torsdag 31 december 2020

Du kan lita på mig sjunger Tomas Ledin men knappt på Stefan Löfven!

Tomas Ledin sjunger ”Du kan lita på mig” och idag skriver Stefan Löfven på Aftonbladet Debatt med rubriken "Du ska kunna lita på Sverige!”
Sveriges grand master sosse och landsfader släpper personligen en debattartikel på Sveriges sosseblaska nr 1 - kl 04:00 på morgonen.

Foliehatten har fullt förtroende för att Lövfen även i framtiden kommer skylla allt dåligt på precis alla andra samt läxa upp folket med hur vi skall agera medans han själv gör precis tvärt om.
Man måste också vara noga med att applicera den filosofiska principen "Occams rakapparat" på allt han säger, d.v.s. att välja den tolkning av hans utsagor som innehåller minst antal premisser i form av käbbel.

Stefan Löfvéns löften

  • Äldreomsorgen ska få bättre arbetsvillkor, fler kollegor och bättre kompetensutveckling

  • Enorma tillskott till kommuner

  • Bryta rekryteringen till de kriminella nätverken

  • Se till att de kriminella nätverken inte får en krona

  • Grönt återstartspaket som ger 75 000 jobb i hela Sverige

  • Bredbandsfiber

  • Bygga nya bostäder

  • Underhålla vägar och järnvägar

  • 140 000 utbildningsplatser

  • Bättre A-kassa

Notera punkten: "Se till att de kriminella nätverken inte får en krona."
O
m man lyckas med detta känns det väl spontant som att pengar frigörs i sådan omfattning att det räcker ganska långt för att uppfylla övriga punkter i listan? Fortfarande inget om att hjälpa våra invandrare att komma hem med antingen tvång eller sänkta bidrag här. Är det någon som är så naiv att man tror att vi kan få allt detta gratis trots att pengar kommer att frigöras från de kriminella?

"Vi ska inte tillbaka till det Sverige som drabbades av corona. Nej, vi behöver bygga något bättre och starkar
e eller Build back better!"

Klart att Löfven inte vill möta pressen. Det finns inget att vinna för Stefan att diskutera vad som var så viktigt på Ur&Penn så att det var värt att skita i tidigare utmaning om "skärpning!" Fullständigt politisk självmord och lägga ut en sån här jävla text efter att halva regeringen gjort bort sig i dagarna. Foliehatten slutar aldrig förvånad över den oprofessionellaism som Sverige visar ständigt.

Löfven han lovar och lovar men ingenting händer. 2018 gick han till val med; "Det största trygghetsprogrammet i modern tid. För ett tryggare Sverige."
Vi har ett nytt rekord i antal skjutningar, 349 st fram till 15 december och det har varit några till sen dess. Sen tillkommer alla sprängningar.
Små barn rånas och äldre misshandlas samt rånas. Hans löfte var inte värt någonting.
Dummaste löftet någonsin var "Vi ska inte ha mord i Sverige". Det löftet säger en hel del hur det står till i hjärnan på den dummaste statsministern någonsin.

Efter mer än sex år som statsminister förmår Stefan Löfven inte åstadkomma mer än en ny kavalkad av löften som han aldrig förmår uppfylla och knappast ens vill uppfylla. Det "dråpliga" är att han under de sex åren har lyckats avveckla landet Sverige till en humanitär soptipp och nu vill han med ännu mer floskler fortsätta utveckla den misären. Nord Korea är också ett paradis om man bara lyssnar på deras ledare. Kära svenska systrar och bröder, hur jävla länge ska ni låta er duperas av denna inkarnation av inkompetens och ansvarslöshet?

Vi fortsätter med den "svenska modellen".
Desto sämre resultat, mer pengar till administratörer. Sjukvården har fått extra pengar nästan varje år i 30 års tid. Trots det har köerna växt. Varför då? Om de kortar köerna blir det inget extra tillskott nästa år. Den borgerliga regeringens kömiljard till de regioner som lyckades bäst, kortade köerna ordentligt, men när S återkom till makten tog det enda lyckade tilltaget på vårdsidan snabbt bort.
Sverige har näst högst läkartäthet i EU
och svenska läkare träffar bara hälften så många patienter per år som EU-snittet. Regionernas kärnverksamhet är inte längre sjukvård, det är administration. Samma gäller de flesta kommunala eller statliga åtaganden, mängden produktion är negligerbar men administrationen är enorm.

Foliehatten såg under sin verksamma arbetstid hur mycket papper som producerades i kommuner, Länsstyrelser och myndigheter som skickades in som pliktexemplar för att bevaras för framtiden!

 

GOTT NYTT ÅR önskar Foliehatten!

Foliehatten vill tacka alla som läser hans blogg och även de kommentarer som kommer in. Det har varit lite tunnsått med kommentar och som nyårspresent önskar Foliehatten att fler kommenterar! Vi får hoppas på det bästa!

Utan tvekan har Covid-19 påverkat oss alla och förändrat det dagliga livet totalt för oss som kommit till åren! Det finns en hel del som anser att Covid-19 inte är värre än en vinterinfluensa och att dödstalet inte stigit. När statistiken från SCB kommer har vi svart på vit hur det ser ut.

Läste precis debattinlägget i Aftonbladet av Stefan Löfven och Foliehatten är djup ”skakad” över att vi har en direkt nolla som statsminister. I en av kommentarerna rekommenderar någon att Löfven byter ut sitt PR-folk mot Gretas! De vet hur en slipsten skall dras.

Vi får hoppas att vaccinering blir en succé och ger ett skydd, så att livet kan återgå till det normala under 2021.Det verkar bli

svalare nästa år enligt miljöpartiklarna, så är det ett kvitto på att plastpåse skatten fungerar
Foliehatten skall flytta till en lägenhet i Simrishamn och skall där njuta av det som återstår av livet!
Skall plåga er med som jag hoppas fler inlägg!

GOTT NYTT ÅR från Foliehatten i Teckomatorp!

Det knakar i det förfallna och ruttnande folkhemmet!

När det Liberala Imperiet om några veckor byter frontfigur har städningen påbörjats med att rensa ut de vildvuxna blommorna ur rabatten som inte passar in.

Google rensade ut SwebbTV och Swedbank drog in Fria Tiders bankkonton. Vilka fler vildvuxna blommor kommer att rensas ut nästa gång?  Vad som skett är inte direkt överraskande eller oväntat, utan flera har förutspått denna utveckling. Flera aktörer på nätet har blivit en rejäl vagel i ögat på makten.
Likheterna med vad som hände i Sovjetdiktaturen är slående. 50% av demokratikämparna, regimkritikerna och dissidenterna var angivare anställda av säkerhetstjänsten/Kommunistpartiet. Vi kan kallt räkna med att det förhåller sig på samma sätt i Sverige. Vi har sett många bilder där den kvinnliga svenska Googlechefen ”frotterar” sig med makten. Fundera också över varför Google av regeringen har fått så strålande villkor när de byggde servicehallar!

Att avskeda folk från sina arbetsplatser för politiska åsikter, regimkritik eller helt enkelt för att ha sagt sanningen var vardagsmat i Sovjet.
Stängning av bankkonton och "deplatforming" är bara början på de metoder som kommer att användas av
vänstern (motsvarigheten till de sovjetiska bolshevikerna) allteftersom de blir mer desperata och försöker att få tyst på oppositionen.
Den agenda som i framtiden kommer att drivas av media blir baserad på att kollektivism är den enda lösningen. Skulderna kollektiviseras och i framtiden även det privata ägandet, var så säkra.
Du kan möjligen hyra eller disponera något i framtiden om du har "rätt" åsikt och sociala/politiska godhetspoäng på ditt konto, men att äga blir i praktiken omöjligt.

Sossarnas bank/Swedbank
med Göran Persson som ordförande kommer vara ledande när det gäller politiska ingrepp och de har börjat med Fria Tider och med all säkerhet kommer andra regimkritiska media samt även mot privatpersoner med åsikter som avviker från (s)tatsreligionen att fortsätta. De övriga s.k. "fria" affärsbankerna kommer snällt att följa efter under hot om påtryckningar från regimen genom ändring av banklagstiftningen, stängning/indragande av tillstånd.

Den pågående diskussionen om begränsande av internetutbudet, försvårandet för fria media att via nätet nå ut till folket och blockerande av för regimen misshaglig information eller rent av sanning pekar helt klart på att man redan har för avsikt att slutgiltigt införa statlig censur och åsiktsdiktatur.

Orwells beskrivning av medielandskapet och politiken i 1984 stämmer på pricken med de avsikter och planer som finns i Sverige. Har 1984 tjänat som instruktionsbok för dagens regim?

Det knakar i det förfallna och ruttnande svartbygget/folkhemmet och det är ekonomin som till slut blir avgörande för landets öde.
Regimmedia lär komma med samma sorts sensationsnyheter som "
Pravda" trumpetade ut i media under Sovjetdiktaturen, detta trots att verkligheten och politiken bestod av monumentala misstag och ekonomisk katastrof.
I slutändan är rimligen frågan hur länge folk accepterar en statsapparat som uppenbart åsidosätter hela den grund som folkstyrelsen, åsiktsfriheten och vilar på. Frågan är hur ska folket göra för att få ett nytt system? Välja nya politiker? Knappast gångbart. Sjuklövern är sjuklövern och SD kämpar för att bli det åttonde bladet, så våra möjligheter att i val välja ett annat system är obefintliga. Sverige styrs i praktiken av tjänstemän som ska vara opolitiska och verkställa politikens beslut, men som verkar i enlighet med egna mål och i många fall är aktivister. Därmed spelar det ingen roll hur länge folket accepterar systemet, för folket kan inte påverka det.

Fredrik Reinfeldt skrev i sin ungdom ”Det sovande folket” och det är en titel som passar bra in på speciellt kvinnor som gillar Stefan Löfven! Det kvittar vad han gör och det skall bli mycket intressant att se efter hans senaste och flera andras ministrars debacle där de inte själva följer de råd och maningar de gett svenska folket, hur detta kommer att se ut i nästa opinionssiffror.
Det är en helt fundamental fråga som medierna systematiskt kringgår. Medierna kringgår naturligtvis detta, eftersom de är en del av systemet och det inte bara ekonomiskt genom att staten driver några medieföretag och finansierar de andra via presstöd, utan även på ett konceptuellt plan. Alternativmedier är inte en del av systemet. Det är därför makten och MSM hatar dem.
Väldigt få inser att det kommer leda till att Sverige tvings till en (tvångs)anslutning till Euro för att kunna skapa helikopterpengar ur intet, genom digital skuldsättning via riksbanker. SEK är en liten valuta och riskerna är stora. Men en stor valuta "to big to fail" som Euro eller USD kommer det vara framtiden. ECB/FED kommer att pumpa ut helikopterpengar i systemet i en aldrig sinande takt. Det har pågått sedan den globala finanskrisen 2008 men ökar nu takten på grund av Coronapandemins konsekvenser för att rädda Euro.

Hela västvärlden kommer landa i det gamla sovjetiska skämtet om den kommunistiska statskapitalismen:
"The principle of the state capitalism of the period of transition to communism: the authorities pretend they are paying wages, workers pretend they are working."

En ödets ironi att det kapitalistiska systemet nu måste ta till statskapitalism, dvs socialism för att rädda det ekonomiska systemet genom kollektiv skuldsättning. Det var inte många som såg det komma. Twisten är att skulderna kollektiviseras och tillgångarna privatiseras. Alla nöjda? Eller?

Vad har nu detta med mångkultur att göra? Precis allt. Dessa stora valutor kräver stora imperium med gemensam valuta som inte enkelt kan påverkas av marknaderna eller ovänner. I dagsläget är det bara Euro och USD som tål denna skuldsättning utan att riskera inflation. Covid-19 har ursäktat ökad skuldsättning bland småvalutor som SEK.
Statssocialismen som nu används för att finansiera vårt semikapitalistiska system förutsätter imperium med gemensam valuta och därmed mångkultur för att kunna finansiera fortsatt skuldsättning.
Stora imperium är mångkulturella och mångkulturen utgör också det största hotet mot deras existens som imperium. Frågan är vilken kraft som kommer vinna. Imperiebyggande mångkultur eller etnisk värdegrundsbevarande? Vilket är en hållbar politik ur mänsklig synvinkel?

 

onsdag 30 december 2020

Ytterligare en kommun som är offer för mångkulturen!

2015 kunde man läsa i lokalpressen att Hedemora tar emot flest asylsökande i Dalarna.
Hedemora kommun styrs av S och C!  Kommunen skriver på sin egen hemsida: "Hedemora har under en längre tid välkomnat nyanlända människor, vilket skapar unika möjligheter för bygdens utveckling!"
Vilka unika möjligheter som skall utveckla kommun får vi aldrig reda på! Foliehatten gissar att det ekonomiska problem,  kaos och våldtäkter som de styrande kanske tänker på!

Samtidigt kommer en "dyster prognos" för Hedemoras ekonomi, uppger SVT Dalarna 2019. Ekonomin rasar till 40 miljoner kronor under budget. Man hade räknat med ett överskott på 10 miljarder, i stället blev det minus med 30 miljoner. Det största underskottet kommer från bildningsförvaltningen och socialförvaltningen. Det bör tilläggas att Hedemora under 2018 fick dryga 172 miljoner kronor i "
utjämningsbidrag."

Den faktiska förlusten är flera gånger större än vad SVT gör gällande. Enligt Annika Strand, kommundirektör i Hedemora, handlar det om kostnader för unga och skenande försörjningsstöd, precis som andra kommuner larmat om.
Enligt SVT Nyheter som intervjuat Annika Strand är det en dyster framtid som Hedemora går mot:
”...drar kostnaden för försörjningsstöd iväg.
...de statligt finansierade extratjänsterna nu dras in.”
Strand: ”Då måste kommunen hitta andra lösningar och det riskerar att öka försörjningsstödet!”
Hedemora har inte heller förskonats av våldtäkter! Från polisen i Bergslagen: ”Vid 03-tiden natten mellan lördag-söndag, 13-14 juli blev en kvinna i 45-årsåldern överfallen och utsatt för en våldtäkt i centrala Hedemora.
Kvinnan var ensam på väg hem efter ett restaurangbesök, och brottet skedde i den s.k. Apoteksparken vid Myrgatan. Polisen är nu angelägen om att få veta om någon gjort iakttagelser i anslutning till Apoteksparken ungefär vid tiden för brottet, som tros ha skett strax före 03.00 på söndagsmorgonen.”
I går skrev Expressen i en artikel: "Malin, 28, larmade om sexuella trakasserier i Hedemora."
Foliehatten tycker denna historia är högintressant, kan det handla om en kulturkrock eller bara vanligt utfall av mångkulturen?

Malin Olenius jobbar på ett konditori/cafe och har under lång tid fått stå ut med sexuella trakasserier från kunder. Det handlar om män som vill få kassörskan ”på köpet” och unga kvinnor som blivit vana vid att kallas för ”hora.”
Malin Olenius berättar om män som fikar med sina familjer, för att bara en stund senare skriva meddelanden om hennes kropp i konditoriets Facebook-chatt. Trakasserierna har också skett öppet på arbetsplatsen.

Expressen
har pratat med flera kvinnor i Hedemora som ger samma bild av maktspel och trakasserier. Få vill berätta öppet av rädsla för repressalier.
Malin: ”De säger vad de skulle vilja göra med mig och min kropp. Att de vet var jag bor. De har stått utanför min bil efter jobbet. De lär sig mitt mönster när jag jobbar och när jag stänger.” När hon på kvällstid är ensam för att stänga tar sig ofta männen till kaféet.

Malin: ”Det har inte varit viskningar, de har stått här och vrålat. Folk har suttit och kikat, druckit sitt kaffe, lyssnat. Det har varit mer spännande att se hur jag reagerar än att hjälpa till.”
Det intressanta här är hur media ska hantera liknande vittnesmål i framtiden, utan att nämna "elefanten i rummet." Nu vet förmodligen alla i Hedemora om problemet men ingen verkar kunna lösa det.
Den stackars
unga kvinnan känner sig tvingad att söka offentlighetens ljus som en sista utväg. Vad gör då offentligheten i form av media? I detta fall vill de nog skona henne då hon trots allt kommer försöka jobba kvar där, men hur ska man komma åt mångkulturella problem i framtiden om man inte får tala om förutsättningarna i ärendet. Här har media ett dilemma, de vill så gärna berätta sanningen, men det går inte utan att peka ut mångkulturen, är det då inte bättre att hålla käften och skämmas i stället för vad vi släpat in i landet.

Det har blivit väldigt stökigt i Hedemora och
Expressen träffar då Kommunalrådet centerpartisten Kristina Lundgren som är ansvarig för jämställdhetsfrågor. Nu känner Foliehatten inte till henne men som brukligt är dessa kvinnor feminister i dessa frågor och då är alla män ansvariga, om några män begår våldtäkt eller utför sexuella trakasserier. Debatten känner ni igen.

Om man inte preciserar problemet signalerar man också att man inte vill lösa det. Det här är bra dramaturgi för
Expressen och kommunalrådet som snart ska avgå får berätta om sitt jämställdhetsprojekt. Kvinnan i caféet lämnas åt sitt öde och de etniska svenska männen lär inte besöka caféet av rädsla för att bli utpekade som sexister, just för att man är man. När man nu inte berättat som det är, har man gjort situationen ännu värre.
Hedemora kommun har ca 15400 och i själva tätorten ca 7000. Nästan 20% går på försörjningsstöd och 25% är arbetslösa enligt tillgänglig statistik. Man behöver bara arbeta 1 timme för att betraktas som arbetande.

Att fler och fler inrättningar och företeelser får stora problem när mångkulturen tar över
och det är direkt samhällsskadligt.
Politik och
regimmedia har tagit ifrån folk alla normala verktyg, eftersom man genast blir rasistanklagad vid minsta lilla hint om vad problemet handlar om, enklare att då slå igen, stänga ner, söka sig annan försörjning.
Tyvärr har vårt mångkulturella paradis gjort att många verksamheter aldrig ens lämnar idéstadiet då risken för att hamna i en liknande situation som i Hedemora är för stor. Vad ska man göra, dela upp befolkningen? Neka tillträde? Nej det tåget gick vid landsgränsen och avgjordes på
Migrationsverket.

Man kan inte skylla på invandrarna, de agerar bara utifrån sina förutsättningar, felet ligger i politiken som lurat hit dom och sagt att det är fritt fram att ta och säga vad man vill, bara rättigheter, inga skyldigheter, ni är offer och vi är rasistiska as, behandla oss därefter, det förtjänar vi och media tiger.
Skriver man sanningen på nätet och använder fel ord, blir man åtalad för ”hets mot folkgrupp!”

 

Det är inte svårt att förstå vem som beordrade nedsläckningen av Swebb TV!

När nazisterna hade bokbål i Tyskland på 30-talet teg man från politiskt håll i Sverige. När Google tar bort Swebb TV, tigger regeringen. Foliehatten har inte sett ett enda upprop i den av regeringen subventionerade MSM, förutom Bulletin.

Så här jobbar man i en d
emokratur : regimen stryper yttrandefriheten, regimvänliga medier ser till att folket förs bakom ljuset. Nu tiger man och tänker att det är vi i regeringen som begärt det varför skulle vi då kritisera?
Många som bor i detta land har aldrig förstått att vissa partier har en dold agenda av att Sverige skall bli en totalitär stat
som Sovjet eller DDR med styrning av inkompetenta ledare som Löfven och hans gäng.

I vår statliga media flöde så framgår det inte att ”
alternativ media” släcks ner utan detta måste komma fram i debatten och då har oppositionen ett stort ansvar både i riksdagen samt i SVT. Snoka reda på vem som bär ansvar för nedsläckningen och på vems order!

Kom ihåg att Stalin hade väldig låg utbildning, men att djävlas med sitt folk kunde Stalin och det påminner om Löfvens tag i samma fråga -
båda gillar att härska via söndring.
Något Rödskrikan Lööf inte kommit på än, utan den enväldiga är så nöjd med att vara stödhjul!
Google och Facebook har serverhallar i Sverige som använder el motsvarande ett halvt kärnkraftverk. Detta i ett läge där den svenska kraftförsörjningen är allvarligt hotad. Svenska regeringen har givit dem etableringsstöd på mångmiljonbelopp, trots att dessa serverhallar bara genererar ett fåtal jobb. Det går inte att motivera etableringen med ökad sysselsättning, utan det finns en mycket dold agenda. De har fått kraftigt subventionerade elpriser, långt under vad en vanlig Svensson får betala.Foliehatten har sett uppgifter om att elpriset ligger långt under produktionskostnaden.

Foliehatten har svårt att tro att Google och Facebook skulle acceptera censur, om det inte finns god ekonomisk anledning. Facebook och Google fick skandalöst goda villkor när de etablerade sig i Sverige, några jobb blev det knappast, men otroligt billig el och mark. Löfven kan ha manipulerat villkoren med att dessa två mediejättar skall censurera s.k. hat publicering och att Löfven skall meddela vad man anser vara hatbrott eller oacceptabla publiceringar,
Facebook och Google är knappast socialister men du kan köpa dom för pengar så går det till i USA. 
Detta är något oppositionen borde utnyttja på bästa sändningstid i SVT. För i varje debatt så ska klimathotet debatteras och vänstern brukar beskylla SD för att inte vilja göra något åt klimathotet.
Åkesson eller Kristersson ska be vänsterpartierna inför hela det svenska folket förklara varför multinationella företag med miljardvinster ska få subventionerad el motsvarande ett halvt kärnkraftverk när Svensson uppmanas spara på minsta lilla el för att minska koldioxidutsläppen.

Varför ska Svensson med sina skattepengar finansiera dessa världens största företag i IT-branschen?
Varför pratar regeringen om att minska koldioxidutsläppen samtidigt som de skattesubventionerar elen för dessa företag?
Enligt seriösa beömmare ett klimathot konstruerat av politikerna själva.

Det går inte ihop att prata om minskning av koldioxidutsläpp samtidigt som man subventionerar elen för dessa företag. Om
Foliehatten hade varit Åkesson eller Kristersson sa hade han tagit upp detta i nästa partiledardebatt och i varje debatt därefter så fort vänstern börjar prata om klimatet. Svenska folket måste få veta hur korrupt och värdelös regimen Löfven är!
 
Proletären: ”Korrupta politiker som den här iranska sossebroilern, Nisha Besara (S), som jobbar för kapitalet (Amazon) och låter dem etablera sig i Sverige och får allt gratis de pekar på, som sen slår ut alla företag och jobb, så bara Amazon kan regera som en stor kommunistisk plantageägare. Samma gäller ju Facebook, Google mfl som skall ha monopol på "yttrandefrihet" och monopol på pengar och makt.”