torsdag 10 december 2020

Ekonomiska migranter missbrukar asylrätten skriver Aftonbladet!

Dagens ledarsida på Aftonbladets tar upp det som invandringskritiska talat om i flera år, att asylrätten systematiskt missbrukas av ekonomiska migranter utan några egentliga skyddsbehov.

Foliehatten under om det är dags att vakna upp och om det är början på en ompositionering av den heliga asylrätten eller bara ett sätt att försöka ge intryck av en åsiktsmångfald på redaktionen?
Det är Wolfgang Hansson som skriver. Han har förstås helt rätt. Flyktingarna är i allt väsentligt ekonomiska migranter. Ibland kan man säga saker. Ibland inte. Det blir allt vanligare att media vågar tala klarspråk. Saker får sägas idag som inte fick sägas för ett par år sedan. Samtidigt är det så långt gånget att folk har slutat bry sig. Man rycker på axlarna åt,  att över 500 000 invandrare i landet försörjs av det allmänna. Det spelar liksom ingen roll längre att Wolfgang Hansson skriver en enstaka vettig artikel.

De felbedömningar som gjordes åren runt 2015 kan inte göras ogjorda. Det var så fint med öppna gränser och humanism. Det är liksom bara att härbärgera och försöka besvärja sakernas tillstånd.
Foliehatten tror de tuffa besluten kring invandringshaveriet kommer att komma när det redan är försent. Folk har redan börjat flytta från landet eller skaffat vapen och bildat medborgargarden.

Ingen
arbetsgivare skriker efter personer som helt saknar elementär utbildning och som högst är lågutbildad. I så fall bör Malmö vara en föredöme fullt med lärare, förskolelärare och vårdpersonal. Nu är Malmö en av Sveriges fattigaste städer som hålls vid liv genom hjärt- och lungräddning.
Sverige har traditionellt sett de senaste åren haft en usel barnomsorg, värdelös äldreomsorg, svenska skolan har i årtionden varit genomusel och lett till att Sverige ligger i botten internationellt sett, sjukvården har inte byggts ut i takt med befolkningsökningen och sängplatserna är bland de sämsta i EU.
V
ilken tur att all denna historiska misär inom dessa områden de senaste åren börjat bli så mycket bättre på alla punkter och vi ska gladeligen anamma idéer och erfarenheter från den framgångsrika blomstrande 3:e världen så vi slipper genomlida den katastrof som Sverige stått ut med under efterkrigstiden.

Det finns vissa elaka tungor som påstår att en anledning till att dessa områden skriker efter arbetskraft skulle kunna bero på en snabbt ökad befolkning som samhället inte var rustat för samt stora avhopp pga usla arbe
tsförhållanden direkt relaterade till resursbrister som uppstått av någon oförklarlig anledning, man kan räkna hur som helst och logiken är bara en social konstruktion.
Det är en fantastiskt bra lösning
som nu regeringen föreslår med i praktiken öppna gränser, att ta in fler alternativutbildade människor från framgångsländer som Somalia, Afghanistan och Syrien. Tänk vad dessa invandrare kan lära oss stackars förvirrade svenskar om hur man bygger stabila samhällen.
Imponerande är att svenska politiker lyckas smussla med kostnaderna och den dystra framtiden som även beror på att sunt folk lämnar Sverige eller planerar för att lämna Sverige. Snart går det inte att jonglera med sanningen längre. Kostnaderna blir samhällsförlamande och även det snabbt växande våldet av terrorkaraktär blir en mardröm.

Det blir en vanlig syn att se utbrända bilvrak i städerna och polisen kommer bli frekvent beskjuten från höghus och passerande bilar fulla med
invandrare och att många skolor kommer att brinna. Politikerna kommer mumla om att detta är oförutsedda utmaningar medan de själva packar väskorna för utlandsflytt för att få fina jobb i globalisternas företag eller organisationer som EU, FN m.fl. Kvar blir arbetarna som startade hela karusellen med att rösta fram partier med vurm för invandring. Sossepartiet har alltid varit grundorsaken till Sveriges förfall.

Idag kan vi i en mätning av Novus/SVT se, att svenskarna är så nöjda med regerings arbete med att förstöra Sverige och de belönar regeringen med ännu högre opinionssiffror!
Foliehatten undrar om svenska folket är riktigt kloka och i vilken värld de befinner sig i?

8 kommentarer:


 1. Ljugmedia börjar mer o mer skriva om kaoset som du säger hatten , det går enligt planerna ,,, folk ska börja få reda på vad våra politiker ställt till med ,,, på alla områden ,,, snart kommer kaoset av hela samhället ,,, en anarkiliknande tillvaro ,, kommer att pågå ett tag ,,, sen kommer nån med en lösning ,,, o det vet vi vilka det är ,,, vi är så uppskrämda av sk pandemier , kriminalitet , hunger , vi kommer att finna oss i vad som erbjuds

  Men vad kan vi göra ? Har du nån ide om hur vi ska ta oss ur helvetet ?

  SvaraRadera
 2. Eller nån annan läsare ,,

  SvaraRadera
 3. Menar du lagliga metoder?
  Svårare. men snabbare. är ju ...

  SvaraRadera
 4. Kom med förslag ,,,, att det är skit vet vi redan men vad gör vi

  SvaraRadera
 5. En näsduk runt vänster överarm fungerade 19/8 1772!

  SvaraRadera
 6. Novus siffror är fejkade. Det är beställnings jobb som syftar att påverka. Det är samma taktik som i president valet i USA. Opinions- mätnings institut gav Jo Biden höga siffror i syfte att påverka. Inget nytt under solen!

  SvaraRadera
 7. Jag är inne på julles ide

  Men ärligt , att sverige är en katastrof vet vi men vad gör vi , hur har ni förberett er

  SvaraRadera
 8. Två vakthundar vapenskåp batong i livremmen.
  Väl medveten om vem som blir straffad om man försvarar sin hemfrid.
  Kulturmarxisterna i domstolarna visar ingen nåd mot oss etniska svenskar.

  SvaraRadera