fredag 31 augusti 2018

Kameleonten Ulf Kristersson i partiledarutfrågningen!

Sjukt dåliga utfrågare. Undermåligt journalistiskt arbete, inte ens den allra självklaraste följdfråga ställdes. Pinsamt SVT! Holmbergs metoder fungerar inte på Ulf Kristersson (UK). Ställer samma frågor om och om igen. Programledarna skall intervjua inte komma med påståenden. De säger att porren kan vara anledningen till ökad sexbrott. Kvarntoft är totalt insnöad när hon pratar om klimatet och påpekar att varje svensk släpper ut 11000 ton. När UK har invändningar säger Kvarntoft: ”Tror du inte på Naturvårdsverket.” Jösses!

UK kom väldigt lätt undan i frågan om regeringsbildningen. Svagt av SVT att lägga dubbelt så mycket tid på att fråga UK, om han är feminist eller inte. Tvärvändningen i invandringsfrågan, är ren och skär populism.
Foliehatten undrar, hur i helvete kan Ulf Kristersson just i detta läge, en vecka innan valet och när högervindarna blåser allt starkare i landet.... komma ut som "feminist." Det är ju helt obegripligt, att i dagens Sverige, i augusti 2018 som partiledare för ett konservativt parti, säga att man är feminist.
 
UK anser att M är ett liberalt, konservativt och internationalistiskt parti. Detta är inte logiskt och hans beskrivning av konservatismen är vedervärdig. Foliehatten tror inte de konservativa stannar kvar i partiet. Att SD existerar beror endast på, att M började lämna högerkanten någon gång efter Adelsohn då Rotschild internationalisten Bildt tog över. En återgång till gamla Moderata Samlingspartiet skulle nog kunna lyfta dom till ett stabilt 25% parti igen. UK påstod att Reinfeldts svängdörrar var ett misstag och nu skulle det bli annat. UK är samtida och sprungen ur samma MUF mylla som Reinfeldt. Reinfeldts öppna gränser var inget misstag, det var avsiktligt, för att knäcka sossarna och välfärdsstaten, den som tror att Kristersson vill något annat, har inte alla segel uppe.

UK tänker minska på invandringsnivåerna och inte så stora som på Fredrik Reinfeldts (FR) tid. Nivåerna var massiva under FR:s tid och bidrog till att allt fler M-väljare sökte sig till SD. Antingen säger man adjö till massinvandringen eller gör man det inte. Högerväljarna lär inte stanna kvar och de liberala väljarna, kommer att gå över till Centerpartiet som är för öppna gränser.

Moderaterna tänker fortsätta med utbildningsfundamentalismen. Värdet på utbildning har kraftigt reducerats sedan 1950-talet. Det finns ingen mening att utbilda människor till jobb som inte finns, men i liberalens värld leder utbildning alltid till bra jobb och minskad brottslighet. Faktum är att det inte stämmer. Foliehatten tror inte, att de ICA-arbetande akademikerna kommer rösta på honom. Kom ihåg att den övre medelklassens barn, har fått ett helvete på arbetsmarknaden sedan i början av 2000-talet. Foliehatten gissar på, att norra Stockholm den här gången ber Moderaterna att dra åt helvete. Skolval i området tyder på detta!
Moderaterna tänker fortsätta driva frågan om mer låtsasjobb. Detta är en paradgren,
för svenska politiker. Moderaterna vill outsourca låtsasjobb till företagen, medan Stefan Löfvén vill ha låtsasjobb i staten. Hur man än gör, är effekten destruktiv.

Kristersson märkte hur Anders Holmberg försökte sätta dit honom om marginalskatterna. UK förstod direkt, att det var värnskatten han ville prata om, en skatt M för närvarande inte vill avskaffa.
Dock blir man fundersam att
M vill prioritera låg- och medelinkomsttagare framför höginkomsttagare, kanske är det bäst för ekonomin i helhet, att de som är utanför arbetsmarknaden att komma in. Lyssnaren förstod poängen och vet nu precis var man har M i frågan. Jackpot av programledaren.

Nu kallar sig Kristersson feminist också, han tycker inte längre det är vänster, att vara feminist. Kanske är det moderaterna som inte är höger längre? Man ska aldrig vara först eller sist med mode, för då är man en idiot. Att komma ut som feminist 2018, då är man så tondöv. Han kunde lika gärna kommit i gabardinbyxor och uppkavlade armar på kavajen och sagt att moderaterna ska bli "bauta-stora" och det "rockar fett" att vara partiledare. När Göran Person kom ut som feminist, så dog begreppet.
 
Vad ska ni göra för att knäcka gängkriminaliteten?  UK säger att han vill stoppa gängkriminaliteten, men är hans linje trovärdig?Först måste man erkänna problemet i dess fulla omfattning. För om vi inte till fullo erkänner problemet, kommer vi aldrig att lösa det Kommer de åtgärder han förslår att räcka? Foliehatten tror inte det, alls.
Det blev ganska tydligt att M tänker fortsätta med samma liberalt mesiga kriminalpolitik. Kasta småpengar på polisen, höja ett par straff och sedan tror M att det kommer lösa sig. Problemen med kriminaliteten är delvis grundade i det sociala. Tittar man på Rinkeby, så har bara drygt en fjärdedel någon utbildning och arbetar med enkla jobb. Om du inte har möjlighet att göra klassresor genom utbildning, kommer du begå brott. Vidare har vi kulturella problemen i förorterna med islamism och hedersvåld. Det kan du inte göra något åt, utan med en mycket hård assimileringspolitik i kombination med utvisningar. De flesta svenskar vill inte leva som i Rio de Janeiro, med massivt polisvåld. UK:s förslag och åtgärder är en halvmessyr och om fyra år, är det lika illa eller värre. Skämten till TV-utfrågare utmanade honom inte på denna fråga, utan gav sig in på en meningslös diskussion om kvinnomisshandel som var värre än gängkriminalitet!

På frågan om vad ökningen av sexbrott och våldtäkter beror på svarade UK: ”jag vet inte.” Följdfrågan om det beror på invandringen, fortsatte han förneka. Men han sa att sexbrotten på festivaler beror på unga män. UK: "Tror inte att någon egentligen vet riktigt varför sexualbrotten ökat så mycket."
Foliehatten reagerade på, att han inte ens kunde konstatera hur Uppdrag granskning visade, att det är afghaner som är klassiska våldtäktsmän. " Slutsatsen blir att han skönmålar sexbrotten och kommer inte att kunna lösa det. Det är inte lätt att vara PK.

Det lär inte räcka med den "signalpolitik" som UK tror på, för att minska invandringen. Ingen invandrare i Sverige följer nyheterna i MSM och politikernas signalpolitik. Hur mycket signalpolitik kommer flyktingar i Afrika och Mena höra? Det är väl knappast signalpolitik som människosmugglare säljer in. Begriper inte UK, att första bästa flykting som blir av med sitt stora bidrag och får krav på sig, ringer genast hem och varnar för att komma hit. 23000 beräknas söka asyl i Sverige i år, för många anser UK, men han vill inte ange hur många M accepterar.

Om UK får gehör för att sänka bidragen, då kommer ghettoförorterna att stå i brand. Det skapas nästan inga nya jobb och mängder av människor lever ändå på bidrag, trots att många arbetar svart. I ett normalt land hade det heller inte behövts läggas förslag om, att dra in på välfärdsförmåner för människor som befinner sig illegalt i landet.
 
Det kanske mest intressanta i den här utfrågningen var UK:s konstaterande: ”Om SD sänker en Alliansregering eller alliansbudget ger jag mig…”. Vad han säger, är att han då är villig att ingå i en samlingsregering med S. Det kommer innebära döden för M. Foliehatten tror faktiskt att folk har tröttnat på M. Fredrik Reinfeldt lyfte riktiga problem med arbetslöshet, sjukskrivningar och förtidspensioner. Det var därför han vann valet 2010. Sedan misslyckades han i valet 2014.

Moderaterna går till val på att vi skall uppfatta Ulf som en ”trevlig kille” och han har ändrat sig i migrationsfrågan alldeles för sent, vilket är mycket tydligt. UK är som en kameleont, han skiftar att var SD, när det passar honom. Foliehatten tror faktiskt att M-väljarna kommer att svika den här gången – det finns ingen mening att rösta på den här liraren och UK tvingades säga, att han är feminist också. En feminist med signalpolitik som vägrar nämna vilka som begår de flesta våldtäkterna.

onsdag 29 augusti 2018

Danmark stramar åt invandringen ett varv till med hjälp av sossarna!

I en artikel i danska Ekstrabladet skriver de: ”Regeringen och Dansk Folkparti har utarbetat ett så kallat paradigmskifte i invandringspolitiken. Det kanske allra intressantaste är att Socialdemokratin stödjer de flesta förslagen.
 
Här är de nio olika punkterna i korthet.
1. Ett nytt återvandringsprogram skall skapas. De som bara hade ett tillfälligt skyddsbehov skall skickas hem. S stödjer förslaget.

2. Språkkunskaper i sig själv skall inte räcka för att få PUT. S stödjer förslaget.


3. Flyktingbarns anknytning till Danmark skall inte börja räknas förrän efter 5 år. S är öppna för detta. 
 
4. En regel skall införas där flyktingen skall förklara sig införstådd med att skyddet i Danmark är temporärt & att vederbörande har plikt att återvända hem när förhållande i hemlandet medger detta. S stödjer förslaget.
 
5. Plikten för att kommunerna att tvingas ordna permanenta bostäder till folk med tillfälligt uppehållstillstånd avskaffas. S stödjer förslaget.

6. Repatrieringsstödet utökas till 156.543 DKK om man går med på att återvända hem innan tre år & därmed innan man har rätt till att ansöka om familjesammanföring. S stödjer förslaget.

7. Om någon med tillfälligt uppehållstillstånd avsäger sig rätten till familjesammanföring kan det utbetalas ett stöd på 1000 DKK/månad per familjemedlem i hemlandet. S kan tänka sig detta.


8. Kontantbonusen på 6000 DKK till den som klarar nivå två av danskundervisningen avskaffas. S är skeptiska.

9. Integrationsutbildningen för utlänningar med tillfälligt uppehållstillstånd avskaffas. S är skeptiska.

Frågan är nu om svensk MSM och SVT kommer att rapportera vad som sker i Danmark. Inte säker på det. De vet att paradigmskiftet kommer upp i alternativa medier, därför kör de med skrämseltaktik igen. För i sak kan de varken bemöta eller våga såga skiftet. Om man följer den linje de håller, kommer de att säga att Danmark tagit ytterligare fler steg, mot högerextremism och närmar sig allt mer Ungern och Polen.

Media i Sverige vill inte inse, att Danmark har helt klart kommit mycket längre med den rent kunskapsmässiga bearbetningen av vad som faktiskt står på spel, med anledning av den rent huvudlösa migrationspolitik som förts i alldeles för många år.

I programmet Konflikt, SR är en bra kontrast mot vad som pågår i Danmark, fick en fullständigt icke representativ syrier, orera om dansk migrationspolitik. Syrien fick ondgöra sig över bristen på entusiasm för massinvandring hos européer i allmänhet. Syriern titulerade sig filosof och författare, var utbildad i Storbritannien, hade skaffat dansk fru som han sammanlevt med i Turkiet, innan han med danska frun, helt utan inverkan av någon "flyttade" till Danmark. På plats i Danmark blev syriern så kränkt av dansk integrationspolitik, att paret valde att göra Sverige den äran med sin närvaro. Syriern blev dessutom förnärmad av att de danska tjänstemännen hade rått honom att skaffa sig ett annat arbete än författare, eftersom han inte tycktes tjäna särskilt mycket på det. "Min fru tror på, att min bok blir bra, den ska komma ut nästa år eller så", sade han. Förslaget att skaffa ett annat arbete var själva anledningen till att han lämnade Danmark och flyttade till Sverige. Det tycks inte ha föresvävat syriern, att danskarna inte hade lust att ta emot en person som praktiskt taget saknade inkomst och som därför riskerade att behöva försörjas av danskarna. Ingenting nämndes om fruns eventuella arbete och om hon skulle kunna stå för hans försörjning.
I Sverige fortsätter missnöjet över att den syriska filosofikompetensen och författandet inte röner uppskattning och förtjänst, efter vad syriern själv anser.
Svenska PK-iter känner sig förmodligen smickrade, över att syriern valde bort Danmark för Sverige. En blivande Nobelpristagare i litteratur!

Vi närmar os upploppet av valet och MSM och SVT har upptäckt, att klimathotet inte fungerade, alltfler inser deras fulspel och nu kör de istället, all in på med hota väljarna med SD. De skiter högaktningsfullt i partiets åsikter och ideologi, utan fokuserar enbart på så kallade högerextrema som ändå inte kommer in i riksdagen.
Istället gör det kopplingar mellan SD och högeraktivister
(UG igår) i snart sagt varje inslag.
Det största skämtet man upplevt på länge, är Sjöstedts kommentar om Åkessons påståenden om P3. Inser inte ”knallhatten” Sjöstedt vilket parti han representerar och hur media rapporterade i forna öst? Ännu lustigare blir det när man ser att det bara är vänster som uttalar sig och ”spyr” galla!

Sossarna försöker med alla medel stoppa debatten om invandringen. Den debatt som pågår, handlar om att minska volymerna. Inget parti har tagit upp den känsliga frågan om anhöriginvandringen och med de siffror som finns kan de närmaste tre åren innebära, att ytterligare minst 300.000 kommer till Sverige.
Skulle mot förmodan det danska paradigmskiftet om invandringen komma upp på agendan i Sverige, vore det en sensation!
Att Sverige idag skulle följa efter danskarnas paradigmskifte, är en utopi. Att dessutom de danska socialdemokraterna står bakom de flesta punkterna, gör inte saken bättre!

Den snacksalige pratkvarnen Björklund i partiledarutfrågningen.

Det mest intressanta med Liberalerna var, om Björklund ska ha samma skor, skjorta och byxor i alla offentliga sammanhang fram tills till valdagen?

Det var en ren plåga att lyssna på den snacksalige pratkvarnen Björklund. Vilken svada han har och han både svarade och ställde frågor till sig själv i samma mening efter - ”det är så här.” Tråkigare karl är svårt att finna i denna röra av partiledare, men det var i alla fall kul, när han fick frågan om regeringsbildningen. Då var det inte ens ”det är så här”, utan eh, öh, vi Alliansen, öh ah blabla blaa blabla….Det var den absolut största utmaningen för Mr Björklund him self. Minns inte om han kom på själva idén om hur han skulle frysa ut Åkesson helt, men underhållande var det.

Björklund konstaterade efter sitt katastrofval senast, att "vår politik har inte lockat väljare, vi måste lägga om den." Då skall man inte fortfarande agera på sådant sätt, att väljarna fattar, att L inte är med i matchen. Han har ett helt klart ett gott hjärtat och tror på sin vision av liberala idéer. Men det håller sällan enda fram. Likaså är det hela visionslöst, kraftlöst och urvattnat. Men det är ändå bra att han är ärlig, med att en röst på Alliansen och i synnerhet på Liberalerna är en röst, för ett samarbete med sossarna. Det tycks inte längre finnas någon konservativt högerparti i Sverige.
Spår en framtid för Medborgerlig samling, inte i detta val, men väl i nästa.

Hans retorik mot SD gör honom motbjudande. Tror att fler skulle gilla Majoren, om det inte vore för hans SD-fientlighet och hetsande om högerextremism. Plus att han är så jävla mellanmjölk och hans uttalanden om Hanif Bali, är inget annat än oförskämt.


"Vilket militärt hot har vi idag?" Björklund "Ja, jag vill inte vara alarmist, men Ryssland." Svaret på första frågan påstår Björklund, att Ryssland agerar nyckfullt mot sina grannländer, genast bevisar Björklund det alla redan visste/misstänkte. Karln är debil och saknar grundläggande kunskaper om Sveriges geopolitiska läge.
Man kan givetvis ha åsikter om Ryssland, åsikter om dess agerande, dess krig, dess politik etcetera, men att påstå att Ryssland agerar nyckfullt är goja och indikerar att Björklund i huvudsak får sin omvärldsinformation från DN:s ledarsidor, samt sitt eget huvud. Ryssland om någon har agerat geopolitiskt förutsägbart, logiskt och rationellt, egentligen sedan Putin tog makten. Och karln försöker framställa försvarspolitik som en av sina paradgrenar. Hur troligt är det att Ryssland anfaller Sverige? Skrämselpropaganda. Björklund borde prata med finnarna som har ryssarna runt knuten. De håller inte med Björklund!
 
Björklund får slippa berätta, hur han ska finansiera allt han lovar. Han lovar allt, men slipper berätta hur det ska betalas. Samtidigt som han vill sänka skatter.  Han kom uppe i 100 miljarder i ökade utgifter, samtidigt som han ska sänka skatter.
Ännu en politiker som utgår ifrån att Sverige har och kommer att ha obegränsat med pengar. Militär, Polis, Skola, EU, skattesänkningar, bibehållen välfärd. Vad har hänt som gör att Sverige tycks ha mer pengar än någonsin och detta trots en massinvandring utan like?
Hur trovärdig är han? Oavsett om han har bra munläder eller inte.

Att Björklund fortfarande har högst förtroende när det gäller skolfrågan i det här landet, säger allt, man behöver veta om svenska väljare. Så ofantligt naiva. Hur kan man ha förtroende för en person som varit i styrande ställning under en åttaårs period, där skolan ständigt gått nedåt, är obegripligt. All kritik han kommer med mot skolan är han själv ansvarig för, att det ser ut så. Fridolin fick en rejäl känga! Minnet tycks vara kort hos Björklund, när han skyller på Gustav Fridolin. Björklund om någon, är ansvarig för skolans fortsatta förfall. Detta lyckades han med under sin tid som skolminister:
Införde inkludering (barn som hör hemma i särskolan går nu med normala barn)
Införde ännu en flummig läroplan som ingen kan implementera (läs den på skolverket – den är helt crazy)
Vägrade avskaffa flumpedagogiken
Vägrade avskaffa lärarprogrammen
Vägrat att införa centraliserad standardiserad betygsätting (vilket har resulterat i överarbetade lärare)
Ökat universitetsplatserna
Låtit de progressiva fackförbunden bestämma hur skolan skall vara.
 
Björklund tänker bussa invandrarbarn till svenska skolor, så de också han gå åt helvete. Faktum är att han vägrar inse, att lärare inte vill jobba i invandrarskolor, eftersom arbetsmiljön är en katastrof. Björklund vill förvara invandrare, ännu längre i en massa skolprogram, när utbildning hos invandrare inte är problemet. Problemet är att vi inte har jobb för dem.
Bara för att han höjer rösten ett snäpp så betyder det inte pondus, snarare det motsatta. Han har inte uppnått ett endaste dugg, inte ens ett språktest. Skolan är helt raserad, hans hjärtefråga som är totalt under isen. Det enda han lyckats med är att hindra Birgitta Olsson från att ta över Liberalerna, men det är nog bara temporärt.
Här finns en beskrivning på problemen i skolan! Sämst i klassen – den svenska flumskolan.


Björklund tog upp problemet med fusk i assistansersättningen väldigt tydligt och att detta måste man vara stenhård mot. Fast han uppehöll sig inte vid det mer än med två meningar.
Den främsta orsaken till LSS spårat ur totalt är, de kraftigt ökade kostnaderna som skett de senaste tio åren, utan att så många fler har fått tillgång till reformen. Fram till 2006 kostade reformen cirka 15 miljarder per år och omfattade 14 000 personer. Förra året var kostnaden den dubbla, men omfattade bara 16 000 personer. Kostnaden har ökat med 15 miljarder på 2000 fler som använder LSS.
Merit Wager avslöjande på sin blogg är en helt skrämmande fakta och chockerande läsning: ”Undrar just om folket (och politikerna och journalisterna) vet att det förekommer specialimport av totalförlamade stackare som utan tjafs, direkt efter ankomsten, klassas som kategori 1 enligt LSS lag 1993:387 om stöd och service till vissa funktionshindrade? Importörerna kan därefter anställa sig själva som personliga assistenter (25.000-30.000 i månaden) utan att göra ett smack, eftersom den importerade får sitta för sig själv i en rullstol i ett hörn och skita ner sig tills knappt öronen sticker fram.”
Vad som behövs är ett total stopp för specialimporten. Läs mer här!

Björklund antar att DÖ fortfarande gäller, när han frågas om regeringsbildning. Och ingen av intervjuarna påpekar det.
Skamligt SVT.  Ohyggligt svamligt av Björklund i regeringsfrågan. Han tänker sig en förhandling med S, M
P, Alliansen för att lösa problemen med regeringsbildningen.  Exakt hur tror Björklund att sossarna kommer att hjälpa till att stödja en alliansregering? Man kan också uppfatta det som att Alliansen kommer att försöka, få med sig MP i en regeringsbildning.

”Om SD vill att Löfven sitter kvar behöver de säga det före valet” Vi får hoppas det var ironi!!! För eller emot SD har blivit valets huvudfråga. Det bevisade Björklund med råge, när han i början av veckan gav Åkesson en bok om nazism!

tisdag 28 augusti 2018

50- lappen!

Vad får man för en 50-lapp idag? Inte speciellt mycket! Men för en illegal invandrare eller asylsökande kan de för en 50-lapp få tand- och läkarvård!
Svenska folket kan tacka Alliansen för denna generösa åtgärd som de genomförde 2013! 50-lappen visar med tydlighet att våra ansvariga politiker förråder den egna befolkningen. "Skammens dag" när detta historiska svek klubbades igenom av en enig 7-klöver, får aldrig glömmas. Man frångår sitt uppdrag att verka för sina skattebetalande medborgares bästa. Alliansen agerade med svenskarnas pengar för utomståendes bästa istället! Bättre bevis finns inte.

Gratis hälsokontroll.
Barn upp till 18 år helt kostnadsfri och full sjukvård.
Vuxna får för 50 kronor ”sjukvård som inte kan vänta” (upp till läkare att bedöma)
  Tandvård för 50 kronor inom folktandvården eller privata som har avtal med landstingen (tandläkaren avgör vad som är ”akut”)
  Receptläkemedel 50 kronor
  Vård med inläggning på sjukhus är utan kostnad.
  Sjukhusresa max 40 kronor
  Avgift för hjälpmedel skiljer sig åt mellan landstingen och regionerna.
  Inget krav på identifiering vid besök i sjukvården eller tandvården
Sjukvården innefattar även preventivmedelsrådgivning, mödravård, förlossning, abort och givetvis rätt till tolk.
Detta ges också till EU-migranter, ett finare ord för tiggare. Sjukvård och tandvård som man bara kan drömma om i många länder i tredje världen.

"Tandvården är för dyr” för en stor mängd pensionärer, är slutsatsen av en ny SIFO-mätning. Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Pensionärernas riksorganisation, PRO. Enligt organisationen visade en telefonenkät att 150 000 pensionärer de senaste tolv månaderna avstått från tandvård av ekonomiska skäl, trots att de ansett sig behöva vården. PRO önskar därför att tandvården ska ingå i sjukvårdens ordinarie högkostnadsskydd, vilket skulle innebära att man inte behöver betala mer än 1100 kr per år för tandvård.

1 044 pensionärer har deltagit i undersökningen, som genomfördes mellan den 8 januari och 1 februari i år. PRO har jobbat för
bättre tandvård i evigheter genom att stödja S. Vad gaggar de om?
Traditionell S-politik avseende rättvis fördelning, men lik
a förbanat röstar dessa äldre på S i valet ....förklara det !

Redan 2012 larmade Folkhälsoinstitutet om att cirka 15 procent av befolkningen avstod tandvård för att de helt enkelt inte hade råd. 2014 var larmet fortsatt stort och Landstingen berättade, att såväl pensionärer, arbetslösa, långtidssjukskrivna och ensamstående kvinnor med barn tillhörde de grupper som avstod att besöka tandvården. 
Fr.o.m. 15:e april 2018 kommer tandvårdsbidraget att höjas, enligt en överenskommelse mellan regeringen och Vänsterpartiet. Det årliga bidraget för exempelvis pensionärer blir då 600 kronor, men dessa 600 kronor äts snabbt upp av Folktandvårdens höjda priser. 
 
Folktandvården: ”Vi måste stå upp för de kostnadsökningar vi har. ”Folktandvården i hela Sverige jobbar nu på högtryck för att kunna hjälpa alla asylsökande personer med akut behov av tandvård.”

Tandvårdsförsäkringen är också en bondfångarbluff. De första 3000 skall du enligt denna betala helt själv. Mellan 3000 och 15000 skall man betala 50% och därefter 15%, men det är försäkringskassans a’-prislista som gäller och folktandvården tar ut priser som betydligt överstiger denna ”Överkostnaden” får man betala till 100% själv. Detta kan bli en chock när man redan har påbörjat en behandling för tandinplantat. Dessutom gäller tandvårdsförsäkringen endast under en sammanhängande behandling under 12 månader. Sedan får man börja om igen från noll med dagens väntetider (köer) mellan folktandvården och tandtekniker, kan det bli flera 12 månaders perioder. Man får väl som pensionär vara glad så länge man har en tand i munnen! Skamligt!!!! 
 
Pengarna finns för att ge pensionärerna samma villkor som de asylsökande, det är bara illviljan mot pensionärerna hos partier som påstår att de är pensionärernas parti.
Sverige har blivit
grovt rasistiskt mot sina egna medborgare!

Svenskarna har vänt ryggen åt socialdemokratin!

Valet närmar sig alltmer upploppet och alla förstår, kommer Socialdemokraterna och Stefan Löfvén, att tappa röster och det blir rejält. De kommer göra ett katastrofval utan dess like, när deras ideologi för första gången sedan "mitt Sverige bygger inga murar" prövas mot folkets vilja och tycke. Historiskt kommer siffrorna för S, att bli de lägsta någonsin vid ett val. S grundproblem är att man slutade representera majoriteten av befolkningen och istället pressades av små (men starka) lobbygrupper, att representera olika minoriteter.
Svenska folket har fått nog och det med råge och nu börjar tecknen synas på att Löfvén kommer hängas ut som syndabock - "Mannen som sänkte Socialdemokratin."

Under fyra(4) långa år har S + MP med stöd av V, fullständigt tappat kontrollen över Sverige. Man kan inte behandla en befolkning på detta sätt, det går inte. Svenska folket "gick på" att de var rasister under ett par år, men till slut har verkligheten kommit ikapp. Det var ointegrerade invandrare och saft-bulle mentaliteten som inte fungerade. Det fanns ingen konspiration av döds-knarkarnazister utan bara vanliga livrädda Svenssons som inte ville bli våldtagna eller bli misshandlade, för att de "kollade snett" en grupp afghaner(Lysekil). Vi orkar inte med det här lågintensiva kriget mot svenskar längre, vi var aldrig rasister och det var aldrig något fel på oss.

Förra veckans UG visade att invandrare som S med Morgan Johansson i spetsen, försökt förhindra att fakta presenterades, står för större delen av våldtäkterna och hela idéen med en "svensk rasistisk konspiration" alá Jerzy Sarnecki verkar mer och mer befängd, när de flesta dömda våldtäktsmän inte är svenskar.

Vi ska komma ihåg att Löfven, precis som företrädaren Juholt, i stort sett övertalades till att bli partiledare. Juholt var visserligen redan politiker, men tyckte själv att han var alldeles för "yvig" för att bli partiledare. Ändå ställde han upp. Löfven var fackordförande och hade ytterst begränsad erfarenhet av att vara politiker. Han hade ett par bra frågor i början och stod bland annat upp för kärnkraften. Enda anledningen till att han fortfarande är kvar som partiledare, är för att det inte finns någon ersättare och om det fanns någon, är det för nära valet. Foliehatten tycker nästan synd om människan Löfvén, måste vara jobbigt att vara marionettdocka.

Löfven är inte ansvarig för S förfall, han sitter i en omöjlig sits där han är tvingad att säga saker han förmodligen inte ens riktigt förstår. S förfall började den dag de bestämde sig för, att överge arbetarrörelsen till förmån för identitetspolitik och postmodernism. Arbetarrörelsen lät sig infiltreras av postmodernistiska akademiker utan verklighetsförankring och nu ser vi resultatet, inte bara i Sverige. Den där bilden med fackpamparna i ”fittmössor” säger så himla mycket.
 
Baksmällan för S är mindre än 2 veckor bort. Det fanns inga afghaner att tycka synd om, att tycka synd om afghanerna var en ganska dålig idé och de som faktiskt svälter och lider, råkar vara våra egna pensionärer och funktionshindrade. Sen tog alla bostäder slut på vägen också.

Den 10 september kommer Stefan Löfven, att få skulden för allt detta. Han kommer tvingas springa gatlopp efter valet och svara på fler och fler svåra frågor kring "hur kunde detta hända?" gällande S totala katastrofresultat. Han kommer inte ha några svar, inte med pappret i hand, på hur svenskarna vänt honom ryggen.

Stefan
Löfvén och socialdemokratin, så som vi känt dem, kommer att vara helt färdiga efter valet och skall de ha någon framtid, måste S göras om från grunden. Bygga nått seriöst statsbärande och inte runt folk som Ardalan, Baylan, Ygeman och Strandhäll m.fl., de fungerar helt enkelt inte. Framför allt måste man kasta ut falangen Tro, hopp och solidaritet, med kopplingar till muslimerna.

Aftonbladet har följt Stefan Löfvens turnéer i norra Sverige och vid ett samtal säger han själv, att han har svårt att förstå att SD växer så kraftigt, även i traditionellt starka S-fästen.
Löfvén: Jag ser det som ganska besynnerligt. SD vill sänka skatten mest för de rika, de vill dra bort pengar ifrån välfärden så kommunerna och landstingen skulle få mindre pengar till välfärden, de tycker att så mycket som möjligt av skatterna ska kunna gå till vinster, att det ska bli lättare att säga upp folk från jobbet. Ingen här, eller väldigt få, skulle tjäna på en sådan politik.”
När Stefan Löfven får frågan av AB:s reporter: vad S har gjort för fel, när partiet, enligt mätningarna, har så svårt att locka väljare? Han slingrar sig och till slut säger han: ”Innan jag blev statsminister hade vi åtta år med borgerlig regering. Under den tiden blev det färre i välfärden i förhållande till befolkningen, som ett exempel. Då sänktes arbetslöshetsförsäkringen. Åtta år av underinvesteringar, det tar man inte igen på fyra år.”

Löfven tror alltså inte att SD växer p.g.a. invandringspolitiken. Av någon anledning är det fortfarande en dödssynd att erkänna det. Istället är det Alliansens fel, att S-väljare går över till SD. Hur långsökt kan det bli? Frånvaron av självinsikt börjar närmast bli plågsam. Hur länge går det att låtsas, att väljarna inte begriper vad det är de röstar på
och varför?

Löfven var lika oförstående 2016. Då prata han med Financial Times och tyckte att det var surrealistiskt att Socialdemokraterna dalade i opinionen. Antingen är det så, att socialdemokrater inte förstår varför det inte går nå vidare eller så låtsas de inte förstå. Foliehattens magkänsla säger honom, att Löfven förstår mer, än vad han säga, men det kan också vara fullt möjligt, att han inte fattar nånting alls, det är ju nämligen moderna svenska socialdemokrater vi talar om.
Det är ett mysterium vad Löfven förstår och inte förstår, trots allt ger han intryck av att ha svårt med förståelse, han är en marionett som tror och tycker vad man sagt till honom att tro och tycka.
 
Tage Erlander var den siste riktige sossen. Efterföljande är rena katastroferna. Påläggskalvar hela högen sprungna ur SSU, utan någon som helst arbetslivserfarenhet att tala om.
Löfven tillsatt som någon sorts kompromiss mellan de progressiva och de mer konservativa inom partiet? Att hitta en väg framåt som gynnar båda sidor är knappast ett enkelt uppdrag, om ens möjligt.

Nu faller S mellan stolarna, de progressiva går till V och de konservativa överger hela socialdemokratin, då M låter som S lät för 20 år sedan. Kvar blir en klick traditionsröstare och några invandrare som vill ha kvar sina bidrag.
 
Huggsexan, fulspelet och falangstriderna tar vid efter midnatt den 10 september. Det har smitts ränker sedan lång tid tillbaka. Bakom kulisser och i vassen lurar det fula fiskar. Det är ett högt spel för många. Det är framtida framskjutande positioner inom statsförvaltningens alla välsmakande köttgrytor som står på spel. Att Löfven måste offras har även städerskan på Sveavägen 68 begripit.

Foliehatten tror, om Löfven deklarerade, att nu skiter han i MP och kommunisterna, så skulle han direkt hamna över 30%. Skulle han dessutom säga att han skall föra tillbaka S till fornstora dagar och gå tillbaka till enpartiregering, så skulle han kunna få till ett mirakel. Men så länge han sitter i samma båt som MP och V så är det dömt att misslyckas. Han omger sig med idioter och Sverige fientliga partier.

Dagens politiker jobbar för
sin karriär och för att få en fet lön resten av livet. Att bedriva nån form av agenda, än den som är "inne för stunden" är dumt, det kan sabotera ens karriär. Politiker skiter således i folket och samhällsutvecklingen, opinionen och att vara så abstrakt/inte klampa på några tår är det viktiga.

måndag 27 augusti 2018

Som en robotgräsklippare rullar Annie Lööf fram i partiledarutfrågningen!

Annie Lööf rullar fram som en robotgräsklippare på automatik och håller sig innanför sina floskelramar. När hon stöter på ett hinder vänder hon bara om och fortsätter mala på. Alla partiledare är på något sätt mänskliga på sitt sätt, även om de är oärliga, ljuger och snackar bort sakliga frågor, men Lööf är som ett skal. Det finns ingenting där. Hon är som en robot. Vad finns under Annie Lööfs smink? Man märker också, att den här kylan spiller över på SVT-journalisterna som känner obehag. I synnerhet när hon pratade om anställningsskyddet.
 
Hon har en "överlägsen" stil hon och fördummar utfrågarna. Hela tiden försöker hon tala om: ”Så här är det.... nu ska jag berätta hur det är.” Vi måste, vi ska, vi är ett ord hon säger en eller två gånger varje mening. Det är närmast parodiskt hur hon slingrar sig. Ett mycket bra exempel var frågan om flygskatten – ett ja eller nej, ville hon inte svara på!

Om Holmberg lyft hennes hår, hade han sett hennes öronsnäcka. Annie blir coachad genom öronsnäcka? Lyssna noga på detta: https://streamable.com/r1bv3
"Men det är inte så, alltså Natur-eh..."
Annie stannar upp och en väldigt svag manlig röst kan höras i bakgrunden, hon ändrar sig därefter till: "miljöorganisationerna och miljöpartiet vill gärna få det att låta så"

Det är någonting med Annie som skrämmer alla, utanför Centern. Hennes beteende, blick, och språk är inte normalt och mänskligt. Mycket mycket obehaglig människa.
Varje fråga hon får, gör hon om frågan och svarat på något annat närliggande. Och TVshop reklamen är ett faktum. SVT:s intervjuare gör också misstaget att anpassa sig efter hennes tempo, så hon kommer undan med mycket. Det är inte klokt hur hon undviker att svara på frågor.
 
Hon är söndertränad i retorik. Hon har lärt sig så många retoriska manéer att hon inte verkar kunna bete sig normalt längre. Åtminstone inte i TV. Hon glider ifrån svaren och rabblar en massa inövade floskel och vi måste nu - rabblas upp med mycket självbelåtenhet. Hon pratar och pratar, men svarar i stort sett aldrig på den fråga som ställts. Så fort hon kommer utanför sina inövade svar, är hon ute på hal is.
Lööf får det att krypa i kroppen av obehag, det är rösten och kroppsspråket i kombination med hennes likaledes obehagliga åsikter som samverkar. I
går var hennes överlägsna hånflin ovanligt påklistrat. I slutet blev Lööf inte bekväm med utfrågningen, där hon blir "grillad".


Annie vägrar medge att det skulle kunna finnas någon målkonflikt mellan att skydda en strikt äganderätt och att skärpa kraven på att skogsbruket ska vidta åtgärder som förebygger framtida storbränder. "Jag är väl ingen expert? - och förresten finns det ingen motsättning här, skogsägarna gör redan idag mer än vad lagen kräver!
Det där är ett argument hon ofta återkommer till "jag tror många av de som lyssnar nu tycker..." argumentum ad populum. Övertydligt att hon inte vill stöta sig med vare sig de skogsbönder som fortfarande röstar på partiet eller miljövännerna från storstaden. Två tunga väljargrupper för centern.Ja det finns många luckor, men populister brukar inte hindras av detta när det gäller att ragga röster
"Skogen redan överutnyttjad
David van der Spoel, professor i biologi vid Uppsala universitet, menar dock att skogen i Sverige redan är starkt överutnyttjad och våra ekosystem hårt pressade.
David van der Spoel: Om biodrivmedlet ska komma från skogen och vara hållbart måste andelen andra träprodukter minska!"
Sedan har vi den lilla detaljen om vad det kommer att kosta per liter?

 
Vem tror att C kommer att få stöd för sin migrationspolitik med återgång till PUT, familjeåterförening och amnesti för afghanska män utan asylskäl. Nyanlända ska få CSN lån, alltså skattepengar. Annie talade om att staten ska ge goda förutsättningar för människor att växa, att få ett arbete, att lära sig olika yrken etc. Det är intressant att höra det från henne eftersom hon förespråkar en fortsatt liberal och generös invandringspolitik som gör att människors möjlighet till en bra skolgång, att känna glädje i att arbeta utan att behöva betala höga skatter minskas rejält. Lööf bryr sig inte om flyktingar, hon vill främst importera så mycket billig arbetskraft som möjligt för att undergräva löner och trygghet för svenska arbetare. C är ett globalist parti som gynnar företagarnas vinster.. Att hon samtidigt kan locka lite lättlurade kvinnor som tror att hon ömmar för afghaner och dylikt är bara en bonus. Lööf har säkert fått instruktioner om detta på Bilderbergmötet hon deltog i.

Hennes uttalande kan jämföras med en socialdemokratisk ministers uttalande som sa att "vi vill inte prata om invandring, vi vill prata om välfärd". Hon ansåg att väljarna är efterblivna och inte begriper att invandringen till Sverige påverkar Sveriges välfärd enormt mycket på ett negativt sätt.

Ingen kan väl ha blivit klok på Annie Lööfs surr om Norrland och beskattning. Hur kunde hon slippa undan det bedrägliga om utlovade 4 Mdr i deras förslag som i verkligheten tydligen bara var 0,7 Mdr? Floskler i kvadrat.
 
Man tar inte bort anställningstryggheten om man tar bort turordningsregeln. Lööf blev pressad om arbetsrätten, där fick hon det svettigt. Annie fick flera gånger besked att svara på frågan. Förslaget att ta bort turordningen var en verbal genomklappning, virrigt och utan kompass. De flesta som jobbar i små företag, tycker säkert, att detta förslag inte är bra. Hennes vidriga åsikter om anställningsskyddet var också det som fick hennes falska mask att spricka i utfrågningen, något som programledarna tydligt märkte och försökte pressa henne
Hur svårt är det att svara på frågan: ”Vill ni ta bort flygskatten?” Ja eller Nej? Istället kom en lång utläggningen om grönt flygbränsle och elmotor för flygplan.

Annie Lööf och flera andra partiledare befinner sig i någon bubbla om det gröna. De befinner sig i någon annan värld!
Elmotorer för flygplan är en utopi! Den dragkraft som behövs för att lyfta ett stort flygplan fullastad med bränsle och bagage, behövs en enorm stark motor. Idag finns inte en sådan elmotor, trots att Annie Lööf säger detta.

Grönt flygbränsle tillverkas av skog. Det Lööf glömde tala om, är att det inte finns skog så det räcker! Lööf lät det som grönt flygbränsle skulle finnas tillgängligt imorgon Det befinner sig fortfarande på forskningsstadiet och eventuellt KAN det bli klart 2030. Det är samma drömmar som med Etanol som kostade landsbygden mycket och flera kommuner gjorde miljardförluster när Etanol Jesus kom till stan. Flygbränslet har samma problem som Etanol! Varifrån skall råvaran tas ifrån till både bilar och flyg? Skogen kommer inte räcka till! Importera? Avverkar man massa skog får vi en stor tillväxt av koldioxid! Hur skall Annie lösa den ekvationen? Snacka kan man alltid!
Igår fick också den ”glade” Fridolin tid i SVT Rapport om biogas som ett kommande drivmedel för bilar. Läs här om biogas
 
Lööf, Lövin och Fridolin tillhör de politiker som försöker slå blå dunster i folk. De är samma skojare som Al Gore som ljuger och det sker under täckmanteln: Klimatet!


Blir de rödgröna större än Alliansen så släpper Centern fram en rödgrön regering endast om alla tre partierna (S+MP+V) ingår. Är väl precis det som DÖ innebar. Lööf är bäst i kritik av andra, en egen politik som hon står för framstår inte med någon tydlighet. Satt hon i alliansregeringen 2006-2014? Minnet är kort just nu.
Väldigt svårt att tro att Lööf vann några röster idag, framstod som en kall robot som skiter fullständigt i Sverige och svenskarna. Har på känn att vi kommer se en S, Mp och C regering kommande fyra åren. Kommer bli en fullständig katastrof
Annie Lööf är nog den politiker som undviker mest att ge raka svar och dansar runt frågor. Blir mest bara jobbigt att lyssna på henne.
Hon vet mycket väl att ingen kan ”ställa om” när de är 55 år i synnerhet inte med hennes hjälp av ”mer utbildning”. Även i efteranalysen så påpekar statsvetarna att Lööf är kall och även om de tog upp arbetsrätten som exempel, men hela utfrågning präglades av, den robotliknande iskylan. Vidare, hon säger absolut ingenting. Foliehatten fick ut någonting av de andra partiledarna, men han fick inte ut något av Annie Lööf. Även statsvetarna och journalisterna insåg, att de inte fick ut någonting av Annie Lööf. Hon dansar kring alla frågor och det finns ingen genuin sympati för flyktingar. De är ett verktyg för att dumpa lönerna för hundratusentals människor ned i botten.

Det är uppenbart så, att
Lööf söker stöd hos urbana vänsterliberala väljare, men frågan är om de känner någon samhörighet med henne. Foliehatten tror att C kommer öka i stöd, men han tror inte C kommer bli det stora partiet som Lööf tror. Just journalisternas skepticism är rätt spännande. De gillar inte kylan och de undrar vad hennes politik faktiskt är, annat än att försämra arbetsrätten, öppna gränser och brandbeskattning av svenska folket. Även Aftonbladet, Expressen och övrig liberal media är förvånade. De ser ut som om de liberala journalisterna har satsat sina kort på fel häst. För vad är Centerpartiet idag?
Ingen partiledare har tydligt velat förklara vad de menar eller planerar. Detta eftersom alla former av beslut och vägval, kommer skapa fiender bland de som vill välja en annan väg. Ju tydligare du är, desto fler vägval gör du.

Istället uttalas luddiga visioner och floskler som skall låta bra inför valboskapen och politiker ignorerar de 10% som tänker. De kan vilja ta bort lagar om anställningstrygghet och i samma andetag hävda att anställningstryggheten stärks pga bättre ekonomi eller nåt.

Partiledare borde vara specialiserade på att lyssna och leverera svar men Sveriges politiska system har avlat fram dess motsats. Våra partiledare skulle aldrig någonsin kunna göra karriär i näringslivet p.g.a. detta.

Svenska politiker har spenderat alla år med att ljuga/dölja och till och med en någorlunda smart debattör som Carl Bildt fortsätter efter sin karriär med att ljuga, för det är allt de gjort och allt de kan.