lördag 31 mars 2018

Strukturell rasism inom fotbollen!

Expressen skriver i en artikel om invandrare och hur få som lyckas flyta in i fotbollsförbund och tränarstaber. Invandrare är underrepresenterade inom fotbollens finrum. Beror detta på rasism eller på att många invandrare, varken lär sig svenska språket eller vill påbörja en karriär med att träna knattelag, samt genomgå tränarutbildningar? Alla är olika, olika är bra. Så lyder en av Svenska fotbollsförbundets synligaste paroller – men hur går det egentligen?

Var är alla invandrarkvinnor? Varför släpps de inte fram och vad beror det på? Där kan vi prata om patriarkala strukturer i invandrarsamhället. Expressen bör sopa rent framför egen dörr, innan man börjar skrika om rasism.
Foliehatten trodde att fotboll var en sport. Inte ett politiskt budskap. Vad ska vara viktigast, att ha kompetens eller att det ska se bra ut? I detta mycket märkliga land, är det bra mycket viktigare att det ska se "bra" ut. Sedan att det går åt helvete med allt, är av underordnad betydelse. Kan bara hända i Sverige, med strukturell rasism. Kan väl absolut inte ha något att göra med kompetens, det är såklart, vi lever med ett regeringsparti som verkligen vet vad total inkompetens betyder, så varför inte på alla andra områden.
Att spela fotboll har inget med styrelseuppdrag att göra, det krävs helt skilda meriter och förmågor, du kan därför inte göra den jämförelsen. Även tränarrollen kan ej jämföras med spelare, helt skilda vägval i livet. Du kan möjligtvis titta på antalet tränare och ledare ute i landet, från knattefotboll och uppåt, men även i de yngre åldrarna är det svenska vita män som återigen tar störst ansvar, för att träna och leda.
Expressen borde gjort en bättre research innan de skrev denna artikel. Då kanske de hade upptäckt vad som gäller. Det hade räckt med att Expressen hade gått in på Stockholms fotbollsförbund hemsida. Då hade de hittat följande:
Förbundet söker Distriktsförbundskaptener (DFK) till Distriktslaget P/F 04, både för utespelare och målvakter.

Till distriktslagen för spelare födda 2004 söker vi dig med stor erfarenhet av ledarskap samt flerårig dokumenterad tränarverksamhet.
Vi söker dig som brinner för fotboll och vill vara med att utveckla de spelare som i dagsläget har en hög ambition med sin fotboll.
Du delar arbetet med ytterligare Distriktsförbundskaptener, vilka utses av Stockholms fotbollsförbund. Du delar arbetet med ytterligare Distriktsförbundskaptener, vilka utses av Stockholms fotbollsförbund.
Under avtalsperioden kommer ni att arbeta med utbildning och rekrytering av spelare för aktuell åldersgrupp. Uppdraget innebär även mycket bevakning av spelare och kontinuerlig kontakt med berörda tränare.
Arbetsuppgifter fastställs av Stockholms fotbollsförbund.
Körkort är ett plus.
Utbildning:
DFK för utespelare:
Vår målsättning är att minst en av DFK innehar utbildningsnivån UEFA A (Steg 3 alt. Avancerad).
DFK för målvakter:
DFK med ansvar för målvakterna skall minst ha MV-B.
Flerårig dokumenterad tränarverksamhet samt en rad relaterade utbildningar. Skulle vara mycket intressant att titta på hur många invandrare som går dessa utbildningar minst sagt.

Invandrarmän måste helt enkelt sluta sitta hemma i soffan och börja anstränga sig mer för sina barns framtid, genom att engagera sig ideellt i fotbollsföreningar, precis som svenska män har gjort sen fotbollens begynnelse. Generellt är det invandrarkvinnor som engagerar sig mest för sina barn ideellt, männen är definitivt sämst, men pojkar och män behöver mans förebilder och manliga ledare, inte kvinnliga, för att utvecklas. Först när invandrarmän tar sitt ansvaret och går samma väg som svenska män, kan man möjligtvis se en förändring, i styrelserna och på ledarnivå. De kommer fortfarande att få konkurrera med svenska män, så det finns ingen garanti.

Personer som sitter i styrelsen i stora idrottsklubbar, har nästan alltid någon form av företagsledare/chefer med erfarenhet från styrelsearbete. De i sin tur ser till att tillsätta andra företagsledare och chefer som de känner.
I 99% av fallen är det de förslag som valberedningen lagt fram som röstas igenom och det valberedningen lägger fram är ju ytterst subjektivt, det hålls inga auditions utan valberedningen föreslår namn som de vet brinner för klubben och som de känner som människor. Således blir det människor som liknar de som redan sitter i styrelsen som år efter år föreslås ersätta avgående ledamöter.

I mindre klubbar är det säkerligen större mångfald i styrelserummen och på tränarbänkarna för där är det just engagemanget som avgör om du väljs eller inte, inte huruvida du har rätt kontakter eller vet hur man styr ett miljardföretag.
Är väl inga konstigheter, att det är få nyanlända i styrelser. De får väl arbeta sig upp inom klubbarna och förbunden som alla andra. Hur lång erfarenhet de än har, från sin inhemska fotboll behöver dom några år i Sverige, innan dom har tillräcklig kunskap, för att sitta och besluta och styra över svensk fotboll. Sedan kan det nog finnas ett visst motstånd hos det svenska gubbväldet mot invandrare, på samma sätt som de inte vill ha in kvinnor i sin värld. Kvinnor och invandrare kommer att få ta plats, i takt med att de skaffar sig den kompetens som krävs.
Lite anmärkningsvärt är det ändå, det är ändå väldigt många med invandrarbakgrund som spelar och har spelat fotboll och brinner för fotboll.

Foliehatten tror inte det handlar om medveten strukturell rasism, utan mer om , att det är vita medelålders äldre gubbar och ibland kvinnor som alltid styrt klubbarna och även styr klubbarna idag. Nya styrelseledamöter, sportchefer, medlemmar av olika kommittéer och sportgrupper inom föreningarna samt tränare tillsätts ofta av styrelsen. Likaså är det styrelsen som utser valberedning som sedan föreslår nya styrelseledamöter.

Det är ju ett välkänt fenomen att om vita medelålders gubbar ska rekommendera personer som rekommenderar de personer som liknar sig själva eller personer som de känner och umgås med, vilket ofta är samma typ av personer. Det är likadant i bolagsstyrelser och dylikt.

Detta sker givetvis inte medvetet utan handlar snarare om att det råder en viss rundgång i de här kretsarna som gör att det är svårt för grupper som kommer utifrån att ta sig in. Hur får du en styrelseplats i en förening, om du inte umgås med eller känner de som nominerar kandidaterna till exempel? Umgänget män 60+ och unga arabiska män, är nog högst begränsat även i fotbollskretsar.

fredag 30 mars 2018

Socialdemokraternas svarta vecka om amnestin för ensamkommande!

I den feministiska regeringen sitter Morgan Johansson som har en juristutbildning. Trots Johanssons kompetens lägger regeringen fram förslag som inte håller juridiskt eller det något annat som ligger bakom det hela? Sover Morgan Johansson eller har han tappat allt, han har blivit utbildad till?


För en gångs skull håller Foliehatten med Mats Knutsson när han skriver: ”
När lagrådet sågar regeringens förslag om en ny chans för ensamkommande påminner det mest om en svensk juristvariant av motorsågsmassakern. Aldrig tidigare har jag läst ett yttrande från lagrådet med lika förödande kritik.”

Att göra undantag i lagstiftningen för en särskild grupp är inte enkelt. Lagstiftningen ska i normalfallet vara generell. Dessutom finns redan en överlappande lagstiftning i form av den tillfälliga asyllag som trädde i kraft sommaren 2016. De nu föreslagna särreglerna gör systemet än svårare, att överblicka och förutse, menar Lagrådet. Regeringen har inte heller gjort någon djupare analys av konsekvenserna av sitt förslag.

Förslaget som regeringen lagt fram är ju helt horribelt och det är talande för regeringens inkompetens:
Kostar flera miljarder
Samtliga som omfattas är
troligen vuxna
Samtliga saknar asylskäl
Det räcker det att man har för avsikt att studera. Ingen kontroll av att de faktiskt studerar där eller presterar något kommer att ske.
De behöver inte ha säkerställd identitet
Det är amnesti vi talar om, utan att det sägs rakt ut

När Foliehatten läser igenom förslaget och kom till det borttagna identitetskravet, slog det honom, att S antagligen har gått med på förslaget, för att hålla MP lugna, i vetskapen att det skulle bli sågat, av samtliga remissinstanser och i Lagrådet.
Samtidigt
kan vi inte ”blunda för sossarnas dubbelspel! Man har en plan och allt löper enligt planen. Sossarna kontrollerar skeendet och ser till, att deras korkade partner MP, får bära hundhuvudet. Sossarna vet att förslaget är "skit." De vet att det är en katastrof för Sverige och den fortsatta invandringspolitiken. Det vill definitivt inte det ska gå igenom. Men de stödjer ända förslaget enbart för att kunna behålla regeringsmakten. Makten framför allt, Sverige i andra hand. Det är klassisk sossepolitik. Det märkliga i det hela är, att sossarna måste vara medvetna om, att MP riskerar att åka ut och alla bakslag, kommer även att drabba sossarna själva. Är det politisk teater sossarna håller på med eller rent utav politiskt harakiri?

Att MP lägger fram förslaget och vill få det genomfört, är inte konstigt. Det är ett litet vänsterextremistiskt parti som i opinionen ligger under riksdagsspärren. Massinvandring är MP:s stora huvudfråga. Man hoppas att med detta förslag kunna få ännu fler röster, från sextokiga tanter i 60-70 års åldern som blivit en viktig grupp för MP.

Nu kommer också kritik inne från MP! De anser att den migrationsuppgörelse som slöts mellan S och MP i slutet av 2017, var en fjäder i hatten för MP. Det är det lagförslag som vi nu ser, om att vissa ensamkommande som har fått vänta i mer än 15 månader på beslut, skulle få uppehållstillstånd. Man inser nu att man hade alldeles för bråttom och att MP var så desperata, att få en framgång på flyktingområdet, att de accepterat en kompromiss som inte var tillräckligt rättsligt granskad.
Man har också insett att partiet brister i sin juridiska kompetens ”precis som vanligt” och att det är därför man nu hamnat i denna sits. Varför sossarna vek sig i denna fråga, är nu inte så svårt att förstå. Man vill inte på några villkor så kort inför valet vissa, att man inte är ett regeringsdugligt parti och därför går man med på allt som MP föreslår, även om man inte är så förtjusta i förslagen.

Maria Ferm, Miljöpartiets gruppledare i riksdagen och talesperson för migration kommenterar via ett sms:
”Det var inte oväntat att Lagrådets synpunkter skulle vara kritiska med tanke på den korta beredningstiden. Lagförslaget är oerhört viktigt för de tusentals ungdomar som har väntat alltför länge på sina beslut och riskerar att utvisas om vi ej hinner behandla lagen och få stöd för den. Vi arbetar därför vidare med att ta fram propositionen inom kort.”

Då får vi se om sossarna har ryggrad nog, att ta till sig kritiken från Lagrådet. Med tanke på vad Maria Ferms uttalande. Vi vet väl redan svaret… eller? Foliehatten funderar på, om det är lagligt, att ge asyl till personer som saknar asylskäl. Köpslående kan ske på politisk nivå,, men politiker beslut står inte över svensk lagstiftning vilket vi kan se rätt tydligt av det här exemplet. Dessutom har 2000 av dessa 9000 redan fått avslag, det har redan fått sin sak prövad. Vi har en regeringen som inte ta något ansvar.
 
Lagrådets uppgift är att se till att föreslagna lagförslag håller vid ett överklagande till HD. Inget annat. Allt detta sammantaget, inte minst svårigheterna att överblicka effekterna av förslaget, gör att Lagrådet ”anser att gränsen nu har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas”. En mycket hård formulering i dessa sammanhang. Lagrådet talar om att den tänkta regleringen avviker från normala principer på rättsområdet.
Lagrådet skriver därför i sitt yttrande att det remitterade förslaget inte bör läggas till grund för lagstiftning, vilket är en omskrivning för att lagrådet tycker att det är så dåligt att det bör kastas i papperskorgen. Regeringens misstag var att de försökte göra lag av något som egentligen inte kunde vara något annat än ett ”projekt.”
 
För Stefan Löfven och hans regering är lagrådets monumentala sågning en svår vidräkning. Löfven och hans ministrar brukar säga, att det ska vara ordning och reda i asylpolitiken, men enligt Lagrådet leder det här förslaget snarare till motsatsen. Otroligt skönt att se att det finns delar av myndighets Sverige som inte bara viker ner sig, för det kollektiva vansinnet.

Om man trots allt lägger fram propositionen som Ferm antyder, blir de beroende av Centern. Det är helt klart att Centerns vilja att gå med i detta, blir mindre, ju större den rättsliga kritiken, finns mot förslaget. Frågan är om C vågar, att ge sitt stöd till förslaget, efter den totala sågningen från juristerna i Lagrådet? Vi får hoppas att ”bondjäntan” som har juristutbildning, inser att man inte kan få igenom en lag som är så här dålig och dåligt genomtänkt. Skulle C ge stöd till förslaget, kan de räkna med konsekvenser i väljarstödet! Skall bli intressant att se,  hur stort stödet är för den rabiata Johanna Jönsson?

Socialdemokratins svarta vecka – barnäktenskap!

Man gråter för barnen. Man skrattar för att Löfvéns regering har en minister som säger ”oacceptabelt” och sedan lutar sig tillbaka och gör ingenting. Lena Hallengren är ansvarig för barnen. Det enda Hallengren lyckas säga är: ”Det är oerhört viktigt att det inte sprids en bild, att vi inte har en föreställning om, inställningen till barnäktenskap i Sverige.”
Hur kan Sverige, ge dispens och godkänna ingångna barnäktenskap? Löfvens regering har övergivit barnen, de har haft 3,5 år på sig och gjort ingenting. Svaret man fick från S, vänta till augusti! En ögonöppnare som till och med kan få den allra trögaste att inse, i vilken riktning samhället håller på att utvecklas, under den feministiska regeringen. PK-byggnaden svajar rejält! Ingen vet vad som gäller!

Det är ändå mycket intressant och rätt skrämmande, att en broschyr tas fram och publiceras när Sveriges ”första feministiska regering” sitter vid makten. Sossarna slår knut på sig själva. De säger jämt och ständigt, allas lika värde och att jämställdhet är viktigast av allt, men har samtidigt mycket svårt, att markera hårt mot hedersvåld, könsstympning och barnäktenskap. Hade den feministiska regeringen varit konsekventa och verkligen menat det dom säger, så skulle de, istället gett ut en broschyr med titeln: ”I Sverige accepterar vi inte att barn blir bortgifta och våldtagna.” Det skulle räcka med att ge ut den på två språk: Arabiska och Somaliska.

Skandalen med broschyren visar, att den rödgröna regeringen, varit oförberedda på vad multikultur innebär i praktiken. En förklaring kan vara att man blundar för balkongflickor och barnäktenskap, eftersom de inom en snar framtid ses som valboskap.
Man kan också se broschyren som ett tydligt kvitto på den feministiska regeringen totala misslyckande, när det kommer till att lagföra pedofiler. I normala länder tar man inte fram informationsbroschyrer till våldtäktsmän! Man sätter dem i fängelse!
Vad är nästa steg? Ska man skicka ut informationsbroschyrer till de som könsstympar sina döttrar? Konstigt nog så misslyckas aldrig, den rödgröna regeringen, när det kommer till lagen om hets mot folkgrupp. Hur kommer det sig?


Idag gäller fortfarande den lagändring som genomfördes 2014, där skyddet stärktes mot tvångsäktenskap och barnäktenskap. Ändringen var ett steg i rätt riktning och det innebar en mer restriktiv hållning, mot att erkänna tvångsäktenskap, barnäktenskap och fullmaktsäktenskap, jämfört med hur det varit tidigare. Det måste påpekas att lagändringen inte var heltäckande, utan att det fortfarande är möjligt, att i undantagsfall erkänna sådana äktenskap i Sverige. Det var endast Vänsterpartiet som föreslog, att möjligheten att erkänna barnäktenskap helt skulle täppas till. Inget av de övriga riksdagspartierna delade då, deras ståndpunkt. När Vänsterpartiets Marianne Berg utvecklade varför Vänsterpartiet reserverade sig mot högerns lagförslag skrev hon att undantagsregeln för tvångs- och barnäktenskap måste bort. Det märkliga är att V tyckas ha svängt och röstade ”fel” förra veckan!


Broschyren är också en klart bevis på vilken agenda den feministiska regeringen har. Det svenska folket förstår inte alls, vad sossarna vill göra. Därför blir svensken upprörd, när det blir extremt tydligt, vad man håller på med hos Löfvèn & Co. De vill att myndigheter legitimerar barnäktenskap, därför måste lagen vara underställd invandringen och socialismen. Det som S, MP och V lutar sig mot, är att en del EU-länder som Spanien och Österrike tillåter giftermål vid 16 års ålder. Om vi då, förbjuder barnäktenskap helt, så bryter vi enligt dem emot EU-lagen, om rätten till fri rörlighet inom EU. Det är där skon klämmer enligt S, V och MP, men samtidigt har vi rätten att införa egna strängare lagar. Det som ligger i potten är, framtida röster! Det har varit väldigt bråttom att dela ut mängder av medborgarskap och köpa röster med olika bidrag inför valet i höst. Alla förstår att invandrarna är ett valboskap som stöder den nuvarande ordningen i allmänna val. Man vill antagligen i det kritiska läget som den feministiska regeringen befinner sig i, även försäkra sig om pedofilernas röster.

Se broschyren som ett försök till röstfiske bland ytterligare en "utsatt" väljargrupp, som sossarna nu, vill fånga in i sin feta och illaluktande famn. Hyckleriet serverat på ett silverfat! Samma sak tydliggjordes och tydliggörs fortfarande av IT-skandalen kring Transportstyrelsen. Man gör "avsteg" eftersom ändamålen helgar medlen.
Det man kan fundera över är, varför skrevs broschyren på svenska?

torsdag 29 mars 2018

Den totalt sjuka fixeringen av Donald Trump hos SVT och MSM!

De flesta är så förbannat trötta på fixeringen av Donald Trump hos MSM och SVT.

 De vinkar i princip allt om Trump, till hans nackdel. De försöker inte ens rapportera objektivt, utan problematiserar allt, rapporterar enbart det negativa och ”skiter” total i eventuella framgångar som Trump har. Varför är amerikansk inrikespolitik viktigare än vår svenska inrikespolitik, det är trots allt valår.
 Det känns som något obehagligt historiskt rekord håller på att sättas.
De mest omskrivna personerna 2017 i Svensk media:
1.Donald Trump (229 392 artiklar)
2.Stefan Löfven (83 899 artiklar)
3.Anna Kinberg Batra (37 105 artiklar)
4.Vladimir Putin (36 695 artiklar)
Ioanna Lokebratt, medieanalytiker på Retriever: ”Vi har aldrig sett något liknande. Trump är mer omskriven i media än någon annan person eller händelse de senaste två åren. Han är mer omskriven än de svenska partiledarna tillsammans, inklusive statsminister Stefan Löfven.”
Det motsvarar en artikel varannan minut, dygnet runt. I nära en fjärdedel av artiklarna omnämns även Twitter, något som tyder på att
Trump lyckas nå ut och sätter agendan i nyhetsrapporteringen.

Värst är SVT. De har inslag nästan varje dag om Trump och oftast är det negativ skildring. Är det oberoende nyheter och rapportering, att helt obalanserat, få spy ur sig hat och fake news mot den demokratiskt valde ledaren som är USA:s högsta valda ämbetsman? Är det vad SR och SVT kallar oberoende och balanserad media?
Dagens Nyheter(alla tidningar i Bonniers) och Aftonbladet är de som ”häcklar” mest hos MSM och här ett axplock av rubriker!
DN:
• Rep
ublikanerna sågar Trumps radikala förslag.
• Nu tycks Donald Trump ha fastnat själv i träsket han skulle dränera.
• Miljonfest utan Trump
• Så slår stängningen av statsapparaten
• Svensk kvinnosyn i fokus - efter Trump
• Vita huset har backat till 50-talet”
• Trumps rörelse grundad på organiserat hyckleri”
• Trump ska ha köpt porrstjärnans tystnad.
• Så låter soundtracket till Trumps USA”
I mobilen illustreras av DN artikel med rubriken “ Vallöftena Trump har backat ifrån”, “ Presidentens första år ofta avgörande” och “Första innan att ta toppjobb hos Trump.”Aftonbladet:
• Trumps framgång – som få känner till
• Är rasist och kvinnohatare”
• Ouch! Trumps värsta ögonblick.
• Test: Är du lika smart som Trump?


Alla i MSM trodde att Hillary Clinton skulle vinna presidentvalet. Hon var kvinna och skulle fortsätta med Obamas politik. Det blev en chock och en besvikelse över att Donald Trump vann. MSM hade räknat ut honom som en pajas och att han var chanslös. Nu gör de allt, för att förlöjliga och förminska honom och försöker gärna dra paralleller med SD.
Det är helt uppenbart att Sveriges politiska kulturmarxistiska elit och MSM, tror på fullt allvar, att Sverige är på samma nivå som USA. De tror på fullt allvar att lillpluttnationen Sverige som inte är med i NATO, inte har kärnvapen, inte har någon försvarsmakt som inte ens klarar att hävda vår neutralitet, är en maktfaktor i världen. De tror på fullt allvar att Trump lyssnar på deras gnäll och all läser allt skräp de producerar! Sverige motsvarar en stat i USA och  amerikanare känner knappt till Sveriges existens. Ändå tror eliten inom politik och MSM, att länderna är jämnbördiga. MSM och SVT tror att de vet bäst, så de kan läxa upp USA och Trump.
Sverige är den moraliska stormakten, landet som ”slickade” Nazityskland och KommunistSovjet i ”
baken.” Landet som inte försvarade sina brödrafolk under WW II, utan ägnade sig åt dubbelspel under täcket och idag försöker de dölja sin rasbiologi och Alva Myrdals drömmar om ett vitt folkhem.

Trump är omöjlig att kontrollera, det är han som dikterar villkoren för ”ljugmedia” och inte tvärtom. Därför är ljugmedia nervösa. Trump använder sig av twitter och alternativ media som Infowars och liknande, vilket har medfört att MSM tappat allt mer makt. Så i ren panik, slår de mot Trump i förhoppningen, att de ska lyckas vända trenden, men se det är för sent, folk har börjat vakna en masse. Det har skrämt ”skiten” ur MSM, att det blåser nationalromantiska vindar som hotar globaliserings- och islamiseringsprocessen och i viss mån även regnbågsagendan.

Obama följdes inte så slaviskt.
Han var SVT:s och MSM ”guldgosse! Vi fick inte höra ett ljud om, att Obama bombade mest av alla USA:s presidenter. Han hotade även Europas ekonomi med sin inhemska ekonomiska politik som påverkade USA:s ekonomi negativt och som derivat Europas. Dessutom såg han till att EU översvämmades med migranter, tack vara sin offensiv och krigen han startade i Libyen och Syrien .

Trump hotar knappast någon världsfred, han hotar knappast vår välfärd och hans syn på klimatavtalet är det enda vettiga.

SVT och MSM blundar för kantring som skett politiskt. Idag är nationalistiska partier på stark frammarsch. SCB:s senaste undersökning, är ett belägg för detta. Trots att SVT och MSM, vill vinkla det till, att populismen förlorade valen i Österrike, Nederländerna samt Frankrike, så är det inte vad verkligheten säger. Tvärtom har stödet ökat markant, för dessa strömningar. Världssocialism är inte rätt väg framåt, det är en väg utför stupet!

onsdag 28 mars 2018

Sveriges hymlar om Sydafrika!

Foliehatten har gjort flera stora långa resor till Sydafrika och blev förskräckt över utvecklingen i detta land. Det började så bra, när man ”kapade” alla bojar till apartheidpolitiken och att alla vita och svarta skulle leva i samexistens och att Mandela blev landets första svarta president.
Det var en upplevelse att komma till Robben Island och få se den cell som Mandela satt i under 18 år. Vår indiske guide som satt tillsammans med Mandela, guidar endast svenskar, eftersom vi givit så stort stöd till till ANC i början. Guiden visade oss kalkbrottet där Mandela blev ”ljusskygg” och han var en riktig spjuver denna guide och vi fick flera roliga historier.
”Ön har en ambulans och inget sjukhus. Om du blev sjuk får du åka med ambulansen runt ön. Antingen blev du frisk eller så dör du!”

När Nelson Mandela dog och efterträdes av Jacob Zuma eskalerade allt och förföljelsen av vita och deras egendom började!
Under de två resorna(6-7 år sedan) hade vi först en guide som varit språklärare på universitet och den andra universitetsbibliotekarie. Bägge hade sparkats utan anledning, från sina anställningar och ersatts av svarta med dålig utbildning. På marknaden i Cape Town såg man mängder av vita sälja varor. Foliehatten frågade varför står ni här? Alla gav samma svar! Det pågår ett utbyte av dåligt utbildade svarta som får våra jobb! Vi måste försörja oss!

På väg till Kreuger park passerades många gruvor, elverk och andra industrier. Guiden berättade: "Kan en svart påvisa att hans stamfäder ägt marken, tar de också över marken och den industri som finns på den." Med detta övertagande har också infrastrukturen försämras. De svarta klarar inte av att driva gruvor, elkraftverk eller industrier de tagit över. Vid den senaste resan vid sista kvällen i Cape Town slocknande ljuset på restaurangen och vi fick gå hem efter förrätten. Elavbrotten kan vara upp till 12 timmar.

Idag är situationen ännu värre i Sydafrika och frågan är om vi inte ser ett nytt Zimbabwe. Under 2018 har det eskalerat, efter det att Sydafrikas parlament, röstat igenom en lag som säger, att vita farmares egendomar ska tillfalla de svarta. En lag som går emot alla FN konventioner och har kritiserats av många organisationer, men knappt nämnts i svensk media. Hittills i år har över 100 farmare mördats(även spädbarn) och de flesta har torterats och våldtagits. ANC har sänt patruller, för att mörda, terrorisera, hota och förlöjliga boerna. Sydafrika kan bli ett "wake up call" för väldigt många och landet håller dessutom på, att hamna i blickfånget. Nu lär det bli högprioriterat av globalistmaffian framöver, att få tyst på all korrekt rapportering därifrån. Enligt uppgift har 30 000 vita farmare mördats sedan 1994. ANC verkar inte ha lärt sig läxan från Zimbabwe. Afrikanderna har börjat organisera sig bättre, för att skydda varandra.

Men det är också så, att Sydafrikas haveri är ett misslyckande för hela drömmen om mångkultur och är ett varnande exempel på vad som händer, när vita blir en minoritet i det land de är födda i och nu är det omvänd apartheid.

I svensk PK-media finns väldigt få, om inga artiklar om vad som pågår i Sydafrika. Självklart har media dubbla måttstockar. Folkmordet på vita passar inte in i den officiella bilden av "regnbågsnationen" Sydafrika och "frihetsrörelsen" ANC som Sverige stöttat aktivt sedan årtionden. De få gånger som MSM skriver om Sydafrika, är att försöka bortförklara morden på vita. Varför ljuger media och påstår, att mord på vita inte är högre, än mord på svarta? De flesta svarta blir skjutna i gängbrottslighet i kåkstäderna, medans farmarna blir brutalt slaktade, våldtagna och torterade. I många fall stjäls det inte ens något.
Foliehatten kan berätta om en omskakande händelse. Vid ett besök i den stora kåkstaden utanför  Cape Town, kom en äldre kvinna fram och ville ge bort ett litet barn. Ta henne med er - modern(dottern) har dött i Aids och jag klarar inte av att försörja henne!

Vänstern i Sverige kanske tycker i hemlighet, att vita sydafrikaner förtjänar detta till följd av apartheid. Ett stort problem är att den svenska offentligheten är djupt insyltad med ANC, vilket gör att den som skriver kan skaffa sig problem och fiender. Precis som med Östeuropa(Stasiarkiven i Sverige hemligstämplade i 50 år, för att dölja svenska agenter) en gång i tiden finns det starka informella strukturer, grupptänk och korridormaffior på redaktionerna.
I den afroamerikanska mainstreamtidningen The Root (som ägs av Gizmondo och Univision) kan man läsa om de vita Boernas situation i Sydafrika: Cry Me a River of White Tears, White South African Colonizers.
Tänk om en vit person skulle skriva och prata i liknande termer om afroamerikaner i USA och muslimska invandrare i Sverige. Man skulle helt ärligt kunna tro, att den är en medlem ur Ku Klux Klan, om man inte visste att det pratades om vita boer. Hela texten påminner om något man skulle kunna läsa på The Daily Stormer.
Att detta är helt socialt accepterat och går att publicera inom ”antirasistisk” och mainstream PK-media, är ett bevis på vilken syn PK-eliten har på folkmord av vita människor.

Om man säger att Sydafrikanerna har rätt till sitt eget land är man en ”antirasistisk eldsjäl”. Men om man säger att
svenskar har rätt till sitt eget land, är man en ”rasistisk monsternazist”.

Flera alternativa mediekanaler tagit upp boernas prekära situation, LaurenSouthern och Stefan Molyneux . Stefan och Lauren har lagt ut på Youtube och det är en skrämmande dokumentation om utveckling som framkommer om situationen i Sydafrika!
ANC:s politik, är mycket vänster eller rent ut av kommunistisk. Historiskt sett har det visat sig vara, ett illa fungerande recept. Land efter land som har haft den inriktningen har till slut ”pajat”, eftersom ideologin bara fungerar på papper och inte i den bistra verkligheten. Det enda land som fått det att fungera är Kina, för att kineserna är verkligt smarta och därför är de idag, världens ledande ekonomi.

tisdag 27 mars 2018

Dags att skriva en minnesruna över Miljöpartiet!

Även om det är mer än fem månader kvar till valet skall det till ett större mirakel om Miljöpartiet skall klara 4% spärren till riksdagen. Foliehatten tar därför sig friheten att redan nu skriva en minnesruna över detta extrema parti. Frågan är om inte Miljöpartiet(MP), är den största katastrofen i svensk parlamentarisk historia?

Rebecka Weidmo Uvell har genomlyst MP och kommit fram till följande suveräna slutsats : ”Det värsta partiet i svensk politik är inte SD, inte sett ur makt och reellt politiskt inflytande. De må vara vågmästare, men de får knappast igenom sin egen politik särskilt ofta. Deras blotta existens beror på att samtliga etablerade partier, ingen undantagen, vägrat att diskutera migrationsfrågan sedan 90-talet. Och lämnat allt fler nyanlända åt sitt öde i ett numera enormt utanförskap.”

MP:s ministrar påminner alltmer om bunkern i Berlin 1945. De tycks nu ägna sig åt vettlösa "führerbefehl" typ totalt dieselförbud, så att svenskarna skall förstå, inpå bara skinnet, hur de svikit sina goda ledare. Hållhaken är väl att MP annars, sett till att spränga regeringen och förstöra sossarnas chans att framstå som regeringsdugliga inför valet 2018.

MP kom in i riksdagen på en lögn 1988 och kommer att åka ut i höstens val, för en sanslös invandrarpolitik och som bilismens fiende No 1!
MP startades av biologer och ekologer, blev journalistkårens älskling och partiet kapades snabbt av kulturmarxister och karriärister som hoppade över från alla partier. Partiet urartade och blev nåt slags flumparti för övre medelklassens balkongbiologer. MP blev så politisk korrekt, att det blev extremt. I desperation av radikaliserad PKism så släppte man in ”vemfansomhelst” som var muslim. Inte ens Expo kunde räkna ut, att en turk och muslim kunde vara fascist och islamist. MP är resultatet av elitens självsegregation från verkligheten och MP är inte ensamma om att vara extremt naiva.

30 år i riksdagen och MP har inte representerat som mest, mer än en tiondel av Sveriges befolkning. Trots detta faktum, har MP haft stort inflyttande i politiken. I regeringsställning har sossarna gång på gång fått ”kröka” rygg för detta extrema parti som kan innebära att Sverige, kan bli en u-land om några år enligt FN! Det märkliga är, att alla partier utom SD, hade kunnat ignorera deras stolligheter. Just därför att det är stolligt, fick MP ett orimligt stort inflytande som i alla stycken, varit förödande för svensk utveckling. De partier som gick med på MP:s förslag, är inte mycket bättre och det är helt vansinnigt.

1988 var året, då Kattegatt blev sjukt och marina, stora och små havslevande djur dog i massor. Sjöstjärnor, fisk, havsborstmaskar, krabbor, snäckor, musslor låg i ruttnande drivor på bottnarna, drabbade av en rätt okänd men mycket giftig plankton alg vid namn Chrysochromulina och sälarna låg döda på skären.
Ganska snart stod det klart att algen som förgiftade vattnet inte hade med sälarnas död att göra. Det explosionsartade förloppet tydde i stället på en epizooti, en farsot =virus, som drabbade sälarna. Ett smittsamt virus som spreds från Kattegatts sälkolonier upp längs svenska västkusten, vidare till norska, tyska och nederländska sälar och över Nordsjön, för att sluta hos sälarna på brittiska öarna. På ett par månader hade över hälften av Europas 30 000 knubbsälar insjuknat och dött av svåra infektioner. Det hade absolut inget att göra med miljöförstöringen som MP försökte hävda och på så sätt kom man in i riksdagen 1988.
Genom åren har MP konsekvent hävdat att det är människornas levnadssätt som är orsaken till miljöförstöringen och klimatförändringar, genom att använda miljön som hävstång. MP hade tidigare försökt med ren socialism, socialliberalism och pacifism, men med enligt deras uppfattning gav det ingen framgång. Med miljöförstöring som argument, lyckades MP bättre.
MP bildades just med syftet att vara en katastrof för svenska folket och de vill vrida tillbaka klockan många år, utan att tänka på vilka konsekvenser det får.
Frågan är om inte MP gav sig själva den första dödsstöten, när man började infiltreras av muslimer och den definitiva dödsstöten, när man inför valet 2018, går ut med mer invandring. MP har total makt över invandringspolitiken som är MP:s enda stora fråga. Miljön är helt underordnad islamiseringen. Det är underligt att Löfvén vill tala med MP, men vägrar samtidigt tala med SD.

Margit Silberstein har i en krönika i SVT Nyheter skrivit att det var Löfvén som höll i yxan när Mehmet Kaplan fick avgå. Det fanns riksdagsmän i MP som tänkte kräva Kaplans avgång, men Löfvén hann före. Vi får inte veta hur många de var eller vilken etnicitet de hade, men troligt är, att det handlade om en kamp på liv och död inom MP. Islamister och utländska agenter höll på, att ta över partiet och att vissa nu såg en chans att göra motstånd.

Intressant är också att de båda språkrören i MP fick föreslå två ministerkandidater var, vid regeringsbildningen. Romson valde två etniska svenskar, Bolund och Lövin. Fridolin valde Kaplan och Bah Kunke. Det är alltså Fridolin och inte Romson som är den svaga länken i MP. Det är han som öppnat dörren till storskalig infiltration av islamister och utländska agenter. Det märkliga var, att till och med partimedlemmar i MP talade öppet om islamisms och Turkiet ryggdunkarna i partiet. Det som ingen trodde var möjligt, visade sig vara sant, att konservativ islam skulle ha, påverkan i ett svenskt riksdagsparti.
Vi ska inte heller glömma fd Grön ungdoms språkrör Semanur Taskin som hyllade Erdogan och försvarade islamisternas särkrav. Sverige är alltså inte längre Taskins, då en muslim fick avgå som minister efter belagda dokumenterade snedsteg. Det väsentliga för Taskin var inte om Kaplan är kompetent och miljöpartist, utan det viktigaste var uppenbarligen, att han är muslim. Hur kan man ha blivit språkrör för GU med ett sånt förakt för demokrati? Sverige var bara intressant för Taskin, om landet ger fördelar åt muslimer, annars förkastade hon det. Hennes inlägg på Facebook fullständigt osar av Sverige-hat. En var en fin representant för MP!

Islamister är väldigt utbredda i svensk politik och det är något som behöver granskas. Det är oroväckande och alarmerande att muslimerna har tagit sig så långt upp. Det finns gott om islamister utbredda över partierna (C:s nämndemän) och partierna själva har naivt sprungit islamisternas intressen långt innan, de själva fick maktpositioner inom politiken.

Miljöpartiets medlemsras fortsätter. Förra året tappade partiet närmare 3 000 medlemmar. Under mandatperioden har medlemskåren halverats.
Statsvetaren Niklas Bolin: ” Det är det mest drastiska tappet hos etablerade partier jag har sett de senaste 20 åren.”
I början av mandatperioden hade MP drygt 20 000 medlemmar. Nu i slutet är man nere på 10 719 personer. Det enda man kan jämföra med, är när Socialdemokraterna upphörde med kollektivanslutningen från LO, men det var ju inte riktigt på samma sätt, att partiet tappade i attraktionskraft.
Förklaringen ser han i den turbulens som partiet hamnat i under mandatperioden, alltifrån statsråd och språkrör som tvingats bort till politiska beslut som uppfattats som svek av många medlemmar.
Det finns ett missnöje, men det är inte enkelriktat. Vissa menar att man sålt sig, medan andra menar att man inte varit regeringsdugligt nog, så det är ett svårt läge för partiet att navigera i, säger Niklas Bolin.
Partisekreteraren Amanda Lind (MP) vill helst se frågan i ett längre perspektiv. "Medlemsutvecklingen under den här mandatperioden har inte varit bra, men ser man på lite längre sikt, en tioårsperiod, så hör Miljöpartiet till de partier som ökat sitt medlemsantal."

Enligt SCB:s stora partisympatiundersökning, som publicerades för cirka 7 månader sedan, uppgick MP:s stöd i Stockholms stad till 3,7 procent. I november 2014 uppgick stödet till 12,3 procent.
SCB: "Miljöpartiet befinner sig i en opinionsmässig kris då partiet har parkerat sig under riksdagsspärren och krisen är kanske allra tydligast i Stockholm. På bara några år har mer än två tredjedelar av MP:ss röster i Stockholm försvunnit.

När MP tappar så mycket i Stockholm, så förstår man att deras dagar är räknade. Det är väldigt svårt att verka som parti, särskilt på nedgång, om befolkningen i Sveriges största stad saknar intresse för partiet. Klimatfrågorna engagerar inte mer. Klimatet är som det är. MP är ansvariga för flyktingeländet och den frågan lär knappast ge positiva vibbar hos någon år 2018.
Exit MP och de lär aldrig återkomma i svensk rikspolitik!

måndag 26 mars 2018

MSM och SVT i kris eftersom förtroende minskar stadigt!

I Förtroendebarometern 2018 har bara var sjunde(14%), stort förtroende för Aftonbladet och bara var tionde för Expressen. Siffrorna är kanske inte någon chock. Vi har sett en utveckling de senaste åren, där MSM och SVT tappar i förtroende. Drar man ut kurvorna, blir det en skrämmande utveckling för MSM och SVT. 2008 låg SVT och SR omkring 75% i förtroende. Nu ligger SR på 65% och SVT på 58%.
För tio år sedan satt inte SD i riksdagen och ingen hade hört talas om Twitter, Facebook eller smarta telefoner. Människor läste papperstidningar på bussen till jobbet och tittade på TV när programmen sändes. Begrepp som "fake news" var inte ens uppfunna.
Nya vanor verkar ha bidragit till lägre förtroende för medier inte bara i Sverige. Men om teknologi kan vara en del av förklaringen, verkar polarisering vara en annan. Enligt Förtroendebarometern följer nämligen förtroende för media människors politiska åsikter i allt högre grad.
Desto längre till höger du står, desto mindre förtroende har du för public service. Medan 82 procent av rödgröna väljare har förtroende för SR, så har bara 32% av SD det.

Enligt Aftonbladet verkliga geni Anders Lindberg är det SD, Twitter och Facebook som gjort att tilliten till medier minskar. Att det har med media själva att göra, kan Lindberg överhuvudet taget inte reflektera över. Det är så såklart för Lindberg, att det inte media själva som har det stora ansvaret, för att färre litar på dem idag.
Problemet enligt Lindberg, är inte att media konsekvent har ljugit om invandringen i över 30 år. Problemet är istället att alla unga, outbildade och arbetslösa
SD som bor på landsbygden och som kan använda internet, utan att någon kan kontrollera dem. Om den liberala eliten hade fått bestämma allting, hade livet varit så mycket lättare för avskrädeshögar som Lindberg. När media kunde skicka ut sitt budskap, utan att mötas av mothugg i andra kanaler var medias uppdrag mycket lättare och då skulle inte någon censur komma på tal. Alla despoter föredrar envägskommunikation, likaså svensk och västerländsk media i övrigt.
 
Det är alla lögner, kunskapsnivån och begåvningen hos journalisterna som arbetar på SVT och MSM som starkt bidraget till att förtroendet minskar. Några axplock och pärlor:
Expressen ljuger utan att blinka!
30 aug 2017, har Expressen en artikel "Melania Trump hånas – för sin stormklädsel".
"Presidenthustrun Melania Trumps kläder brukar väcka stort intresse när hon reser med maken Donald Trump. Nu hånas Melania för sitt skoval inför parets resa till stormdrabbade Texas.Anledningen: Ex-modellen valde stilettklackar."
I en direktsändning när hon och Donald Trump landade i Texas, såg man att hon hade svarta långbyxor, vit skjorta/blus, vita gymnastikskor och en svart keps.
Den bild Expressen har i artikeln är
inte från deras besöket i Texas, med anledningen av stormen och översvämningarna!
Kunskapsnivån på journalister hos DN:
Kungliga Biblioteket(KB) har köpt ett exemplar av en av de första upplagorna av Saxos
Gesta Danorum (Danernas historia) för omkring 2,5 miljoner kronor. Prislappen kan tyckas stor, men just det här exet är unikt eftersom det tillhörde bröderna Johannes och Olaus Magnus, de båda sista katolske ärkebiskoparna i landet före reformationen (Olaus hade bara titeln, utdelad av påven i Rom, men satt aldrig som biskop i Uppsala), och har omfattande marginalanteckningar av dem, t.o.m. om Stockholms blodbad som Olaus bevittnade. Det är en intressant historia, men DN:s artikel om saken är späckad med märkliga sakfel. Man kan t ex läsa att boken (tryckt 1514) skänktes till Birgittaklostret i Rom av Olaus Magnus år 1519 - alltså ett år "före" blodbadet! Till Rom kom bröderna Magnus först som landsflyktiga efter reformationen, runt 1530. Dessutom står det att KB redan har digitaliserat boken, de över tusen sidorna och lagt ut dem på nätet, de köpte boken på auktion häromdagen? Och hur kan en bok skriven av Saxo Grammaticus (som dog 1220) egentligen nämna Stockholms blodbad, år 1520? Elin Andersson på KB säger att Olaus Magnus anteckning i boken faktiskt utgår från det som står tryckt där och sedan anmärker "jag var där och såg detta med mina egna ögon". Artikeln är förmodligen skriven ganska snabbt och av en person utan djupare kunskaper i historia, men det här är så uppenbara grodor att man bara gapar.
Artikel i DN:
"John McCain (republikan) Kandiderade inte, men ökade i popularitet bland de egna efter flera omtyckta tal och kan komma att utmana George W Bush som republikanernas presidentkandidat."
Svenska journalisters kunskap om amerikansk politik är pinsamt dålig, men det här tar nog priset.
Journalisten känner inte till att en president endast kan sitta två mandatperioder.
 
DN utropar på förstasidan att det sker ett "trendbrott - svenskar väljer bort kött". Om man läser artikeln litet närmare visar det sig att inköpen av kött i handeln minskar efter årtionden av ökning; minskningen är ca 2% och vi äter idag dubbelt så mycket kött som på 1970-talet. Ändå kör DN en rubrik som tydligt ger intryck av att antalet vegetarianer ökat kraftigt. Att "välja bort kött" betyder som de flesta uppfattar det att bli vegan eller laktovegetarian, inte att minska något på sin köttkonsumtion av ekonomiska skäl eller för att man oroar sig för kött av dålig kvalité. Men DN vill ha en vegannyhet till varje pris och då väljs rubrik därefter. 

Begåvningarna på SVT och TV4!
TV4 meddelar i en nyhetssändning att drottning Elizabeth ll kommer att närvara vid EU-toppmötet i Göteborg eftersom den brittiska "statschefen" skulle komma. Vilken stålgumma!
 
SVT. Festligt feltänk från någon som verkar vara vikarie eller PRAO på SVT Nyheter, en Torbjörn Averås Skorup. De drar upp en gammal nyhet om att en flygresa till Thailand genererar CO2-utsläpp som motsvarar 6-7 km2 smältande is på Arktis. Den uppgifter kommer från en artikel i Science för 2-3 år sedan. Det festliga är dock att korkskallen Torbjörn i klippet säger nått i stil med: Men du; ni kanske är hela familjen som reser, säg 4 personer. Då blir det 4 gånger så mycket is som smälter på grund av er resa.

söndag 25 mars 2018

Expressen gör det igen!

Expressen har tagit på sig en ny roll med att kräva massa saker. Två debattörer från vänsternätverket Skiftet ställer nu krav på att blockera SD från Facebook.
”Om inte propagandamakare regleras bort från våra flöden blir detta ett valår där högerextrema medier kommer få historiskt stort inflytande över det redan skadeskjutna politiska samtalet.”


Med artikeln lägger man också in en brasklapp från Expressen: ”Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten.”Även om det är en debattartikel, så har en redaktör på tidningen beslutat att detta är en åsikt som är värd att lyftas fram och diskuteras. Fundera på det! Med attackerna mot Google och Youtube i färskt minne, är det tydligt att man förklarat krig mot yttrandefrihet och fri åsiktsbildning. Vänsterns makthunger kommer aldrig att stillas. Man är inte nöjd förrän alla åsikter som avviker det minsta från det politiskt korrekta förbjuds. Sedan kommer man att börja ge sig på de egna i en dödsspiral av totalitär logik. Historiskt har detta redan hänt i ett otal länder. Det kan hända här också. I Östeuropa är man naturligt skeptisk mot dessa gaphalsar eftersom man har erfarenhet av vad marxism betyder i praktiken. I Sverige har vi inte byggt upp någon naturlig immunitet.

I de flesta demokratiska länder är det en självklarhet att alla får säga sin mening och i dessa länder brukar inte demokrati och censur krocka. Sverige som säger sig stå för demokrati, talar makten(vänstern)om, att censuren skulle skydda vår demokrati. Att ett demokratiskt valt parti inför ett val, skall förbjudas att annonsera i vissa medier är inget annat än diktaturfasoner och väldigt odemokratiskt!
Många tidningar som erhåller presstöd som blockerar SD- annonser,vore ett krav om de censurerar bort annonser, skall de också, bli av med sitt presstöd.


Sverige har undertecknat och bryter på ett flagrant sätt mot FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter eller Internationell konvention om medborgerliga och politiska rättigheter. Det är ett FN-traktat som behandlar medborgerliga rättigheter, baserat på FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna. Det påbörjades 1966 och trädde i kraft den 23 mars 1976. Det förpliktar staterna som undertecknar den att respektera individens medborgerliga och politiska rättigheter, inklusive rätten till liv, rätten till privatliv, religionsfrihet, yttrandefrihet, mötesfrihet, rösträtt och rätten till en rättvis rättegång.
 

Med all säkerhet känner Bonniers till att varumärket Expressen är förbrukat. Tidningen sjunger på sista versen och kommer att läggas ner inom en snar framtid. Bonnier använder därför Expressen som ett slagträ mot yttrandefriheten, eftersom man ändå inte har något att förlora. Det går än så länge, innan kritiken börjar växa sig alltför stark, från alla möjliga håll. Det är chutzpahn(göra saker som chockar) vi ser i aktion. Man offrar ett torn för att hålla liv i schackpartiet ännu en liten stund.
 

Utan yttrande- och informationsfrihet kommer fjädern att spännas till bristningsgränsen. En dag kommer fjädern inte längre att kunna ta upp trycket. Då blir det inte trevligt för de som identifieras som diktaturens kreatur.
Rent krasst är det gammelmedia som är ett större hot idag mot demokratin än vad riksdagspolitikerna är, men det sker med största säkerhet med stort gillande, från de rödgröna . Gammelmedia vill äga hela språket och styra vilka som får yttra sig. Som att ge folk papper, men inte pennor och bara ge pennorna villkorat till folk som dansar efter gammelmedias pipa.


Kan det vara så, att etablissemanget fått stora skälvan inför valet och i efterdyningarna av Cambridge Analytics "skandalen" där det påstås att FaceBook via Cambridge Analytics på ett oklart sätt skulle ha påverkat USA valet 2016 till Trumps fördel. Menar man nu, att eftersom många FaceBook-grupper i Sverige sprider propaganda åt SD och understöds av partiet. SD är helt enkelt för starka på internet och i sociala medier. Därav den starka oron inom etablissemanget.

Varför envisas vänstern med att tro att bara för att man förbjuder något, så byter väljarna åsikt? De har verkligen inte lärt sig något från valrörelsen i USA.
Valresultatet 2018 kommer att bli, en slakt av enorma mått.

lördag 24 mars 2018

Alla svenska män är våldtäktsmän om vår feministiska regering får bestämma!

Regeringens proposition 2017/18:177 - En ny sexualbrottslagstiftning byggd på frivillighet. Lagändringarna föreslås träda i kraft den 1 juli 2018.
När propositionen presenterades sade Stefan Löfvén: ”Är det inte frivilligt är det olagligt, där kommer linjen att gå när det gäller sexualbrott.”
Morgan Johansson
nämnde, att är det viktigt med ett tydligt och normerande budskap om, att "man måste försäkra sig om att den som man ska ha sex med är med på det."
Kritiken har varit enormt stor och trots detta tänker regeringen gå vidare och Morgan Johansson räknar med, att få stöd för samtyckeslagen i riksdagen. Vi får hoppas att det finns ”klokare” riksdagsmän i de andra partierna!

I ett yttrande från Lagrådet anser de, att det inte finns ett bristande rättsligt behov av ändrad lagstiftning och avstyrker förslaget om samtyckeslag. Lagrådet anser att förslaget inte uppfyller kraven på förutsebarhet och att en tillämpning av de föreslagna bestämmelserna riskerar att komma i konflikt med den straffrättsliga legalitetsprincipen.
Lagrådet skriver: ”Bedömningen kommer att vara avhängig ett ställningstagande från den enskilde domaren av normativt slag, nämligen avseende vilket deltagande till vilka sexuella handlingar som i det aktuella fallet inte bör godkännas som fritt. Frågan huruvida det föreligger ett enligt lagstiftningen ’fritt’ deltagande kan inte med tillräcklig säkerhet besvaras förrän i efterhand, när omständigheterna är utredda och bedömda. Förslagen innebär alltså att det i de aktuella bestämmelserna införs ett helt nytt grundläggande brottsrekvisit med en obestämd innebörd. Det går inte att utifrån lagtexten förutse i vilka fall det finns förutsättningar för straffrättsligt ansvar …”
Dessutom tillkommer ”det bristande rättsliga behovet” som flera domstolar har påtalat i remissbehandlingen av förslaget som också anmärker att både passivitetsfall, överrumplingsfall och mer kvalificerade fall av vilseledande kan omfattas av våldtäktsbrottet i dess nuvarande utformning.

Nu finns i förslaget om ett oaktsamhetsbrott vid sexuella förbindelser rent generellt i propositionen, med en tydlig udd riktad mot sexköp.
Kvinnolobbyn har länge tjatat om att sexsäljare ska betraktas som brottsoffer och nu går regeringen dem till mötes avseende i vissa fall.
 
Idag kan vi konstatera, att kvinnor spelar efter helt egna regler? Finns det något dokumenterat fall, där en kvinna dömts eller ens åtalats för sexköp?

I en artikel i Expressen kan vi läsa om Marie som är 72 år och känner döden flåsa henne i nacken, men tänker leva livet fullt ut till sista andetaget. Under en veckolång resa till Gambia firar hon sin egen ettåriga bröllopsdag med den snart 35-åriga maken. Marie är en äldre kvinna som via olika typer av ekonomiska privilegier, förmår unga afrikaner att ”sätta” på henne. Hon är nu inne på sin tredje förbrukningsafrikan. Hon är inte heller ovetande, då hennes första afrikan drog som en avlöning samma dag som han fick uppehållstillstånd i Sverige.
Rent journalistiskt är det en intressant text. Den belyser vad som alldeles uppenbart är ett systematiskt sexuellt utnyttjande av fattiga. Kvinnan gör inte ens ett försök att dölja det, utan antyder snarare att hon vet att afrikanerna inte alls är speciellt kära i henne. Samtidigt finns ingen som helst ansats till att problematisera kvinnans beteende. Vilket för oss in på den politiska aspekten.

Hade
artikeln handlat om Gustav, 72 år som var inne på sitt tredje äktenskap med fattiga thai tjejer i 25-30-årsåldern, så hade texten givetvis varit nedlusad med kritiska frågeställningar, antydan, faktauppgifter om sexhandel och säkerligen någon reflektion runt regeringens tankar på att bestraffa sexköp utomlands.
Regeringens förslag att börja döma folk för sexköp även utomlands, borde de svenska äldre kvinnor ligga väldigt bra till? Eller är den politiska tanken att även i detta avseende, skapa en frizon för äldre kvinnor, att få fortsätta utnyttja” fattiga afrikaner som sexslavar? Varför finns det inte ett spärr hos Migrationsverket när dessa ”damtorskar” importerar unga män och sedan sticker när de får PUT!

Sexualbrottslagstiftningen håller på att bli totalt oöverblickbar, så ingen vet egentligen, om man gör något brottsligt eller ej. Det gäller både sexköp och alla andra sexuella aktiviteter. Detta är sossarnas strategi nu: att försöka skapa osäkerhet och rädsla. Ren galenskap! Snart är tydligen alla svenska män våldtäktsmän om vår feministiska regering får bestämma.
På läktaren sitter feminister och #metoo och applåderar hej vilt!
Det är ett tecken på att svenska politiker tror att de äger det svenska folket. Vad svenskar gör i andra länder har de inte med att göra, så länge de inte begår brott enligt lagstiftningen i det land de befinner sig i. Vad är nästa steg, göra det kriminellt att åka till USA och yttra sig enligt
free speech? Svensk lag gäller i Sverige, att den ska gälla i andra länder är absurt, Morgan Johansson är absurd.