måndag 14 december 2020

Moderata hycklare på kommunal nivå!

Vad som händer på kommunal nivå kan vara intressant att titta på. Tidningen Kulturbilder tar upp vad som händer i Stockholm ”Åldringar sparkas ut, migranter får deras bostäder.”

Kulturbilder. ”Det har pågått länge. Äldreboenden läggs ned, åldringarna sparkas ut och migranter får deras bostäder. Det är vanligt förekommande och pågår över hela landet, men sker i det tysta och helt utan att allmänheten får kännedom om hur det går till och varför åldringar så brutalt sparkas ut från sina hem.”

Värre grisar till människor är svårt att hitta. Hoppas de är nöjda med sin sysselsättning att ”evakuera” gamla svenskar till förmån från arabiska och afrikanska män. ”Alla måste vara med och bidra till integrationen”. Undrar hur mycket dessa politiker varit med och bidragit. Vad har de offrat?

Ordförande i stadsdelsnämnden moderata Andrea Ström tillhör generationen som gick med i MUF under Reinfeldts tid. Hade de varit lite yngre, hade det lika gärna kunnat vara Miljöpartiet.
Ström: ”Hela Östermalm är med och tar ansvar för integrationen.” Det är en omskrivning för att stora delar av Östermalm ska påtvingas migranter och att dessa migranter ska få förtur till bostäder och social service. Svenskar i allmänhet blir överkörda av politiker som uppvisar både okänslighet och hänsynslöshet när de bidrar till att ändra på demografin i Sverige och gör svenskar till andra klassens invånare.

Det är skandal. Bra att saker som denna kommer upp eftersom det visar på diskrepansen och skenheligheten inom det moderata partiet. Det lär ta decennier innan moderaterna är ett anständigt parti för svenskar igen.

Foliehatten blir mycket upprörd när han läser om vad som händer i Stockhlom. Politikerna har blivit ett slags frälse som lever i sin egen bubbla. En ekokammare där man relaterar till de partikamrater som tycker lika. Andrea Ström har säkert åsiktsfränder i moderaterna i Stockholms stad. Vad är det som gör henne till moderat? Se upp för liberala kvinnliga storstadspolitiker och framförallt - håll misstron uppe mot moderaterna.

Andrea Ström var ordförande i en stadsdelsnämnd i Stockholm som tömde ett äldreboende och ersatte de äldre med nyanlända. Men det ändrar ingenting i sak. Det strömmar hela tiden in nyanlända i landet -
över100 000 om året. Hela det gamla Formula-1-hotellet vid Västbergarondellen är nu fullt med nyanlända.

3 kommentarer:

 1. Om man gör detta mot hyggligt friska "pansjos", vill jag tro, är man sinister...
  Hur stor är då sannolikheten, att gelikar tar-gamlingarna av daga-& kallar det CV-19??
  Den sk "överdödligheten" från april-juni handlade väl om dito & sk palliativ vård??

  Varför vill man bla skrämma på folk en oprövad vaccin typ, mig veterligen??
  $äkert skit bra.. men för vem??
  Blir lönsam längre fram...
  För vem?
  Eller, blir det som med invandringen?

  Mvh Per  SvaraRadera
 2. Den som inte är vaccinerad får inte sälja/köpa? kan det va så...??
  Om så:Hur kan man veta det, Hatten??
  Pfizer BioN(ano)Tech bla om så-var kommer det ifrån??
  Walls of insaety??
  Nope.
  Teologi.
  Vem bestämmer??

  Efter 2021-03-15 vet vi...börjar få koll iaf.


  Mvh Per

  SvaraRadera
 3. Hatten, vilka är flest...?
  Du/Ni.. act.

  SvaraRadera