fredag 31 juli 2020

SKR är stark idag mot dollar!

Ibland undrar man hur de tänker på tidningsredaktionerna, om det gör det överhuvudtaget. SvD bjuder på en skön uppvisning i verklighetsflykt. Foliehatten undrar om Kina hade kunnat prestera något liknande?

SvD: ”Den raket som fått kronan att kraftigt stärkas mot den amerikanska dollarn – och även mot euron – under senare tid består hårdraget av tre män: Stefan Ingves, Jerome Powell och Anders Tegnell. Eller mer korrekt: räntan, börsen och den svenska coronastrategin, anser experter SvD talat med.
Kronan har blivit 13 procent starkare mot en allmänt försvagad dollar sedan sista mars och 7 procent starkare mot euron. Kronan har inte varit så här stark mot dollarn sedan i september 2018.
Raketuppskjutningen började med att Riksbankschefen Stefan Ingves och hans kollegor lämnade minusräntan i december i fjol och höjde reporäntan till 0 procent. Sedan sänkte flera centralbanker runtom i världen sina räntor mot 0 procent i coronakrisen. ”

Urstark 8.65? 2014 stod dollarn i 6.5 kr. Foliehatten var i USA då. Han glömmer aldrig när han var där några år senare när Euro=Dollar stod nästan på samma kurs. Foliehatten delade en stor taxi med ett par tyskar till flygplatsen och en av tyskarna var förgrymmade över att dollar var så högt värderad!
”Anser experter SvD talat med” - vilka? De experterna dyker även upp regelbundet på SVT.
SVT kör med samma taktik hela tiden. När man skall intervjua "mannen på gatan", ställer SVT sig utanför en lokal där man vet att V eller S har möte och dyker på någon som kommer ut.

Korrekta fakta är att dollar har försvagats globalt. Inget unikt att den minskar mot kronan. Tegnell och de övriga två som SvD stödjer sig på i sitt påstående, har noll och ingenting med kronan uppvärdering. Det är bara ett sätt att hitta mönster och se något som egentligen inte har nån koppling till varandra.
Euro stärk
tes för att kapitalet är rädd för att Trump skall förlora. Det är också därför som Dow är svag medan Nasdaq sätter nya all time high och divergensen är tydlig.

Anders Tegnell är en låtsasfigur som naiva tror på, men fokus bör ligga på Euro. I oktober bör Euro toppa mot dollarn och folk borde börja se att Covid-19 är en attack för att splittra massor och demonstrationer. Det kommer nya skattehöjningar och den här gången borde till och med den naivaste Svensson tänka hur mycket staten skall höja skatterna. Finns det inget stopp, kan vad som helst beskattas. Problemen är på obligationsmarknaden och de har förstört marknaden med minusräntor. Finns inget de kan göra annat än att gå över till digital Euro och iscensätta bankkrascher där syftet är att beslagta privata tillgångar. Det är dit vi är på väg.

torsdag 30 juli 2020

Den fritt fabulerande Stefan Löfven om volymerna i invandring!

Media har tappat tålamodet med den allt mer fabulerande Stefan Löfven och de rena osanningar som han sprider. Det man kan fundera över om han överhuvudtaget har någon taktisk känsla, när han blir intervjuad. I flera intervjuer svarar han på en fråga med ”goddag yxskaft” och allt fler resignerar inför hans monotona upprepande svar.
I dagens Expressen sågar Patrik Kronqvist lögnaren Stefan Löfven jäms med fotknölarna i sin krönika. Det har tagit över 5 år för MSM att göra detta!

Kronqvist har som rubrik att medier måste syna Löfvens bluff om migrationspolitiken och han tar upp mer i texten som Löfvens megabluff om arbetslösheten som skulle vara den lägsta i EU 2020 och som Löfven i vintras sluddrade bort med dålig semantik
Hade Sverige haft media med Sveriges bästa för ögonen, hade de synat och legat på lögnaren Stefan Löfven redan 2015, när envar utom vänstermaffian och Rödskrikan/Majoren såg vilken märklig lögnare Stefan Löfven är.

Som av en händelse har också Expressen en intervju med SSUs ordförande Philip Botström. Philip säger att det är bättre att hjälpa flyktingarna på plats istället för att ta emot dem i Sverige. Philip kommer från Filipstad och han pekar i på alla de problem som invandringen skapar i hans hemstad Filipstad där socialbidragsberoendet mångdubblats och svenskarna flyr.
Philip: ”Jag äcklas av hyckleriet som jag har mött i migrationsdebatten, där man inte låtsas om de här problemen.”
Philip kräver att svensk migrationspolitik görs om från grunden och att S tvingar Centerpartiet vänsterut i den ekonomiska politiken.


S är ett parti som ”skiter ”totalt i att ha en kontrollerad invandring. Det finns många fraktioner inom partiet som är invandringsfanatiker, S-kvinnor, Broderskapsrörelsen, mer eller mindre hela partistyrelsen, ABF, Folkets hus, för att inte tala om alla minoriteter inom partiet och det faktum att de måste blidka alla nyanlända som vill ha hit sina anhöriga. S har genom decennier beviljat statligt stöd till organisationer som motarbetar invandringskritiker.

Det mest allvarliga är att Stefan Löfvens regering har använt i princip hela reformutrymmet och delegerat alla resursökningar 2014-2016 till att betala för kostnaderna som invandringen har orsakat. Man har ägnat 6 år till att bara ersätta kommunerna, landstingen, rättsväsendet och Migrationsverket för invandringens kostnader. Den välfärd som svenska folket använder har man inte förbättrat överhuvudtaget. Stefan Löfven leder en renodlad invandringsregering som har som enda mål att underlätta och finansiera invandringen till Sverige.

Det är de väljare som tillhör samhällets svaga grupper som har fått ta den allra största smällen. Just de grupper som sossarna tidigare har sagt sig värna om. Att det fanns så många gråsossar i valet 2018 som inte såg hur den förda politiken skulle slå och vilka som i första hand skulle bli de stora förlorarna, är förvånande.

Samtidigt försöker
Stefan Löfven framställa sig själv som en kopia av Tage Erlander. S rider fortfarande på det förtroende som de byggde upp under Erlanders tid vid makten. På den tiden gick politiken ut på att bygga upp välfärden för svenska folket. Därefter påbörjades en långsam glidning med Olof Palme. Under Göran Persson blev det inga satsningar på välfärden eftersom statsfinanserna behövde saneras efter 90-talskrisen. Numera satsar man bara på nyanlända.
Det är ett tragiskt bedrägeri som ingen i arbetarrörelsen vågar säga ifrån mot
och först nu börjar det också komma en kritisk artikel om storlögnaren Stefan Löfven. Är det början på ett skarpt ifrågasättande eller är det bara en testballong?


onsdag 29 juli 2020

Angela Merkel fullbordade Adolf Hitlers plan på att styra Europa!

Covid-19 väckte Angela Merkel – nu vill hon bli hela EU:s Mutti! Inget annat land i EU, har på så kort tid tjänat mer på Euro än Tyskland. Det återspeglas i Tysklands gigantiska handelsöverskott som är större än Kinas i absoluta tal och leder till underskott i andra länder eftersom alla inte kan ha överskott på samma gång. Visst finns det en känsla av stöveltramp!

" Ministry of Finance [in Germany] expects catastrophic consequences for German economy after possible collapse of the Euro."

Merkel tillsammans med Macron såg till att rädda Euro och EU, genom att tvinga de andra länderna att köpa deras förslag. Hade inget stödpakt genomförts, skulle vi sett slutet på EU!

Världshälsoorganisationen
(WHO) uttrycker oro över Covid-19 virusets framfart i Europa. En icke-namngiven talesperson för WHO säger till AFP att nya viruskluster som har dykt upp i vissa länder är oroväckande.
”Om situationen kräver det kan det behövas ett återinförande av striktare och riktade åtgärder som har samhällets fulla engagemang.”
I faktiska tal syns dock ingen ökning. Antalet bekräftade nya fall för Europa som helhet har legat stabilt omkring 20 000 fall om dagen sedan den 20 maj.

Stödpaketet som kanske ska rädda EU:s ekonomi landade till slut på 750 miljarder Euro= 7 700 miljarder kronor. För första gången någonsin ska EU gemensamt låna pengar och det blir medlemsländerna som gemensamt ansvarar för att pengarna betalas tillbaka.

John Hassler, professor i makroekonomi vid Stockholms universitet: ”Det gör att långivarna i mycket större utsträckning än annars kan lita på att pengarna kommer tillbaka, än om exempelvis bara Italien skulle låna.”

Den sista versen blir alltid samma när det gäller EU - Sverige måste skicka pengar. Denna gång till Medelhavsländerna för att stötta Euro.
Britterna lämnar och knyter sig förmodligen till USA. Sverige blir kvar i träsket som kommer att slås sönder av massinvandring, klimatfonder, Covid-19 paket, skuldsättning, feminism, självhat etc och kontrolleras av EU. Polis och brandkår slåss med varandra på Paris gator, i hjärtat av EU.

Det blir kommande generationer som kommer tvingas ikläda sig bojor för att Glufs Glufs ska ha mera pengar och själva leva i lyx.
Bara de skattefria dags traktamenterna ger varje EU-parlamentariker cirka 57.000 Skr/mån.

Land efter land förklarar och är glada, att de är de stora vinnaren på uppgörelsen, medan eurozonens grundläggande problem fortfarande förblir totalt olösta. Stödpaket är bara till för att täppa till den värsta blödningen. Det märkliga är att Stefan Löfven ”krökte rygg” för att vi ska skjuta till 150 miljarder kronor, för att stötta den valuta Euro som svenska folket tackat nej till. Stödpaketet är i själva verket till för, att rädda Euro och att Sverige därför inte borde behöva bidra.

Det kanske allra märkligaste är att det är de korrumperade länder som får mest. Inte heller har de drabbats av en jättestor utebliven Medelhavsturism eller höga sjukvårdskostnader på grund av Covid-19. Ändå lyckas de båda kapa åt sig en mer än dubbelt så kraftig stimulans som Italien. Ett Italien som redan har 130% i statsskuld. Detta är en bailout. Italien bryter mot Lissabonavtalet och makten i Bryssel blundar!

SR Ekot rapporterar att korruptionsexperter befarar att EU-miljarderna till Bulgarien istället kan hamna i fickan på aktörer nära den bulgariska premiärministern Bojko Borísov – för att han ska kunna behålla makten.

En annan gåta: Om man bredvid varandra lägger Transparency International's index över Europas mest korrumperade länder och kommissionens rangordning av de länder som ska få allra mest som andel av BNP visar det sig det sig att listorna stämmer rätt bra överens.

Problemet som kommit upp på bordet, är att Medelhavsländerna med Euro inte kan devalvera Euro som de kunde, när de hade egna valutor. Detta är den verkliga orsaken till att vi nu måste skicka tusentals miljarder kronor till dem. I så fall kan deras tal om att "vi har inget Europa" handla om att de vill lämna Euro. Det verkar vara så det fungerar och tyskarna tar hem spelet, genom att inte ha en egen valuta som skulle bli för stark.

Europeiska centralbanken (ECB) vill att bankerna i eurozonen i stället för att dela ut pengar använder kapital och likviditet till att hantera kreditförluster och fortsätta låna ut pengar till företag och hushåll trots kärvare tider. Tidigare IMF-chefen kritiserade grekernas oförmåga att betala skatt – men själv bidrar hon inte med en enda skattekrona. Trots sin monsterlön.

Intressant är att EU-parlamentet är missnöjt med budgetuppgörelsen och de hotar att blockera medlemsländernas uppgörelse om unionens nya budget och Coronafond som stats- och regeringscheferna nådde, om man inte får igenom sina krav. Uppgörelsen måste godkännas av EU-parlamentet. I förra veckan röstade de om en åsiktsyttring om den uppgörelse om unionens nästa flerårsbudget och coronafond.

Europaparlamentet godtar inte den politiska överenskommelsen om den fleråriga budgetramen 2021–2027 i sin nuvarande form”, heter det i resolutionen som stöddes av 465 ledamöter mot 150 som röstade nej.

Av de 21 svenska EU-parlamentarikerna röstade sex för resolutionen som kritiserade stats- och regeringschefernas uppgörelse (L, C och MP). Tio röstade mot (KD, SD, M och V).
Ms Tomas Tobé: ”Vi motsätter oss Europaparlamentets nya krav. Vi vill inte se en ännu högre EU-budget och vi säger bestämt nej till nya EU-skatter och vidlyftig bidragspolitik.”
So
ssarnas fem ledamöter lade ned sina röster. Undrar om de är nöjda eller missnöjda, det borde de åtminstone redovisa för de som röstat på dem.

Det man kan fundera över är den grundläggande frågan, om Sverige alls skall vara skyldigt att bidra till återhämtningsplanen. Många anser, att stödpaket inte var till för att hjälpa särskilt hårt Covid-19 drabbade EU-länder, utan syftet var att rädda Euroländer som drabbats hårt av valutaunionens negativa följder. Det gäller främst Italien, Grekland och Spanien!

Som lök på laxen kan från och med årsskiftet EU kräva, att Sverige slopar dagens skattebefrielse på flytande biodrivmedel. Det skulle bli ett hårt slag för alla som kör med HVO100 i tanken, literpriset kan plötsligt stiga med över 6 kronor och det kan slå sönder mycket av den gröna satsning regeringen håller på med!
Hör Foliehatten ordet "kompetens och uppföljning" sägas?


Har de politiska kommissarierna i åsiktskorridoren tappat makten?

För knappt 14 dagar sedan fick vi se det första krypande till korset och man kan undra över varför Åsa Linderborg gjorde det? Hon säger/avslöjar, att hon "drogs med" i #MeToo dreven. Ännu märkligare blir det när Åsa av någon anledningen spelar någon form av offer för omständigheterna. I själva verket var hon och Aftonbladets ledarsida, snarare en av de som stod längst fram med tjugorna och drev på utvecklingen som bland annat ledde till att de mobbade ihjäl Benny Fredriksson.  Åsa avgick/fick väl sparken pga detta debacle? Man har fått en känsla av att hon faktiskt tagit detta mycket hårdare än många andra.

På Facebook skriver Johan Wirfält i Stockholm så här om Linderborgs förklaring:
"Nej, alla ”drogs inte med” under MeToo. Många redaktioner producerade viktig, relevant och, framför allt, korrekt källgranskad journalistik. Om Åsa Linderborg och Aftonbladet gjort samma sak skulle artiklarna om Benny Fredriksson aldrig ha tryckts, och det av skäl som sedan dess blivit uppenbara för alla: Benny begick inga övergrepp, Benny hade ingenting med MeToo att göra.
Därför är Linderborgs narrativ, påståendet att alla drogs med, inte bara falskt – det är också ynkligt. Det antyder nämligen att skulden för 10-talets kanske grövsta svenska publicistiska övertramp skulle vara kollektiv. Därmed frånskriver Åsa Linderborg sig själv, Aftonbladets redaktion och utgivare ansvar för artiklarna man publicerade. När jag tänker efter: det är inte bara ynkligt. Det är livsfarligt."

Nu verkar också SvD vaknat upp ur den identitetspolitiska Törnrosa sömnen. Maria Rankka sommarvikarierar nu på SvD redaktionen. Tidigare har hon varit på Timbro och Svenska Handelskammaren. Igår skrev hon en ledare som faktiskt - håll i er nu - påstår att "politik och media lever i symbios!" Är någon överraskad?

Maria tar två sommarpratare, Ola Wong och Björn Olsen som utgångspunkt för sin ledare. De har båda mobbats ut eftersom deras åsikter inte varit opportuna men nu fått komma till tals som sommarpratare. Ola Wong var väl den som en gång tog striden mot de svenska muséerna och deras historierevisionism av "Det finns inget svenskt!"

Björn Olsen tog tillsammans med 20 andra profilerade medicinska forskare redan i mars månad i år strid mot FHM och
Anders Tegnell och deras mjuka eller om man så vill slappa Covid- 19 linje som byggde på det felaktiga antagandet, att flockimmuniteten skulle lösa problemen. Men man kände inte det nu aktuella viruset Covid-19, eftersom det inte funnits med i de äldre studier epidemiologerna stödde sig på.

Intressant är att Sydsvenskan som är en av de politiska kommissarierna på ledarsidan försöker komma med en bortförklaring: ”Undfallenheten för myndigheterna och politiker har varit bisarr”, påstår han i sitt Sommar i P1. Visst, media skall granska makten och coronastrategin både kan och bör diskuteras. Ändå är detta inte en rimlig kritik. Viruset bjuder fortfarande och i vintas var det mesta kring Covid-19 okänt. Att då medierna då skall ut epidemiologeerna på FHM år minst sagt - just – bisarrt.”

Så skriver en politisk kommissarie som inte vill se sanningen i vitögat. Det hade räckt att de tittat på övriga Norden för att inse, att Sveriges hantering är under all kritik.
Sydsvenskan borde kanske titta på den sammanställning som finns på nätet om alla de uttalanden psykopaten Anders Tegnell har gjort. Då hade de också vaknat ur sin Törnrosasömn!
Foliehatten undrar varför ingen
i MSM skriver om den skandal som Anders Tegnell(ansvarig på Socialstyrelsen) genomförde med inköp av den billigare varianten av svininfluensa vaccin! Resultatet blev att hundratals svenskar fick narkolepsi och att influensavaccin för 700 miljoner försvann!

Wong och Olsen har båda fått smaka på den svenska åsiktskorridoren och dess politiska kommissarier. Men de har också fått mycket stöd i de alternativa medierna. Nu verkar ett MSM-media ha vaknat till. Kanske är det demokraternas väntade storförlust i det amerikanska presidentvalet som fått SvD att lyfta blicken. Det gör de i så fall inte ensamt. MSM
och SVT går i samlad tropp. Håll koll på vad som sägs, eller inte sägs i The Guardian i UK.
Om det inte vore för Hitler hade vi alla levt under Sovjetregimen – eller vänta nu, det gör vi ju. Foliehatten har inget till övers för människor med makt som ber om ursäkt i efterhand.

tisdag 28 juli 2020

Har KD donerat bort kärnfamiljen till AfS?

För cirka 10 dagar sedan spred Kristdemokraternas ungdomsförbund (KDU) ett internt meddelande till sina medlemmar för att förhindra interaktion med och "idolisering" av personer i nationalistpartiet Alternativ för Sverige(AfS). KDU:s ordförande Martin Hallander bekräftar att texten som "rastlösa högerextrema nollor" sprider på Twitter stämmer.

Hela historien började med att AfS:are har uppmärksammat att KD- och KDU-företrädare mangrant har slutit upp bakom idén om transsexualism och att de har en transsexuell företrädare Transaktivisten som de gärna lyfter fram för att visa hur liberala de är. Både att de sparkar bakut och att de över huvud taget tror att transsexuella existerar har större metafysiska implikationer än vad både de själva och AfS:arna riktigt förstår.


Transsexualism bygger på idén att en människa kan vara född i fel kropp. Om man är kristen och tror att någon är född i fel kropp så är man gnostiker - ett av de kätterier som kristna historiskt har fördömt och slagit ned på allra hårdast, eftersom det är en sån total negering av den kristna Guds synen.

Om man tror att någon är född i fel kropp så tror man att världen är felaktigt skapad. Det kan den bara vara om Gud är ond eller inkompetent. Om Gud är god och kompetent så är såklart skapelsen korrekt utförd, och alla är födda i de kroppar som de ska leva i.
En gnostiker anser att direkt personlig upplevelse av Gud är möjlig i detta livet på jorden, till skillnad för en agnostiker som är av motsatt uppfattning - att det inte är möjligt för människan att veta något bestämt om Gud.

KD är idag ett parti som omfamnar gnosticism och ingen inom partiet verkar ha några bekymmer med det. Svaret från ungdomsförbundet när någon kommer med kritik är att förbjuda interaktion med den personen.

PÅ nätet skrev någon att "KD har donerat bort "Kärnfamilj" till AfS och KD i många år har lurat skjortan av sina väljare genom att vifta med invandringskortet för att få röster och sen tryckt på knappen i riksdagen för att få hit massor av anhöriginvandrare. Om AfS sköter sina kort rätt kan de mycket väl kannabalisera på KD och komma in i riksdagen den vägen om 2 år. AfS försökte sno röster från SD 2018 men det gav inte så många. KD:s väljarskara är jungfrulig mark för ett nationalkonservativt parti med kristna förtecken att beträda.

Tydligen har KDU en sluten Facebook-rum med titeln Digitalt War Room. Ska bli intressant se vilka mem som KDU-topparna Evin och Martin skissar på för att bemöta den här.
Foliehatten har i alla fall snappat upp detta: ”AFS-sympatisörer är inte folk några av er ska se upp till eller aktivt ställa in er hos. Särskilt inte politiskt. Vi har fått flertal klagomål om detta och i synnerhet med tanke på förra veckans grova påhopp mot en av våra partikamratet som är transperson (av just flertalet med AFS i profilen) är detta viktigt att ta upp.
Vet man med sig att man följer och interagerar med dessa personer är den första frågan man bör ställa sig varför? Vad är det som gör att man söker stöd, eller support, eller medhåll från personer som i grunden har en samhälls- och människosyn som står långt ifrån våran? Vill man aktivt idolisera AFS-sympatisörer så hör man kanske inte hemma i KDU. Så enkelt är det. ”

Hela historien säger rätt mycket om kristna människor. Vänder kappan efter vinden och slår Bibeln i huvudet på folk när det passar deras agenda. Om det fanns en Gud på riktigt så skulle han hatat kristna människor mest av alla.
Att KD/KDU inte vill att deras medlemmar skall framhålla ett parti som AfS positivt, är självklart. Det förlorar de på. Sedan kan man undra hur en transperson får för sig att stötta ett kristet parti?

När KD tror på transsexualism blir det mer spektakulärt än när MP gör det. Den kristna kopplingen gör det enklare att se paralleller till andra tider, där i grunden samma fenomen har utspelat sig. Eftersom det blir inbjudande att se KD:s ställningstaganden även i religiöst och teologiskt ljus blir det svårare att se dagens situation som resultatet av någon sorts unikt, avantgardistiskt "framsteg". Det är egentligen ett urgammalt fenomen vi upplever som idag dock oftast formuleras i sekulära termer. Den materiella världen är en skenbild av den sanna idévärlden. Gemensamt för all gnosticism är att den är metafysiskt orienterad och tillmäter världen sådan vi ser den mycket litet värde. Alla kan se vilket kön en transa har. Men för en gnostiker betyder det ingenting. Det vore en djävulsk twist om ett gäng f.d. KD:are går till AfS i stället, tack vare den "reaktionära" kampanj AfS bedrivit.

måndag 27 juli 2020

Det bli en hård Brexit!

Ännu en gång har förhandlingarna strandat om Brexit. Orsaken är att det inte går att skapa ett avtal för Storbritannien som är rimliga och efter 4 år står båda parter kvar på ruta ett. Det hade man kunnat räkna ut på en månad, för fyra år sedan.
EU går inte att förhandla med, de ställer orimliga krav. De ger sitt standardavtal med skyhöga avgifter till icke EU länder.
Detta är ett orimligt pris som EU kräver för att ett europeiskt land skall delta i frihandel inom EU. Frihandel skall vara gratis och länderna skall kunna stifta sina egna lagar. Britterna vill ha ett vanligt frihandelsavtal. Signalerna från USA-förhandlingarna är mer positiva.

MSM, SVT och andra som förespråkar EU, anser att om ett land går ur EU, så kommer närmast en katastrof att inträffa för landet. De letar också fel i det land som vill gå ur EU. Ingen vet hur det kommer att gå för UK, när de lyckas gå ur EU senast 311220. Det får vi se. Självklart skall man hoppas det går bra för dem och respektera deras tänkande.

Just nu betalar Storbritannien ung. 18 miljarder
pund om året i EU-avgift. EU påverkar dessutom enligt BBC ungefär 60% av de lagar som stiftas i Storbritannien!
Om Storbritannien kunde gå ur EU och får ett normalt avtal så skulle även många andra länder gå ur EU och kräva samma avtal. Då skulle EU falla samman.

Att EU lägger förslag att Sverige och andra skötsamma länder skall betala statsskulder för utvecklade länder som Italien och Spanien är helt felaktigt. Dessa länder
har utpressat EU som försöker lägga under sig hela Europa. När Italien och Spanien hotar EU-bossarna med att gå ur EU, får vi betala deras skulder. Det är en tillräcklig orsak för att genomföra Brexit.

Därför har Storbritanniens begäran om utträde satt den politiska eliten i Europa i en omöjlig sits. Nu har de fördröjt utträdet i 4 år. Hur de kommer att försöka ta sig ur detta vet vi ännu inte
och det är EU-ledarnas största skräck. Tänk om allt kommer att fungera bra för britterna?

Från EU:s sida talas det nu i sluttampen bara om att Storbritannien inte får syssla med "sned" konkurrens i framtiden. EU är helt enkelt rädda för att marknadsekonomin kommer att få råda på andra sidan kanalen och det är alldeles för nära jordbruks- och bidragsorganisationen EU:s domäner.

Tänk om en nation kan överleva självständigt och göra det på ett gott och ege
nstyrt sätt utan att varje år tvingas skicka enorma pengasummor till Sydeuropa och diverse korrumperade B-länder i f.d Östeuropa? Hemska tanke att någon kanske klarar sig själv utan "hjälp" från maktgalna och penningkåta politiker belägna långt borta från vanligt folk.

Storbritannien kommer
med en hård Brexit att lämna det sjunkande EU med Coronakris, flyktingkris, klimatkris, feminism, höga avgifter. Löfven blev helt överkörd förra helgen. 1700 miljarder till Italien, 47 till Sverige. Skuldsättning till 2058. Den lilla rabattökning på 4 miljarder han visade upp hemma verkar EU ha blåst honom på dagen efter, när den inte spikades av parlamentet.
Europeiska vänstermedia har kommit på att både Storbritannien och USA håller på att krascha eftersom båda länderna har en person i toppen som på något magiskt sätt gör, att båda länderna går under!

Avgrunden närmar sig allt mer för Malmö!

Det sossestyrda Malmö har fört staden med sin givmildhet att strö pengar till allehanda suspekta projekt, precis som de hade en brunn att ösa ur, till en avgrund som blir att djupare. Det som fortfarande räddar Malmö är utjämningsbidraget på över 5 miljarder och ändå går Malmö dåligt. Att dra i bromsen existerar inte på kartan för kommunen.

Det har kommit flera rapporter över situationen i Malmö och den senaste kunde vi läsa om i dagens Sydsvenska.
Martin Nordin, forskare i nationalekonomi vid Lunds universitet har skrivit i en ekonomisk rapport från 1990-talet.

Centrala Malmö blir allt fattigare, jämfört med resten av Sverige. Inkomsterna för Malmöbor ökar långsammare än för andra. Hela Malmö har blivit relativt fattigare under hela den period som forskarna undersökt. Ingen del av Malmö utvecklar sig bättre ekonomiskt än riksgenomsnittet. Bara stadens mer glesbefolkade delar, Limhamn och Bunkeflo, följer nästan riksgenomsnittet för inkomstutveckling och där bor också de som har bra jobb i Malmö!  När en Malmöbo får jobb, så flyttar han direkt/ofta till de finare kranskomunnerna Lomma, Vellinge, Lund osv, men fortsätter att jobba i Malmö.

Martin: ”Det är något överraskande, att det ser ut så i Malmö!”
Forskaren kan göra om studien och utesluta
invandrarna från statistiken. Då blir bilden av Malmö en helt annan och lösningen på problemet är tydligt.
Martin påstår dessutom att det är låg sysselsättning.
Martin vill inte se vad som pågår:
narkotikahandel, skjutningar, bomber, utpressning, smuggling, rån, våldtäkter etc. och det håller många sysselsatta på heltid. I dessa branscher är viljan att redovisa inkomster och betala skatt mycket liten eller obefintlig. Detta hade ett förskolebarn lätt kunnat räkna ut utan sin kulram, men inte våra hjärntvättade forskare, politiker i riksdag och kommun.

Malmö har ett av de absolut bästa geografiska lägena i Sverige. Nära till två flygplatser, hamn, bro till Danmark, nära till Tyskland och Polen, omgiven av bördiga jordbrukslandskap. Foliehatten tror att alla förstår att med en etniskt homogen svensk befolkning, så hade staden blomstrat och varit en tillväxtmotor för hela landet. Istället har Malmö blivit en stad där invandrare samlas. Vem glömmer en intervju i TV med den arabiska kvinnan som upplevde att bo i Malmö var jättebra och som att befinna sig i ett arabland, intervjun ägde rum för nära 10 år sedan och Malmö har knappast blivit mindre likt ett arabland. Malmö förvandlas i rask takt till ett U-land oavsett hur goda förutsättningarna är.

Malmö är en bidragsstad och en stor svart marknad. Resultatet ser du i media varje dag. Är det rätt att en kommun som får jättebelopp i utjämningsbidrag, att ge bort pengar till subversiva element som Ibn Rushd? 800 000:- hade räckt till många undersköterskor inom hemtjänsten nu i C19 tider? Det står utom allt tvivel att den sossestyrda kommunen inte klarar av att handskas med pengar!
Kulturnämnden i Malmö beslutade i maj att betala ut 800.000 kr till Ibn Rushd, var det endast SD som röstade emot.

Politikerna i Malmö beviljade bidrag till en terroriststämplad organisation.
Det har i flera granskningar framkommit, att Studieförbundet Ibn Rushd har kopplingar till Muslimska brödraskapet. Det är ett extremistisk islamiskt nätverk. Statliga och kommunala bidrag till Ibn Rushd ”kan ses som en uppmuntran att sprida en viss aktivistisk tolkning av Islam vars uttalade syfte är att etablera ett muslimskt parallellsamhälle.
Johan Olsson, operativ chef på Säpo har varnat: ”Vi ser att skattepengar går till verksamhet som stödjer våldsbejakande extremism. Personer som förekommer i vårt arbete är aktiva i stiftelser, föreningar och bolag som får pengar av kommuner och myndigheter.”

Problemet är att Säpo och polisen sitter bakbundna och kan/får inte göra mer än att varna och bjuda på fika. Sossarna bestämde 1994 att de skulle låta islamisterna få höga positioner inom riksdag, landsting och kommun och det är vad vi ser idag.

Det enda liberalvänstern behöver göra i Malmö för att behålla makten för all framtid är enbart att garantera bidrag till invandrare, samt finansiera Islam. Det är det enda majoriteten av väljarna i Malmö bryr sig om. Lösa problem och brottslighet hjälper inte i en stad som Malmö, där många är kriminella invandrare och många ser dessa kriminella invandrare som hjältar och föredömen.