torsdag 28 februari 2019

Varför ger svenska politiker i princip gratis tandvård till illegala?

Den 1 juli 2013 började en ny lag att gälla, om vård för illegala som gav de illegala som befinner sig i landet, tillgång till svensk sjuk- och tandvård samt mediciner, för endast en bråkdel (50:-) av den kostnad som gäller för svenska skattebetalare och pensionärer. Lagen klubbades igenom med stöd av sjuklövern och det var endast SD som röstade nej!
 
Att svenska politiker överhuvudtaget kan rättfärdiga, att ge en illegal invandrare bättre och billigare vård, än våra pensionärer som arbetat hela sina liv, är inget annat, än en praktskandal! Det visar också att svenska politiker sätter invandrare, före den svenska befolkningen!

Varför ska Sverige ansvara för att vara hela världens vård och varför ska det ekonomiska ansvaret i slutändan landa på skattebetalarna, att stå för kostnader till människor som aldrig lyft ett finger för vår välfärd? 
 
Samhällsnytthar nu gjort en reportage med dold kamera som MSM borde gjort för länge sedan, men detta är otänkbart för maktens förlängda arm!
”Vi gav oss ut till ett antal tandvårdskliniker utrustade med dold kamera för att se hur det går till när någon kommer till kliniken och uppger sig vara ”papperslös!”
Samhällsnytt gjorde ett granskande reportage och undersökte vad som krävs för att man ska få skattesubventionerad tandvård för 50 kr.

Det finns säkert en del som undrar varför Foliehatten använder Samhällsnytt som källa, eftersom vänstern och socialliberala har stämplat källan som nazister. Anledningen är självklar, svenska folket skall få en spegling av verkligheten som de flesta inte trodde, att den fanns!

Den mest intressanta frågan är, att en ”papperslös” inte behöver styrka att den är ”papperslös.” Frågan är hur folktandvården ska kan identifiera, vem som är papperslös eller illegal? Om en blond blåögd Lunda-svensk kommer in och pratar klockren skånska och påstår, att han är papperslös. Får personen betala 50 kronor, då utan att det ifrågasätts? Knappast säger Foliehatten. Vad är då haken egentligen? Haken är att man skall se ut som man kommer från MENA. Äkta rasism alltså. Mörk hudfärg 50:-, blond och blåögd 2000:- . Intressant vore också om Samhällsnytt kunde göra, ett reportage om och frågat de politiker, varför de röstat igenom lagen.
 
Kristersson medgav idag: Vi politiker har snackat men inte gjort något och nu kan det gå "riktigt illa" för Sverige!”Moderatledaren förklarar också, att han vill att Moderaterna och Socialdemokraterna ska "ta varandra i hand" och ingå en större migrationspolitisk uppgörelse med varandra.”
Ingå en större migrationspolitik uppgörelse, vad menar han med det? Det går väl inte att släppa in ännu mera
migranter, än vad vi gör!
Mycket märkligt utspel av Kristersson! Det var hans parti, via Reinfeldt som i princip öppnade Sveriges gränser på vid gavel och den fortsattes av S och Stefan Löfvén. Är inte Kristersson medveten om, att den viktigaste punkten för den nya socialliberala regeringen, är total fri invandring och t.o.m. svårt sjuka skall få asyl! Den svårt sjuka kommer att få omvårdnad av svensk sjukvård och andra förmåner. Om de är tillräckligt gamla, får de också ÄFS som en svensk fattigpensionär, bara kan drömma om, med bl.a. fri medicin! Givetvis är det den svenska skattebetalaren som får betala!

I reportaget är det en kvinnlig tandläkaren och tandsköterska som uttalar sig. Skall de få sparken eftersom dom talade sanning och yttrade sig om, det förbjudna som ingen får prata om? I Foliehattens ögon har de visat stort kurage!
 
Även tandläkarna är skattebetalare och är väl knappast roade av att vara en aktör i den här farsen som pågår, men det finns nog inte så mycket att välja på. Ingen kan ha undgått vetskapen om vad som hände med visselblåsaren Bernt Herliz (som faktiskt följde myndighetens rekommendation, att rapportera felaktigheter) och de starka krafter som inte tvekade en sekund, att förstöra hans liv. Skulle någon
annan(än de två i reportaget) för en sekund ens överväga tanken att följa Bernts exempel? Skulle inte tro det! Bättre att spela med i farsen som pågår. Det får sluta hur det vill, det är ju trots allt svenska folket som har valt dårarna som iscensatt detta och Foliehatten begriper inte varför svenska pensionärer som inte har råd att gå till tandläkaren, ändå röstar på sossarna!

En granne som är pensionär påbörjade en behandling för tandinplantat, men hon fick avbryta behandlingen, då det visade sig, att det blev dyrare än beräknat. Tandvårdsförsäkringen är till vissa delar en bluff. De första 3000kr skall man betala själv och mellan 3000 och 15000 skall man betala hälften av kostnaden = 6000kr och då är man uppe i 9000kr! Därefter 15 % av kostnaden. Och nu till verkligheten, det gäller bara för de a’priskostnader som Försäkringskassan har godkänt. Folktandvårdens och privata kostnader kan vara 30% dyrare än försäkringskassans a’prislista. Dessa kostnader får man själv betala till 100 % . Nu går grannen, med en stor glugg och ser nedslagen ut. Denna behandling av en ensamstående pensionär är skamlig!

Foliehatten har också blivit informerad om, att flera Folktandvårder inte tar emot flera nya patienter eller att väntetiderna, är extremt långa. Anledningen är att femtilapps patienternas tandstatus är så usel, att de tar upp mycket tid.
Folktandvården har i dagsläget i första hand blivit blivit en tandklinik för illegala och papperslösa och inte för svenskar.

Att få fram en exakt summa hur stor kostnaden är, för denna fantastiska vård vore intressant och den är unik i Europa!
Varför demonterar inte svenska skattebetalare mot detta? Fransmännen demonstrerade mot höjda bensin priser,en struntsumma mot detta som sker i Sverige?

Foliehatten funderar om inte man skall ta hans ord på riktigt, när Ulf Kristersson säger: ”
gå riktigt illa för Sverige!”
 
Citat från en kommentar på nätet: ”Det kommer så kallade rasistiska tankar i huvudet på mig varje gång jag är hos tandläkaren i Södertälje. När man är ensam svensk i väntrummet och 10-15 invandrare. Då kommer den här tanken minst tusen spänn för mig som har betalat skatt i Sverige hela livet. Och vad betalar dom där när dom kommer ut - 50 spänn! Är det rasistiskt eller normalt?”

I Kalifornien har man ändrat synen på westernhjälten John Wayne!

Den äldre generationen som gillade westernfilmer, minns säkert John Wayne som den sträve nonchalanta westernhjälten som nästan alltid i slutet av filmerna räddade alla. Han dog för nästan 40 år sedan, vid 72 års ålder.

John Wayne bodde under mesta delen av sitt vuxna liv i Orange County i södra Kalifornien. För att hedra John Waynes minne byte flygplatsen i Orange County till John Wayne airport.
Flygp
latsen har varit föremål för debatt tidigare, men mestadels över att namnet Wayne inte förmedlar, att landningsplatsen är i Santa Ana.

En ny debatt har nu kommit igång igen, om att flygplatsen i Orange County i södra Kalifornien, ska få fortsätta att få bära John Waynes namn. Debatten har uppkommit från media som har återupplivat en Playboy-intervju från 1971, där John Wayne gjorde anmärkningar som man nu anser vara rasistiska och homofobiska. Kraven för att ändra namnet beror på Waynes anmärkningar som han gjorde vid 63 års ålder, att han trodde på "vit överhöghet", åtminstone tills "oansvariga" svarta människor blivit mer utbildade och att amerikanska indianer var "själviska" i sina försök att behålla sitt land.

Los Angeles Times argumenterar att Wayne representerar en svunnen tid.
"Orange County idag är ett sådant ekonomiskt och etniskt diversifierat samhälle att det är svårt att motivera att någon person ska gå ombord på en flygplats som har namn efter en frispråkig rasist och homofob, med en stroppig staty som upptar en central nisch framför terminalen.”

Noteras kan att Kalifornien styrs av demokrater och de är precis lika långt ut på vänsterskalen som i Sverige, även viss media är lika vänstervridna som i Sverige.  De hakar upp sig på uttalanden som gjordes i början av 70-talet och USA var ett helt annorlunda USA, än idag. Debatten visar också hur skruvat allt har blivit, när vänstern får makten!

Blir vårbudget spiken i kistan för Annie Lööf?

Alla som samarbetar med S har en tendens att bli totalt överkörda och som ett resultat, även svika sitt parti och sina väljare. Ett bra exempel på detta är MP och Åsa Romson, vilkas öde, vi alla är medvetna om.

S är ”sjukt duktiga på” det politiska spelet. De har i princip haft makten i 100 år och är bäst på det, av samtliga partier. Annie Lööf som
Foliehatten uppfattar som extremt känsloreaktionär och naiv, kommer dribblas bort och hon kommer inte ens märka av det. Foliehatten tror att knäppskallarna C och L kommer hållas på en utsträckt högerarms avstånd från makten, under hela mandatperioden. C har dock en stor målgrupp, vänsterfolk som bor lite fint och centralt i ”stan” som vill betala mindre skatt, de är tillräckligt många, för att ge C 8%, men skulle C gå med på skattehöjningar som drabbar dessa grupper, kommer de lämna C.
 
S är farliga att ligga i samma bädd med. C och L(åker ur) kommer med stor sannolikhet, att straffas hårt för sitt svek mot borgerligheten i kommande val.
Bara en sådan sak som att S gick med på att avskaffa värnskatten
(kostnad 6,3 miljarder), men samtidigt vill höja kapitalskatterna över hela linjen, vad är poängen med det?

Av alla de där 76 st "nyliberala" punkterna så skulle
Foliehatten bli förvånad, om fler än ett par stycken blir genomförda i verkligheten. Resten kommer S att begrava i utredningar och/eller förändra allt eftersom. Skatterna måste ändras i samband med budgeten. Då är det bara för Löfvén, att hota med regeringskris, så kommer Annie Lööf att rösta för skattehöjningar!
Nu när väl  S och MP har tillträtt som regering, så blir vi inte av med dem så lätt. Annie Lööf vet mycket väl att hon inte har något regeringsalternativ att gå till val med längre. Nyval är hon precis lika rädd för som
L och hos L, är det panikkänsla! Björklund med flera har föreslagit Erik Ullenhag som ny partiledare. I vilken värld lever dessa människor?
Att Annie och hennes parti
kan kollapsa likt MP på grund av deras samröre med S, kan bli ett faktum, om hennes kärnväljare nås av totalinvandringen nära husknuten.
Som vi exempelvis såg på Östermalm nu senast där C gick fram ganska starkt senaste valet och MP backade.
Skulle inte alls förvånas över, om dessa istället röstar på M, om C sviker!

I december 2018 röstade riksdagen igenom Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag för 2019. Den nya socialliberala regeringen, får börja att styra med denna budget.

Den 15 april kommer finansminister Magdalena Andersson, att lämna en vårändringsbudget till riksdagen. Då sätter den nya budgetkonstellationen Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna sitt första avtryck. Det blir en del ny politik, men framför allt kommer sådant som de fyra partierna ogillar i M-KD-budgeten att vridas tillbaka.

Stefan Löfven har hittills inte velat gå in på detaljer om vårändringsbudgeten. Men klart är att klimatåtgärder är prioriterade.
Löfvén; ”Vi måste möta klimathotet. Det är bråttom och det är viktigt.”
Den stora klimatkatastrofen består i den totala fördumningen av medborgarna och allehanda idiotiska ”åtgärder” som inte är mer meningsfulla än en regndans.
Hur mycket måste skatten höjas för att avvärja klimathotet? Vi har redan Europas högsta dieselpris och de höjningar som kommer tillsammans med att SKR är en skräpvaluta, kommer att innebära att priserna på fossila bränslen, närmar sig snart 20:-/litern!
Sverige släpper ett några promille av världens utsläpp. Att höra Löfvén och Lövin prata om klimathotet, är ren och skär idioti och de visar hur totalt okunniga de är!
Att Sverige är mer radikalt än andra länder beror på, att våra politiska ledare inte har förstått sin intellektuella begränsning, med resultat att hela landet nu driver redlöst med strömmen. Klimatskatterna införs för att man behöver pengar till den fullständigt vansinniga invandringen av ekonomiska migranter och IS-krigare med familjer!
 
Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin har redan avslöjat, att det blir klimat- och miljösatsningar på cirka två miljarder kronor. Ungefär samma belopp som M och KD bantade miljö- och klimatbudgeten med. De största nedskärningarna gjordes på ”Klimatklivet”, som till exempel används för lokala investeringar i transporter, laddstolpar och fjärrvärme. Anslagen till skydd av värdefull natur drogs också ned kraftigt. Det påverkar bland annat nationalparker och vandringsleder, men också ersättning till markägarna. Att minska anslagen till nationalparker, måste Foliehatten säga, var ett korkat förslag.
 
Stefan Löfven har gått med på, att genomföra mycket liberal politik de närmaste fyra åren, mer än vad han själv hade önskat. Arbetsrätten kommer att förändras, hyressättningen i nybyggen liberaliseras och värnskatten för höginkomsttagare slopas. Frågan är hur LO kommer att ställa sig till dessa förslag, om de genomföras. Det blir en dans på slak lina för Stefan Löfvén!

Liberalernas hjärtefråga slopad värnskatt beräknas kosta 6,3 miljarder och ska genomföras den 1 januari 2020. Foliehatten undrar varför L inte istället valde att satsa dessa 6,3 miljarder på att höja pensionerna, är en gåta. L ger redan de som har det bra ställt, ännu mer, medan de fattigaste pensionärerna får vända på varje 10:a!
 
Många av förslagen i uppgörelsen måste först utredas för att kunna genomföras. Men reformivern dämpas också av att regeringen begränsas av M-KD-budgeten. Till exempel går det bara att riva upp det nyss införda jobbskatteavdraget på tio miljarder, vid ett årsskifte.

S är ju beroende av C i riksdagen. Kommer Lööf att bli på sin vakt när det gäller skattehöjningar? Både Magdalena Andersson och Stefan Löfvén har redan yrat om kapitalskatter. Det är väl hur enkelt som helst att Lööf röstar emot skattehöjningar ihop med gamla alliansen + SD, om det inte passar. Nya "avgifter" och höjningar av befintliga avgifter är däremot att vänta, men det räknas inte om man bara undviker det magiska ordet "skatt!"
En annan rolig utveckling vore, om S menar att skatterna höjts och C att de inte höjts (utan avgifter höjts). Ungefär som nu, när de siar om framtiden där båda har sin alternativa tolkning av verkligheten baserat på deras väljarbas.
Om Lööf tvingas välja mellan att svälja skattehöjningar för att få igenom fortsatt "total invandring" så kommer hon inte att tveka en sekund. Det är hennes enda uppdrag. Allt annat kommer sossarna att begrava i utredningar.
Det skulle inte alls förvåna om vi får en regeringskris, om inte någon ”kröker” rygg, för att den skall undvikas och frågan som kommer att vålla problem, är kapitalskattehöjningar! Vem av  Löfvén eller Lööf, kommer att få "kröka rygg?" Foliehatten tror det Lööf!

Lustmordet på Annie Lööf av Professor Stefan Hedlund, är historiskt inreessant:
”Oavsett hur det till slut går för Annie Lööf, kan redan nu konstateras att hon har skrivit in sig i svensk politisk historia, och det med eftertryck. Den skada hennes extremt narcissistiska spel om makten har vållat allmänhetens tilltro till det svenska politiska systemet är av sådan kaliber att det ligger nära till hands att tala om bibliska proportioner.

Hon har egenhändigt orkestrerat den mest bisarra regeringsbildningsprocess landet någonsin har skådat – från att avsätta Stefan Löfven till att tillsätta Stefan Löfven, via allehanda falskt klingade piruetter om att ”jag vill ha en alliansregering”.

Hon har effektivt gjort slut på många år av framgångsrikt borgerligt allianssamarbete, och i denna process samtidigt lurat sin knähund, Jan Björklund, in i ett vågspel om makten vars slut kan bli att Liberalerna tvingas bort från Riksdagen, ut på en politisk ökenvandring man sannolikt aldrig skulle komma att återvända från.
Hon har krattat manegen för Jonas Sjöstedt att vitalisera och mobilisera landets av väljarna marginaliserade vänsterkrafter, där inräknat en del av socialdemokratin, till en kraftfull ideologisk kampanj emot regeringsalliansens högersväng, detta efter ett val som resulterat i en bastant borgerlig majoritet i Sveriges Riksdag.

Hon har genom sin utpressning drivit en kil djupt in i Socialdemokraterna, som både kommer att leda till ett flöde av arbetarväljare till Sverigedemokraterna och till att återstoden av socialdemokratin väljer att allt mer desperat fria till allehanda islamistiska grupper, i syfte att trygga en ny väljarbas av klanröstande bidragstagare.
Sist men inte minst har hon givit Jimmie Åkesson gott hopp om att sammanbrottet för Alliansen skall leda till skapandet av ett högerkonservativt block med goda förutsättningar att styra landet under lång tid framöver. ”

onsdag 27 februari 2019

SVT har problem – för få kvinnliga ingenjörer!

För några dagar sedan hade Rapport ett inslag om, att det fanns för få kvinnliga ingenjörer och det var ett problem! Foliehatten trodde först att inslaget var ett skämt, men det visade sig, vara på blodigt allvar!

Varför är kvinnors yrkesval i livet ett problem för SVT?
Kvinnor är i majoritet på 38 av de 40 största utbildningarna, nästan genomgående med 60%-70%. Bara högskoleingenjör och civilingenjör, där män är i majoritet med 60%. Regeringen har satsat stora pengar i många år för att förändra det.

Kvinnor har
mer än 60% av högskoleplatserna, eftersom det är gratis i Sverige och kvinnor gillar att studera.
Ingenjörsutbildningarna har ett innehåll som helt är anpassat till män, vilket gör att kvinnor inte gillar den utbildningen och det är inget som politiker ska blanda sig i. Däremot kunde landstingen höja sjuksköterskelönen, eftersom det är ständig brist på dem, ett jobb som dessutom är exakt anpassat av och för kvinnor. Men lite för låg lön.

Det ser likadant ut i
hela samhället. Män ska bort till varje pris. Vad skulle hända när en majoritet av de mest feministiska kvinnorna fick sätta sig och styra? Du vet väl hur avundsjuka de kan bli?

Bara 8 månader efter det Jämställdsmyndigheten startade 2018, var man tvungna, att kalla in företagshälsovården, för att röja upp efter alla bråk och schismer som fanns på myndigheten mellan kvinnorna. 90% är kvinnor i ledande positioner. Den M/KD budget som antogs, innebar att myndigheten skulle lägga ner, men Foliehatten är helt övertygad om att den nya regeringen tar bort detta beslut! Hur många är det som tror på riktigt, att feministerna faktiskt har ärliga ändamål som gagnar samhället?

Feminism, sexism, kommunism, socialism, rasism eller annan valfri identitetsideologisk ism. Notera att samtlig västerländsk vänster, idag sysslar med alla ovanstående på en eller annan institutionell nivå.


Det är inget nytt att SVT är MP:s och F!:s nyhetskanal. Tillsammans med S och V, styr dessa partier 83% av redaktionen.
En gång var SVT opartisk och till 100% saklig , idag är det mer av en propagandakanal till följd av politiskt övertagande. Man kan få för sig, att det är hela landet som talar, eftersom SVT byggts upp som alla svenskars television, dags att förnya den synen.

Vid en enkätundersökning som genomfördes av medieforskaren Kent Asp under perioden oktober 2011–februari 2012 beträffande den svenska journalistkårens partisympatier framkom bland annat att av 1338 inkomna svar ansåg 41% att MP var det bästa partiet.”


Kvinnor utgör en majoritet på högskoleutbildningarna, så givetvis finns det snarare "för få män" på de flesta utbildningar, än tvärtom. Är det någon som tror, att regimens propagandakanal, kommer att kampanja för, att det finns för få män som läser på utbildningarna? Istället för att göra något åt "problemet" så klagar SVT,att det finns för få kvinnor i teknikutbildningarna. SVT är själva en del av problemet, med övervägande del kvinnor som syns i rutan och detta helt utan, att de förstår detta själv.
 
För de som tror att det här är något nytt påhitt av SVT, så är det helt felaktigt. SVT har tidigare utförligt gjort flera inslag om "problemet." De sänder ett inslag varannan månad för att hålla chimären uppe om orättvisan.

Kriget mot män under feminismens flagga fortsätter. Det blir tydligare och tydligare att det inte handlar om jämställdhet, utan om könsextremism. Idag tas näst intill dubbelt så många examina av kvinnor jämfört med män.
 
För över ett år sedan sände man inslag, om problemet med få kvinnliga ingenjörer. Tittar vi på SCB-statistiken, så ser vi att av de 29 yrkesexamen som ges, där antalet överstiger 100, är det enbart 2 som har en majoritet män. Dessa är högskoleingenjör och civilingenjör, där männen är ca 66% idag. Civilingenjörsutbildningen, är i stort sett är en förlängning av högskoleingenjör. Målet är nu för feministerna, att se till att det förändras.
SCB-statistiken är mycket avslöjande, då den visar vilka utbildningar som domineras av kvinnor och där är det vanligare att kvinnor utgör 70-80% av antalet studerande. Ändå utmålas det av SVT som ett problem att 66% på en utbildning, är män.


Om vi tittar vi på hur könsfördelningen hanteras kan vi jämföra hur Högskoleverket ser på jämlikheten, när det kommer till skillnaden mellan socionom (88% kvinnor) och ingenjör (66% män).

Högskoleverket skriver om socionomutbildningen:
I 2003 års utvärdering konstaterades att socionom är ett yrke för kvinnor. Sedan dess har inte mycket hänt med jämställdheten. Fortfarande antogs 2008 på hälften av utbildningarna mindre än 15 procent män. Universitetet i Linköping var det lärosäte som 2008 antog högst andel män till socionomutbildningen, 23 procent. Med en så smal rekrytering kommer yrket att vara ett
kvinnoyrke en lång tid framöver.”


Högskoleverketskriver om för få kvinnor i ingenjörsutbildningen:
Andelen kvinnor bland dem som börjar utbildningen har minskat. Problemet ses på lärosätena i huvudsak som en fråga om rekrytering. Bedömargruppen vill påpeka att det också handlar om undervisningsformer och utbildningskultur och önskar se fler åtgärder med genusperspektiv. Bedömargruppen anser att lärosätena bör göra mer och rikta fler insatser direkt till kvinnor i utbildnings- och forskningssystemet för att få fram goda förebilder, både som lärare och som forskare. Exempel på viktiga insatser är riktade ekonomiska stöd till kvinnor vid avgörande karriärsteg (till exempel disputation och docentkompetens). Frågan måste också, enligt bedömargruppen, sättas in i ett större sammanhang, och lärosätena kan inte ensamma påverka och förändra könsfördelningen utan insatser behöver göras på alla nivåer.
Bland den stora mängden aktiviteter för att rekrytera och behålla studenter finns också ett antal som gäller specifikt för kvinnor: kvinnliga studentambassadörer,
så kallade tjejdagar/tjejhelger, mentorsprogram, särskilda webbsidor och kvinnliga nätverk. Som framgår av tabellen har andelen kvinnor trots det minskat de sista åren.”


Högskoleverket konstaterar att sådan slags politik har gett resultat:
”Under samma period har könsfördelningen blivit ojämnare på vissa program, bland annat på utbildningarna mot veterinärexamen, specialistsjuksköterskeexamen, agronomexamen och psykologexamen. Samtliga är kvinnodominerade program där andelen kvinnor har ökat ytterligare. Däremot finns det inget mansdominerat program där andelen män har ökat under samma tidsperiod.

Den feministiska regeringen som hävdar att "feminism är jämställdhet" tar till åtgärder för att minska problemen, inom det enda område där män är i majoritet:
”Regeringen beslutade i mars 2017 om ändringar i läroplanen för grundskolan och bland annat i kursplanerna för matematik och teknik konkretiserades programmering som ett inslag i undervisningen. Programmering som ett tydligt inslag i grundskolan ska bland annat tidigt väcka,
inte minst flickors, intresse och lust för tekniska frågor för att med tiden få fler att söka sig till tekniska utbildningar.”

Regeringen jobbar också med "Civilingenjör 4.0". Programmet är ojämlikt, det ärså stort, att man vill förändra hela programmet:
”Genom att visa på variationen av områden som dessa kompetenser kan appliceras på är målet att nå en bred bas av sökande. Primärt civilingenjörer, studenter och yrkesverksamma, men även personer inom andra relevanta utbildningar.
Projektet arbetar aktivt med ett jämställdhetsperspektiv och hoppas att många kvinnor söker in.”

I digitaliseringskommissionen föreslår att kvinnor inom teknik ska få sina skulder avskrivna för att lösa det hemska problemet med ojämlikheten:
”Bristen på kvinnor inom IT är stor och förslagen och åtgärderna för att öka andelen har varit svåra att få till. Ett nytt förslag från Digitaliseringskommissionen som nu har lämnats till regeringen, är att kvinnor som studerar IT på universitet ska få sina studieskulder avskrivna .”

SVT beskriver problemet med ojämlikhet i ETT program, genom att lyfta fram åsikter, att det är "Verkligen oroande!”
”Det har stått still de senaste 15-20 åren, samtidigt som många av våra konkurrentländer har fler tjejer som blir ingenjörer. Det är verkligen oroande, säger Amelie von Zweibergk, chef för industriell utveckling på Teknikföretagen.
Vill ha kriskommission. Arbetsgivarorganisationen Teknikföretagen vill nu att regeringen tillsätter en kriskommission för att motverka den oroande utvecklingen. Det kommer enligt organisationen att saknas 35.000 ingenjörer i Sverige om 15 år.
Amelie von Zweigbergk, chef för industriell utveckling: Vi uppmanar regeringen att tillsätta en kriskommission och titta på hur vi kan få in fler tjejer på teknikprogrammen.”

SVT och den feministerna anser att det är "ojämställt", om det är 60% män någonstans, medan det är "jämställt" när det är 60% kvinnor. Det talar sitt tydliga språk. Det är så statspropagandan låter på alla områden, även på andra myndigheter utanför högskolorna. SMHI ansågs tidigare var en "ojämställd arbetsplats" när majoriteten var män, men nu är "jämställd arbetsplats" när majoriteten är kvinnor!
 
Handlar feminism om "jämställdhet" eller är det ett krig mot män? Är regeringen feministisk och "jämställd", när det är så pass stort fokus på det enda område där män har en majoritet? Vad kan göras för att stoppa den här sortens sexistiska politik och samhällsutveckling? Har universitet ens något värde, när dess fokus tycks vara genus, och inte utbildning?

tisdag 26 februari 2019

Trump får en stämning på halsen, för att han försökt kyssa en kampanjarbetare 2016!

Det går inte en dag, utan att Donald Trump utsätts för förtal, anklagelse eller att en stämning lämnas in. Att vänstern=demokraterna inte tröttnar på den här häxjakten. Varje eviga dag så skrivs det, nånting nytt. Givetvis drar demokraterna i trådarna i bakgrunden.
Kampanjarbetaren Alva Johnson har lämnat in en stämningsansökan mot Donald Trump. Under måndagen lämnade f.d. kampanjarbetaren Alva Johnson in sin stämningsansökan till en domstol i Florida. Där anklagar hon presidenten för ”ras- och könsdiskriminering” och hävdar att hon fått lägre lön, än manliga och vita kollegor. Hon hävdar också, att Trump vid ett tillfälle kysst henne, utan samtycke från Johnson, enligt New Yorker.
Alva Johnson hävdar att det ägt rum under ett kampanjmöte i Tampa,FL i augusti 2016. Trump ska då ha tagit Alva Johnsons hand och kysst henne. I stämningsansökan hävdar hon att hon försökt vända sig bort, men att hans mun delvis vidrört hennes. Om det hela har ägt rum, två vittnen nekar, verkar det som om Trump pussat henne på kinden, men hon då har vridit huvudet för att pussa honom på munnen. Deras läppar har då "delvis" berört varandra. Förmodligen är hela historien uppdiktad och stämningsansökan kommer avslås. Får hoppas damen i fråga ändå får sin check från demokraterna.
Det har gått snart 3 år sedan det inträffade och först nu anmäler hon honom! Hur mycket pengar får hon av demokraterna? Men hon har ju inga vittnen, hur skall hon kunna styrka något? Om det hon säger är sant, medger hon, att han missade kyssen, för att hon vände bort huvudet. What the fuck, skall man inte vara glad för en kyss om den träffat? Dessutom det sägs att hon är svart. Då är det bevisat, att om historien är sann, så är han definitivt ingen rasist, vilket demokraterna anser!
Hela historien är absurd. Det tar energi från viktiga frågor.
Om Foliehatten inte är felunderrättad så är Trump 72 år, så han förmodar, att "grab them by the pussy"-perioden är över.
Så nu kan ett namn till läggas till på listan av kvinnor som säger att Donald sexuellt trakasserat dem: Ninni Laaksonen, Cathy Heller, Summer Zervos, Kristin Anderson, Jessica Leeds, Rachel Crooks, Mindy McGillivray, Natasha Stoynoff, Jennifer Murphy, Cassandra Searles, Temple Taggart McDowell, Jill Harth och nu även Alva Johnson. Bild på Alva här!
Men det måste vara de som ljuger och inte Donald som själv sagt detta:
Trump, 2005: "You know, I’m automatically attracted to beautiful — I just start kissing them. It’s like a magnet. Just kiss. I don’t even wait. And when you’re a star, they let you do it. You can do anything."  

Det enda som känns väldigt pikant i denna historia är:
"Hennes psykolog har också en journalanteckning där det står att hon ”har mardrömmar på grund av det som hände”, vilket enligt kvinnan är kopplat till Trumps kyss."
Och givetvis är det SVT nyheter som kommer med detta!
Handlar väl om en felöversättning? Engelskans "kiss" blev svenskans "kyss". Det rör sig om en puss. På kinden, om
Foliehatten förstått det rätt. En kindpuss således.
Foliehatten tycker att amerikansk politik är fruktansvärt konstig, då det gäller att kasta så mycket skit som möjligt åt alla håll.
Herregud om man kan anmäla/stämma någon för e
n kindkyss, för några år sedan, tror Foliehatten att män i världen ligger risigt till på riktigt.

IS- mördarna var värre än nazisterna och Sovjetkommunisterna i sitt dödande och våldtagande!

Inte alls förvånande att tonläget i debatten om IS-slaktarna, hastigt och lustigt skiftat fokus på ett ögonblick. Vi ser ett i stort sett enat MSM(när gjorde vi det senast, förutom brunsmetningen av SD?) och ett lika enhetlig sjuklöver som nu talar i termer, av att inget göra, för de ”stackars missförstådda” IS- mördarna, i syfte att få "hem" de förtappade, samt till och med om att upphäva medborgarskap, för de med dubbla sådana.
 
Vem kan nu lita på vad som sägs idag? Inte en sekund på sjuklöverpolitiker, påstår Foliehatten, de har utlovat " hårdare tag" mot invandrare, men som vanligt hände inget! Vissa slutsatser drar han ändå, av de senaste dagarnas debatt.

Problemet för sjuklövern, är att de inser, att det politiskt är totalt otänkbart, att ge de muslimska mördarna, fri lejd tillbaka till Sverige. De inser med rätta, att endast de mest självskadebenägna svenskarna sympatiserar med detta. De övriga 99 %, är avgjort emot, ett återinträdande av muslimska mördare bekostat av svenska skattemedel. Dessutom är Foliehatten helt övertygad om, att sjuklöverpolitikerna, för kanske första gången genuint är rädda för effekterna av invandringen, om den skulle konkretiseras i form av en "hemvändande" IS- mördare. Vilken politiker med någon form av självbevarelsedrift vill idag agera "humant", för att om något år stå i direktsändning och förklara hur man tänkte, när man aktivt verkade för att muslimske mördaren XY skulle tillbaka till Sverige och som tack för hjälpen står åtalad för mord på 20 svenskar i en vansinnesattack? Ingen, säger Foliehatten.
 
Foliehatten tror, att politikerna agerar i eget politiskt intresse och att det väger tyngst i ekvationen. Foliehatten skulle faktiskt inte heller utesluta, om det börjar gå upp för politikerna på allvar, att kanske de också faktiskt, kan bli en måltavla för IS-mördarna.

Morgan Johansson har i flera år stoppat eller lagt förslag i långbänk, om återvändande IS-mördare. I gårdagens SVT vill han ha enkrigstribunal som tidigare har blockerats av Ryssland, men eftersom det skedde i ett tidigare skede, hoppas Morgan Johansson, att det finns möjlighet att lösa upp låsningarna.
Morgan menade att både bevisföring och specialkompetens finns på platsen och internationellt och att det är en stor fördel med att inte lagföra dessa personer i Sverige. Johanssson: ”Ska man ha säkrad bevisning, vittnen och målsäganden då är det alltid bättre att vara på plats.”
MJ menar även, att Sverige inte kan agera på syriskt område. Men om de själva tar sig till Sverige ska de lagföras, åtals och dömas i Sverige. Han öppnar också för att omhänderta barn om familjer återvänder till Sverige.
Morgan Johansson berättar att han ”blir provocerad”, när han ser SVT:s inslag med en IS-kvinna som vädjar om att hjälpas hem av Sverige.
MJ: ”Nu passar Sverige helt plötsligt, men för några år sedan åkte hon därifrån för den värsta terrorsekten på många år.”

Som sagt, det har gått upp ett stort ljus för 7-klövern och de börjar fatta, att en krigsförbrytartribunal är enda sättet att klara sig någorlunda torrskodda ur detta multikulturella totalhaveri som Sverige har sysslat med.

Ändå öppnar 7-klövern, för att omhänderta barn om familjer återvänder till Sverige. Omhänderta var och hur? Ingen, absolut ingen normal människa kommer att vilja utsätta sig och sin familj för högriskprojektet att hysa IS-barn i sitt hem. Mohammed 14 år, behöver ett tryggt fosterhem efter sina traumatiska upplevelser i IS-kalifatet är en annons som inte kommer locka någon att anmäla intresse. Alla kan inte bo hos Strömstedtarna. Med tanke på Malena Ermans uttalande och vurm om IS, anser Foliehatten, att han ser fram emot, att många IS-barn som möjligt kan placeras hos familjen Ernman-Thunberg. De är jättegoda och så har de Greta som möjligen kan lära de unga återvändarna, att utveckla klimatpanik som ersättning för och effektiv avprogrammering, av tidigare mordisk indoktrinering.

Foliehatten undrar varför ingen politiker "ställdes mot väggen" för att Mehdi Ghezali hämtades hem från Guantanamo med regeringsplanet. Han fick även återkomma efter att ha suttit terrorfängslad i Pakistan i ett senare skede. Han är även utpekad för en dödlig bussbomb mot turister i Bulgarien.
Han välkomnades tillbaka till en bidragsfylld tillvaro i Sverige, helt utan rättsligt efterspel. Något som han "belönade" med att planera och vara på väg, att utföra ett terrordåd mot Jyllandsposten, som han fick 12 års fängelse för i Danmark.
Foliehatten kan inte dra mig till minnes att någon svensk politiker, tjänsteman eller för den delen lagstiftningen, fått kritik i media för hur detta hanterats.
Att Mehdi Ghezali i media länge kallades för "Kubasvensken" är så sjukt, att bara det borde leda till en separat session i Säter!
Attackvektorn när det gäller IS-mördarna och deras kvinnor kommer givetvis att vara "Det handlar om baaaarn." Vem tror att man kan plocka hit barnen utan sina föräldrar? Det skulle säkert strida mot någon konvention som inte en ”jävel” förutom Sverige följer.
Om de svenska journalisterna har någon heder kvar i kroppen, så skall de ge pressande frågor till svenska politiker.
De skall fråga varför Frankrike och England har sett till, att så många som möjligt av dessa sadistiska massmördare oskadliggjorts, innan dom kunde återvända hem.” Varför har Sveriges regering stått så handfallen? Skall det vara så här?

Foliehatten hoppas han har fel och att tiderna har förändrats, men vi har redan i dagsläget, tagit emot 150 av dessa bestialiska mördare i Sverige, utan någon större debatt. Varför har ingen satt stopp för vansinnet tidigare? De politiker och tjänstemän som tillåtit att dessa har kunnat återvända, är att betrakta som medskyldiga till alla framtida brott, dessa kan komma att utföra i Sverige och bör få (minst) lika hårda straff som förövarna.

Att vi får se ansvarskrävande journalister som ställer politikerna mot väggen, för det mångkulturella fiaskot, kan vi drömma om, eftersom sjuklöverpolitiker, inte har några som helst svar att leverera. Det kommer att göra ont att stå till svars för den totalt havererade mångkulturen. Vi kommer att få se strömhopp av nobbade insatser i Aktuellt och Agenda om denna trend håller i sig.

måndag 25 februari 2019

Välj inte Centerns Europa i EU-valet!

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet. Vi vill se ett EU som står upp för alla människors lika värde. Ett grönare och mer demokratiskt EU. Som respekterar olikheter mellan människor. Det kommer vi kämpa för. Vilket Europa väljer du?Ett twitter från Annie Lööf!Att KD kommer att bli större än Centern, får vi hoppas!
Det är länge sedan Foliehatten hade så roligt när han läste de svar Annie Lööf fick på sitt twitter om EU-valet. Foliehatten kan se utifrån de svar som skickats in, att folk är riktigt förbannade och ilskna på Lööf.
 
Här kommer en sammanställning över några svar:
Tänk Annie, det finns trogna tjejjer i politiken. Som inte vänsterprasslar! Som belönas för det på många sätt. Fundera över det en stund”
Ditt förtroendekapital är förbrukat!”
Vi har lärt oss den hårda vägen, vad ni säger före ett val och vad ni gör efter detsamma, är två helt olika saker. Alltså behöver ni inte låtsas stå för något.”
Inte ditt EU i alla fall utan ett EU som ser om sitt eget folk först!”
Väljarnas chans att skicka ut centern på sophögen!”
Du går till historien som den största hycklaren och floskel siaren.”
Vilket Europa? Tja, ett där politiker står vid sitt ord, där logik och förnuft regerar, istället för retoriska fluffiga gräddbakelse från partier som förlorat sitt landsbygdsstöd och desperat söker ett nytt på Södermalm. Ett sånt EU skulle jag rösta för. ”
@Centerpartiet representanter i EU idag vill ha helt öppna gränser, månggifte (och därmed kvinnoförtryck) och att sharialagar ska gälla! Tänk på det då ni lägger er röst!!”
Spärren för att komma in som EU-parlamentet
är 4%! Centerns toppkandidat är Fredrick Federley(även känd som Ursula)! Många anser att han är, en av de värsta politikerna vi har i landet. Han för en politik i EU för att skövla skogen i Sverige och hela EU. Hur är detta att bevara något för kommande generationer kan man undra!
FF och hela C vurmar för en fri invandring till Sverige! Därefter måste det kanske kännas komiskt eller vad man nu skall kalla det för, när FF utsattes för ett personrån utfört av migranter och inte nazister som media ville ha det till.
Två frågor, hur hycklande är media? Förtjänade Ursula att bli utsatt för mångkulturen som han själv förespråkar så mycket?

Intressant är att FF på sin FB sida skriver, att han har blivit nerslagen 3 gånger. Alla gånger har det varit svenskar. Tyvärr för FF det finns en video på när han blir rånad och nedslagen av migranter, karln ljuger sig blå i ansiktet.
Kanske han talar sanning. Alla som åker tunnelbanan i Stockholm är svenskar!
Vad än gör, rösta inte på FF i EU-valet!