsutveckling om läsarna inte hade förtroende för om makt och media brydde sig om samhällsproblemen eller ignorerade och mörkade dem.

Detta var alltså för 20 år sedan i Danmark. Så långt har inte PK-eliten på Södermalm funderat ännu. Istället har man ägnat sig åt att kleta nazism på allt och alla. Södermalm - Twenty years afte
r!
 

MS-medierna kör PK-racet. Och det har betytt att man inte har sagt sanningen om invandring och integration. Men nu har Stefan Löfven konstaterat att man varit "naiva" och M har öppnat dörren för SD. En förskjutning av PK i MS-medierna har tveklöst skett. En mycket stor förskjutning dessutom.

Men medierna har ju inte blivit trovärdigare för det. Snarare tvärt om.
DN har nyligen gjort en U-sväng på nyhetssidor med en gedigen kartläggning av kriminella invandrarungdomar. 


Jenny Sonesson lyfter fram attitydändringen i Dagens Samhälle.

Vi var många som tappade hakan när DN nyligen presenterade en kartläggning som visar att det är unga män med invandrarbakgrund som står bakom vågen av brutala skjutningar. Ledarsidan proklamerade; var inte rädda för fakta! Inte med en rad erkändes att studien är en positionsflyttning av landets största morgontidning, inte heller att man gått hårt åt oss som efterlyst kunskap om kriminella för att stävja brott. ”


Anna Rantala Bonnier, F! såklart, skriver arg och uppfostrande replik till Jenny Sonessons inlägg.
”Jenny Sonesson skriver i sin krönika om vikten av att släppa beröringsskräcken kring brott, invandring och samhällsklass. Själv verkar hon lida av beröringsskräck vid kön och det faktum att den stora majoriteten våldsbrott begås av män.”
Det finns ju på nåt sätt en gudomlig rättvisa i vad medias likriktning och propaganda kring migration och mångkultur ledde till. Journalister tyckte att de skulle uppfostra folk och påverka politiken, utan att de själva hade en aning om vilka problem som började tränga sig på. Följden blev alltså att alternativa medier fick sitt stora genombrott, att misstroendet ökade och att politikerna fortsatte med en politik som ledde oss mot rena avgrunden. I slutänden så var det bara SD som vann på journalisternas idioti.
Var det så det var tänkt?

Man ska komma ihåg att om SD blir störst eller jättestora nästa år, så har de helt och hållet svensk media och vår journalistkår, att tacka för det.Om nu 3 av 4 afghaner är äldre än vad de uppgivit kan fortfarande domstolarna inte kräva åldersbedömning. Straffen för våldtäkter blir "ungdomsvård"… var tredje, enligt SvD.
Media har inte varit trovärdiga. Det har påverkat hela samhällsutvecklingen. Nu skyller man på SD för det, men makten ska granskas. En anledning är nu, att det inte är de svaga/flyktingar, de som journalistiken värnar om som ljuger, bluffar, beter sig som ”svin.”

Helt enkelt, journalistiken kraschade när det inte var makten utan flyktingarna som blåste skjortan av skattebetalarna. Till en kostnad av en "pizza" - kändismakteliten talar!

Nu skyller man även på rädsla för främlingsfientlighet, men ärligt talat, svensken är ökänd för att stigmatisera den som säger sin åsikt, om den avviker eller ställer något som helst krav på arbetsinsats. Det är ju så mycket lättare att sussa vidare!

Hur blev det så här? L
athet och bekvämlighet bland journalisterna. Att jobba med två uppgifter: Att den svage kan ljuga och att myndigheter inte gör sitt jobb, eftersom politikerna inte gör sitt jobb, det är mycket jobbigare att fördjupa sig i. Klick, klick, klick, snabba nyheter ska det vara!

40 procent av alla asylsökande i flyktingströmmen 2015 var och är "livsutvecklingsresenärer". Nej, Sverige kan inte ta hand om alla. Så vi fortsätter mobba och frysa ut tjänstemän och andra som har mage, att ha åsikter som inte ledningen tror på.

Vilka har deltagit i farsen? Stat, kommun, media, skolor… vilka har sagt nej, vilka försöker
nu i efterhand putsa på sitt rykte?

måndag 29 maj 2017

Extremfeministernas nya hatobjekt – statyer!

Du ser dem överallt; statyerna med kungar och stridskämpar till häst. Stoiska. Praktfulla. Tyst stirrandes ut över världen. Men var finns kvinnorna?
Detta var utgångspunkten för koreografen Anna Källblad och konstnären Helena Byströms arbete City horses.
Här möter dans de offentliga skulpturerna du dagligen går förbi, ute i parker och på torg. Det blir en stadskoreografi i ständig rörelse – om makt, existens och kvinnokroppen i det offentliga rummet.
En hyllning, och samtidigt ett slags monument, över hästtjejernas styrka och mod, helt i paritet med ryttarna på häststatyerna runt om i Europa.

Extremvänsterns nya hatobjekt: statyer. Svensk extremvänster lyckas inte komma på en enda originell tanke. Allt deras tankegods är importerat från extremvänstern i USA. Det här är en väldigt viktig förklaringsmodell för att förstå vänsterrörelsen i Sverige. Vi ska ta över den amerikanska skulden, trots att den svenska samhällsutvecklingen i allt väsentligt varit väsensskild från den amerikanska.

Applicera den även på vänsterns inbillade arvsskuld över slaveriet, vilket i modern tid fått som följd, att vi skyddar dem och när folk som paradoxalt nog i vår tid, själva håller slavar. Oj, vad amoraliskt det hela är. De flesta längtar tillbaka till den gamla hederliga vänsterrörelsen som stod för något, inte dagens relativiserande, mjäkiga samling av oskulder som mest söker likes på sociala medier och kliar varandras …. i slutna sällskap.


Det här är nog, utan konkurrens, det mest löjeväckande, fantastiska och roligaste video som Foliehatten någonsin har sett. Ett ekipage av fritt galopperande feminist ston som paraderar runt som vår tids by narrar, samtidigt som perplexa turister och normala svenskar beskådat spektaklet på första bänkraden. Den svenska grenen av IS sitter nog i sina förorts lyor och skakar vid detta laget.

Det är dags att låta yxan gå nu, postmodern feminism är en cancer som har ätit upp och idisslat den feministiska rörelsen på samma sätt som den extrema islamismen har gjort, att allt samexistens med ens moderata muslimer omöjlig.
De man kan hoppas på är att videon sprids jorden runt, så att folk får veta vad som pågår i det där konstiga postmoderna landet i norr.

Nu finns galoppen på youtube': Swedish feminists are galloping the streets against the patriarchy! Missa inte kommentarerna!


Frågan är vad man egentligen vill uppnå? Att "galoppera" är väl ganska barnsligt, infantilt och okonstruktivt.

Dessa feminister är som ISIS. Vänstern och islamister har gemensamt att man vill riva statyer, förinta kulturarv. Islamisterna som river kyrkor i Mellanöstern
och kommunisterna som gjorde samma sak i Sovjet.

Beröringspunkterna är för många för att det ska kännas intellektuellt bekvämt. Hetsen mot oliktänkande, den rigida egna världsbilden, det religiöst fanatiskt mässandet om att snart, snart blir det bättre! Bara kalifatet upprättas/patriarkatet störtas kommer den utopiska tillvaron infinna sig.

Dessa ”
missar” förstår inte själva sin priviligerade situation, för att använda deras egna nomenklatur. Tycker man att mångkultur är eftersträvansvärt och något som utvecklar samhället tycker många att man skulle kunna samla ihop ett par hundra miljöpartister och fi:are och skeppa ner dom till valfritt arabland så att dom kan berika deras kultur.
 
Danmark har ett markant annorlunda inställning till migration. Det är ett resultat av att landet inte är fredsskadat på samma sätt som gamla Svea. Den kollektiva själen i Sverige har glömt hur det är att vara under attack och nu när det väl sker är man ytterst inkapabla att ens identifiera, att så är fallet. Det är dags att få upp ögonen i större utsträckning.
 
Har dom inget vettigare och gnälla över statyer, så bör dom söka hjälp. Statyerna är en del av Sveriges historia. Det är något med Stockholms innerstad och livet för överklassen, i en roll som feminister. Dessa feminister begriper inte att statyer är en del av vår kultur och inte som de röda hästarna från Dalarna.

Trängselskatten i Göteborg 2016 gick inte till infrastrukturen utan till ……..!

Trodde ni att man betalar trängselskatt för att minska trängsel och miljöslitage?
Trodde ni att man betalar trängselskatt för att finansiera infrastruktursatsningar?
Tänk om!
Att pengarna går till regeringens budget kan vara ett brott mot det avtal som finns och nu hotar Göteborgs kommun med en juridisk process.
Meningen var att de stora satsningarna på infrastrukturen i Göteborg ska till viss del finansieras via trängselskatten. Det garanterar det avtal staten ingick för flera år sedan med Göteborgs stad, kommunerna runt Göteborg och regionerna i Västra Götaland och Halland. När trängselskatten infördes för tre år sedan sa västsvenska politiker att det inte fanns någon som helst risk för att staten i en framtid skulle använda intäkterna till andra saker än det Västsvenska paketet.

Johan Nyhus, (S) kommunalråd i Göteborg:
”Vi har ju ett avtal om hela Västsvenska paketet där trängselskatten ingår. Då tycker vi att man från regeringens och
Trafikverkets sida pratar med avtalsparterna och informerar. Om det är brott mot det ingångna avtalet vet inte vi, men vi har bett vår stadsjurist att undersöka saken.”

Men infrastrukturminister Anna Johansson (S) säger att det hela rör sig om en budgetteknisk lösning som inte ska påverka satsningarna.

Anna Johansson:
”Under 2015 hade staten kraftigt ökade utgifter bl.a till följd av flyktingmottagandet. För att komma under utgiftstaket fick alla departement gå igenom och se vad man skulle kunna bidra med. En sådan åtgärd var att istället för att staten tar upp lån gällande trängselskatterna så fick Trafikverket göra det.”

Det Anna Johansson eller Magdalena Andersson inte vill tala om, är att statens finanser är mycket ännu värre än de ser ut. Regeringen tar till alla trix för att försöka täppa igen ”slukhålet!” De statliga företagen får på sig skulder, utan även de enskilda myndigheterna för att dölja läget. Trängselskatten i Göteborg går nu till statskassan för att finansiera slukhålet=invandringens kostnader och Trafikverket ska istället låna pengar till Västlänken och de andra projekten i Göteborg.

Ett annat trix för regeringen är att kraftigt höja utdelningarna från de statliga företag. Dessa tar på sig skulder som delas ut som utdelning till staten.
Det ser som en sorts bolagsplundring. Vad händer om ett statligt bolag hamnar i trubbel? Kommer det inte kosta rätt mycket mer att få det bolaget på rätsida? 
En annan intressant fråga är om vägnätet ens kan sättas som pant. Frågetecknet är om vägen ägs av Trafikverket - i deras balansräkning står tillgångar bara upptagna till runt 1 miljard  kronor, för det andra ifall det är en tillgång som kan utmätas. För att kunna pantsätta något måste det förmodligen gå att sälja.
En sak är i alla fall säker, vi har flera "pantade" minister med "överkuckun" i spetsen som inte går att sälja, hur än vi försöker!


Nu låter man även statliga myndigheter ta lån direkt från Riksgälden för att inte statsbudgeten ska drabbas av underskott, vilket är ett ren bokföringsmässigt trix.
Sedan kan man undra vad "låna upp till trängselskatterna" innebär. Lånar man upp pengarna med framtida trängselskatter som säkerhet eller vad?
Staten plundrar nu allt man kommer över för att kunna fortsätta finansiera invandringen liiite till!
Regeringens tillvägagångssätt är att försöka skjuta upp kraschen i statsfinanserna, till efter valet 2018.

Egentligen är det här en form av bedrägeri. Vi har blivit lurade helt enkelt med hela syftet med trängselskatten - pengarna går inte till infrastruktur.
Om någon skulle göra samma sak i ett aktiebolag, så kommer ekobrottsmyndigheten att vakna. Men politiker verkar straffimmuna i Sverige. Dumhet och enfald borde inte vara en ursäkt heller. Undrar om Magdalena  möjligtvis specialstuderat Enron? Låter förvånande likt deras upplägg. Alla känner till hur det gick för detta bolag!
 
Det kostar sannerligen att ligga på topp. Endast de mest godtrogna kan ha gått på de så kallade löftena från politikerna, om att pengarna från trängselskatten skulle investeras i infrastrukturen. I Stockholm blev det både en höjning och utökning av avgifterna, för att få in ytterligare 5 miljarder. Konstigt det där...

Kanske just därför man försöker frisera siffrorna? Fasaden ska se bra ut och det är "fullt i ladorna" och Sverige går som en Tesla säger man inför långivare. Bakom fasaden håller huset=Sverige redan på att falla samman och nattväktarstaten är redan här på många ställen i landet. Finns väl ingen ansvarskännande byggherre som vill bygga hyresrätter till hyresgäster som inte kan betala hyran? Lösningen är på vanligt sossemaner att "någon annan betalar" detta också tills pengarna tar slut. 

 
Man har alltid ädla syften när man argumentera för högre skatter men när väl pengarna ligger i statens kista då är de inte öronmärkta längre. Så har sossarna alltid betett sig och aldrig fattar Svensson att han blir lurad.
Trängselskatten har rätt namn nu. Det blir trängre i Sverige när vi får fler invandrare som tar plats. Så långt stämmer det. Å andra sidan är det ren stöld av medel som skulle gått till infrastrukturen.

Jämför gärna med den
Göran Persson som stal ett antal miljarder ur pensionskassorna. Resultatet ser vi nu, ”skitdåliga” pensioner.
 
Inte konstigt att politikerföraktet är så stort i Sverige. Majoriteten av svenska folket tror ännu att S och MP gör något bra för Sverige.

Men vart efter samhället förändras till det sämre, kommer fler och fler få upp ögonen för hur politikerna har misskött vårt land.

Inte blir det bättre av, när man inser att kommunerna gör på ett liknande sätt via Kommun invest. Går ihop och borgar för varandra och lånar upp ohyggliga summor. Detta belastar inte heller kommunkassan... på kort sikt.

Vad händer när skiten träffar fläkten?
Bostadskris, höjda räntor, kommuner och statliga verksamheter kommer att få lägga en allt större del av budgeten på att betala gamla lån och betydligt mindre pengar till kärnverksamheten.
Det här kommer inte bli bra...

Inget annat än
galenskaper!

 


söndag 28 maj 2017

IS-anhängare går inte att utvisas och Säpo bryr sig inte!

Migrationsverket har beslutat utvisa en 30-årig syrisk IS-anhängare som friats från terroristbrott mot en shiamuslimsk moské i Malmö. Men utvisningen till Syrien eller Saudiarabien kunde inte verkställas. Därför släppte Säpo honom fri – trots att han anses farlig.

Syriska armén gör stora framryckningar på alla fronter i Syrien just nu och inom 6-8 månader är Syrien befriat! I Irak är Mosul snart befriat och för irakierna återstår att komma överens med kurderna i norr. Om ett år när de flesta IS-anhängare återvänt till sina ”hemländer” kommer det mesta av konflikten i Syrien vara över och därmed kan Sverige införa nya regler för syrier och börja skicka hem alla.
 
Den misslyckade utvisningen av IS-terroristen visar hur ”sinnessjukt det svenska systemet” är och hur svagt Sverige är rustat för att möta den invandrade verkligheten. Är du IS-terrorist kan du inte utvisas, och eftersom du inte kan utvisas kan Migrationsverket inte sätta dig i förvar. Hur är det då tänkt, att Sverige ska kunna skydda sig mot terrorism?

Man bör också notera hur snabbt terrorattacken på Drottninggatan har försvunnit ur mediebevakningen. Media anser att attacken på Drottninggatan var en Jihadattack som skall behandlas som en enskild händelse. Inte ens efter attacken i Manchester förs några seriösa diskussioner kring varför islamister vill döda folk i Europa. Det är en fråga som ingen journalist eller politiker verkar vilja ha ett svar på.

Politikerna är mer än ”livrädda”, att frågan om Islams utbredning i Europa, skall komma högst upp på agendan. Den hänger ihop och är en del av en större konflikt mellan väst och Islam. Väldigt få politiker och journalister förstår att det är stor skillnad mellan Islam och västvärlden. I Islam hyllar man fortfarande jihad och de islamiska erövringarna. Man hyllar Muhammed och hans efterträdare, kaliferna. I väst pratar man inte om sin historia, då är man nationalist! I väst är det globalismen som gäller.
 
Efter varje jihadattack säger politikerna och media, att vi skall fortsätta att leva som vanligt. Att inte låta jihadisterna påverka hur vi lever våra liv. Men den metoden fungerar inte längre. Sverige och Europa behöver ändra sin politik och börja ta Islams terror på största allvar.
Islam är inte en religion på samma sätt som kristendomen. Det är en religion som i sina grundtexter påbjuder jihad=heligt krig, för att upprätta och utbreda Islams styre.


Svensk PK-media kräver nu politisk handlingskraft av politikerna. Äntligen skulle man vilja säga! Är det modigt och framsynt? Men var ifrån ska den politiska handlingskraften och modet komma ifrån?

Politikerna som infört och lovsjungit mångkulturen har målat in sig i ett hörn, där ingen, absolut ingen, har den handlingskraft som behövs för att genomföra radikala ändringar i vår politik. Många har kommit till den insikten om, att det börjar lukta ”game over” för mångkulturen. Vad är det som föranlett den nyligen diskuterade svängningen för DN och Wolodarski? Game over för mångkulturen?

Idag skulle den politiska handlingskraften handla om, att ta itu med islamism och Sunni och Shiakonflikten som drabbat Sverige och den är våldsbejakande. Men finns den handlingskraften?
Det är nämligen samma politiska handlingskraft och mod som PK-media har drevat och piskat ur politikerna förr, när det begav sig, med REVA och Romregistret över brottslingar. Men då var bara ansatsen till politisk handlingskraft rasistisk ondska och den ”brun målades” med blixtens hastighet. Idag är detta bortspolat!

Att PK-media först nu,
kommer krypande efter de senaste terrordåden, med krav på handlingskraft, är anmärkningsvärt. För bara något år sedan ”brun målade” samma journalister alla, som hade minst kritik mot den våldsbejakande religionen Islam.

Men vilka kunskaper om Islam har PK-media och våra beslutsfattare? Vi har ingen som helst chans mot det vi kallar terrorism, så länge vi inte förstår vad som händer. Idag famlar våra beslutsfattare i mörker, utan vare sig karta eller kompass.
Foliehatten gissar att många svenskar anser att PK-journalisterna är fega, dumma kräk r verkligheten har slagit till hos de med ”skygglappar” försedda journalisterna.

”PK-ismen”
= ”postmoderna socialismen” är den ideologin eller snarare är det en fanatisk verklighetsförnekande sekt, som ligger bakom dagens accelererande vanvett.
Kärnan är en extremvänster-idé att Väst bär skulden för allt ont som resten av världen råkat ut för och att denna skuld måste sonas! = Analogt med hur Marx hyllar arbetarklassen och förutspår att den ska krossa kapitalismen.
Med omformulerad retorik är det exakt den tanken som dominerar ”PK-ismen”, vilket förklarar deras perversa gullande med alla utomeuropeiska migranter, som dyker upp här enbart för att de lockas hit med fagra löften om feta sociala förmåner.
Klart som korvspad att människor i lusfattiga länder åker till Sverige då de får höra om livstids försörjning utan att behöva jobba!! Enda villkoret är att man påstår sig vara ”på flykt!”
För varje troende muslim är det som att erövra nytt territorium från de ”otrogna=väst” utan att behöva använda vapen. Man får det serverat på ett ”silverfat” av PK-isterna!
På Merit Wagers blogg kan man läsa vilka rövarhistorier om Sverige som valsar runt i de stora flyktinglägren i Mellanöstern.
Behöver man pengar är det bara att gå till närmaste bankautomat och trycka, så kommer pengarna. I Sverige kommer det pengar i brevlådan i det hus man tilldelats varje månad !” Inte att undra på att det stod tiotusen förväntansfulla invandrare till att få leva i detta ”drömland”, varje vecka. Tänk att bara få sitta på kafé hela dagarna, med landsmän och snacka skit om hemlandets politiker. Inte bara ett drömliv, Sverige gör verklighet av drömmen.


Hade journalisterna och deras liberal-demokratiförespråkande ägare menat allvar med politisk handlingskraft hade dom förespråkat och ställt krav på massiv repatriering av dessa problemelement. Men det gör dom ju rakt inte.
Insikten kommer krypande, sakteligen. Frågan är vad det innebär på handlingsplanet, politiskt, opinionsmässigt och befolkningsmässigt.
 
I DN av alla tidningar kunde vi läsa:
När 24-årige Ahmed Abbas jobbade som svensklärare för nyanlända i en mellanstor svensk stad gjorde han en upptäckt: många av hans elever var anhängare av terroristgrupper.

”Nästan alla elever var syrier. Jag märkte hur majoriteten sympatiserade med Nusrafronten, som är en del i al-Qaida.” Eleverna delade upp sig på rasterna.

Bland de unga männen handlade mycket av snacket om Syrienkriget. Några var IS-anhängare, ännu fler stödde den al-Qaidatrogna Nusrafronten. Ahmed Abbas minns särskilt en lektion. Eleverna fick läsa en svensk tidningsartikel om Syrienkriget. Där stod att Nusrafronten är en terrororganisation.

Hatet mot shiamuslimer är en central del av ideologin bakom sunnimuslimska terrorgrupper som IS. I höstas tog IS på sig en brandattack mot en shia
moské i Malmö.
DN kan berätta om hur svallvågor från de blodiga konflikterna i Mellanöstern når även till svenska orter.
Ahmed Abbas: "Att den här terrorn kommer att komma till Sverige. Vi kommer att få se terroristbrott. Och då kommer även shiamuslimer som jag få skulden."


Trump talade häromdagen om att NATO behöver befatta sig med migration och terrorism, utöver det traditionella försvarsarbetet.

Polsk minister: 
Vill vi ha politiker som påstår att vi ska vänja oss vid attacker, och som beskriver terroristattacker som incidenter, eller vill vi ha starka politiker som ser faran och på ett effektivt sätt bekämpar den?"
fvén sa för en dryg månad sedan att vi ska komma ihåg att den störste terroristen (Breivik) var inte muslim. Med andra vill han bagatellisera islamisk terror och hävda att ”högerextremism” är farligare. Ingen seriös debattör i MSM eller bland politiska motståndare har vad jag sett bemött detta påstående och varför inte? Jo man vill inte brunstämplas. Glöm inte att många av invandrarna är Löfvén nya valboskap!

lördag 27 maj 2017

Bluffmakaren Ygeman lovade att 80.000 skulle utvisas!

2015 sökte 163.000 personer asyl i Sverige. Anders Ygeman säger till SVT Nyheter i januari 2016, att uppemot 80.000 personer kan utvisas som inte får uppehållstillstånd.

Det har nu gått 1 år och 4 månader och det har visat sig att det är en ren och skär propagandabluff, i stil med Goebbels! Det som har hänt är att den 10 april 2017 säger Anders Ygeman, att polisens resurser ska ökas, för att fler beslut om utvisning ska kunna verkställas. Polisen behöver fler kollegor för att kunna prioritera detta.

Det som förvånar är, att så många okritiskt svalde denna bluff, men det kanske beror på, att många trodde att Ygeman och sossarna ”äntligen” insåg problematiken och ville göra något.
Att man gick ut med dessa enorma utvisningar, var att minska kritiken mot den stora asylmottagningen och inte minst det katastrofalt låga stöd som sossarna hade i opinionssiffrorna och de blev alltmer desperata.

Men bakom fasaden lurar de som huggormar och vill inte oss något gott. Hade de velat oss något gott, hade de ändrat på migrationspolitiken radikalt, redan
tidig höst 2015, men istället skröt Löfvén, om att vi kan ta emot hur många som helst. Det var inte bara Löfven och hans rödgröna anhang som skröt över vår stora förmåga att svälja hur mycket invandrare som helst, också politrukerna på de statliga verken var bredda, att låta hur många som helst komma in i landet. Under flera veckor kom det 10 000 i veckan och den liberala vänstern jublade.

Att 80 000 migranter skulle utvisas är mer eller mindre ”skitsnack.”
Detta var förra årets störste fake news!

Tro aldrig på ledande politiker eller på stora medier! De arbetar tillsammans för att dupera det svenska folket och vi måste lära oss att de är ljuger i alla lägen. De kände ett stort tryck från folket över den enorma invandringen 2015 som fullständigt skapade kaos i det svenska samhället. Istället försökte de sig på en undanmanöver, för att slippa de värsta kampanjerna från alternativmedia och över en miljon svenskar som kan rösta på SD.

Matskribenten Lisa Förare Winbladh skriver en debattinlaga i Expressen att::
de påbörjade massutvisningarna av asylsökande ungdomar är det största politiska misstaget i modern svensk historia”.
Hon skriver om hur statsminister Stefan Löfven lovade att inte bygga murar, men att det är just vad som sker när människor får utvisningsbeslut och sätts i en arrest eller på en kriminalvårdsanstalt.

Lisa skriver; "Vi klarar att undervisa, vårda, fostra, försörja och integrera. "Vilka "vi"?
Alltid dessa "Vi". Tror väldigt många yrkesarbetande svenskar är förbannat trötta på att höra från journalister, och kulturpersonligheter, de som bidrar minst för att hantera denna röra, vad "vi" klarar av.
"Vi" betyder alltid "du" i vänsterns ögon. "Vi jobbar tillsammans = jag sitter på en stol och ser på när du sliter häcken av dig".
 
Löfvén beskylls indirekt för att vara en fascist. Det man kan notera med dessa kulturpersoner är, att man väldigt ofta kritiserar skärpningen av asylpolitiken.

Hur kan man ens kalla det för massutvisning? Massutvisningar? Vi har inte ens massinvandring enligt dessa personer, så hur kan vi ha massutvisningar? Rätt intressant hur 80 personer räknas som massutvisning. Varje utvisning är noggrant prövat och så rättssäkert det bara kan bli.

Den dagen man lastar tusentals på lastfartyg, då kan använda begrepp som massutvisning.
Det finns skäl att kritisera regeringen, men det är för att regeringen
valt att dalta för mycket och man löser inte problemet på industriell skala. Hur svårt skulle de vara att samla ihop alla som skall utvisas och sedan bara skicka hem dem till Mellanöstern ingen? Råkar man utvisa någon fel, då får väl den utvisade bedriva en rättsprocess ifrån hemlandet istället.

Då var baltutlämningen mycket mer grymmare, dom som blev utlämnade blev avrättade.

Det är så härligt med dessa PK-vänsterliberaler! Allt är enkelriktat! För varje "si" finns inget "så", för varje "hit" saknas "dit", för varje "ditten" existerar inget "datten”, det finns "upp" men inget "ned"! Man är känslostyrd och agerar emot allt vad logik heter. Man tror att det låter fint, att man är en av de "goda", så att man får mer "likes" på Facebook av likasinnade, men men förstår inte alls det här med konsekvenstänk.
 
Asylpolitiken man inte vill kännas vid och vilka alternativ som skall omsättas i praktiken? Var ska hela tredje världens invandrare bo? Hur är det tänkt att välfärdssamhället ska hålla ihop, om det ska försörja miljontals människor som aldrig betalat skatt? Frågorna är många, men svaren lyser med sin frånvaro och man får oftast bara höra ett "det där ska staten ta hand om!"

Lisa resonerar väl på liknande sätt som Göran Greider på den punkten: "Staten ska göra det."
Staten ska ta skattebetalarnas pengar för att göra det. Men bra att någon visar vilken hycklare han är.

Lisa borde hålla sig till att laga mat. Det är åtminstone något hon begriper. Hon kan skriva kokböcker eller läroböcker i hemkunskap i stället. Hon kan skriva debattartiklar om mat och då uppfattas som en auktoritet.

Expressen publicerar artikeln eftersom hon är känd. Tidningen kanske till och med
bad Lisa att skriva den. Måste dom ta till matskribenter som experter på massinvandring? Har komikerna tagit slut?

Det är för många överdrivna emotionella uttryck i artikeln för att kunna ta den seriöst. Det är ingen som tror att folk utvisas för att dom saknar lika värde eller att det är början på ett fascistiskt maktövertagande.
"...vi att de är lika värda att älska som de som fötts i Sverige. De skrattar likadant, fast allt mer sällan. Deras tårar har samma sälta."

Enligt henne är det alltså fascism att fängsla brottslingar. Foliehatten förstår inte ens, hur såna här människor lär sig att läsa. De verkar ha noll konsekvenstänk.
 
Herregud, kvinna. Hur lätt tror du vuxna människor låter sig bli emotionellt manipulerade? Det rör sig om påfrestningar på samhället. Kom med några argument för varför det inte stämmer eller varför det inte spelar någon roll. Histrioniska utbrott om kärlek biter inte. Foliehatten skulle jättegärna bo i Santa Monica om han fick, men det är inte en fråga om huruvida han är värd, att älska eller inte.

Det enda som är livsfarligt är att lyssna och ta till sig vad dessa galna feminister säger om invandringen. Så länge vi inte fixar det med jobb, bostäder och vård ens till våra egna, så ska det inte finnas en gräddfil för andra eller ens en tanke om att hålla en så hög ohållbar kvot.

En matskribent som verkar vara på väg att radikaliseras, hoppas att Säpo har koll på henne!
Lisa Förare Winbladh: "Ert senaste meddelande har tagit från mig min sista resonlighet och jag har börjat hata er med en intensitet som skrämmer mig. När vi, som tidigare varit de mest tillitsfulla, börjar se myndigheterna, poliskåren och politiker som våra fiender är hela landet i mycket stor fara."

Det är ju trots att ett mediesamhälle där vi kallar sådana som Henrik Arnstad
för "historiker" och Rashid Musa för "terrorexpert".
 
Man bör ha i åtanke att Lisa är miljöpartist och vilka är det som har kongress nu i helgen?