tisdag 30 juni 2020

Vad händer med anhörig- och arbetskraftsinvandringen?

Det är bara SD som har något intresse av att begränsa den totala invandringen. De andra sex partierna (inte MP) har bara intresse av, att låtsas som om man minskar invandringen. "Migrationsuppgörelsen" kommer bara att handla om "flyktingar", vilket idag är en liten rännil, medan den stora delen, runt hundratusen om året - är "arbetskraft" och anhöriginvandrare. Det är detta som står för "den demografiska omvandlingen" ockupationen / kolonisationen / svenskförintelsen, beroende på synvinkel.

Partierna kommer komma överens om att komma överens. Det är det rationella att göra. Ingen vill ha en politisk strid om detta. Det är mycket enklare att göra ett gemensamt pompöst uttalande och sedan inte göra någonting och låta skrivelserna om det hela innehålla så mycket kanslisvenska och undantag att inget alls behöver ändras i nuvarande handläggning.

Moralpredikanterna, det vill säga de som är anställda av medieägande globalister, kommer ändå inte göra någon granskning av detta utan de kommer lättat rapportera om att "det nu finns en hållbar uppgörelse och att detta håller nazismen borta". Svenskarna kommer ånyo låta sig luras, känna sig lite godare, och grilla sin flintastek.

Många väljare hos M och S vill inte ha kvar massinvandring och de vill starkt minska volymerna. Sedan så tycker majoriteten av befolkningen som SD, även om inte alla röster på partiet. Däremot kan starka krafter såsom Solidaritet och Tro med Ulf Bjereld och klanen runt Ylva Johansson driva på, för att S utåt sett, ska vara för fri invandring. Hittills har dessa aktörer fått dominera, men det kan lätt ändras, vilket vi sett inom M. De nyliberala inom moderaterna har fått se sig överkörda.

Det är underförstått att inget riksdagsparti har som mål att uppfylla sina väljares önskemål, även om det gäller en demokrati. Varje parti har som strategi att gynna den typ av samhälle som partiet och dess ledare bäst kan verka i. Det är inte märkvärdigare än om vi talar om kungar eller hövdingar. Storleken på makten för en vikingatida småkung berodde inte på hur stort riket var, utan på hur många människor han styrde över. Denna regel gäller än idag oavsett styrelseskick. Men även Otto von Bismarck förstod vikten av social stabilitet och sund ekonomi för att kunna vara en stark ledare.

S och
Ms väsen är att skapa reformer som påverkar hela samhället i gynnsam riktning för att medborgarna så sett ska vara beroende av dessa partier vilket därmed stärker partiernas position. Mångkulturen är nu i ett skede som omöjliggör alla typer av reformer och låser partierna. Allt handlar numer bara om att lösa krisen. Till det behövs inga politiker. Båda partierna vill nu frigöra utrymme för att åter kunna skapa reformer som stärker M och S. Ett led i detta är att minska invandringen, men vad gör man åt anhörig- och arbetskraftsinvandringen?

Svarte Petter har lämnats över till MP!

Det framgår ganska klart att MP har blivit akterseglade när det gäller den nya migrationspolitiken. Igår fick vi se Isabella Lövin spela ut det ena kortet efter det andra och dessutom komma med hot. Idag på morgonen hörde Foliehatten Ulf Kristersson i SR och han var ganska tydlig med, att de förhandlar med S och att de fått ett bud. Både M och S är intresserade av att stoppa väljarflykten till SD.

Den som kommer ihåg är överenskommelsen om migrationen en idé som kläcktes av Ulf Kristersson när han tillträdde som partiledare 2017. Ursprungligen handlade det om att få SD att stödja en Alliansregering efter valet 2018, utan att behöva förhandla med SD direkt, men Kristersson förstod att SD inte skulle stödja en Alliansregering om C hade inflytande över migrationspolitiken och därför var hans tanke att M och S skulle göra upp om den frågan separat efter valet, utan Cs medverkan (trots att C då var tänkta att ingå i samma regering).
Annie Lööf sa naturligtvis nej liksom S, eftersom S ville ha Centerns stöd för att bilda regering själva. Därför fick vi JÖKen och Kristersson blev den store förloraren. Frågan är nu – hur långt kommer S att gå i migrationspolitiken? Om Foliehatten vore UK, så hade han inte accepterat ett tamt förslag, utan ett mycket skarpt. Men då gäller det att överenskommelsen inte bara blir kosmetika utan faktiskt på riktigt. UK spelar högt och kan förlora mycket om det blir en halvmesyr!

Covid-19 krisens ekonomiska effekter landar nu hårt i den offentliga sektorns alla budget. Vilket tvingar S att ompröva mycket av sin förda politik. För strategin "makten framför allt" tvingar S till att ändra politik på grund av att verkligheten ändrar sig. Invandringsnotan ligger nu på bordet, så S är mer intresserade av en överenskommelse, dvs stoppa/minska kostnaden för invandringen. S och M har gemensamma intressen. Båda blöder väljare till SD och vill/behöver få migrationsfrågan ur världen. Det accepterar inte MP, men det verkar som S är beredda att kapa banden till MP om de bara får till stånd en uppgörelse som stoppar väljarflykten till SD.

Nu verkar det dock inte som att varken S eller M är beredda att gå så långt som krävs av SD. SD kan bli den stora vinnaren i detta spel. Efter alla utspel från MP och att de sitter med Svarte Petter, är det troligt att MP kommer lämna regeringen.

En sak som är ganska noterbar just nu, när vi kanske står inför en regeringskris pga migrationen är att Aftonbladet är närmast knäpptyst i frågan. I åratal har den skräptidningen på nyhets- och ledarplats propagerat för MPs migrationspolitik i alla dess former och avarter. Nu när MP hotar sänka Löfvens regeringen verkar inte Aftonbladet ens ha en tydlig uppfattning om vad som bör ske.

Enligt uppgifter så överväger MP att lämna regeringen om de inte får större inflytande över migrationsuppgörelsen. Nu kräver M samtidigt att S ska garantera att överenskommelsen drivs igenom – oavsett vad MP tycker. Foliehatten tycker att MP med sina drygt 3% i opinionen, har höga tankar om sig själva! Inser de inte att svenska folket har tröttat på det multikulturella samhället. De vill ha mindre inte mer!

Maria Malmer Stenergard, Moderaternas migrationspolitiska talesperson: ”Det är avgrundsdjupa skillnader mellan vår invandringspolitik och Miljöpartiets.”

Är S på väg att sätta ned foten eller är det bara ett spel för gallerierna? Det är väldigt svårt att se vad som kommer hända nu och vilka konsekvenserna kommer bli, oavsett vad MP bestämmer sig för att göra. Det finns många tänkbara scenarion här. Kanske förbereder sig S och M på att strypa all migration som inte är självfinansierad för att slippa ta i frågan framöver och bara lägga locket på så migrationsfrågan självdör i media. Det är också fullt möjligt att det bara blir lite kosmetiska förändringar och att inflödet fortsätter som vanligt under radarn. Både S och M har tagit mycket stryk av invandringen och när inte ens Aftonbladet vill ha en tydlig linje i frågan måste det vara någonting på gång. Expressen och DI har redan tydligt signalerat att de vill ha minskad invandring på riktigt, så M har sin del av median med sig.

Om S vill ha garantier från M, att C och L inte kommer ”
flippa” ur framöver, medan M kräver samma sak av S gällande V och MP uppstår någon form av terrorbalans mellan blocken. Partierna har nog insett att det inte finns många väljare att hämta på en ökad invandring och de vill nog bara döda frågan och låtsas som de senaste 15 åren inte har existerat.
M och S kommer överens att "begränsa" invandring. De kommer att göra det utan att erkänna att de har låtit landet gå till helvete. Är det trovärdigt

 måndag 29 juni 2020

Okunniga går till kunskapens källa för att dricka ur den, Erika Bjerström för att gurgla sig!

För cirka 14 dagar sedan gav Norstedts ut ”Klimatkrisens Sverige av Erika Bjerström." Norstedts: ”Sverige blir grönare, varmare och blötare. Faktum är att uppvärmningen går dubbelt så snabbt här jämfört med det globala genomsnittet eftersom vi är ett arktiskt land. Kalfjällen växer igen och den nya fjällfågeln kommer att heta bofink, gäddan slår ut rödingen när fjällsjöarna värms upp. Och detta är bara början, om hundra år kommer tusentals öar i Stockholms skärgård att vara utplånade när vattennivån stigit. Klimatkrisen kommer även att föra med sig en rad pandemier, där den nuvarande coronakrisen endast är att betrakta som ett genrep inför vad som komma skall, enligt forskarna.”

Känslan man får av boken och det Erika påstår, är som ett "reportage" av " Hänt i veckan" att bli statens desinformatör. Hela hon smeker ut lögnerna, hennes reportage kan liknas vid elefanten i porslinsfabriken, noterat att hon nu väljer längre tidshorisonter eller ingen horisont alls. Att läsa hennes så kallade analyser är ett slöseri med tid. Analys är en märklig benämning på en mängd meningar staplade på varandra i ett förutsägbart politiskt syfte.

Hon är en journalist som producerar totalt felaktig rappakalja och hon är för en grön världsdiktatur. Enpartistater bör bli en enpartivärld för annars går vi under! Inte konstigt att hon kör klimateffekten rakt in i kaklet nu, med den reportagehistoria hon har. SVT är pajas-TV och de har bara anställda clowner som fjantar sig.

Erika Bjerström har fastnat i CO2 träsket och har noll koll på verkligheten om klimatet. Lika naturligt som att en lampa slocknar i rummet när du trycker på från knappen är att utan ljus famlar du i mörkret. För närvarande har Erika tryckt på från knappen och förstår inte konsekvensen av sitt handlande.

Att spridningen av virus kan påverkas av klimatet är ingen hemlighet, så det gäller väl bara att lista ut på vilket sätt det går att spela på de strängarna och rapportera det som går att rapportera. Mycket möjligt att EB har apokalyptiska visioner om Covid-19. Foliehatten tycker seriöst att EB måste se över sin kurs och kompass. Han menar att läkningen av virusinfektionen lär knappast förbättras över att galenpannor fortfarande ylar och tjuter som en böneminaretutropare om klimateffekten.

Al Gore sade att alla glaciärer skulle vara borta år 2020. Nu är vi där och är de borta eller inte ? Man kan verkligen hoppas att EB, gärna i sällskap med Greta åker till Grönland, Norra Ishavet eller Svalbard för att visa att glaciärerna är borta och i samma stund så blir de uppätna av de hungriga utsvultna isbjörnarna. I det reportaget så blir det spännande när EB ska skylla på den vite CIS-mannen, när isbjörnen tar en stor saftig tugga av kamerakillen.

Snudd på lyteskomik är det när hon pratar om att inte låta sin egen åsikt påverka objektiviteten i hennes rapportering. Det står att hennes professionalitet som journalist sitter så djupt att hon klarar att vara neutral. EB  är som alla andra klimatförespråkare gapig, tvärsäker och totalt utan utbildning om klimatet. Om man bara umgås med folk som bekräftar de uppfattningar man redan har och om man dessutom blint litar på självutnämnda auktoriteter som IPCC, David Attenborough, MP, Naturskyddsföreningen, Greenpeace och Johan Rockström för att nämna ett litet urval, så blir man ohjälpligen intellektuellt akterseglad och insnöad i sin egen lilla värld. Man sitter som inne i en sådan där liten glaskula som när man ruskar på den så snöar det över vinterlandskapet inne i den mysiga kulan. Sådana människor orkar inte med komplexa förklaringar utan måste tvunget reducera allting till antingen svart eller vitt. EB diskvalificerar sig själv genom att på förhand bestämma sig för att det som klimathotarna säger är sant. Så gör inte en seriös journalist, utan en sektmedlem.

EB har träffat forskare som berättar om sina senaste upptäckter. ”Det har gått så långt att våra lärosäten intresserar sig för klimathotsskeptikers personlighetsdrag i förment vetenskaplig mening.” I Sovjetunionen spärrades kritiker in på mentalsjukhus. – Det är nästa steg.

Foliehatten har ganska stora toleransmarginaler gentemot Erika Bjerström sedan hon för ett par år sedan i SVT2 Aktuellt förklarade för TV-tittarna att västafrikanska män ser Europa som en enda bankomat.

Det paradoxala i det hela är att Indien, Kina och övriga Asien trummar på som aldrig förr med koleldade kraftverk. Hur många känner till att c:a 85 % av all kraftframställning är fossil och kommer så att vara de närmsta 20-30 åren ( minst)? Upplyser EB ignoranta tittare om det faktum?

Interpol och SÄPO hittade en 15-åring som åtalas för HMF!

"Riksenheten för säkerhetsmål åtalar en 15-årig pojke vid Linköpings tingsrätt för hets mot folkgrupp. 15-åringen har enligt åtalet skrivit en mängd inlägg med hat och hets mot bland annat judar och vitryssar på olika högerextrema forum på nätet, samt på Youtube. Kommentarerna skrevs under perioden 27 november 2019 till 14 mars 2020. SÄPO har i utredningen tagit hjälp av Interpol i Washington, USA, när man säkrat bevisningen mot 15-åringen."

Vad skriver man när man hetsar mot vitryssar? Kan någon upplysa Foliehatten vad vitryssar gjort som gör att man vill hetsa mot dom?

Kom ihåg att en 15-åring är inte straffmyndig. Kan 15-åringar ens dömas till något annat straff än saft och bulle med någon socialtant idag? Man har hört om 15-åriga knivmördare som dömts till samma straff, fast de var antagligen lite mer åt det solbrända hållet. Syftet är kanske att 15-åringen ska statuera exempel så att alla andra som vill kritisera eller klaga över något ska tänka sig för och tystas. Foliehattens gissning är att någon spanare sett näthatet mot vitryssar och direkt tänkt att det varit en rysk påverkansoperation och sedan satte man igång de stora utredningsresurserna. Om polisen tagit hjälp av Säpo och Interpol undrar man onekligen vad 15-åringens kommentarer faktiskt innehöll. Kan det handla om saker som kunde tolkas som förberedelser till något attentat eller liknande, innan man kommit fram till att det rörde sig om en 15-åring? Att det var en 15-åring har man inte kunnat föreställa sig.

Bra att SÄPO och Interpol ger sig på den riktigt tunga brottsligheten som yttrandefriheten, istället för terrorbrott, mord och andra brott. SÄPO måste nu känna sig stolta, när de jagat en 15-årig grabb som uttryckt förbjudna åsikter - på nätet/Youtube. När staten jagar politiska dissidenter som knappt är könsmogna, med alla till buds stående resurser och man inriktar sig på en viss politisk inriktning, ja då vet man att man lever i en totalitär stat. Hets mot folkgrupp är en pajas-lag som går helt emot yttrandefriheten. Lagen kom till för att skydda det mångkulturella experimentet Sverige sysslar med!

Vilka är brottsoffren? Om Foliehatten skulle kritisera indier, betyder det då, att vi har över 1 miljarder brottsoffer? Varför ska en grupp beståendes av minst flera miljoner människor känna sig som offer för vad en individ har sagt eller påstått? Det är att slå uppåt eller ska en miljard människor känna sig kränkta av det som en person har påstått? HMF är bara ett sätt att tysta folk som i vissa fall har rätt i sin kritik gentemot en religion, grupp eller företeelse.

Om vi gör en jämförelse, Häromdagen skrev Expressen i en ledare som började: ”Varje morgon jag vaknar önskar jag att alla vita var döda.” Men det är naturligtvis inte HMF. Skriver du neger däremot så kommer SÄPO.

Tittar vi i FN:s artikel 19 om mänskliga rättigheter som är antaget av Sveriges Riksdag.
”Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.”

söndag 28 juni 2020

Kommer MP att ge svenska folket en för tidig julklapp?

Just nu, söndag eftermiddag sitter MPs ledning i ett digitalt krismöte för att diskutera, om de skall lämna regeringen.

De är missnöjda med och kräver mer inflytande i de förhandlingar som pågår om migrationspolitike
n. S lämnade i veckan ett bud om volymmål till de andra partierna i migrationskommittén, men inte till MP. Volymmål är något som MP helt vägrar diskutera. Detta med hänvisning att det skulle strida mot den konventions fästa asylrätten. "Den konventions fästa asylrätten" säger att flyktingar har rätt att söka asyl. Men därmed har flyktingen inte rätt att få asyl. Det finns ingen som missbrukar ordet "asyl" så grovt som gröna och röda kommunister.

Men det kan också vara en bluff ! MP är lika maktgalna som Löfven. Det är också ett test för MP för att se, om S kommer att böja sig. De vill stanna kvar vid de frestande köttgrytorna och maktinnehavet, där vilken obetydlig och ointelligent varelse som helst kan bli vice statsminister.
Det är inte bara den nya asylförslaget som irriterar MP, utan också utbyggnaden av Preem i Lysekil och Arlanda flygplats utbyggnad. Preem fick nyligen godkänt i Mark- och miljööverdomstolen, ett beslut som MP vill sätta sig över och Arlanda flygplats har S varit drivande i utbyggnaden.

Idag har MP i den senaste o-mätningen 3,4% och vad som händer nu är säkert mycket goda nyheter, om MP lämnar samarbetet! Hej då MP! Saknad av: ingen.

Ett beslut kommer imorgon hur MP kommer att agera. Ett bra beslut vore om dom lämnar regeringen. MP har inget mer att tillföra svensk politik. De har brett ut sig alldeles för mycket, tagit alldeles för stor plats och visat sig vara totalt galna. Detta lilla parti har visat, att dom förstört det gamla trygga Sverige, så mycket så det tar år att reparera Isabella samt Per - var nu förnuftiga och släng in ”maskrosen” för gott! Bara en välgärning om de försvinner. En riktig tidig julklapp till svenska folket!

Miljöpartiet är ett extremistiskt parti, ett plakat parti som saknar verklighetsförankring. Ett parti, som inte accepterar "orena" icke miljöpartister. Ett parti, som är roten till att Sverige idag översvämmas av en kultur, som inte accepterar folkstyre eller demokrati. Ett fasansfull parti som vill krama ut så mycket skatter som möjligt av landets medborgare.

Man kan förstå logiken i MP:s resonemang. Är det rätt att mota bort någon "asylinvandrare", så är det rätt att mota bort alla som landet inte har någon nytta av. Nu måste alla acceptera faktum, även MP, att Sveriges asylinvandringskatastrof var en onödig uppoffring från svenskarnas sida och nu måste vi göra rätt och rätta till de misstag vi gjort.

Vad innebär batikhäxa?

Vi kan definiera kanske två/tre betydelser för en batikhäxa. Den som Catia Hultquist skrev om i DN, att batikhäxor som använder unga pojkar eller att hon klär sig på ett speciellt sätt. Allt handlar om vad du har för "värdegrund" och politiska åsikter, är du på rätt sida, kan du bete dig i princip hur som helst.

Catia Hultquist analyserar den gammalmodiga användningen av begreppet "batikhäxa" i DN: ”Den är lång och den är blå. Jag köpte min batikmönstrade klänning inför en sommarfest, trots att ja undviker hippiedoftande sjuttiotalsgrejor som batik.”

Artikeln pekar på just svagheten med begreppet ”batikhäxa” eller ”batiktant.” Om man föredrar en ”mild”beskrivning, så är det ena begreppet kopplat till klädesplagg, något som naturligt nog kommer att utnyttjas av de som vill missförstå och vifta bort begreppet. Det finns även ett finskt begrepp ”kukkahattutätti” rakt översatt '”blomhattstant.” Ordet refererar till det hattmode som fanns bland 1800-tals societetsdamer, inte minst i USA. Dessa var, precis som dagens batiktanter, personer som spred naiva, moralistiska råd till andra om hur de bör leva, såg sig själva som moralens väktare/åsiktspoliser, samt var engagerade i diverse sociala projekt för att hjälpa andra och inte minst för att hjälpa sig själva. Båda grupperna brukar även visa något av en von oben-attityd mot andra, inklusive de som de påstår sig värna om.

En annan sida, är den vänster-liberal-socialistisk äldre damen som utnyttjar sin ställning för att få knulla med ensamkommande. Från nätet: Vänsterkvinnor om sex med flyktingbarn: "Det gör vi allihop!"

Varför är det acceptabelt att vart och varannan batikkvinna har ett ”barn” hemma som enligt studier visar att många av ”damerna” väljer att använda dessa ensamkommande som mänskliga dildos?
Vi kan konstatera att flera kvinnor som haft sexuella förbindelser med de här pojkarna/män som står i beroendeförhållande till dem så har flera kvinnor dömts senaste åren. Ett känt fall är en kvinna som fick en ensamkommande att begå mord på hennes föräldrar!

Vad som sker passar illa med både feministagendan och mångkulturella agendan och de sitter alltid i samma båt. Statssubventionerad pedofili rimmar illa också, speciellt när staten står för kostnaden för det som journalister mest tycks brinna för - allt som står för "det goda samhället." Alltså är det något man helst vill undvika tala om.

För SVT, MSM, feminister och vänsterpolitiker är detta ”elefanten i rummet.”

Om vi vänder på medaljen. Hade samma grupp tolererat att 35.000 unga tjejer som uppgivit de var 16 år och födda i januari och farbröder på 60+ hade ställt upp för dessa och även haft sex med dem? Tänk att få gå hemma med unga ensamkommande brudar i ett harem och bra betalt dessutom. Kanske inte behöver tilläggas men såklart hade det aldrig accepterats. Det hade blivit ett ramaskri i media om alla hemska ”gubbar” som ställer upp för de stackars tonårstjejerna som flytt från krig? Hade media gråtit ut lika mycket som de gjort för alla ensamkommande ”pojkbarn?”
Varför reagerar inte dessa grupper inte på en video på Youtube och en snyftartikel i Expressen, där en 73-årig batikhäxa vill ta hit sin 38- årige yngre tredje make från Gambia? Två kvinnor lärare och journalist har lagt upp en film de gjort på Youtube om ensamkommande.

Sverige är världens bästa land när det kommer till hyckleri. Det är gulligt och exotisk med vita kvinnor som åker till Afrika för att utnyttja unga män. Vita män som åker till Thailand för att utnyttja unga kvinnor är det äckligaste som finns.

En tredje grupp är lärare, där vissa kvinnliga lärare kallas för batikhäxor. En majoritet av väljarna har sedan länge velat haft kraftigt minskad invandring. Men dessa väljare har under decennier bemöts med hån och förnedring av just sådana som lärarna. Begreppet batikhäxa kan stå för hela kåren. Så någon sympati har de inte. Särskilt med tanke på att deras framfart gjort att gemene man också känner av konsekvenserna som drabbar sina egna t.ex. de äldre och barnen. Foliehatten har fått info av en vän, att det finns/fanns flera grupper av kvinnliga lärare som vid avslag för ensamkommande, gömde dessa. Ironiskt har kampen för massinvandring och förlöjligandet av kritikerna bedrivits av de grupper som är mest beroende av en välfärdsstat, men som nu slås sönder på grund av just massinvandringen.

Det är gulligt med kvinnor i beroendeställning som våldtar småbarn som enligt pk logiken flytt krig, fattigdom och svält. Kvinnlig pedofil är gulligt. Män som köper sex ska helst slås ihjäl av en pöbel. Kvinnor som utnyttjar hemlösa ensamkommande flyktingbarn sexuellt är hjältar. Vi har en feministisk regering. Den humanitära stormakten vill inte störa sin väljarbas med något så trivialt som människosmuggling, våldtäkt och utnyttjande av beroendeställning. När det gäller kvinnor - that is..BLM-samhället som polisledningen säger sig stödja ligger inte så långt ifrån Nazityskland eller Sovjetunion.

YB Södermalm @YB_Sodermalm
Två händelser senaste dygnet när medborgare lagt sig i polisingripanden med hänvisning till BLM och att personerna som kontrollerades var mörkhyade. I ett av fallen var personen misstänkt för misshandel av en annan medborgare. Tyvärr godtog man inte patrullernas förklaringar. 2:18 em · 25 juni 2020.

Det innebär att de störde polisarbetet och att fokus och arbetstid fick läggas på att hantera dessa medborgare, istället för att hantera och lösa brott och att personer som polisen kontrollerar inte sällan ogillar att främlingar filmar dom närgånget.

Enligt domarbloggen: ”sabotage mot blåljusverksamhet, i 13 kap. 5 c § brottsbalken. Enligt bestämmelsen döms den som angriper eller på annat sätt stör polisverksamhet, räddningstjänst eller ambulanssjukvård genom att.
vidta någon annan otillbörlig åtgärd. (1 punkt av 3)
För att dömas för brott krävs dessutom att gärningen varit ägnad att allvarligt försvåra eller hindra utryckningsverksamhet eller brottsbekämpande verksamhet.”
Foliehatten tar för givet att polisen nu anmäler även dessa vänsteraktivister! Trenden sprider sig med att civila lägger sig i polisingripanden och därmed kan inte polisen längre göra sitt jobb pga aktivister. Hur tänker dessa aktivister egentligen? Behövs det några åtgärder eller kan det anses vara blåljussabotage?

Kanske dax
för polisen att ta av sig regnbågsflaggan och visa vem som bestämmer om vi överhuvudtaget ska ha lagar, regler, ordning och reda. Polisen har visat mer än en gång, att de inte hanterar sitt arbete vid BLM- demonstrationerna. Istället har vi fått höra av ett högt polisbefäl, att de förstår varför de demonstrerar. Skyddar inte polisen allmänheten bör inte allmänheten skydda polisen. Polisen kommer åter att stå på knä för aktivismens, rasismens, förändringens skull pga ”politisk korrekthet.” Svenska polisen kommer att få finna sig i, att vara ett stående skämt framöver, så länge de står bakom BLM via aktivism och så länge de inte tar kraftigt avstånd från den knäböjande polisen. Det är också synd att det går ut över bra poliser, men det är inget att göra åt saken, eftersom den knäböjande representerar polisen och de har vägrat ta kraftigt avstånd ifrån knäböjandet.

Rättsväsendet i Sverige släpper pedofiler, våldtäktsmän, rasister, mördare kontinuerligt pga ”politisk korrekthet.”  Sveriges regim/regering inväntar "USA effekten" vilket har tagit längre tid än vad de förväntat att det skulle kicka igång. Ett 10-årigt lallande med icke verklighets relaterad propaganda har lett till noll kontroll, rök ridåer och tomma ord. Det bli rätt uppenbart innan detta år är slut.

Den terror som idag sker i Sverige och många andra länder, är uppenbart rasism och hat. Det kommer inte från vita mot svarta, utan den kommer från svarta mot vita. Våldtäkter, förnedring brott, brott mot unga och äldre, massa bedrägerier, mord, skottlossningar, sexuella brott i överlag m.m.

Lallar Polisen med BLM, så stöttar de även öppet hat, rasism, våld mot deras kollegor runt om i världen. Lallar Polisen med BLM så har vi ett seriöst problem relaterat till en stor rasistisk rörelse som är uppbackat av media, polis
och regering. Ta inte detta lätt det kommer eskalera, rasism kommer bli otroligt normaliserat. Riktig rasism mot vita, är inte medias och domstolarnas uppfattning av rasism.
SÄPO har varnat för vit makt hela tiden.
De kunde inte ana att det är invandrare och marxister som alltid är det största hotet mot samhället?

H&M skänker 5 miljoner till BLM! SVT och MSM fortsätter att hylla BLM aktivism i Sverige, fast det finns noll koppling till det svenska samhället. Vänstern har skyddat sina nya väljare sedan 2015, så det är allt annat än konstigt att man nu handgripligen stoppar rättvisan. Det är lite Elin Ersson över det hela. Man utgår och chansar ifrån att alla är oskyldiga/utsatta för svensk rasism, istället för att låta regelverket ha sin gilla gång.

Detta är de typiska uppmärksamhetssökande fåren som följer godhetstrender slaviskt. Samma människor som verkade i Refugees welcome, # meetoo, feminister som sedan blev miljöaktivister och nu Black Power förespråkare. När ilskan börjar flagna på deras godhetsknarkande inlägg på sociala medier, söker de sig vidare till nästa trend. Det komiska med de här människorna är att när de någon gång i framtiden råkar ut för kriminalitet i det riktiga livetutanför drömvärlden de lever i, är det de som blir mest kränkta och hysteriska när polisen de tillkallar, inte kommer. Polisen har inte tid att komma just då, för att de är på andra sidan stan och diskuterar ett annat brottsingripande med andra förvirrade SJW:s.

Det har aldrig varit tydligare att vi och BLM aktivister ser helt olika lag och ordning. BLM.aktivisterna har flera krav!
Krav nr 3 sägs att narkotikahandel (all utan undantag) och prostitution ska göras lagligt, samt att kompensation ska betalas ut till svarta som dömts för sådana brott!

Krav nr 5 sägs att svarta lokalsamhällen ska ges självbestämmande över lokala polis- och skolmyndigheter. Anställa och avskeda personal, ge dem disciplinära påföljder samt styra över budget och policyfrågor!

Det är inte helt osannolikt att dessa individer inte förstår att Sverige är ett eget land! De tror nog att Sverige är en stat i USA! Kraven från BLM försöker få oss att tro, att de bara vill hindra att svarta dödas pga deras hudfärg, vilket är en mycket grov lögn! Men nog kan de lura svensk vänster utan minsta koll.
Det framgår med all tydlighet att svarta ska enbart ha långa rader av rättigheter och vita motsvarande enbart skyldigheter. Ett återkommande tema är att allt polisarbete med svarta misstänkta är "rasism." Att hindra polisens arbete är helt självklart för dem. Det flagranta är, att polisledning, PK-media, SVT och hela svenska myndighets-vänstern knäböjer för dem! Där precis allt ligger i "rätt" eller fel "hudfärg!"