torsdag 24 december 2020

GOD JUL önskar Foliehatten!

I år firar vi en annorlunda jul! För första gången på många år firar många julen ensamma. Foliehatten har fått flera rapporter om att flera i bekantskapskretsen har Covid-19 och att de sitter i karantän! Skall han vara riktigt sanningsenlig tycker han faktiskt det är riktigt skönt att ta det lugnt och slippa all jäkt som julen innebär. Julklappsinhandlat har också gått lätt som en plätt med Swish!

Återigen har vi en grön jul och går vi vänsterut över Atlanten på samma breddgrad som här i Skåne ser vi att de har en rejäl vinter med mycket snö och kyla. Foliehatten föredrar den gröna vintern och inte snö och stark kyla.

Efter helgerna börjar den andra rensningen av hus och garage eftersom huset kommer att läggas ut till försäljning månadsskiftet jan/feb! Det är märkligt vad man kan samla på sig. Tittade bland verktygen häromdagen och upptäckte 4 skruvdragare, 30 skruvmejslar, 10 skiftstänger m.m.

När man blir lite äldre orkar man inte äta lite mycket så julmaten delas upp i två omgångar. En favorit är ris a la Malta med egen producerat svart vinbärssaft.

Vill tacka alla som orkat läsa alla mina märkliga inlägg och även för kommentarerna. Det som varit intressant är att någon från redaktionen från den nya Bulletinen lagt in mig som medlem i deras Facebooksida!

Foliehatten önskar alla sina Läsare en God Jul och Gott Nytt År!

 

4 kommentarer:

 1. God Jul och tack för alla dina läsvärda krönikor.

  SvaraRadera
 2. God jul hatten o tack för att du finns

  SvaraRadera
 3. Precis i grevens tid kom snön till Victor Sunds Pietarsaari!
  Nej, visserligen susar björkarna ej i juletid. Lite får man ju stå ut med!
  God Jul. själv.
  Tänker med fasa på våra tvenne flyttar de sista tre åren.

  SvaraRadera