onsdag 30 januari 2019

Johanna Jönsson är Sveriges utan konkurrens mest destruktiva och galna politiker!

Centerpartiets migrationspolitiska talesperson Johanna Jönsson säger till Ekot att det främst handlar om de allra mest utsatta personerna, om den nya fria invandringen.
Jönsson: ”Det skulle kunna vara att man flyr från en klimatkatastrof, vilket ”övrigt skyddsbehövande” tidigare omfattade. Det kan också handla om personer som är svårt sjuka."
Jönsson fortsätter: ”Det kan också handla om personer som är svårt sjuka där man vet att personen kommer att dö, av kanske en hjärntumör, om några månader. Det kan vara en äldre person som inte har någon kontakt med någon över huvud taget i hemlandet och som också är väldigt sjuk!” 
 
Den som vill bilda sig en uppfattning om Johanna Jönsson, bör titta på denna Youtubevideo: "Valet 2018”: Intervjun med Johanna Jönsson är skrämmande, för den avslöjar på ett brutalt sätt, Johanna Jönssons agenda!
C har varit öppna med hur migrationen ska finansieras. Montera ner välfärdssystemet, migranter får klara sig själva, likt svenskar. Se Sverige som ett nytt miniUSA i framtiden. Det blir spännande att se, när agendan går upp för rena socialdemokrater som är vana vid Sverige som ”nanny state.” Svenskarna har ett fint stålbad, att se fram emot.

Sverige får återigen de mest generösa reglerna i EU för anhöriginvandring. Dessutom har C fått igenom att en ny asylgrund införs – humanitär skyddsgrund. Det kommer innebära, att de som enligt C är ”dödssjuka” eller flyr från ”klimatkatastrof” ska få asyl. Med andra ord kan det bli så, att det kommer bli läkarna i Sverige som plötsligt ges ett ansvar över, vem som får stanna eller inte. Dessutom sänder vi från och med i sommar ut signalen, att alla sjuka som kommer hit, får stanna och får gratis sjukvård.

En medveten strategi av det neoliberala Centern att krossa välfärdsstaten och harmonisera
Sverige med den globala privatiserade marknadsekonomin.
Vänstern vågar inte sätta i mot, av rädsla för att bli utmålade som inhumana och onda.
Samtidigt måste alla vara medvetna om, att varken S eller V utgör någon slags bromskloss mot massinvandring och sträva efter att upprätthålla välfärdssystemet. Om man inser vad FN:s Global compact on migration innebär (i stort sett alla i tredje världen ska ges rätt att migrera till Sverige och direkt få tillgång till hela välfärdssystemet, opposition ska tystas etc). I en video från FN lovar S, via Heléne Fritzon, att göra allt de kan för att driva igenom globalisternas migrationsagenda. Kommentarerna är intressanta. S och V är precis lika köpta av globalisterna som C och L.
 
Den nya socialliberala regeringen inför i princip fri invandring, detta i en situation med kris i sjukvården, bostadsbrist och integrationsproblem med de som kommit de senaste 25 åren.
I Sverige har vi en befolkningen som röstat på partier som har hjärnor som ankor som glömmer, att det råder jättestor vårdkris. Personer som betalat sin skatt, dör i väntan på vård. Personer dör av fel vård av obehörig personal. Äldrevården drar in på i stort sett allt och låter de svaga få liggsår. De geniala politikerna påstår, att det fattas 80 000 personer redan idag, i välfärden. Och skattehöjningar är ett måste.
Samtidigt som ekonomin visar tendenser att kylas ned och Sverige och övriga världen, går in i en lågkonjunktur. Det hela är som en bilolycka i slowmotion.

Skall man
hårdtolka vad Jönsson säger, kan befolkningen i valfritt u-land som tröttnar på sin senile gammelfar eller har en släkting med dödlig sjukdom som leukemi eller hudcancer, så tar man flyget till Sverige, med en lapp, att de inte har någon släktingar kvar i livet. I Sverige kan man få vård, gratis bostad och underhåll!
När ska någon riktig journalist ta tag i detta dårskap? Bara här i frågan om fri invandring, så är det tillfälle för ett misstroende mot regeringen.

Politikernas förbannade mantra "stå upp för asylrätten" leder till Sveriges undergång! Det missbrukas och misstolkas nåt enormt och de Sverigefientliga patetiska fjollor till politiker som säger sig "ta ansvar", när de sänker Sverige, får de flesta att spy. När asylsystemet infördes, så var syftet att ge en fristad för några få intellektuella regimkritiker i totalitära länder som t.ex. Sovjetunionen. Asylsystemet är inte avsett för stora folkmassor. Ekonomiska skäl och jakt efter ett materiellt bättre liv har aldrig varit grund för asylskäl, men just det sker ändå i oerhörd omfattning i framförallt Sverige. Men regeringen blundar och kör vidare mot undergången, så länge de själva lyfter sina förmånliga löner eller pensioner, bryr de sig inte ett skvatt.


Vad är definitionen på "klimatkatastrof"? Definitionen på "katastrof", är det en mycket stor olycka med stor materiell förödelse som svårligen kan återställas? Menar man jordbävning, tsunami. översvämningar eller orkaner? Har vi haft någon klimatkatastrof som gör ett helt område helt obeboeligt? Om vi nu skall tolka Jönsson rätt, så innebär det, att Haiti som ständigt drabbas av orkaner, att deras befolkning är klimatflyktingar! Definition av "klimat" är typ genomsnittliga väderförhållanden inom ett större område.
Vad kommer våra snurriga politiker att bedöma som "klimatkatastrof"?
Varje gång folk "drabbas" av att det inte är fint väder? Kommer normala orkaner och dito kraftig nederbörd att vara asylgrundande skäl? Rimligen borde långvarig torka, där det inte brukar vara så, vara en klimatkatastrof. Eller är kriteriet att det är av människan förment skapad "klimatkatastrof" som är asylgrundande?

"Klimatflykting" är ett bra luddigt begrepp i förstaläget som går att motivera på många olika vis.
Johanns Jönsson och övriga i politikeradeln är fruktansvärt okunniga, hur många det är som dör p.g.a, klimatkatastrofer! Framför allt är det jordbävningar som skördar många offer. Är de klimatflyktingar?
Foliehatten skulle snarare kalla det för "överbefolkningsflyktingar". Oavsett hur klimatet förändrar sig, så kommer dessa länder att överbefolkas och skapa folkvandringar mot Europa. Vad är det förresten som säger att klimatet kommer att bli bättre här i Sverige? Tänk om det är härifrån vi behöver migrera? Vem tar hand om svenskarna då?
Migranter ska, utan en enda tanke på "samhällelig logistik", tryckas in i landet och det med våld om det så behövs, via tvingande lagar och förtur till bostäder. Precis ingenting annat är viktigare. Med denna nya politiska konstellation, verkar verkligen alla dammar ha brustit och då inte bara i migrationsfrågor, bör tilläggas.
Enda som borde kunna klassas som klimatflyktingar borde vara nordbor som flyr det eländiga klimatet här och flyttar till varmare breddgrader.


Migrationsverket (liksom alla verk och myndigheter) gör som politikerna säger åt dem, att göra. Förvisso får myndigheten sitt uppdrag av politikerna, men är verkligen myndigheten utan klander? Är inte många miggor av det aktivistiska slaget? Alla från Syrien får PUT, det var rättschefens eget påfund. Det var många handläggare på MV som också satte kaffet i vrångstrupen och började se sej om efter utgången. Verkligheten är att kriget i Syrien har upphört och nu reser syrier tillbaka som turister. I TV4 visade de ett syriskt brudpar som skulle åka till Syrien på bröllopsresa.
MV:s chefsdagar i förra veckan sa GD : "det kommande året blir det första på länge med stabila och normala förutsättningar." GD lär få äta upp de orden. Morgan Johansson har inte fått fart ordentligt, på sina order.

Klimatlögnen är självklart ett ytterligare svepskäl skapat av globalisterna för fortsatt migration. Allt handlar om att förgöra väst och nationalstaterna. Det borde vara tämligen uppenbart, vid det här laget.
Parisavtalet är mänsklighetens största scam. Länder ska betalar tusentals miljarder för att försöka sänka en medeltemperatur med 0,5 grader som ändå kommer öka, för att vi är i en geologisk värmeperiod. Vi kommer inte kunna göra ett
dugg, om vi så skulle stoppa allt CO2 utsläpp imorgon. Med stopp av CO2 tar vi död på all liv på Jorden!

Det är Annie Lööfs parhäst Johanna Jönsson som är skuld till mycket av detta. De godhetsbekräftar varandra internt på daglig basis och blir godhetsbekräftade av likar i sin vänkrets. Vilka implikationer det får för svenska folket är sekundärt. Hoppas även att regeringen spricker, men har svårt att se hur. Inget av C, L eller MP vågar ta ett nyval och det vet S om, så det kommer att krökas mycket rygg i nästan fyra år.
V vågar kanske nyval för egen del, men får då uppläxning av S som hotar med vargen kommer - SD och eller Kristersson. V har f.ö. inte tillräckligt många egna mandat för att väcka misstroende själva, utan måste då få "hjälp" av M, KD eller SD, vilket V inte kommer att våga, utöver att de tycker diametralt olika i de frågor som skulle kunna vara aktuella, att väcka misstroende i. Så Dr Frankenstein har nog tyvärr lyckats med sin skapelse.
Svenska politiker är som heroinmissbrukare, de letar ursäkt efter ursäkt för att fortsätta, få hit sitt valboskap. De kommer aldrig sluta,
det blir de globala krafterna som kommer få kliva in och säga till svenska politiker, att "lugna er lite nu!".


Nu börjar det bli dags för svenska folket att kräva en seriös ekonomisk kalkyl för migrationspolitiken och tydliga budgetgränser för den samma.
När ska politikerna våga redovisa sanningen?
När ska press och journalistkår ta sitt ansvar och ställa dessa obekväma frågor?
När ska oppositionspartierna på allvar opponera sig mot den extremt oansvariga migrationspolitiken och dess förödande följder för landet?
Det har inte funnits en konsekvensanalys någonsin för invandringen. Migrationsverket har sina prognoser som ofta missar målet med typ +- 50 000 pers och tiotals miljarder i ökade omkostnader.
Enligt geniet Morgan Johansson,
tror han att de nya reglerna för anhöriginvandring skulle ge ca 8000 ytterligare invandrare de kommande tre åren. Det kommer bli det tiodubbla minst, säkert ännu mer.

Faktum är att ingen vet vad nya regler ger för effekt, det enda man vet är att det kommer öka varenda gång man gör en förändring som gör det lättare att få uppehållstillstånd.
Om man läser Rebecca Uvells tydliga genomgång av regler som styr migrationsvolymer, förstår man problematiken. Detta är den enda konsekvensanalys av uppluckring av regler som
finns.


Från regeringshåll är det mest floskler och ingen konsekvensanalys av någonting. Morgan Johansson tycker, att vi nu har "fått det andrum vi behövde" i och med inskärpningen av migrationsreglerna som gjordes 2015.
dana petitesser som gängkrig, havererad sjukvård, skola, skenande kostnader på 100-tals miljarder kronor, det bryr Morgan sig inte om. Den nya socialliberala regeringen har något större på gång, de ska förändra Sverige, till vilket pris som helst.

Rasprofilering existerar inte hos polisen!

I TV4:s ”Kalla Fakta” vittnade omkring 100 svenskar av utländskt ursprung, om hur de blivit stoppade, kontrollerade och i vissa fall nedbrottade, utan anledning.
De vittnar om nedsättande och kränkande kommentarer som fällts: ”pissluffare”, ”råtta” och ”självmordsbombare.”

Polisen har i ett officiellt svar, medgivet att det förekommer, att några enskilda poliser kan uttrycka sig nedlåtande. Polisen hävdar, att det kanske är mänskligt med tanke på, att många är trötta på att jobba i vissa områden (läs utanförskapsområden). Polisen som arbetar i utanförskapsområden, utsätts för stenkastning, glåpord, raketskjutningar och även för misshandel.

Med handen på hjärtat, vilka människor är det som ställer till de
flesta problemen i samhället? Är det konstigt att polisen jobbar förebyggande? Alltid några som blir felaktigt kollade och några som blir kränkta. Dessutom verkar det som om Sveriges befolkning, är på väg att bli ett av Europas mest lättkränkta. Det finns pengar att hämta hem! DO:s domar, är utmärkt att studera, för att se hur lättkränkta vissa är! Det är nog bara logiskt tänkande. Om 2 milj invandrare(enligt statistik) står för flertalet av brotten i Sverige, så är det klart att det är större chans att få ”napp.”
 
Rasprofilering, precis som köns- och åldersprofilering, är så klart det enda rimliga om man utför kontroller. Om man vet att kriminella i ett område till största del utgörs av unga män med ursprung i Afrika och Mellanöstern, så vore det så klart oförsvarligt slösande av resurser, att i hög utsträckning ägna arbetstid och resurser på att stoppa och kontrollera gamla, vita tanter.
Om polisen nu ska utföra kontroller, så är det så klart inte bara rimligt att de går efter sådana egenskaper som oftare är kopplade till kriminalitet, som ras, kön, ålder och stil, det andra rimliga torde vara, att utföra kontrollerna, där de kriminella är mest aktiva. Om dessa områden kännetecknas av att många som rör sig i dem, är icke-vita, så torde det vara rätt naturligt, att många av de som stoppas också är icke-vita.

Expressen gjorde en stor granskning av de kriminella gängen förra året och det framkom, att 90% av de livstidskriminella hade invandrarbakgrund och att de stod för större delen, av alla de skjutningar och mord som förekommer.

Sedan kan man alltid diskutera varför svenska poliser i rätt stor omfattning ägnar arbetstimmar åt, att stoppa och kontrollera personer, för att kontrollera om de har narkotika, eller tjuvgods och låta folk blåsa, när man samtidigt inte utreder många anmälda brottstyper alls och inte ens utreder de flesta grova våldsbrott.
 
Det är rasprofilering om man utan brottsmisstanke kontrollerar personer som är av en ras som är avsevärt mer brottsbenägna än andra raser. Det som kallas för "rasprofilering", men det är sällan ren rasprofilering, utan det har även andra komponenter som ålder, kön och yttre stil. Om många grovt kriminella i ett område i London är unga, svarta rastafarimän från Västindien, så kommer polisen i hög grad stoppa dem, inte gamla svarta tanter som ser ut att vara uppklädda för tebjudning.

Sedan ägnar svenska polisen väldigt mycket tid åt att kontrollera personer, utan att det finns minsta brottstanke, att personer har gjort något som har gett anledning till att bli stoppade. Tänk bara på alla systematiska nykterhetskontroller som inte endast utförs för att någon har kört misstänkt slarvigt, har något fel på bilen eller för att någon har ringt och larmat polisen.
Foliehatten funderar varför inte TV4 tar upp "hets mot folkgrupp" och vilka som döms! Ta en titt på polisens riktade åtgärder gällande skrämsel-lagen HMF. Svårt att inte koppla det till rasprofilering.

I ett reportage på TV4 för ett par dagar sedan, intervjuade de en kille som ansåg sig rasprofilerad. Han hade alla rätta attribut, för att bli stoppad. Rastaflätor, sliten tröja och ”hängrövbyxor.” Med det utseende, är det oavsett hudfärg, risk att bli misstänkt, för att vara drogberoende.
I slutade av reportaget, intervju de hans helvita far och en kort sekvens där det satt, tre mörkhyade bröder i samma typ av ”slafs kläder” och till och med rastafarimössa. Tro fan, att de blir stoppade. Polisen profilerar efter vilka personligheter, de oftast hittar droger hos och det är tydligen den grupp som ser ut som just dessa killar och tjejer. Hudfärg är oväsentligt. Foliehatten har ännu inte sett ett reportage, om en svart kille med "vanliga" kläder och som är skötsam som känner sig utpekad.

De h
ar själva valt att klä sig som ”vänster vegan uniform”, så om de blir stoppade och kontrollerade är inte alls konstigt. Med det utseendet, så spelar det ingen roll vilken färg du har på huden.
A
tt ungdomar som valt att provocera har blivit stoppade av polis, är inget nytt. Raggare fick uppleva detta under 60-70 talen.

Foliehatten tycker att TV4 återigen gör ett ”hålihuvudetreportage”, inget ovanligt med andra ord. Den som vill bli kränkt och förbannad, så är TV4, en utmärkt kanal att titta på. Den ägs också av Bonniers!

tisdag 29 januari 2019

Kommer Tesla att förbjuds i Sverige?

Transportstyrelsen(TS) anser att Teslas system "kan inte godkännas med nuvarande lagstiftning!" Med de orden arbetar TS med att stoppa all försäljning av Tesla i sex månader i Sverige. Orsaken: Tesla uppdaterar bilarnas säkerhetssystem trådlöst via nätet, utom myndigheternas kontroll. Tesla måste såklart följa våra lagar och regler. Sett till modern tekniks möjligheter i våra bilar, så ser man många fördelar, men även nackdelar och viss risk för missbruk.

Problemet för Testa är att svensk lagstiftning har ett principproblem med programuppdateringar av datoriserade (sub-)system.
Frågan är komplex! Ska tillverkaren ha "fritt tillträde" till dina fordonsdata?
Det kan även innebära att egenskaper som ABS och antisladd "plötsligt" kan fungera annorlunda, utan att fordonsägaren är medveten om att systemet "genomgått service" via nätet. Foliehatten undrar om Tesla, precis som Apple, kan strypa prestandan när en ny modell kommit ut på marknaden (med ursäkt att körsträcka/räckvidd hålls uppe)? 

Det är bra att TS tar tag i det här, annars släpper vi fram samma kultur i bilvärlden som har funnits i datorvärlden sen hedenhös, att ett fordon aldrig levereras färdigt från fabrik, utan ska patchas om och uppdateras till förbannelse varannan månad efter försäljningen. En sån bil skulle Foliehatten vägra köpa.
Personligen anser Foliehatten, att uppdateringar ska vara tillåtna i efterhand, det handlar ju trots allt om "datorer" som måste få patchas och fixas precis som att en bil servas ibland för att underhålla den. Det man kan tycka, är om stora förändringar görs i mjukvaran som kan påverka driften markant, så ska dessa uppdateringar godkännas först av TS.
 
EU och Transportstyrelsen får skylla sig själva som inte bara tillåter, utan också driver på, om uppkopplade bilar via dator. En enskild medlemsstat kan själv ta beslut om att stoppa försäljningen av en viss bilmodell i sex månader. Anser medlemsstaten, som i detta fallet Sverige, att försäljningen efter dessa 6 månader fortsatt bör förbjudas av exempelvis säkerhetsskäl, så måste Sverige lägga fram detta förslag till EU-kommissionen, som i sin tur måste utreda ärendet och ta ett beslut om bilmodellen fortsatt ska få säljas inom EU.

Ofattbart att någon betalar för en ny bil, men se
dan är det fortfarande tillverkaren som disponerar den och kan mixtra med den helt fritt. Tekniken är neutral, men den politiska och affärsutvecklingen går åt helt fel håll. Privat äganderätt får den innebörden, att du äger ingenting, medan apparattillverkarna äger allt. 
 
För att strö lite mer salt i såren, förbjöds i förra veckan laddning av Tesla i ett radhusområde p.g.a. brandrisk. 

Att förbjuda laddning av elbilar kommer vi nog se mer och mer av, ju fler elbilar som rullar på gatorna. Brand i nya litiumbatterier,  oär är tydligen oerhört svårsläckt och svårhanterat för räddningstjänst. En brand inuti ett parkeringsgarage, tunnel, källare eller liknande svåra utrymmen kan bli oerhört svårt och farligt när vanliga släckare inte går att använda. Hur ställer sig försäkringsbolag till sådana frågor? 

Om man googlar på nätet, finns det mängder av inlägg på Youtube som visar svårsläckta bränder hos elbilar och om det har hänt ett stort antal gånger, när elbilar krockar, att de börjar brinna. Det kan i förläggningen bli omöjligt att försäkra en elbil, när det går upp för försäkringsbolagen, hur brandfarliga de är.
En större brand och vi har troligtvis många döda , gifterna i dessa bränder genererar är dödliga, på ett helt annat sätt, än när det brinner i en bensinbil, dessutom går det knappt att släcka för räddningstjänsten. En brand i ett instängt utrymme, där en elbil är inblandad, kommer leda till betydligt mer komplicerade insatser, än vad en eller fem "vanliga" bilar innebär. Likadant med gasdrivna bilar.
Räddningstjänstens nuvarande larmställ, är inte täta nog, för att stöta bort flourvätet som alstras vid en brand i ett batteripack.

Dessutom finns det en explosionsrisk också, vilket har inträffat flera gånger, att bilarnas tyckventil inte fungerat som den ska med efterföljande explosion som resultat.

Det har redan uppmärksammats, att det redan är brist på laddningskapacitet i och i anslutning till många fastigheter. Det i sig innebär att brandrisken från en mängd mer eller mindre bra installerade och eventuellt överbelastade nät. Ponera att 10 elbilar kommer hem ungefär samtidigt i samma radhuslänga efter arbetet och pluggar in sina laddare i garageraden för natten. Det kan bli en hel del påfrestning på befintligt nät lokalt, med allt vad det innebär. Att propparna går i ett, är det minsta problemet och elbolagens uppgraderade nätavgift, kommer att svida rejält, utöver kWh och elektrikerräkningar.
 
Foliehatten har pratat med en bilreparatör som berättat, att de flesta hybridbilar som gått långt, vid service stryps bilens batterianvändning ner, för att undvika framtida garantiärenden.
Detta fick Foliehatten att reagera, en hybridbil är tydligen inte färdigutvecklad! Det är våra helt galna politiker som tvingat bilindustrin, att släppa ut bilar som inte är färdigutvecklade! Gissa vem som får stå med kostnaden?
 
Enligt dagens Sydsvenska såldes det 2000 elbilar i Sverige 2018. Undrar hur många som gick på export till Norge, eftersom de har påfört en hög skatt på elbilarna. Jämtland ligger bra till i statistiken!
Foliehatten är helt övertygad om att elbilens livslängd blir det som kommer att fälla dom och det dyra inköpspriset.

Klimathysterin i Sverige når nya höjder – ät insekter och sluta äta kött!

Med braskande rubriker och artiklar skriver Expressen och DN, att mer än varannan svensk har minskat sin köttkonsumtion, visar en ny klimatundersökning från Sifo och SVT. Fyra av tio svenskar väljer bort kött, för att rädda klimatet skriver DN.
Nu när media har proklamerat "total klimathysteri" så kan man nog utgå ifrån en kraftig Bradley-effekt i den här typen av undersökningar. Uppföljningsartiklarna dagarna efter brukar handla om, att vi måste börja äta insekter. Men det kanske DN ligger lågt med, det är tydligen bara några få varianter av gräshoppor som i vissa fall är kosher.

Miljöpartister gillar inte kött. Foliehatten har fått för sig, att dom i större utsträckning än svenskar i allmänhet är veganer eller vegetarianer. Eftersom mycket stolligheter och floskler kommer från miljöpartister, är hans slutsats att brist på proteiner skadar hjärnan och de har svårt att få till logiska resonemang. Rent vetenskapligt har han inget belägg för sin teori, så forskning skulle behövas.

Miljöpartiet vill
e utreda en skatt på alla livsmedel som har en ”klimatpåverkan.”
Svenskar har ätit kött sen istiden tog slut. MP och nu media nöjer sig inte med, att avstå från kött själva, utan vill tvinga alla andra, att också avstå. Viss framgång har man haft med mycket ”svaga” PK-rektorer på skolor som infört ”köttfri måndag”.
Det är mest unga kvinnor som är vegetarianer och flexitarianer, samtidigt äter andra grupper, mer oxkött än någonsin. Att griskonsumtionen faller samtidigt som oxkött konsumtionen ökar, är rätt intressant. Göran Persson gick ut, för ett par dagar sedan och förklarade, att kossors pruttande, inte påverkar klimatet. Kan i och för sig bero på, att han ska ha investerat i avelsdjur från England till en kostnad av ca. 15 miljoner kr.
 
Dessa fantastiska fakta har Bonniers kommit fram till, genom att göra en Ipsos-mätning. Foliehatten frågar sig varför man ska behöva lita på osäkra och kanske vinklade opinionsmätningar, när Jordbruksverket för detaljerad statistik på området?
Enligt statistiken har köttkonsumtionen legat stilla de senaste tio åren. Grisköttkonsumtionen har gått ner, men det kompenseras av, att konsumtionen av fågel ökat. Kan var mattrender och att fågel är billigt.

Foliehatten är nästan övertygad om, att den undersökning Bonniers har som dessutom inte är gratis, att
det luktar ”fake news” lång väg.  Om det inte finns en nyhet, så får man skapa den.  
Dessutom undrar Foliehatten varför inte journalisterna har tittat på Jordbruksverkets statistik? Hade dessutom dessa journalister googlat lite om kor hade de hittat denna förklaring:
 
En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder. Kossorna äter ingenting fossilt, varje kolatom kommer från ettåriga växtdelar. Växterna som kon äter har helt nyligen samlat sitt kol från koldioxid i atmosfären. Oavsett om plantan bryts ner i kossans mage eller ligger i jorden och multnar frigörs växtens kolatomer. Det ackumuleras inte mer växthusgaser i atmosfären på grund av kossan men rotationstiden i kolets kretslopp förändras något – kossan är inte klimatboven.”
 
Livsmedelsverket anser, att det inte helt okomplicerat att avstå från kött. Problemet för unga kvinnor och barn, är att de inte får i sig, den näring de behöver och är det nödvändigt att ge dem näringstillskott. Tänk om kommande studier visar att barn som växer upp med enbart vegankost får en sämre utveckling, lättare utvecklar allergier, får sämre immunförsvar eller något annat problem? I två undersökningar har man visat att vegetarianer generellt mår sämre, än de som äter varierat
Det är inte första gången som Foliehatten har kunnat konstatera, att research inte verkar vara, journalisters starka sida.

Det känns som att denna massiva propaganda
från MSM och SVT kommer leda till något nytt hemskt kapitel i mänsklighetens historia snart. Ta till exempel propagandan mot att föda (vita) barn. Det har redan fått effekt. Nyss klubbade New York igenom en lag som gör abort tillåtet, under hela graviditeten. Varför stanna där?
Om inte
italienske Salvini och ungerske Orbán räddar oss, så kommer det här att ta en ände med förskräckelse.

Klimatfrågan drivs ny med extra mycket frenesi här i Sverige. Går du utanför Sverige, så märker du inte alls lika mycket hysteri om klimatet. Det är som om vi svenskar är utsedda att vara early adopters, inte bara för nya fräsiga IT-produkter, utan även för globala idé narrativ. Sverige är som en petriskål där man testar nya farliga bakterier för ideologisk krigföring, för att se om de effektivt kan angripa och få fäste hos befolkningen, för att bryta ned deras förnuft och motståndskraft. Detta kommer dock inte att spela någon roll för medias klimathysteri, vars "narrativ" kommer att prånglas ut på exakt samma sätt ändå.

Det faktiska vädret, eller vad som faktiskt händer i den materiella verkligheten som folk kan se och observera, förklaras alltid av media vara oviktigt för vad som pågår med "klimatet".
Det "globala klimatet" förklaras alltid vara så stort och så oerhört komplext, att saker som snöstormar och extremt låga medeltemperaturer inte är "representativt" för det. Folk uppmanas ignorera vad deras egna ögon och öron kan uppmäta och istället fortsätta uppleva ständig hysteri över klimatet. "Klimatet" är en magisk abstraktion som på något sätt ständigt blir varmare, trots att vi samtidigt upplever skyfall och stora snöoväder. Där har ni klimathysterin i ett nötskal. Det är inte vad ni ser och upplever som är det viktiga. Det viktiga är vad "experterna" säger åt er, att ni ska tycka. Eliten i Davos mal
dei exakt samma narrativ. Narrativet "förbjud kött, tvinga folk att äta insekter" är också en del i samma påverkanskampanj. Det eliten helst inte vill, att det skall spridas, är att 1500 privatjet flög dem till mötet! Klimatproblemet gäller bara de för de naiva i klimatkyrkan och inte för eliten! De lever som om ingenting har hänt!  
Medan svensken både svär över snöskottningen och på helgerna njuter av det vackra vintervädret med skidåkning och skridskor, så jobbar media i sitt anletes svett med klimatet och Greta, för att skapa fler braskande rubriker och artiklar. Kampanjen för Gretas klimatpanik har bara ett syfte. Och det handlar inte om klimatet. Davos-panik-Greta fyller samma syfte som Alain Kurdi gjorde, fast för en annan fråga. Hon är tok utnyttjad av cyniska globalister. Globalisterna drar sig inte för att utnyttja baaaaaaarn till sina smutsiga syften. Det räcker att se på den danska debatten och dansk media. Det är inte ens i närheten av den svenska hysterin, även om det givetvis inte går helt obemärkt förbi.
 
Klimatet är ett sådant "problem" vars svar är mer globalism, tycker globalisterna. Svaret är egentligen inte mer globalism och insekter utan "self sustainability". Vi får helt enkelt börja äta kött som inte har växt upp på andra sidan jorden. Det är inte ovanligt att nötkött kommer från ställen som Brasilien och Argentina och länderna där runtomkring. Varför? Jo, det är billigt.
Den här med att "äta insekter och sluta äta kött"kampanjen som MSM kör med, förstår Foliehatten inte. Globalisterna försöker hålla greppet om oss med klimathysterin. Som vi alla vet, så används tricket "problem reaction solution" för att genomdriva långtgående samhällsförändringar. Målet är att avskaffa nationalstaten. Varför tror ni annars att nationalismen, nu har seglat upp som den farligaste fienden?
Vi har sett det efter valet. Nu har vänsterliberala globalister kastat masken. Det är inte SD, fascism eller nazism som är farligast, det är nationalism som kan slå sönder EU-samarbetet. Nu har eliten visat, vad som egentligen gäller bakom masken.

Inte ens vädret står på mediernas sida. En rekordkall vinterstorm mot USA - 40 C. Det är en effekt av global uppvärmning. Istället för att jetströmmen går jämt runt Arktis, så går den långsammare, eftersom temperaturskillnaden mellan Arktis och ekvatorn är mindre. Då påverkas den mer av bergskedjor och blir vågigare och vi får vågor som är större och långsammare.

Mars förra året var det extremt kallt förra året och sedan under sommaren hade vi extremt varmt.  Det vi ser nu är en extremt vågig jetström, med väldigt varmt väder i Alaska och Svalbard, där vågorna står högt och svinkallt långt ner i USA, där vågen står lågt. Denna typ av extremväder är ett typexempel på vad klimatmodellerna visar.
Globalisterna har inga lösningar på klimatfrågan och har misslyckats rejält. Men tyvärr lämnat högern öppet mål eftersom högern förnekar vetenskap istället för att hitta vettiga lösningar.


Den framtida pressforskning kommer att visa att svensk MSM har varit synkron med propaganda och desinformation. Den ”kritiska granskning” som görs är också en bluff, eftersom ”kritiken” bara omfattar vissa ”tillåtna” områden och bara till en viss gräns. ”Kritiken” är dessutom ofarlig eftersom inga svar krävs och det hela glöms bort efter ett tag. Det är också mycket uppenbart svenska folket vill bli lurade och är lättlurade, eftersom det är bekvämast.

måndag 28 januari 2019

”Vart är vi på väg” är frågan som Kristian Luuk ställer och det gäller också anmälningar av kränkningar i skolan!

Först stör en elev lektionen och åker ut , sedan kräver eleven få ersättning för kränkning. Barn- och elevombundet skriver i sitt beslut: ”Händelsen har utspelat sig inför andra elever och torde ha varit förnedrande för A att bli behandlad på det sättet inför sina kamrater."
En anställd som såg händelsen blev chockad, och upplevde det som en maktdemonstration från resurslärarens sida.
Föräldern skriver om sin sons tillvaro i skolan.:"Han kände sig ensam, utsatt och tyckte det var jobbigt!"
I svaret från föräldern, framgår att föräldern inte förstår, att om en elev förstör undervisningen för andra elever och får en tillsägelse och inget händer, ska eleven ut ur klassalen.

När Foliehatten gick i skolan hade man specialklasser, för dem som behövde det och rejäla regler för vanliga klasser. Kanske dags igen, att återinföra specialklasser? En del kommer att hävda, att de elever som hamnar i dessa klasser pekas ut.
Som Foliehatten ser det, antingen går eleven kvar i en normal klass och förstör undervisningen för kanske 20-25 elever eller placeras i en specialklass, med gott om utbildad personal. En vinst för normalklassen och för eleven som har problem, eftersom eleven kan få hjälp!

Vad som hände i Malmö, är en konsekvens av avskaffandet av särskolan och OBS-klasser. Personligen tror Foliehatten, att det vore avsevärt bättre, för såväl specialbehovsbarn som barn inom normalspannet, om man grupperade efter behov.
Kränkta föräldrar och elever ska inte få förstöra för resten av en normalklass.


Vad är det för fel på det här samhället? Det är så snedvridet. Vi har en massa barn som av olika orsaker inte kan vistas i ett klassrum. Ibland är de till och med en fara för andra. Våldsamma. Stressar upp andra elever.
Då måste läraren göra något. Att lyfta ut en helt oregerlig elev kan inte ses som en kränkning. Man måste kunna bedriva undervisning. ”Tack vare” skolans enorma förfall, så är det nu rena rama kaoset. Eleven (de stökiga) har all makt. De kan bete sig hursomhelst. Innan var ordet kränkning något allvarligt, något som folk inte bara drog fram ur rockärmen, så fort de kände sig aningens förfördelade, nu är det samma sak som ”möjlighet att tjäna 25 000 snabbt.” Sen frågar Foliehatten sej, hur fan denne elevs föräldrar tänker? Bryr de sig inte? Är folk som fruktansvärt korkade, att de tror att skolan och lärarna ljuger, att deras guldgosse är ett mönsterexempel?

Det var både omotiverat och förnedrande menar barn- och elevombudet, BEO och kräver nu Malmö stad på 25 000 kronor i skadestånd.
BEO är (Barn- och elevombudet) är en sektion under skolinspektionen vars uppgift är att ta tillvara barns och elevers rättigheter i skolan genom att se till att förskolor och skolor följer den del av skollagen som handlar om kränkande behandling.
 
Vart är vi på väg, en mycket relevant fråga, när det gäller skolan?
 
En sak är säker: De svåra disciplinproblemen i svenska skolor beror i hög grad på den inställning som våra myndigheter har haft till lärare och elever, under några decenniers tid och på de åtgärder man har vidtagit och inte vidtagit. Och vilka man har straffat och vilka man har inte har straffat. Och vilka man har belönat.
Svaren på dessa frågor låter som en spegelbild av och en förklaring till, hela det svenska samhällets utveckling under de senaste decennierna.
 
Lärare saknar ett lärare-ombudet (likt barn- och elevombudet) som inspekterar och på något sätt kommunicerar med elevens föräldrar, när deras barn skapar kaos och kränker lärare i klassrummet och som inte kan uppfostra sina barn i uppförande i skolan. Foliehatten är medveten om, att detta är inte lätt, men något måste göras!

Respekt finns inte längre. Barnen har tappat respekten för sina föräldrar, hur ska de då kunna respektera en lärare. Människor tror att det bara är till att skaffa barn, men att andra ska ta hand och uppfostra dem. Skylla på pedagoger som inte lyckas, när det inte finns någon grund hemmaifrån. Det är dags att föräldrarna tar ansvaret. Myndigheten kan fråga sig varför det finns en så stor lärarbrist. Vem vill jobba med barn som inte ens egna föräldrar kan uppfostra.

Rikspuckot Morgan Johansson!

Vilken otrolig slät figur Morgan Johansson gjorde i gårdagens Agenda. Det syntes tydligt hur besvärad han var av frågorna, om den inkonsekventa migrationspolitiken.
Med den nya socialliberala regeringen har Sverige fått,
ett ganska heltäckande koncept. Asylskäl i Sverige idag:
Ursprung, det vill säga tillhörighet till nationell grupp eller etniskt ursprung (till exempel hudfärg).
Nationalitet, till exempel medborgarskap, språklig eller etnisk grupp.
Religion.
Politisk uppfattning.
Tillhörighet till en särskild samhällsgrupp.
Transpersoner eller homo- och bisexuella personer.
Sjukdom, skörhet och utsatthet som ”ömmande asylskäl”.
Klimatflyktingar.

Finns det någon på planeten som inte kan hänvisa till skäl för
att söka asyl i Sverige??

Det måste finnas utrymme för medmänsklighet, anser rikspuckot. Snacka om nyspråk. "Medmänsklighet" = Att gynna globalistiska särintressen på bekostnad av det svenska folkets trygghet och välfärd. Medmänsklighet är synonymt med ökad invandring till Sverige. Johansson mumlar också om den lägsta asylinvandringen på 13 år, men ”glömmer” nämna anhöriginvandringen. En liten ljugande pucko, det är vad han är, sosse in i märgen.
Nu när sossarna hoppat i säng med MP, C och L, så måste man motivera, att man öppnar gränserna igen och då drar man fram det gamla kortet ”medmänsklighet”, för att ingen ska våga kritisera. Det är oseriöst och stänger dörren för rationellt baserad debatt, till förmån för känsloyttringar och tyckande.

Johansson slingrade sig som masken på en krok inför frågorna och
Foliehatten tyckte sig se på hans minspel, att han inte ens själv tyckte att nyordningen är önskvärd, en nyordning som dessutom går på tvärs med vad sossarna, gick ut med i valrörelsen. I valrörelsen påpekades det, att Sveriges migrationspolitik inte ska sticka ut jämfört med andra länder inom EU. Om nu Morgan Johansson tycker anhöriginvandring är bra för integrationen, varför var han då motståndare till anhöriginvandring innan valet? Kan det berott på han var rädd för att SD skulle sno åt sig fler röster från sossarna? Nu har vi lik förbannat, EU:s mest generösa flyktingpolitik, räknat per capita i hela EU.

Foliehatten funderade om inte Morgan Johansson menade med mer mänsklighet är:
De afghaner, mestadels män över 18 som ljög om sin ålder, ska nu få ta hit hela sin familj. Det är lägre krav på anhöriginvandring nu med uppgörelsen. Det är "medmänsklighet" att ljuga om sin ålder, inte ha asylskäl, ljuga om att man kommer från Afghanistan, fast man växt upp i Iran och sedan få bo i Sverige. 45 000 ensamkommande "barn" kom från Iran under tre – fyra år. Det är dessa det handlar om.

Sjuka människor ska få stanna i Sverige, de ska inte få utvisas. Personer utan asylskäl ska få utnyttja sjukvård i Sverige, det är "medmänsklighet" att om man är allvarligt sjuk ska man inte utvisas. Vi kan alltså nu utvidga begreppet asyl med att om du är tillräckligt sjuk får du stanna.

Precis innan regeringsbildning presenterades en utredning om LSS som idag kostar över 30 miljarder om året. Man föreslog att barn under 16 år skulle få försämringar. Enorma protester gjorde att en ny utredning skall genomföras och vara klar 2021. De enormt skenande kostnaderna har berott på det enorma fusket och det är ett importerat problem, med handel av funktionsnedsatta som fungerar som en slags människohandel som är den stora orsaken! Vi kan kanske se framemot ännu fler migranter som behöver LSS
Vi ska inte bara vara hela världens socialkontor, nu ska vi vara hela världens sjukhus också.

Foliehatten skulle haft lite mer respekt för Morgan, om han med fuktiga ögon snyftat, att till detta är han nöd och tvungen, genom överenskommelsen med C och L.
Men nej, detta har inte alls med C och L att göra, oooh nej, det är i själva verket S och Morgan som anser att nu ska vi vara "medmänskliga" och ytterligare öka trycket på välfärdsapparaten, tvärtemot vallöftena.

För vad är väl ändå, ett vallöfte om inte bara ett sätt att luras? Nu när makten är i hamn
för sossarna, har vallöftena gjort sitt och kan slängas i närmsta papperskorg. Nu vänder vi blad och ser till att öka invandringen igen. Är det inte lika bra att sluta intervjua eller fråga politiker någonting överhuvudtaget? Bara be dom att hålla käft, det de säger gäller ändå inte.

Någonting måste vara fel på den mannen. Hans ögon lyser av skadeglädje och triumf, när han är med i Agenda. Att hans land faller i bitar, bekommer inte ministern det minsta.
 
Det är verkligheten sanslöst. En majoritet av väljarna röstade för en icke-socialistisk regering, men vi fick Löfven som statsminister. En majoritet av väljarna röstade också för en restriktiv invandringspolitik, men nu lättas på kraven för asyl. Varför röstar vi över huvud taget?

Det enda positiva med det här är väl att sossarna nu förlorar den sista resten av svensk arbetarklass och verkligen kommer ut som ett invandrarparti. För det är vanliga svenska löntagare som kommer att få betala, med ökad invandring i deras redan splittrade lokalsamhällen, sämre standard i vården, skolan, EU:s högsta pensionsålder och försämrade pensioner.

Att fortsätta rösta S som vanlig svensk måste nu ses som ett rent självskadebeteende.
"Socialdemokraterna gick till val på ytterligare skärpt migrationspolitik. Men efter uppgörelsen med C, L och MP blir politiken nu i stället mer generös. Förutom att fler ska få rätt till anhöriginvandring vill partierna också ge ökade möjligheter till uppehållstillstånd på grund av ömmande skäl.

För övrigt är Foliehatten helt ärligt fascinerad över, att det nu står till 100% klart, att vi har fyra år framför oss med mer invandring. C och MP sitter vid rodret med V som ivrig påhejare, samt de migrations-vänliga krafterna inom S. L är tomtar och Björklund vet nog knappt vad som händer. Foliehatten trodde ändå att hur det än landar i regeringsfrågan kommer, det hacka lite i invandringsfrågan, den lär stå på status quo, vilket skulle varit illa nog. Men icke! Nu står man och rattar på det stora reglaget som styr dammluckorna, nu ska vi vrida på kranen igen så in i helvete.

Nu kommer det stora förfallet och det kommer att gå fort nu. Detta är designat, alla tittar på tåg-kraschen och under tiden så jobbar de internationella bankirerna skjortan av sig med att stjäla allt de kan. De tjänar mer och mer ju mer vi lånar, men mest tjänar de när krisen är ett faktum och det bryter ut fullskaligt krig i Europa. Precis som de andra två gångerna.
Det är därför MSM och SVT hetsar om klimatkris nu. Den nästa flyktingvågen är "klimatflyktingar." Innan var det flyktingbarn. Nu när det har börjat smått genomskådas byter man fokus. Våra mutade korrupta politiker har krav på sig från de andra mutade EU byråkraterna. Allt är efter en agenda. EU styr. Britterna har begripit detta, fransoserna börjar förstå. Svenskarna sover än.

Det finns ingen plats i deras hjärtan för svenskarna. Som Mona Sahlin sade: "Den vita majoriteten är problemet"
Sossarna uppvisar bara en spelad medmänsklighet för invandrare, för att massmigration passar deras agenda, med att söndra nationen och invandrarna tjänar som deras valboskap. Det finns inga som är så falska som sossar.

Med i princip fri invandring, kanske svenska folket vaknar och börja koka och SD, kan räkna in ännu mer röster. Nästa val blir nog ganska
intressant.