tisdag 31 augusti 2021

Det är invandrarna som sett till att vi fortfarande har många sjuka i Covid-19!

 Idag P1 Morgon kunde Foliehatten sittandes på sin nya altan om 35 kvm och dessutom en en ny soffgrupp till rena fyndpriset. Foliehatten tog dagen innan en sväng in till Jysk för att se om han kunde hitta något. Hans ögon föll på en 3-sits soffa, 2 fåtöljer med dynor och ett soffbord i det nya svarta materialet. Begärt pris 2000 och det var nedsatt från 4500. Ut kom en försäljare! Intresserad av att köpa. Foliehatten har som sport att pruta. Fick detta för 1250!

I P1 Morgon inslaget framkom det:
Kai Knudsen, överläkare på Sahlgrenska sjukhuset intensivvårdsavdelning: ”Upp emot ett hundra procent av de Covid sjuka är ovaccinerade och det är beklämmande.
Vi ser också precis som tidigare en överrepresentation av utrikes födda, som också många gånger är överviktiga och nu är det till och med så att man har varit i sina respektive hemländer, icke vaccinerade och blivit smittade där och kommit hem med smittan och det är väldigt synd att man inte vaccinerat sig först.”

Eveline Jacobson intensivvårdssköterska på Mälarsjukhuset i Eskilstuna: ”Hos oss är det också upp emot ett hundra procent som inte tagit någon vaccinationsspruta.”

I alla senare nyhetssändningar var det som Kai Knudsen framförde struket ur reportagen. Sanningen får inte sägas i svensk public service!
Inte nog att invandrare lever på bidrag och dessutom belastar de sjukvården.

Det har framkommit att cirka 5% av Sveriges befolkning inte tagit någon Covidspruta= invandrare.
De åker hem från det land de flytt ifrån på semester ovacinerade och blir sjuka.
Där har vi en av de stora anledningarna till att Sverige inte kan öppna upp samhället precis som danskarna. Problemet är att invandrarna fått för sig att det farligt att denna spruta. Frågan är om vi någonsin blir fria från Covid när vi har totalt ansvarslösa invandrare som inte bryr sig!
Shuttle trafiken från Kabul till Sverige meddelade UD att det rörde sig om 200 s.k. svenskar som semestrade i Afghanistan trots att UD redan 2006 avrådde från att resa dit. Det har bara för någon dag sedan framkommit att det rörde sig om mer än 400 och snyftreportage i SVT om de som inte kom med.

Vad Foliehatten förstår är det åtskilliga 1000-tals invandrare som åker påsemster till det land de flytt ifrån kortare och längre perioder. Bidragspengarna hämtar de ut på bankautomation och sedan lever de som kungar!
Är inte Sverige helt fantastiskt som tillåter detta. Foliehatten pratade med en bekant på Sturup och där har skytteltrafiken återigen satt igång till Irak.
Rödskrikan Annie Lööf visar sitt rätta diktator tryne och vill diktera svensk politik!

 Igår höll Annie Lööf sitt sommartal. Man skulle kunna tro att detta tal skall komma från en sann demokrat! Oj, vad alla bedrog sig! Annie Lööf är inget annat än en förklädd diktator som vill diktera det politiska landskapet. Hon har för länge sedan tankemässigt lämnat den demokratiska miljön och sålt sin själ till kapitalismen och är medlem i en mycket suspekt organisation. Börjar Bilderbergarna bli lite nervösa? En sak är säker, Rödskrikan går inte svenskarnas ärenden.
Centerpartiet förnekar sig inte. Detta lilla parti som gör anspråk på att få diktera svensk politik och att alla andra partier ska dansa efter deras pipa fast de bara utgör 8% av väljarkåren.

I sitt tal och och artikel på DN debatt tillsammans med Linda Modig har de lagt fram ett förslag om att ändra grundlagen
och att de gör detta för att det är en tillbakagång i demokrati i Ungern och Polen som även kan hända i Sverige.

Centern vill införa krav på kvalificerad majoritet vid riksdagsbeslut om att ändra grundlagen och ett krav på att ett visst antal riksdagsledamöter måste närvara, en så kallad ”kvorum-regel”. Man vill även att skyddet stärks ytterligare genom att det ”val till riksdagen som ska hållas mellan två riksdagsbeslut om grundlagsändring måste vara ett ordinarie val.” Det ska inte räcka med ett extraval.

Läs gärna hela debattartikeln så att ni kan läsa alla hennes förslag.
Rödskrikan vill också ha en författningsdomstol och utöka polisens kapacitet att bekämpa demokratibrott.

Det mest radikala kravet
är en kvalificerad majoritet för att ändra grundlagen. Beroende på vad de menar med kvalificerad majoritet (framgår inte av artikeln) skulle det bli mycket svårt eller omöjligt att ändra grundlagen om inte alla partier är överens om det.
Det skulle göra det omöjligt att lämna EU även om det fanns en majoritet för det både bland folket och i riksdagen. Knappast ett förslag i demokratins anda. Snarare då ett demokratifientligt förslag
av en diktator. Rödskrikan Lööf drömmer om en enpartistat precis som Tyskland/Italien hade under 1930-talet och hon tror sig sitta över svensk lag.

I framtiden kan det vara Islam som kommer att vilja ändra våra lagar och då kan det vara bra med grundlagsskydd. Men man kan också bakbinda sig själv om man gör det svårare att ändra grundlagen. Det finns lägen där man måste göra något drastiskt och då kan grundlagarna vara i vägen för snabba effektiva lösningar.
Under pandemin har vi påmints om att förutsättningarna plötsligt ändras och då måste landet kunna anpassas till det nya läget.

I Sverige är det största hotet mot grundlagen att globalisterna dragit i snöret och sett till att Rödskrikan nu tillsammans med sossarna hoppas få in gummiformuleringar om "värdegrund" och liknande. Så rätt märkligt att C vill stärka grundlagen. Men de lever i en alternativ verklighet så kanske inte så konstigt att de tror att hotet kommer från annat håll. Det här är manipulation och maktspel på ett plan vi inte tidigare sett i Sverige
och så här förstörs ett land. De jävla uslingarna borde be det svenska folket om ursäkt eller begå harakiri.

Foliehatten inser att detta är ing
et annat än en idiotisk logik från en helgalen människa. Förbjuda demokratiska partier i demokratins namn. Det är ungefär lika skruvat som att hon står upp för alla människors lika värde samtidigt som hon diskriminerar SD och V-väljare. Slå kullerbytta på egen logik och Foliehatten förstår att Rödskrikan vill rädda demokratin genom odemokratiska åtgärder. Så talar en diktator!
De som minns Nya Tider Ian/Bert som förbjöds att deltaga på jubileumsbokmässan i Göteborg när yttrandefriheten skull hyllas – Förslaget är på samma nivå!

Den galna tanken som Rödskrikan vill genomföra är att se till att SD inte kan byta ut domstolarnas personal vid ett eventuellt maktskifte, för det skulle missgynna övriga partier.
Vad hon faktiskt säger är att "nu" gynnas de partier som sitter vid makten och missgynnar SD.
Ett maktskifte skulle kunna äventyra denna situation, om högerblocket ändrar på förhållandet. Hon tänker inte på att hon därmed säger att situationen vid domstolarna nu gynnar sittande regering. Ska inte domstolarna vara neutrala till vilken politik som förs och oberoende vilka som sitter i regeringsställning?

Ännu en gång vill Rödskrikan och sossarna "vinna valet" genom att köra sin slitna meme om högerextremism. Man laddar upp för att skrämmas med ett låtsasspöke.
Att den egna politiken är helt tom och bara bygger på massinvandring, lönedumpning och folkutbyte kan man inte sälja in. De folkfientliga pedofilerna i Bryssel
och Deep State rycker i Rödskrikans trådar.

"Skydda demokratin"- Rödskrikan Lööf kan verkligen blåljuga som få andra. Inte många människor avskyr folkviljan och den representativa demokratin som hon.
D
Ö och JÖKEN tillkom enbart för att folkstyret inte skulle få slå igenom. Annie Lööf var dessa avtals främsta förespråkare och nu står hon och pratar om att demokratin är hotad. Centern är ju ett väldigt radikalt parti numera som utgör ett hot mot folkets välfärd. Man tar sig för pannan.
Istället är dessa nya förslag bara ytterligare sätt för henne och Centerpartiet att försvåra för vanligare medborgare att genom demokratiska processer påverka politiken. Hon är verkligen vidrig!
Vi måste skydda landet från
Rödskrikan Annie Lööf och hennes uppdragsgivare, de är de pågående hoten mot demokrati, frihet och folk.
Massinvandring, pedofili och islamism och ökade klyftor är vad centern levererar.måndag 30 augusti 2021

Sverige det nya Sovjet!

De av er som orkat läsa igenom Alexander Solzhenitzyn – Gulagarkipelagen inser med en gång att det Alexander beskriver är exakt vad som sker i Sverige.

Stalin använde grovt yrkeskriminella för att terrorisera befolkningen vilka fråntogs rätten till självförsvar och avväpnades. Precis som i Sverige idag uppman
as Svenssons att inte vara ute sent och inte bära dyra kläder eller mobilerI Sovjet avskrevs brott som drabbade folket. Brott mot ideologin straffades hårt. Sovjet staten informerade de lydiga medierna om den starka ekonomin men dolde verkligheten precis som i Sverige.

Precis som i Sovjet var/är
förhållandet mellan (s)taten och medierna extremt intimt och för den normale Svensson som kan tänka borde det nu stå tämligen klart. Flera incidenter har inträffat den sista tiden som bekräftar detta oerhört smutsiga förhållande!

DN:s granskning av vårdcentralers ”rasism” var helt uppenbart ett hit job
b för S som också bekräftades av supernollans obalanserade (för att inte säga hysteriska) hyllning av DNs reportage.

Festbilderna, där ”journalister” som Rapports Åkesson, Bergfeldt, Wennstam och Pascalidou minglade med politiker som Sahlin och Rödskrikan Lööf. Även en sommarpratare, barnprogramledare och ett nyhetsankare var med på festen.

Efter Expressens publiceringen av ”useless eaters-reportage” kontaktar arbetsmarknadsministerns pressekreterare Expressen och klagar på att det kan gagna oppositionen. Det säger också en del att Arbetsmarknadsministerns pressekreterare hör av sig kort efter granskningen.
Max Ney
är sekreterare åt Eva Nordmark och skriver i ett SMS att reportaget är bra ”trots att det är Expressen” och GT/Expressen som”flörtar med SD.”
Detta för att
dessa media har publicerat fakta om nyanländas situation på arbetsmarknaden i dag.
Den reporter som blivit uppringd, frågar om åsikterna är ministerns egna, vänder Max Ney plötsligt och meddelar att han inte hade läst reportaget och att han inte längre tycker som han skrev. Det är som en fars.” Max hade väl förutsatt att tillrättavisningen (som vanligt) inte skulle bli offentlig! Heder åt Expressen som avslöjar politikern med fingrarna i syltburken.

Den ryska revolutionen handlade inte om ideologi.
Foliehatten har sökt fakta i påståendena om den judiska bolsjevismen men det verkar mera vara fråga om frimurare i så fall. Den ryska revolutionen var ett verk av sjuka människor som såg världen som ett projekt och folket som ett medel. Det gällde i allra högsta grad Lenin.

Retoriken går igen hos de flesta som är frälsta i klimatreligionen och i white guilt religionen. Västerlänningar måste offras för en bättre värld.
I Ryssland slaktades ryssar för en bättre värld. I Tyskland och Polen judar.
EU och Sverige är nästa man till rakning. Det handlar inte om en bättre värld. Det handlar om makt och pengar för människor som ser sig själva som Gud.

Mångkulturen och
klimat religionen toleransens syfte är att öka acceptansen för det som skall komma.

Stridshingsten Reinfeldt sa för några år sedan i TV4, att Sverige nu tillhör de nya svenskarna. Han kan göra det eftersom han vet att han inte fick motfrågor av journalisterna på TV4. Förstår man saken rätt så inser man att TV4 och Reinfeldt var ute efter, att minska det svenska folkets makt så att Svenssons inte hotar medias, politikers och företags intressen. För att spetsa till det kan man säga att makteliten och etablissemanget strävar efter att göra svenska folket som en slags klan som alla andra och aktivister är vår motsvarighet till klanernas Shariapoliser.

Det ödesdigra mångkulturbeslutet i riksdagen 1975, utan att det svenska folket tillfrågades kunde man redan 1977 studera i den officiella svenska statistiken som var tillgänglig för var och en och som stämde med verkligheten, Där hittade man uppgifter om den svenska fängelsepopulationens sammansättning och de som såg dessa siffror blev milt sagt förfärade.
De dömda för grova våldsbrott:
Grov Misshandel, våldtäkt och mord var till 80% av utländsk börd. Redan på 80-talet började makten frisera siffrorna eller att man helt enkelt inte redovisade fakta.
Intressant är att notera att gruppen av utländsk börd i den svenska populationen vid den tiden endast var en futtig droppe jämfört med den nutida procentuella andelen-stormfloden av kriminella som kommit till/fötts i Sverige.
Det alla förstår är att Sverige har en mycket kraftig överrepresentation av gärningsmän av utländsk börd i första eller senare led. (Idag första, andra och tom. tredje led födda i Sverige.) Detta faktum har snyggt raderats från folkets medvetande av media, sk. liberaler och PK-politiker.

Statistik och siffror
i dagens Sverige är mer än tabu att ta fram om vilka som är dömda gärningsmän och deras etniska tillhörighet/ursprung får inte ens undersökas eller tas fram, eftersom det enligt PK-staten och de sk."demokratiska partierna" (V till M) klassas som rasistiskt och utpekande av en eller flera utsatta folkgrupper.
Fakta har funnits i årtionden och först nu när situationen blivit
totalt ohållbar så börjar politiker och media att försiktigt tala om problemet på sitt sätt och lägga skulden på den arbetande medelklassen som under alla dessa år fått betala och stå ut med etablissemangets importerade kriminella skyddslingar.
Trots att etablissemanget gjort allt för att dölja fakta har bl.a. JP Jonasson lagt ner ett stort arbete med att gå igenom domar i TR på våldtäkter. Han genomgång visade att över 90% var utlandsfödda/eller födda av invandrare.

Foliehatten drar den slutsatsen att Löfvenregimen har haft förebilden tagen ur Sovjetrealismen, där befolkningen var kuvad och livrädd för kriminella och samtidigt visste att polisen och rättsväsendet, i själva verket staten inte gjorde något alls eller tom tog de kriminellas sida.

Studera vad Morgan Johansson har gjort under den tid som ansvarig justitieminister och då inser ni direkt att det stämmer exakt överens med Sovjetstatens behandling av folket och gynnande av de kriminella. Glöm då inte de afghaner som trots utvisning togs tillbaka av sossarna och Morgan betraktar dem nu som kvotflyktingar. Ann Linde skyller ifrån sig att det var kaos när de lämnade Kabul. Hur svårt är att att via en laptop hitta uppgifter?

 

Nu är det bekräftat Mikael Damberg och Morgan Johansson är notoriska lögnhalar!

Landsförrädaren Jan Guillou är ute i Aftonbladet och har synpunkter på vem som skall bli ny partiledare för sosseriet!
Jan: ”det vore trist om Magdalena Andersson tackade nej till jobbet som partiledare och statsministerkandidat. Eftersom det vore förfärligt om de notoriska lögnhalsarna Mikael Damberg och Morgan Johansson ens skulle komma ifråga.” Även en blind höna kan hitta ett korn,
Guillou har helt rätt i sitt omdömet fast han själv är en mytoman av Guds nåde, han måtte tycka att de är amatörer. När ärke vänsterns egna Pinoccio, Jan Guiolliou, kallar nuvarande toppar inom socialdemokratin för lögnhalsar så kan det inte gå obemärkt för alla att det är något som inte stämmer med det partiet längre
När Foliehatten såg igår vad landsförrädaren kallade Damberg och Morgan för notoriska lögnhalsar. gjorde dagen för Foliehatten.

Det har gått 12 år sedan Jan Guillou avslöjades som rysk agent. I Gunnar Ekbergs memoarer ”De ska ju ändå dö – tio år i svensk underrättelsetjänst, avslöjas att Jan Guillou var rysk agent. Boken finns fortfarande att köpa på Adlibris och kostar 208;-. Guillous KGB-kontakter omnämns på sidan 390-391. Boken utgavs i augusti 2009, ungefär samtidigt som Guillous så kallade yrkesmemoarer ”Ordets makt och vanmakt, september 2009.” Guillous bok hyllades i bl.a. Expressen:
”Fältherren har försonats med sitt rike och skrivit en storartad krönika. Björn af Kleen har roligt med Jan Guillous rafflande överlevnadsguide. ”

Vi får jämt och ständigt höra från politiker, militärer, Aftonbladet, DN och andra journalister, att Putin och ryssarna, är det stora hotet mot Sverige. En del antyder också, att det finns ryska agenter som opererar i Sverige.
Den 24 oktober var
det 12 år sedan, det avslöjades att Jan Guillou av alla, var rysk KGB-agent! Det är inget annat än en skandal att Jan Guillou än idag, får plats i Aftonbladet och fortfarande kan bjäbba, om det mesta. Rätt vänster åsikter förlåter allt.

Guillou tycker att de svenska S-ministrarna är usla eftersom de inte vill skeppa in fler afghaner till Sverige och han anser att Sverige har sämre moralisk resning än USA?

Guillou
tycks inte vara så bra på historia när han inte ser att USA i 20 år försökt styra och ställa i Afghanistan, på ett helt annat sätt än Sverige har gjort?
Har Guillou jämfört med hur många afghaner ( 60 000) som redan bor i Sverige?
De flesta utan skyddsskäl och utan att ha varit nån vidare framgångssaga vad gäller att göra rätt för sig, snarare tvärtom. Om vi jämför med hur många afghaner som fått komma in i USA, ser vi att 2016 fanns det 90 000 afghaner i USA. Säkert fler idag, men garanterat glesare med afghaner i USA än i Sverige procentuellt sett!

Om man jämför andra flyktinggrupper så hade bara Södertälje kommun tagit emot fler asylsökande irakier än vad
hela USA och Kanada hade gjort under första halvan av 00-talet trots USA:s krig i Irak med start 2003.

Hur ärlig
och utstrålning har Maggan? Charm och utstrålning är Maggans svaga sidor, hon verkar alltid ilsken, pressad och i någon sorts försvarsposition. Hennes karisma är i stil med en DDR Trabant!
Hon är som alla andra i regeringen. Dessutom så ger hon ett obehagligt intryck
eftersom hon tar en debatt så hon lär bli ett sänke för sossarna. Men hon har betydligt mer kompetens än Morgan och Damberg där bägge aldrig haft ett vettigt jobb i hela sitt liv. För att inte tala om musikläraren Hallengren så de gör nog ändå rätt i att gå på baginbox ladyn.

Alla sossar ljuger även Maggan. Hon ljuger om budgetutrymmet. Hon påstod att det är ungefär dubbelt så stort som Konjunkturinstitutet. Vad ska dom med det institutet till fyllt av högavlönade akademiker om man inte lyssnar på vad de anser?
Det kommer med största sannolikhet gå ännu snabbare utför för
sossarna om/när Magdalena Andersson tar över rodret! Foliehatten bjuder på en liten stilstudie! Här! Här! Här! Här!

Ni som tittat på klippen ser vad Maggan går för. Flera av klippen var hysteriskt roliga. Hon verkar ha svår att ta emot en tillsägelse. Genomgående ser man att hon verkar dåligt påläst och undviker som alla sossar att svara på frågor. Skyller helt enkelt ifrån och att det är Alliansen/borgerligas fel.

Foliehatten har skrivet några inlägg om Maggan och här kan ni se vad han tycker om henne! Här! Här! Här!

När man ser vad Foliehatten skrev tidigare om Magdalena Andersson så framgår det med all tydlighet att hon ljuger så att hon är blå om läpparna och är mycket glad att lägga fram förslag om nya skatter för täcka upp för bidragskolletivet!

Fol
iehatten gissar att det blir Maggan som blir nya partiledare och med henne skull sossarna vara glada om de får 20%. Man vet aldrig för svenska folket är en bunt idioter som röstat fram detta parti de senaste valen. Speciellt pensionärer som av supernollan Löfven blivit lovade höjda pensioner är det ett mysterium att de fortfarande litar på detta svikarparti!söndag 29 augusti 2021

Media vågar nu skriva rakt ur att ”useless eaters” tar mycket av de offentliga medlen!

 Plötsligt bara händer det är en reklamslogan som Triss lotteriet kör med! Samma sak kan man säga om den artikel Expressen skrivet om ”useless eaters” = värdelösa ätare!

Vad Expressen egentligen menar är att alla som går på bidrag och den skaran växer med rekordfart tar mycket deån statskassan!
När Foliehatten såg detta och att en av kvällsblaskorna rakt av skriver att närmare miljon som går på bidrag, är inte bara jätteförvånande och mycket överraskande och  för vänstern måste detta vara rena rasistartikeln! Att "hänga" ut stackars invandrare som ine kan försörja sig.

Att bara våga andas om detta offentligt är mycket vågat! I artikeln finns också en brasklapp där en bidragsperson som de skriver:
”Hon behöver inte arbeta i skogen, men gör det ändå”

Artikeln handlar om Shukri Mohamed Hassan, 34, från Somalia som har bott i Sverige i åtta år. Det framgår att det skattesubventionerade arbetet 4 timmar om dagen med skogsröjning i skogen ger Shukris lika stor lön som bidragen 32.000/mån. det är hennes första arbete i Sverige under de åtta år hon bott här.
Shukri: ”Jag har fått 32 000 kronor i månaden. Sverige är ett bra land.”
Foliehatten tog fram den kinesiska kulramen. 4 tim/dag = 20 tim vecka = 95 tim månaden. 32000 ger över 320 per timme! Inte dåligt betalt för ett subventionerat arbete!

I artikeln fram går att Shukris har inte bidragit till systemet med en enda skattekrona under den tid hon varit i Sverige. Hon hade tre barn med sig när hon kom till Sverige för åtta år sedan och har dubblerat detta under de åtta åren - 6 barn!

Ingen kan med säkerhet säga hur många utrikesfödda i Sverige som går på bidrag och inte är självförsörjande. Det finns fler uppgifter allt från 675.000 till närmare 1.000.000. En sak är i alla fall säker - den gruppen växer rekordsnabbt.

Den senaste veckan fick vi påfyllning från Afghanistan med närmare 1000 och vår Morgon Johansson meddelade att gruppen betraktas som kvotflyktingar. Är inte Sverige ett märkligt land där man tar tillbaka de som blivit utvisade och kallar dem för kvotflykting! Morgan skulle dessutom ta upp detta i ett EU-möte kommande vecka. Morgon var missnöjd med att övriga i EU inte tog emot några afghaner i större mängd och att Sverige som vanligt var överlägset bäst! Morgon ville att övriga i EU också skulle ta sitt ansvar.
Morgan tycks inte förstå att övriga i EU anser Sveriges regering vara ett ”dårhus!”

Expressen har också roat sig med att räkna på antal arbetslösa och kostnader:
” De är två av 190 000 långtidsarbetslösa i Sverige” som de skriver om i artikeln
Kostnaden för staten: Drygt 30 miljarder kronor per år
och att det är mycket svårt/nästan omöjligt att få personer födda utanför Europa i arbete
De påpekar samtidigt att skatterna har höjs för den hårt arbetande medelklassen och att det är de som får betala för kalaset som regeringen bjuder på. Regeringen har deesutom inte frågat skattebetalarna om de vill vara med att betala för detta kalas! För Svensson har det också inneburit att all offentlig service för de själva och för anhöriga har försämrats kraftigt. Som lök på laxen har vi dessutom fått en skenande kriminalitet.

Expressen: ” Arbetsförmedlingen har på vår begäran tagit fram unik statistik om vilka nationaliteter som är hårdast drabbade – siffror som myndigheten tidigare valt att inte redovisa”!

r skall en öppen debatt om kostnaderna för den växande gruppen ”useless eaters” börja?

lördag 28 augusti 2021

Sosse gräsfötterna börjar ha synpunkter på den förda regeringspolitiken!

Efter supernollans besked om avgång verkar det som om sossarna börjat ifrågasätta andra sossars tyckande/påståenden och strålkastarljuset från riksmedia/SVT har lyst med sin frånvaro, men inte hos Foliehattens som inser att det börjar ”vridas och skruvas” i den socialdemokratiska smedjan.

Många undrar varför Foliehatten kallar Stefan Löfven för en supernolla.
Supernollan förde ingen egen politik utan det viktigaste var att sitta med makten. Han sålde den politik som regeringen skulle bedriva till framför allt MP och även C.
Kända fakta är att kärnkraft försvann, vi fick elbrist, vindkraft byggs som ingen vill ha, diesel priserna är skyhöga m.m.
Sossarna såg till att välkomna hela världen till Sverige och merparten går på bidrag. Sveriges kriminalitet har expolerat och det enda sossarna har gjort att de puffat fram Morgon som likt en mask på kroken försöker vrida på sig!
Den förda politiken var inget som gynnade Svenssons utom tvärtom. Han har fått fler skatter plastskatt, höjda nätavgifter m.m, men framför allt ingenting fungerar längre i Sverige.
Ni får gärna fylla på mer i era kommentarer!

Nu över till det som börjar hända på gräsfotsnivå inom socialdemokratin.
Payam Moula som är chefredaktör för Tiden, gick till attack mot Daniel Suhonen i tidningen Arbetet.

Faktiskt ett lysande angrepp på en fejkradikal som Daniel Suhonen, som egentligen har väldigt lite gemensamt med den arbetarklass han säger sig representera. Och det blir snabbt tydligt att pilen träffade där den skulle när man läser Suhonens nervösa replik.

Suhonen: ” Berätta inte för mig om klassamhället, Payam Moula. Inom den av Jan Myrdal ledda svenska maoismen fanns en lite lätt mystifierande syn på arbetarklassen.
Dessa maoister som själva startade parti(er) insåg efter ett tag att de själva bara hade stöd av någon enstaka promille av befolkningen, medan ungefär 85 procent av arbetarklassen röstade på SAP och dåvarande SKP. Ur detta föddes en slags totem där arbetarklassen var helig.
Mycket avlägsen och främmande men helig. Arbetarklassen hade i djupet av sitt hjärta alltid rätt. Oavsett vad den tyckte, gjorde eller sa.
På 00-talet när den svenska arbetarklassen, av skäl jag kommer in på senare, började dras mot Sverigedemokraternas budskap tog Jan Myrdal intryck och skrev ett antal skriftställningar, som han över tid fick allt svårare att publicera i de tidningar han sedan 1950-talet haft fri access till.
Där drev han linjen att arbetarklassen hade rätt och deras dragning mot SD måste mötas av att den svenska vänstern och arbetarrörelsen intog samma främlingsfientliga hållningar.
Myrdals högerkantring i migrationsfrågan skapade en slags svensk nationalvänster, som i sin antiimperialism håller på Trump och Putin, instämmer med SD och vars kolumnister som alltid varit och är socialister idag allt oftare återfinns i den blåbruna oligarkpressen.
Sedan kan man diskutera hur många som Sverige kan ta emot, men inför flyktingkriser måste vi också agera humanitärt. Jag blir illamående inför en socialdemokrati som låter som, ja jag vet inte vad, och menar att Sverige är fullt.”

Suhonens vänster är ”humanitär”. Den har inget med arbetarklassen att göra och det var det som var huvudpoängen i Payam Moulas angrepp.

I
går kom Moulas slutreplik och mina vänner och den är djävligt intressant.
Moula: ”Jag är socialdemokrat på grund av allt som är dåligt med Sverige.
Men inte alla samhällsproblem kan lösas enbart med ekonomi, vilket svenska folket förstår. Vi behöver ett radikalt paket mot den organiserade brottsligheten; med fokus på att bryta bostadssegregationen, få ner långtidsarbetslösheten, skärpa de gängrelaterade straffen och utöka de polisiära verktygen.
Något i stil med det paket som den danska socialdemokraterna jobbar med.


Det är möjligt att Magdalena Andersson kommer att luta sig mot en sådan som Payam Moula och driva sossarna mot en dansk utveckling, men för att lyckas med detta  kan bara ske i opposition. MP har under supernollans tid tagit ett skruvstädsgrepp på sossarna och de sitter fast rejält i detta grep.  Med det regeringsunderlag som finns idag och går det inte att göra saker annorlunda än vad supernollan Löfven gjort i sju år.  Det viktigaste under denna tid för sossarna var att få sitta på regeringstaburet och överlämna styret till MP och C!  Sverige måste få en ny regering.

Alla är inte fullkomliga, inte ens Foliehatten! Det Payam utelämnade i sin kritik var två saker: volymer och att usel integration beror på invandrarna själva. Det är för mycket ansvar som ska läggas på samhället i hans text. Skall man ändra inriktning i sin politik kan man inte ta ett jättekliv direkt, utan man måste börja med ett steg i taget för att slutligen hamna på dansk nivå. Även Stig-Björn Lundgren har tvålat till Suhonen i en debatt med att Suhonen saknar markkontakt.

Tage Danielsson: ”Man söver oss med falskt och fagert tal. Avsikten är med denna tankebråte att få den solidariska lojal som undersåten med sin översåte.”