tisdag 23 januari 2018

Det tredje könet!

Enligt SR, Ekot som gjort en rundringning till partier i riksdagen, är de positiva till att utreda frågan om att införa ett tredje juridiskt kön i Sverige. En statlig utredare föreslog nyligen att en utredning av frågan ska göras. Om det blev verklighet skulle det, enligt förslaget, innebära ett rättsligt erkännande av icke-binära, det vill säga personer som inte definierar sig enligt könskategorierna kvinna eller man.


Många tycker detta är vansinne! Varför utreda ett tredje kön undrar man? Är det en anpassning till twitter och vänsterextrema teorier? Man kan tycka att det inte är en speciellt viktig fråga för samhället. Däremot är det antagligen viktigt för dem som varken identifierar sig som man eller kvinna. Detta är säkert ljuv musik för den feministiska regeringen som har lyckats så bra på feministområdet och deras dröm, är säkert få fortsätta med sin politik även inom könsområdet. Feministpolitiken har visat sig vara en riktig framgångssaga, vad det gäller våldtäkter, integration, gängkriminalitet, feminism, bidragsfusk osv, så vad kan gå fel, om de ger sig in på detta om könstillhörighet? Det är på tok för lite för duktiga PK-Sverige. Låt oss göra som Facebook och införa alla som de har uppfunnit. Det finns nu 56 kön tillgängliga.
Foliehatten tycker det känns tryggt att våra politiker finner tid till frågor som detta. Det innebär att de, inte har mer trängande frågor som är mer angelägna att ägna sig åt.
 
Utredningar kostar pengar och det finns betydlig angelägnare utredningar att göra som inte genomförs, typ våldtäkter, integreringen, arbetslösheten eller bostadsbristen.
Den stora frågan är om de som sitter i dagens riksdag har sådan kompetens, så att
de kan ta ställning till utrednings förslag, om ett tredje juridiskt kön. Vi har alldeles för många vänsteranhängare som inte kommer att begripa vad det handlar om.


Naturen har visat att det finns män och det finns kvinnor och genom naturligt urval har naturen provat alla möjliga varianter. Den helt dominerande och mest framgångsrika lösningen bland alla avancerade organismer, är den tvåkönade lösningen, hos människan i form av man och kvinna.
Man kan identifiera sig med vem man vill, men i kromosomerna står det fortfarande bara XX för kvinna eller XY för man. Visserligen finns det även en tredje livskraftig kombination XXY kallad Kleinfeldts syndrom, men dessa män är sterila.
Någon ytterligare variant känner inte naturen och när pendeln svänger åt andra hållet, kommer folk återgå till det normala. Det kan också finnas extrema undantag som lider av sjukdom eller defekt och de får anpassa sig, vilket är alldeles självklart.

Tänk att människan under historiens gång löste det så enkelt som att kika mellan benen, för att avgöra kön.

Det viktigaste för politikerna idag, är att sopa problemen under mattan. Föreställ dig själv, när du under ett valår ska förklara varför svenskor våldtas av invandrare, varför våra skattebetalare dör i sjukhusköer, varför Nya Karolinska har visat sig vara ett råttbo av korruptionsskandaler och varför våra s.k. folkvalda fortsätter att hytta med näven åt dem som sticker ut hakan och kritiserar massinvasionen?

Då är det betydligt enklare att stå i SVT och tala om "värdegrund", om vikten att öppna våra hjärtan, och bygga ett "öppet samhälle."
Det är inte alls konstigt att identitetsvänster kör hårt, men för en majoritet av svenska folket, är detta med ett tredje kön, en icke fråga, men mönstret är det samma. Man lägger fram ett konstigt förslag, när människor reagerar säger man att polariseringen ökar. Allt och alla ska etiketteras, dessutom antas man var ytterst homogen i sitt lilla fack. Alla är lika, fast vissa är mer lika och dessutom lite bättre. Som grädde på moset lägger man nån suspekt maktanalys som bygger på att om din lilla intersektionella grupp har makt, är allt i världen ditt fel. Saknar gruppen makt är inget ditt fel.
Så lyckas
Löfvén få välutbildade kvinnor med makt(ministrar), att dra på sig slöja, för att stödja islam. Alla invändningar avfärdas med värderingar och rasism, som inte går att försvara sej mot.
 
Vi kan notera att Open Society är Georg Soros skötebarn, liksom Open Democracy och andra djävulska NGOs. Anmärkningsvärt är att Geroge Soros hade 48 möten med Europeiska Kommissionen under 2017. Det är nästan ett möte varje vecka. Med tanke på att Soros inte företräder något land, kan man undra vad de talade om?

Det s.k. tredje könet utreds även i Tyskland som är kulturmarxismens vagga. Karl Marx var tysk, så det förpliktigar. Vänstern har alltid kämpat mot kyrkan med motiveringen, att dess lära inte var vetenskaplig. Att det tredje könet inte finns i naturen, är säkert en petitess. Återigen, det handlar att ta bort väljarkårens fokus, från det väsentliga. Det gör de tillsammans med MSM och SVT som gärna hakar på.
Undrar om politikerna har förstår vad det handlar om. När det funnits ett tredje kön en tid kommer kravet på ytterligare kategorier. Sedan tillkommer kravet på sekretess, på könstillhörighet, eftersom de med det tredje könet, känner sig utpekade. Då blir cirkusen fullständig i Sverige. Fler utredningar kommer att behövas!
Foliehatten undrar också - hur blir det med personnummer?
Idag har vi ett för man och ett för kvinna! Ännu en utredning?

Hur kan man inte förstå att det är skillnad på kön och könsidentitet!?
Kön - En binär biologisk, objektiv, observation.
Könsidentitet - En subjektiv föreställning om ens självbild.
Att ta bort kön ifrån passen, okej, vem bryr sig, men att införa ett "tredje" kön är pinsamt...
Utredningen är redan klar och har funnits hela tiden. Tyvärr visar vår regering återigen sin inkompetens.
”Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne. Som man och kvinna skapade han dem.” ‭‭Första Moseboken‬ ‭1:27‬ ‭‬‬

Foliehatten tar nu en paus från den 24 januari till 7 februari. Anledningen är att ingen WIFI uppkoppling kommer att finnas tillgänglig under denna tid.
Den 8:e återkommer han med nya inlägg! Tanken är att det skall bli 2 om dagen!
Passar också att tacka alla som läser denna blogg!
Den senaste veckan har den besökts
av cirka 29 - 30.000!  På årsbasis blir det närmare 1,5 miljoner läsare. Helt fantastiskt. Tack(även de utomlands) för att ni läser denna blogg!

måndag 22 januari 2018

Lövin: ”Folk tror att Sverige håller på att kollapsa och det stämmer inte!”

I gårdagens SVT Agenda pratade man om:Pågår det en svartmålning av Sverige?”
Den totalt förvirrade Lövin(hur kan hon vara v.statsminister?) som deltog försöker göra gällande, att andra svartmålar Sverige. Hon var dåligt förberedd på frågorna. Det är miljöpartister väldigt ofta. De pallar inte trycket, det syns tydligt att de ljuger och svarar undvikande. Samtidigt är hon uppenbarligen medveten om den höga gängkriminaliteten som finns för hon tycker tydligen att kriminella passar bäst ute i samhället, så att dom ostört kan hålla på med sina kriminella aktiviteter.
Är det verkligen svartmålning att tala om, problem människor upplever i samhället?
Istället är det så, att det är våra politiker som inte begriper eller vill inse, vad som håller på att hända! Lövins agerande är ett typiskt diktaturbeteende. Exakt så resonerade man i DDR, det gällde hela tiden att hålla skenet uppe, trots att landet krackelerade(precis som Sverige) internt. Ännu en indikation vart vi är på väg!
Det handlar inte om svartmålning, rätt definition är att Sverige håller på att få dåligt rykte, varje gång som Mohammed ställer till med något, så beskrivs han i media som svensk. Svartmålning? Politiker, SVT och MSM är besatta av Sveriges rykte? Man tar varje chans man får, att kritisera andra länder och personer, så som Putins Ryssland och de har fått total ”hjärnblödning, när det gäller Donald Trump och USA.
Men minsta lilla kritik
av Sverige, så exploderar svensk media och politiker. Se vad som hände efter SD:s artikel i The Wall Street Journal. Vad är ni rädda för? Sanningen? Vänstern säger att högern ljuger och högern säger att vänstern ljuger.

Sverige består av en hycklande politisk och medial elit som till varje pris måste skönmåla och mörka invandringens konsekvenser. Länderna i gamla öst som vägrar att underordna sig EU:s flyktingkvoter och allmänna sätt att se på "flyktingar", kan inte ges rätt, genom att Sverige offentligt skulle gå ut och erkänna vilken enorm samhällsbelastning och samhällsförändring muslimsk och annan MENA-invandring är. Det är också mycket viktigt att inte spela Trump i händerna, genom att på något sätt erkänna hans världsbild och hans syn av Sverige som det korrekta.

SVT och MSM sitter i knät på hela Rosenbad och de arbetar systematiskt mot samma mål. Hade Sverige haft en konsekvensneutral och seriösare press skulle massinvandringen, med alla dess konsekvenser inte kunnat passera år efter år.
Det värsta av allt man bara fortsätter på den inslagna vägen, trots alla problem! Helt fantastiskt egentligen. Vad behövs för att de i Rosenbad skall vakna?

De politiska beslut(mångkulturellt samhälle) som detta vilar på, skulle inte gå igenom, så enkelt om svensk media hade ställt ordentliga följdfrågor, gjort egna konsekvensanalyser och fullt rimliga framtidsscenarion och ställt politikerna mot väggen. Journalisterna är odugliga folkhatare och uppfostringsfabriker som spottar ut den ena lögnen efter den andra. Svensk journalistik fördummar hela samhället med sitt gift.

Politiker och media inser inte, att Sverige inte längre är Sverige. Det är det grundläggande problemet, att vår kultur byts ut. De flesta svenska städer och förorter präglas av en arabisk, persisk eller allmän utanförskapskultur, där det kommer olika rotlösa människor från olika håll. En muslim som kom till Sverige för tre år sedan och som nu blivit svensk medborgare. Är hen svensk? Det är mycket osannolikt. Men det kanske kan vara praktiskt, att säga att någon som är svensk medborgare är svensk, även om han inte är av svensk nationalitet. Polismyndigheten har nu släppt statistik på utvecklingen av dödsskjutningar i landet, ett fenomen som femfaldigats sedan 2006 (8). Detta är vad Ulf Kristersson med sina vänner i Sveriges riksdag inbringat och nu vill se svenska folket vänja sig vid, vid sidan av våldtäkter och terror givetvis.

Svenska politiker och dess hantlangare, media, gör naturligtvis allt för att försöka behålla den gamla bilden av
Sverige, trots att den inte längre är sann. Politiker och folk älskade Sverige förr och svenskar. Idag avskyr de sig själva och kan inte längre enkel matematik.
Bara för några årtioenden sedan var Sverige en förebild. Idag är det ett varnande exempel, på hur illa det kan gå med sinnessjuka ledare och ett sovande likgiltigt folk utan moral och vad ett avskaffande av nationalism leder till. Vad en omotiverad skuldkänsla över något svenskar som idag är döda sedan länge, gjorde på 40-talet (svenska politiker har samma skuldkänslor som tyska politiker). Vad storhetsvansinne/hybris hos politiska ledare leder till för folket. Nämligen att mörkhyade främlingars intressen och ekonomi tillåts, gå före det egna folkets. Var och en med bara lite hjärna inser, att det är början på undergången för ett land, men i Sverige kör politiker och väljare bara på, rätt mot stupet.

Etablissemangets stora drivkraft för massinvandringens helvete, är för att visa upp sig i äran, av att vara en humanitär stormakt. Det lilla landet genom sin sociala ingenjörskost och urstarka tro på socialismen och dogmen "alla människors lika värde" skulle slå världen med häpnad hur goda och duktiga Sverige är.
Vi har i 30 år haft en extrem hjärntvättad politik,
där politikerna anser att mångkultur är en stor välsignelse för Sverige. Vi skulle framstå som en nation som gjort en historisk insats. Sverige skulle se ut som en scen ur en IKEA-reklam, där vi alla bor i lägenheter, där vi bjuder flyktinggrannen och läkaren Ahmed från Somalia och hans fruar på Santamaria tacos och mynta te. Det skulle också finnas ett trevligt kebabhak med en glad turk i varje kvarter, handla spännande maträtter(halalslaktat) i invandrarbutiken av en muslim, räfsa löv med din käcka arabiska granne på höststädningen, lyssna på spännande historier från andra kulturen på fikaraster på jobbet, glädjen över att kunna erbjuda ett sjukt fattigt barn och papperslösa på obegränsade sjukvårdsresurser osv osv.

Nu står
politikerna där, nere med byxorna. De har sett till att vi har fått gruppvåldtäkter, sexuella trakasserier på varje badhus, dödsskjutningar, sprängningar, miljardsubventionen till Sveriges 3:e största storstad, miljardfiffel i assistansbranschen, bilbränder och poliser som bara gör sämre och sämre utredningar, total haveri på bostadsmarknaden, fallande skolresultat, skattehöjningar osv.
Halva journalist- och politikerkåren i Sverige har blivit nyfrälsta ultranationalister som "värnar om Sverigebilden."

Mycket komiskt och märkligt
att höra den totalt förvirrade Lövin tala om svartmålning av Sverige. Sverigebilden utomlands är viktig för att den ger svenska politiker och tjänstemän en möjlighet att synas utomlands och få vara med i sammanhang där vi egentligen är för små, för att få vara med.
Vem vill lyssna på en liten looser?
Svenskarna förtjänar politiker som tar ansvar för Sverige och dess ursprungsbefolkning. Om andra kritiserar bilden av Sverige som de skapat, är det hat, hot och svartmålning. Svenskarna har nu chansen i september att att rösta bort dessa förvirrade politiker!

söndag 21 januari 2018

För Alice Bah Kuhnke känns politiken som en reality show - en tv-serie

Alice Bah Kuhnke(ABK) är beredd att ta ledarrollen för Miljöpartiet – om hon får frågan. Kuhnke: ”Om kongressen vill det, då är jag beredd att axla det ansvaret.” Tycker hon ska bli språkrör, då har sista spiken blivit inslagen i MP-politiska karriär. Hon är total politisk nolla från barnprogram till minister.
Detta måste vara en otrolig och viktig nyhet i inte bara Sverige, utan även hela världen. Det toppar både SVT och TV4 nyhetssändningar som förstanyhet (MP-kanaler).

ABK är precis som Löfven, en del av fördumningen och infantiliseringen av svensk politik, där "politiker" med i stort sätt noll politisk erfarenhet kommer från ingenstans och får några av de tyngsta posterna i en regering, för att styra ett land. Nämn en enda annan arbetsplats där detta hade varit möjligt? ABK:s insatser i politiken och samhällets olika organ har varit minst sagt undermåligt. Korruption, visat stöd för Islamiska Staten, samt gett de stöd och frikort, inte skött sina uppdrag men ändå fått betalt .

Det värsta är att hon skulle var det första språkröret sedan Wetterstrand som faktiskt besitter någon form av erfarenhet och kompetens. Det säger mycket om MP i fråga. Wetterstrand och Eriksson var bra för partiet och båda var de facto hyfsade politiker. Sen gick det som det gick.

Hon som inte ens var Miljöpartist för 4 år sedan. Tidigare var hon MUF blev MP precis efter valet 2014. Foliehatten funderar över hur är det möjligt att gå förbi alla inom MP och efter ett par dagar bara, kastar MP, in en f.d. moderat och utnämner henne till minister? I så fall spelar det ju ingen roll alls, att vara med i partiet! Och dessutom blir ministerposterna tilldelade personer som ingen utom de i inre kretsen, kan förutspå och som folket aldrig varit med och röstat på. Tar man någon ur partiet, så vet väljarna i alla fall vilka som finns tillbuds. Hur kan svensk demokrati fungera på detta vis? Har det alltid varit så?

ABK rekryterades till generaldirektör för Ungdomsstyrelsen (nu: Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) av förra regeringen. De nekade ge SDU(Sverigedemokraternas ungdomsförbund) bidrag, medans alla andra ungdomsförbund plus islamska föreningar erhöll bidrag.
Innan hon rekryterades som GD, satt ABK i det stora konsultföretaget ÅF(Ångpanneföreningen), där hon efterträddes av Nyamko Sabuni, vars bror Kitiwamba Sabuni är sambo med Fatima Doubakil - islamist. Ulf Dinkerspiel och Maud Olofsson finns då  i ledningen för ÅF.

Ungdomsstyrelsen hade under ABK ledning finansierat en rad tveksamma projekt. Bidragen till islamofobi.nu som leds av Hussein Hammad. Denne har associerats med jihadistimamen Abu Muadh och hatpredikanten SMS-Bilal. För inte så länge sedan talade Hussein Hammad på en konferens, anordnad av Al- Istiqamah Unga Systrar. En grupp som associerats med jihadistrekrytering.

Det är inte det enda tveksamma projekt Ungdomsstyrelsen varit involverade i. Projektpengar har betalats ut till Omar Nur som drev den kritiserade Jasminskolan.

Om vi säger som så här... som demokratiminister lämnar hon en hel del över att önska. För en demokratiminister får inte vara naiv.
Men kan nog bli bra, då hon är en extremt okunnig och klumpig politiker som säkert kan ställa till det ännu mer för MP när hon ska sitta där i partiledardebatterna och har noll koll på det mesta. ABK kommer från överklassen som verkar tro att politiken är en lek och inser inte allvaret, så hon kan skryta om det till sina andra Södermalmspolare.

Intressant med en miljöpartist som sannolikt aldrig satt sin fot i en skog större än Humlegården eller odlad mer än möjligen hampa i en fönsterkruka i flickrummet.(Hon har rökt hasch som ung och ångrat detta). Däremot verkar hon ju otroligt intresserad av att synas på galor och sitt eget utseende, alltid lite spektakulärt klädd, senast på Nobelmiddagen.

Är vår Kulturminister Alice Bah Kuhnke rätt person, att kalla till sig teaterbranschen för att diskutera åtgärder mot sexuella trakasserier?  Hon bidrog till att sexualisera sin förra arbetsplats på TV4, genom att visa tuttarna för Jan Scherman för att få mer reklamtid för sitt program i TV4.
Jan Schermann: ”Jag blev mållös liksom åsyna vittnen.” När Expressen i går bad om en kommentar till det konkreta påståendet från mediechefen Jan Scherman ville hon inte säga något. 

Hon har också i tidningen Okey stått å klämt på tuttarna med cigarr i munnen och sagt "jag får killarna jag vill ha". Sex säljer. Sex lönar sig även i karriären?
Hon kanske idag springer från Kulturdepartementet till statsminister Löfven eller varför inte till finansminister Andersson och visar tuttarna, när hon vill ha mer pengar till kulturen? Tror snarare att A
KB kan ge lite balans till den numera helt urspårade #Metoo.
Det mest anmärkningsvärda är väl att ”skakandet” verkar ha givit resultat. Ett framgångsrecept att kanske användas även i riksdagen? De TV-sända riksdagsdebatterna skulle säkert få lite fler "tit-tare" i alla fall.
Aliche Bah Kuhnke: " I verkligheten har jag aldrig fått nobben av en enda kille som jag velat ha. Går jag bara in för det tillräckligt mycket, så blir det som jag vill!”

Vet inte kulturministern att ett nej är ett nej, säger man nej, då ska hon inte for
tsätta tjata till sig sex. I TV4:as morgonsoffa, när de pratade om sex, sa de att man inte ens ska behöva säga nej, den som "flirtar"ska förstå det ändå? Ett nej är ett nej" gäller bara kvinnor. Män skall få stå ut med allt möjligt, för män är privilegierade, överordnade och inte minst upp bärare av patriarkatet. Män skall helt enkelt hålla truten och acceptera att man är "förövare" oavsett man gjort något eller ej. Sverige är feministiskt paradis.

Bah Kuhnke har omvittnat svårt med sexuella gränser. Även DN skriver om det:
Många statsråd har drabbats av frihetsbegär i baksätet på en blank regeringsbil. Det ovanliga med Alice Bah Kuhnke är att hon ger röst åt sina impulser.
”I bilen äter jag en chokladkaka till mellanmål. I kultur- och demokratiministerns jargong blir jag till slut ”choklad” mannen”.
Vad sa du alldeles nyss, chokladmannen?! Vad var det du sa?
Jag borstar bort några flarn från byxorna.
Hon tar notis. Ja, det ser ju väldigt dåligt ut att ha en chokladfläck på snoppen!”

Det är de som tillsatt henne är kanske, Bonniers, Hjörne och Schibstedt! Efter ABK, Bolibompa och tuttflash, förstod de, att hon var perfekt på efterfesterna på Blekholmen. Samt även perfekt, när man skulle förhandla fram, hur mycket presstöd man skulle ha. Snabbt kom hon in i regeringen. Eftersom medierna visste vad hon gick för, kunde man först skrämma skiten ur henne veckorna innan i medierna, ett s.k. drev som man gjorde, för att sen få ett höjning på presstödet.
Det var väl inte tänkt från början att hon skulle behöva stå och skydda kvinnor i #MeToo kampanjen. Frågan är vad ABK har hittat på, för att ta sig fram? Det syntes tydligt, hur osäker hon var, när hon skulle försvara #Metoo! Kan det vara så, att de som fört fram henne till toppen, är gubbsjuka svenska toppmän som vill prova choklad?

Medierna har utländska intressen (globalistiska) och sätter inte svenskarnas väl o
ch ve i första hand.

lördag 20 januari 2018

Elev till lärarvikarie – sug kuk, din hora!

För cirka en vecka sedan kunde vi i Expressen läsa om Rebecka Rafael som hoppade in som lärarvikarie, för att få nyttig erfarenhet. Men efter påhopp från en elvaåring i södra Malmö, har hon tappat lusten. Hon hade planerat att undervisa i engelska och religion i gymnasieskolan. Men nu har hon tänkt om. Jag vill inte bli lärare längre.

Elvaåringen sparkar henne på smalbenet och tilltar henne med:
Ät bajs
S
ug kuk, din feta hora
Kolla, horan gråter

Med tanke på att hon själv gick i grundskolan för bara 10 år sedan, är det märkligt att hon blir så chockad över beteendet bland dagens
elever. Det var inte precis på 70-talet hon gick i skolan själv, i så fall hade man förstått chocken. Om man ser på TV4 inslaget, har hon dessutom varit medveten om problemen, kursare har hoppat av osv. Nu drabbade det henne själv och då passar inte lögnen längre.

Visst är det synd om Rebecka, men säkert ett välbehövligt uppvaknande och vi behöver alla ett ordentligt uppvaknande, men de som verkligen behöver vakna är politikerna. Sverige var för ett civiliserat land, där elever respekterade lärarna. Hennes chock och upplevelse visar verkligen svenska skolans förfall. Vissa tycker att hon borde ha förväntat sig detta, i en svensk skola!
I invandrartäta områden är skolorna i kaos varenda dag. Elever slåss, skriker, knuffar, säger, hora, jag ska döda dig och flickor riskerar att bli indragna på en toalett och bli våldtagna. Svenska regler och lagar gäller inte i de här områdena, utan det är ett klantänkande, en kultur som är bygd på styrka och det finns ingen rättvisa.
Är vi alla skyldiga? De skyldiga är de som år efter år röstat för mångkultur, men framför allt våra politiker som bara pratat och pratat och inte gjort någonting. Vem minns inte Fridolins löfte om att fixa skolan på 100 dagar!
Varför har Finland bättre skola än Sverige? Här kan du läsa varför!

Svenska politiker
vill inte ta tag i skolan. Inte åtgärder vidtogs, när vi började märka, att skolan gick åt fel håll. Skolverket är politiskt styrda och det är därifrån allt skit kommer. Kommunalisering, skolpeng, inkludering för alla, tanken att elever ska lära sig själva, är tankar som har spridit sig som cancer från skolverket ner till lärarutbildningarna och sedan till skolan. Som tur är, så ser många lärare, att allt detta har skadat skolan, men vi är bakbundna av politiker som inte vill erkänna att de senaste 30 åren har varit ett enda stort misslyckande.
Varför kan man undra? Dumskallar är enklare att styra än intelligenta personer med integritet. Vi som förstår helheten kallar detta socialismens rätta ansikte.

Foliehatten pratar om flumskolan, den borde ha kvävts i vaggan på 70-talet. Situationen vi nu befinner oss i, där en 11-årig skitunge kan mobba sin lärare, borde aldrig ha fått uppstå. Alla från V till M, såg situationen förvärras, utan att någon försökte ingripa. Skadan var redan gjord, innan det blev ett verkligt problem med invandrare. Ingen är egentligen speciellt förtjust i bristen på disciplin i skolan. Förändringen skedde inte över en natt. Att en lärarinna idag kan räkna med att bli nedsparkad och bli kallad fet hora är något politikerna, gradvist har accepterat.
Det kommer bli svårare och svårare för verklighetsförnekarna att lura sig själva, desto mer som samhället fallerar. Idag är det, egentligen, en väldigt liten klick (de flesta hemmahörande i Stockholm) som är så pass privilegierade, att de aldrig kommer i kontakt med den verklighet vi andra måste leva i varje dag.

Ingen tror att MP och V-människorna kommer att omvärdera sin övertygelse, om att den svenska skolan är bra. Det finns liksom alltid ett ologiskt svar som kan förklara alla deras ologiska problem. Om invandrarslynglar kallar lärarna horor och slår eleverna, måste det såklart bero på att han varje dag måste leva under den tysta ”rasistiska” kultur som råder.
Rebecca talar inte ens bra svenska. Dialekten är en typisk Rosengårds-skånska som verkligen borde tvättas bort, om hon tänker om och vill bli lärare.

En majoriteten av befolkningen baserar sin verklighet, på vad som står i tidningarna och vad som sägs på nyheterna, istället för att faktiskt själv titta på och reflektera över vad som händer framför näsan på dem.
Hur kan någon frivilligt bli lärare idag? Det saknas 70.000 lärare och det kommer knappast bli lättare i framtiden.

Om inte politikerna tar itu med problemen, kommer det nog att sluta med att vi får bedriva undervisning på ett flertal olika språk i Sverige (finns redan förslag på detta för de ensamkommande). Det är inte så konstigt att det ser ut som det gör i Sverige och politikerna är inget undantag! Vad Sverige skulle behöva en förmyndare / god man som tillvaratar våra intressen
Foliehatten föreslår Donald Trump - då blir det fart på Sverige och inte minst MSM och SVT!

fredag 19 januari 2018

De oskyldiga politikerna!

Nästan komiskt att följa riksdagsdebatten, fast egentligen mycket tragiskt. Sjuklövern öser ut förslag på hur man skall få ordning på landet. Alla är oskyldiga till den uppkomna situationen med arbetslöshet, gängkrig, våldtäkter, sekulära samhällen, bedrägerier, vårdköer....…
Att dessa imbecilla politiker företräder oss i riksdagen, bestämmer våras liv är tragiskt. Förr kunde detta inte ske, men nu är det vår verklighet.
Ulf Kristersson sa i SVT:s Aktuellt att den grova kriminaliteten och våldtäkterna är här för att stanna. Notera att han sa "är här", han erkänner att
de har kommit hit. Utifrån. Välj valfritt mångkulturellt samhälle och du har precis samma problem.
En man som borde skämmas, eftersom han varit högst deltagit till detta!

Man vet inte om man skall skratta eller gråta, när man ser dessa
politiker stå där och spela totalt oskyldiga, till det uppkomna kaoset i Sverige. Mest av allt märker man, att folk har tappat respekten för våra politiker. Politikerna har i det längsta försvaret mångkulturen och formligen öst ut pengar, på alla tänkbara projekt, ihop om att det skulle hjälpa. Men de har totalt missat, att om mångkulturen och det mångetniska samhället vore så förträffligt, så skulle svenskar och invandrare leva i harmoni, ja t.o.m. sträva efter att bo i samma område som grannar. Att invandrarna begår så mycket brott mot svenskarna beror naturligtvis också på, att de inte känner samhörighet med oss och att de är rasister.

Valet i höst kommer att bli ett verkligt stålbad för flera partier. Så många som tre(3) partier (KD,MP och L) kan åka ut och att SD kommer att få, ett stort inflytande på politiken efter valet. SD är de enda (än så länge) som kan bära huvudet högt.

Fast frågan är väl om det inte redan är för sent att vända skutan oavsett vem som kommer till makten. Det som vi en gång byggt upp under generationer raserades snabbt av maktfullkomliga och naiva okunniga politiker
och detta under en tidsperiod av bara 25 år. Under dessa år har Sverige haft en gigantisk migration
(nästan 2 miljoner) på kort tid och portionerat(lagtvingat) ut migranterna över hela landet. Kanske var det oundvikligt det som skedde. Vi hade det för bra och slappnade av och valde in utan kritisk granskning, inkompetenta ledamöter i riksdag, landsting och kommuner.

Nu föreslår regeringen och oppositionen flera panikåtgärder, sänkta krav på polisutbildningen för att fylla platserna, höjning av pensionsåldern…..   Allt går ut på att beskatta invånarna för att bekosta: det stora misslyckandet.
Glöm inte att skatterna behöver höjas på grund av invandringen. Svensson brukar ha hjärtat närmast plånboken.

DN :"Sveriges kommuner och landsting (SKL) varnar för en skattechock till följd av den snabba befolkningstillväxten.”
Vi är nu i slutet av en högkonjunktur (nej det är inte regeringens förtjänst) och det kommer att bli ett enormt stålbad, när det vänder ner i en lågkonjunktur.

Den av riksdagen införda mångkulturen har gjort sig politiskt, samhälleligt och socialt omöjligt, helt på egen hand, utan hjälp av politikerna.
Nu vänder det! Medelklassen har börjat ändra sin åsikt. Det finns en rad förklaringar till det, en mera öppen debatt i MSM och en successiv ökning av grov invandrarbrottslighet. En viktig orsak till att även medelklassen nu börjat "vakna" är, att det inte längre finns orter/områden som är fria från problematiska invandrargrupper.
Det kommer att hända dramatiska saker innan valet, både vad avser mångkulturell brottslighet och drastiska politiska förslag. Foliehatten beklagar de oskyldiga som hittills drabbas av den mångkulturella verkligheten, men det är en nödvändig förutsättning, för en positiv förändring. Detta är märkligt. Vi kritiker har hela tiden fått höra att vi lever i en bubbla och bara verkar i en bubbla.

Idag när PK-elitens egna bubbla rasade ihop och de fick bubbelsekret både i håret och i munnen, var det inte så kul längre och svensken har hjärntvättats av vänstermedia i decennier. Politikerna vet att det går åt h-e och de har ingen lösning. Militär, hårdare lagar, kanske, jo tack, när verkligheten börjar krypa allt närmare tryggheten i villaområdet och längs efter vägen mot förskolan eller när personrån och överfall sker i villaområden i valfri mindre stad och inte enbart i Husby, Angered och liknande utanför storstäderna, så ska ni se det snabbt tar hus i helvete.

Politikerna kommer att skylla på andra, skademinimera, låtsas att det regnar eller som i Lena Melins(Aftonslasken) fall tro, att det går att vränga kappan ut och in. Aldrig att dessa kappvändare får någon form av förlåtelse. Skadan de har gjort är för stor. Detta är inget som kommer att lösas under vår levnad. I värsta fall finns inte Sverige eller den svenska folkstammen kvar i framtiden.

Katalysatorn här är när en handfull kända kvinnor tar bladet från munnen och talar klarspråk. Då är lavinen igång. Katerina Janouch och Ann Heberlein är på god väg, några till, sen rullar det på av sig själv. Kvinnor söker sig mer till det som är socialt accepterat och när det väl svänger kan det gå riktigt snabbt.

Centerns lilla snärta tar tillbaka sitt yttrande att Sverige rymmer 40 miljoner människor. Det vill hon inte kännas vid. Förmodligen för att 32 miljoner invandrare aldrig kommer att arbeta, hur skall det gå till?

Men det värsta är inte detta.

Hon hävdar att Sverige inte finns på riktigt, då hennes mormor kom från Kanada och att alla som vill arbeta och bli svenskar är välkomna och svenskhet är dumheter, då alla kan bli svenskar. Hon sitter i riksdagen, hon har makt, hon vet jättemycket, mer än oss, tror hon. Nu kan vi bli ugandier, kineser och japaner. Det är bara att åka dit.
Centerns nippertippa är ett typexempel på politikerproblematiken, folk som trots eller p.g.a. relativt mycket utbildning, förblir på en tonårings mentala nivå. De har troligen växt upp i en mycket skyddad medelklassmiljö och ser ständigt världen ur medelklasstonåringens perspektiv. Har de passerat 30, så är nog allt hopp borta, om att de nånsin ska vakna upp. De kan aldrig reformeras och enda alternativet är att de avlägsnas från maktpositioner.