onsdag 31 oktober 2018

Rosengårdsislamister försökte ta över SSU Skåne!

Sedan flera år tillbaka styrs SSU i Skåne av en falang muslimer som spridit fundamentalistiska åsikter. Det är inte svårt att räkna ut, varifrån dessa åsikter kommer ifrån! Självklart från Rosengård!

Rizwan Elahi, förre ordföranden och 11:a på riksdagslistan: ” Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem.”Elahi representerar en moské som gjort homofoba uttalanden.
Vice ordförande Khloe Abdel Wahab jobbar, enligt egen utsago, på Egyptens utrikesdepartement, som i praktiken styrs av en militärdiktatur.
Moské med S-kopplingar: ”Grisar är homosexuella”
Flera medlemmar i SSU Skåne och S-politiker är med i Ahmadiyyarörelsen, vars moské i Malmö är kontroversiell sedan imamen gjort homofobiska uttalanden.

Sydsvenskan skriver i en artikel: "Imamen sa till en femteklass på besök att grisar är homosexuella och att den som inte ber fem gånger om dagen straffas av Gud."
Intressant att många kommer från Ahmadiyyarörelsen. I den muslimska världen är de en illa ansedd minoritet som inte brukar erkännas som muslimer av majoritetssamhället. De ses som apostat
si. Muslimska brödraskapet erkänner inte Ahmadiyya som muslimer.

Svenska politiker har länge underblåst och subventionerat(via anslag från flera håll) hat mot den befintliga befolkningen, i syfte att kuva Svensson och därmed hålla honom/henne på mattan, så att svenska politiker (i så stor utsträckning som möjligt) kväver oppositionen mot sin världsunika invandringspolitik.
De svenska politikerna får nu skörda den tolerans som de hela tiden visat mot de intoleranta. Politikerna har en övertro, på att svenska värderingar går att implantera hos alla invandrare, med helt andra värderingar än den västerländska.

Feghet hos politikerna som inte vågar ifrågasätta detta, har skapat dagens situation. Politiker är ”skiträdda” för att bli kallade rasister och därför håller de i istället käft och ifrågasätter inte, vad muslimerna håller på med. Det går därför bra för muslimer att trakassera homosexuella och judar. Detta har hittills backats upp av media, men när bägaren i vissa fall som nu, svämmar över, måste de äntligen reagera.

Det här gäller inte bara
S, utan även MP och C som har blivit "kuppade" på sina håll. Foliehatten tror att "folkrörelsepartier" egentligen är mer sårbara, för sådana här tilltag. I nomineringslistorna inför valet fanns det många bevis för detta och flera partier fick stryka kandidater på sina listor, efter flera graverande avslöjanden. Partierna får se till att vakna upp och våra noggrannare, inför vid nästa val.
Media har
också sovit, det är så dags, att granska långt i efterhand, fast bättre granska sent än aldrig såklart. "Snabba karriärer" ska alltid granskas, oavsett om det är politiska skills, "kontakter" eller "släkt" som ligger bakom.

Att Rosengårdsislamister t
og över SSU Skåne är lätt att förstå, när man tittar på medlemslistan. Bara 20% är idag svenska ungdomar. Alla de viktigaste posterna innehas av invandrare:
Mansour Ahmed Ordförande | Personalansvarig
Khloe Abdel Wahab Vice ordförande | Valledare
Norbert Mayer Kassör | Ansvarig ekonomi
Electra Ververidis Distriktssekreterare | Ansvarig tjejnätverket

SSU:s aktiviteter brukar avslutas med att de samlade sjunger Internationalen. Men på senaste årsmötet drog den styrande falangen i stället i gång en sång på arabiska.
En SSU-medlem till Kvällsposten: ”Att inte ens köra arbetarnas låt i arbetarnas förbund och i stället en sång som hälften inte ens förstod, kändes som att spotta på socialdemokratin!”
Att SSU i Skåne accepterade att de blir övertagna av islamister är högst illavarslande och att SSU nationellt, lätt detta ske, utan att försöka stoppa det hela, är verkligen häpnadsväckande och dessutom skrämmande.
För de som följer vad som händer hos S, är det kanske inte så överraskande. S har sedan många år ett intimt samarbete med Muslimska Brödraskapet. Detta ligger helt i linje med socialdemokraternas mål och idéer. Tro och solidaritet har knappast hymlat med sin vurm för islamister!
Muslimerna har inte
heller hymlat på något sätt och sossarna har haft ögonen öppna hela tiden och trots utvecklingen och låtit det fortsätta. Sossarna skrev ett avtal 1999 med Muslimska brödraskapet och sålde därmed, ut Sverige till islamisterna. S partistyrelse försökte dessutom 2013 få in en av brödraskapets representanter, Omar Mustafa, i partistyrelsen, men tvingades backa efter en intern revolt.
Det som förundrar Foliehatten om S verkligen är så naiva eller om det är en plan för framtiden? Kanske har de aktivt jobbat för, att få in muslimer i S, för att säkra röster, samtidigt som man vill importera fler.

SSU:s ordförande
Philip Botström säger i en intervju i i SR -Studio ETT igår, att det inte har något att göra med någon kultur eller etnicitet. Bara att det är några individer som busat lite. Och har de bevisligen sagt något, om att alla inte har samma värde så blir de bums uteslutna.
Botström upprepade floskler om kraftfull reaktion, om och om igen istället för att svara på frågorna, exakt som politiker brukar göra! På eftermiddagen fick de tag på en företrädare för SSU Skåne eller SSU-Malmö. Personen fick frågan om det kunde vara så, att en annan kultur härrörande från MENA, eftersom det var så mycket prat om smutsiga homosexuella och gammaldags kvinnosyn. Personen svarade nej på detta! De förnekar alltså fortfarande.

Ungdomsförbunden är skola för nya karriärpolitiker.
De har kommit riktlinjer från huvudpartierna, att de skall värva nysvenska medlemmar.

Sossarna har känt till problemet, men mörkar det, för att målen helgar medlen.
Sossarna visste och agerade inte. Istället ljög ordföranden och S i Malmö! Enligt medlemmar har informationen funnits högst upp inom socialdemokratin i Skåne.
Flera interna rapporter om allvarliga problem inom SSU Skåne har skickats till S centralt, S i Malmö och partidistriktet de senaste åren.
Sossarnas tystnad om denna skandal och deras käbbel mot SD, är inget annat än ytterst pinsamt.

tisdag 30 oktober 2018

Bostadsinfarkten i Sverige!

Det som händer i Kungsbacka nu, är givetvis bara en början. Listan över olösliga problem i Sverige är mycket lång. En av de olösliga problemen är bostadsbristen.

Framför allt är det brist på hyresrätter. Ett bra e
xempel är vad som händer i Stockholm, efter att det nya borgerliga styret tagit över. M vill sälja ut hela allmännyttan överallt. Om möjligt till enskilda men i annat fall till andra byggföretag. Marknaden kan sedan bygga bostadsrätter om den så önskar. Mera byggpolitik än så finns det inte.
Dessutom ljuger man om vad det är man gjort och vad man tänker göra framöver. Snart kommer människor att tvingas sova på gatorna eller bygga läger i skogen. Ovanpå detta skall kommunerna ordna lägenheter till nyanlända.

Fortfarande finns det många svenskar som nästan hysteriskt försvarar svensk ”demokrati” trots allt som händer i landet.Det finns inga "olösliga problem" enligt politikerna. Det kallas för utmaningar och har så gjort sedan hycklaren Ullenhags tid, då han var integrationsminister i Alliansregeringen. Sedan försvann Ullenhag till Jordanien, där han blev ambassadör, fjärran från det kaos, han i högsta grad medverkade till att ordna.

Kungsbacka kommun har just nu, en så kallad "akut bostadskris" och vill därför att svenskar öppnar upp sina hem, för nyanlända invandrare från MENA och Afrika som har beviljats uppehållstillstånd och omplacerats till kommunen. Kommunen ska ordna boende för dessa personer.

Kommunen skriver i ett pressmeddelande, att
kommunen inte kan hitta bostäder åt
alla de 400 nyanlända invandrare som man beordrats via lagtvånget, att ta emot det här året.
Bostadsbristen i Kungsbacka har varit enormt stor under många år.
Men kommunen tvingas ändå, ta emot ännu fler invandrare. Det handlar om cirka 100 personer under perioden oktober till december 2018 och därefter cirka 20 personer per månad.
 
Den halvmiljon flyktingar som beräknas komma till Sverige de kommande 4 åren, var har politikerna,tänkt att de ska få plats?
Löfvén kallade flyktingar för "en liten ansträngning! Det är bara en liten ansträngning just nu men lönsam på sikt!" Massinvandring utan någon som helst kontroll.
 
För att bli av med problemet och fortsätta på den sanslösa invandringen införde regeringen en lag 2016: Förordning (2016:39) om mottagande av vissa nyanlända invandrare för bosättning. Migrationsverket ska beräkna hur många nyanlända som har behov av bosättning i en kommun under det kommande kalenderåret (mottagandebehov).
Regeringen vältrade över ansvaret och kostnader på kommunerna! I anvisningslagen framgår att kommunplacerade invandrare med uppehållstillstånd, har rätt till ett boende i två år. Sedan upphör kontraktet och de är därefter skyldiga, att hitta eget boende. Men det finns inga boenden i Kungsbacka och det blir svårt att vräka barnfamiljer.
Asylinvandringen ges förtur till hyresrätter och om kommunerna som inte har tillgång till hyresrätter, så köper man för skattepengar bostäder och härbärgerar.
Det var till och med någon lokalpolitiker i Göteborg som försvarade förfarandet med "vadå, vi höjer ju priserna på folks bostäder, det är ju bra!

Med sin bostadsbrist, såg Kungsbacka ingen annan utväg än att köpa in 50 trailers=villavagnar, för 80 miljoner= 800 000 per styck  och ytterligare 50 är på gång. Vagnarna kommer att placeras runt om i kommunen i mindre grupper på lämplig plats, i närheten av  vatten och avlopp. Efter  beviljat bygglov har detta överklagats. Om man fortsätter med att överklaga, kan det ta flera år, innan de är på plats. De enda sovplatser nu kommunen har att erbjuda är sovsalar!
Kommunerna kommer att få ett underskott på mellan 60-80 milj. I valrörelsen lovade man bidrag till kommunernas underskott. Så länge det inte finns en regering på plats kan inte vallöften hållas.
 
Det är ingen statshemlighet, att det är den långa etableringstiden till egenförsörjning för kommunplacerade flyktingar som är orsaken. När vi nu snart går in i lågkonjunktur kommer etableringstiden att förlängas, om de ens någonsin blir självförsörjande. Belastningen på kommunernas budget kommer att bli enorm, om inte staten kompenserar fullt ut.

Trots detta kända faktum visar Migrationsverkets siffror, att Sverige kommer att ta emot en halvmiljon ekonomiska migranter, de närmaste åren! Foliehatten undrar varför?

Sverige har en bostadsinfarkt och ekonomiska problem i kommunerna! Vi kan redan idag se, att man börjat dra ner på bostadsbyggandet, trots att behovet är enormt!

måndag 29 oktober 2018

Den impotente partiledaren!

Majoriteten av alliansväljarna vill se en SD-liknande invandringspolitik, så chansen att M och KD-väljare skulle hoppa över till MP eller S finns inte. Många vill dock inte heller associera sig med V och MP-väljarna. Även om majoriteten alliansväljare ställer sig positiva till ett SD samarbete, så är framför allt problemet Annie Lööf och Centern!

Lööf gick till val med Alliansen och att Löfvén inte verkar ha förstått detta. Att Löfvén inte förstår, att Annie Lööf verkligen avskyr honom, är märkligt!
Löfven kommer inte släppa fram en regering bestående av Alliansen plus MP. Därmed är det alternativet dött, Fjamåt - sluta tjata om MP, de är oviktiga.

Idag kastade den andre förloraren Löfvén in handduken. Så länge Alliansen håller ihop är han körd. Nu börjar farbror Löfvén insupa budskapet. Han kan inte förhandla, eftersom han saknar den positionen och makten. Löfvéns sonderingsrunda har inskränkts till kafferep och samkväm. Trevliga enligt Lööf.

Löfvén nämner budgeten. En moderatbudget som antas av riksdagen talar inte till hans fördel.
Löfvén utesluter inte längre en regering med S och M. Är det krig mot SD som gäller eller är det ett nationellt krisläge, eftersom det är SD som ytterst bestämmer mängder av alternativ?

Nu har dom "statsbärande" partierna misslyckats varsin gång. Det skulle vara skandal om en företrädare, med ett stöd på drygt 8 procent skulle få uppdraget att försöka bilda en regering, vilket inte alls skulle förvåna om hon fick!
Det kanske märkligaste som Löfvén nämde:"samtalen måste fortsätta i demokratisk anda!" Är det demokrati att utesluta och vägra tala med SD?

Det parlamentariska läget är som det är och flera anser att, det är nog rätt klokt att köra sonderingsalternativet i botten. Problemet är att det tar tid. Foliehatten anser, att alla som får uppdraget får kasta in handduken, det är att kasta bort tid.
Talmannen är tydligt en mes och han har börjat få kritik för sina sonderingsuppdrag och fikastunder. Kommer han att våga lämna iväg ett 2-veckorsuppdrag igen?

När Norlén bedömer att fortsatta samtal är fruktlösa, så kan han tämligen omgående lägga fram förslag till
riksdagen att rösta om som sedan omgående röstas ner, och då förbrukar han kvickt sina fyra försök. I princip skulle det kunna gå på en dag. Därefter utlyses extraval. Där ligger inte problemet.

Det är bra att komma ihåg att talmannen har en relativt stark demokratisk legitimitet, han har en tydlig majoritet av riksdagsledamöterna bakom sig, till skillnad från de flesta statsministrar vi haft under de s
enaste decennierna.
En del anser att det egentligen ingen anledning för talmannen att agera i dagens läge.

I samband med röstningen om budgeten kommer med all sannolikhet de nuvarande låsningarna att upphöra! Fjamåt och majoren kommer tvingas att välja sida, rösta på en M eller S-budget, eller avstå! 
L+C tvingas att bekänna färg, vill de eller inte ha igenom allianspolitik. Man förstår att L+C vill undvika att ta ställning, men det är dags att besluta sig nu. Det är hos dem problemet ligger, inte hos talmannen.
 
Blir det inte så, är det väl bara för talmannen föreslå 4 partidelare efter storlek för omröstning till statsminister och därefter utlysa nyval.

söndag 28 oktober 2018

DN:s svarta vecka!

De flesta undrar säkert vem som kontrollerar fakta på DN:s redaktion eller snarare är det troligt, att DN numera tillhör fake news fabriken och det är ställt utom allt tvivel, efter denna svarta vecka för DN!

Peter Wolodarski manar till mer åsiktstolerans och mindre polarisering. DN skriver ett dramatiskt reportage om främmande ubåtar i Stockholms skärgård som egentligen inte finns, för att skrämma upp svenskarna om ryss hotet. Sedan händer det helt otroliga, att man hänger ut fel SD-person som rasist. Att anklagelsen utgår ifrån en enkel omvärldsbetraktelse som dessutom är vetenskapligt bekräftad kan också noteras.
Professor Johan Hjelm totalsågar en rapport om "Kartläggning av rasism mot samer i Sverige."
 
Peter Wolodarski om åsiktstolerans: ”Ett problem med dagens inflammerade politiska klimat är att alla anser sig utkämpa en kamp som både är god och viktig, ja avgörande för mänsklighetens framtid. Att världen som de känner den är under allvarligt hot.
På ena sidan finns de som är övertygade om att västvärlden hotas av en fascistdiktator som står alldeles vid dörren, har fått in höger fot och är på god väg att proklamera en högertotalitär regim. På andra sidan de som ser invandringen, i synnerhet den från muslimska länder, som en invasion med målet att avskaffa demokrati, yttrandefrihet och modernitet.”
Vad Wolodarski ömmar för framgår ganska tydligt.

Foliehatten kan inte komma fram till något annat att DN med flit hängt ut SD:s riksdagsman Jonas Andersson. DN påstår att Jonas Andersson anonymt på en "rasistisk sajt" under 2010-2011 kallat asylsökare för "parasiter" och skrivit att "gemene somalier" har lågt IQ. Problemet är bara att det är en helt annan person som skrivit det, inte den Jonas Andersson som syns på bilden i DN.
twitter finns ett inlägg av Jonas Andersson, en helt underbar läsning!

I början av oktober 2018 överlämnades ”Kartläggning av rasism mot samer i Sverige” till regeringen. Rapporten uppmärksammades stort i medierna som förklarade att ”Två av tre samer har blivit utsatta för rasism” och Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke var ”förfärad över rasismen mot samer” och såg ett stort behov av politiska åtgärder.

Jonny Hjelm, professor i historia vid Umeå universitet sågar den helt och skriver: Rapporten Kartläggning av rasism mot samer i Sverige” är undermålig och att göra politik med utgångspunkt i denna rapport är bisarrt. Projekt­gruppens essentialiserande beskrivning av samer och svenskar ligger farligt nära det kulturrasistiska synsätt som finns inom den yttersta ­högern. Ett problem med rapporten är användningen av begreppet etnoras och dess essentialiserande homogenisering av samer och svenskar. Samerna förklaras ha en särskild ”livsstil”, ”kultur”, ”kunskap” och ”egen historia”. Här finns ingen problematisering av den samiska identiteten utifrån ett teoretiskt perspektiv, till exempel förekomsten av multipla identiteter: att man kan vara svensk, same, kvinna etcetera i en och samma person, men med varierad styrka beroende på socialt sammanhang.”

Artikeln om rasism mot samer, är ett riktigt guldkorn och fullständigt absurd och smått fantastisk läsning i DN:s svarta vecka. Foliehatten läste först artikeln lite lätt avkopplad, men efter bara ett par meningar, måste han gnugga sig i ögonen, skaka på huvudet och undra om man har läst rätt. Här har Bolibompa Kunke och sametinget beställt en utredning, vars syfte var att utreda rasism mot samer. Detta borde rimligen vara något som alla PK-fans finner mycket lovvärt. Rasism riktad mot alla minoritetsgrupper, oavsett vilka de är, är ett vidrigt ont som måste bekämpas med alla medel - Sverige i ett nötskal!
Granskning som är beställd av sametinget för att säkerhets ställa rasismen mot samer, är enögd och vinklad. Sett ur samernas perspektiv borde rimligen ingenting kunna gå snett kan man tycka. I synnerhet som det givetvis är samernas egenupplevda verklighet som ligger till grund för slutsatserna i rapporten. Hjelm som skrivit detta debattinlägg är inte bara av annan uppfattning och hans analys är en total sågning och utgör det mest häpnadsväckande Foliehatten läst om sågningar.

Foliehatten rekommenderar alla att läsa artikeln i sin helhet, många sjuka guldkorn utlovas. För Annie Lööf måste detta vara rena rama katastrofen när den häcklande Hjelm till och med ger Björn Söder rätt i sin analys av samer.

torsdag 25 oktober 2018

DN anser att SD är rasister eftersom de motsätter sig invandring!

Strandberg skriver i en artikel i DN, om de pågående regeringsförhandlingarna och där tar hon upp, att hon anser att Åkesson sänder samarbetssignaler, men att SD radikaliseras politiskt.
Strandberg: ”Sakta men säkert är svenskarna på väg att bli en minoritet i sitt eget land, sade SD:s partisekreterare Richard Jomshof under riksdagens allmänpolitiska debatt förra veckan.
SD har sedan 2011 tagit avstånd från att bedöma människor efter deras etnicitet. Partiet har talat om en öppen svenskhet, där även utlandsfödda kan bli svenskar. Nu citerar SD:s partisekreterare beräkningar som oftast återfinns på rasistiska internetforum i riksdagen.”

Hårda ord av Strandberg om Jomshofs uttalande i riksdagen! Foliehatten hade inte förväntat, att det skulle stå något annat i DN! DN tar varje chans att skriva något negativt om SD och vinklar det, in absurdum!

St
randberg synpunkter i artikeln är ett utmärkt exempel på vänsterjournalistikens sätt att misstänkliggöra fakta. Hade Strandberg gjort minsta lilla research, innan hon skrev sin artikel, hade hon hittat SCB statistik som stödjer Jomshof till 100%.
SCB:s statistik verifierar allt vad SD och andra "fascister och rasister" alltid har sagt och det kan inte massmedia som DN rapportera som fakta, istället vinklar och ljuger man. Enligt DN, diskuteras korrekta fakta, bara i andra media - "rasistiska internetforum!"

De undersökningar och beräkningar som gjorts om Sveriges demografiska utveckling är i många fall seriösa. Det är därför mycket märkligt, att Strandberg anser, att öppen SCB-statistik ska ses som "radikal politik" och "rasism!"
Siffrorna från ”Inrikes födda med två inrikes födda föräldrar från SCB”:
2012 : 72,8%
2013 : 72,0%
2014 : 71,2%
2015 : 70,4%
2016 : 69,4%
2017 : 68,4%

Det framgår klart och tydligt, att svenskfödda med svenskfödda föräldrar minskar med cirka c:a 1 % per år. Om nuvarande tendens håller i sig, är det bara att räkna 18 år framåt i tiden, för att svenskfödda skall understiga 50%. Svenskarna blir då i minoritet. Siffrorna som SCB anger, tyder på att det sker någon gång, innan år 2040. En osäkerhetsfaktor är hur stor invandringen blir under dessa år. Om invandringen ökar gå det snabbare, om invandringen stannar upp, tar det några år till!

Om Strandberg hade läst SD:s partiprogram framgår det, att SD inte vill att invandringen skall förändra den nationella identiteten. Om alltför få, av de som immigrerar till Sverige och deras avkomlingar, inte väljer att anamma svensk kultur, det svenska språket och inte vill vara svenskar, kan de som är svenskar enligt definitionen "öppen svenskhet" med tiden bli en minoritet. Varenda vettig invandrare och svensk borde stå bakom detta självklara faktum.
 
Foliehatten tolkar Jomshofs uttalande, att han ser det som problematiskt och/eller negativt om svenska värderingar, svensk kultur, det svenska språket, trängs undan allt mer i svenskarnas eget hemland, vilket är en möjlighet eller till och med sannolikt. 

Om andra nu tycker att detta är helt oviktigt, så är det väl fritt fram för dem att tycka det, men då kan man samtidigt fråga sig, varför det finns behov av att i lagstiftning skydda andra gruppers särdrag? Om nu svenskar som folk, svensk kultur och "svenskhet" är oviktig, spelar det heller ingen som helst roll om allt "samiskt" försvinner!

I själva verket går det inte att helt skilja, på kultur och etnicitet. Ett land med alltför många påstridiga etniciteter, vilka har helt olika kulturer och ideologier, blir ett land med dålig sammanhållning, mycket våld och ohållbar politik. Idag finns inget land, där detta fungerar! Jugoslavien är ett praktexempel!
Bengt Nilsson , Ethno Press som tillbringat större delen av sitt liv i Afrika och beskriver detta på ett utmärkt sätt! Det finns många intressanta inlägg om rasism! Mycket läsvärda!

Någon skrev i en kommentar i en annan DN-artikel om nationalism: ”nationalstaten är viktig därför att den är den enda rimliga arena för långsiktigt demokratiskt arbete vi har och den enda som ger en god chans att få fram lagar som är i fas, med det allmänna rättsmedvetandet.”
Var och en har rätt till en nationalitet. FN Artikel 15:1
Den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna
En nation, en stat. Därav: Nationalstat.

Om vi
i en snar framtid, måste komma överens med en majoritet (eller nästan majoritet) av invandrare som anser, att otrohet är ett brott, nästan lika grovt som högförräderi och att män och kvinnor inte kan umgås öppet och naturligt i stora sällskap med varandra, utan kontroll av kvinnorna via deras familjer, hur ska vi då någonsin kunna få fram vettiga eller progressiva lagar?
  
Familjen Bonnier fortsätter sin politiska agenda och de kommer aldrig att ge sig. Att DN:s chefredaktör har ett direkt politiskt uppdrag från ägaren och de som inte förstår det, måste tänka om. De som inte följer den utstakade vägen kan sparkas omgående.
Att Bonniers har George Soros och de övriga i globalistsfären som förebild, än demokratin i Sverige, är helt uppenbart.

Bonnier vill förvandla Sverige. Om detta är det inget tvivel om. Om denna förvandling är bra eller dålig,
finns det skilda meningar om. Det enda vi vet med säkerhet, är att det är ett experiment på svenskarnas kultur, framtid och liv. Det är just det Bonnier gör, visar förakt för demokratin, politisk intervention och hyllande av oligarkisk överstatlighet.

Bonniers äger DN och
de propagerar för massinvandringen och mångkultur. Varifrån massinvandringen kommer, är ingen hemlighet.
Det är många judar i Europa som sympatiserar med sig själva, inget konstigt med det. Deras strategi för att stärka Israel, är att försvaga Europa, med massinvandringen av muslimer som vapen.

Vindkraften bidrar till den globala uppvärmningen!

I energiöverenskommelsen ingår, att man skall övergå till förnybar produktion 2030.
Kärnkraften skall läggas ner och man skall satsa stort på vindkraft!
Tyvärr har våra totalt inkompetenta politiker som vanligt,
glömt göra en konsekvensbeskrivning.

Ett bra bevis på inkompetens fick vi i veckan, när
centerpartisten Magnus Ek (son till Lena Ek) debatterade om elsystemets instabilitet. Ek säger i riksdagen, att att man måste bygga ett framtida stabilt, robust elkraftsystem med förnybart. Begriper inte karln, att minskad mängd kärnkraft och ökad mängd vindkraft, kommer att göra det svenska elsystemet instabilt. Det kan få allvarliga konsekvenser för industrin. Hur svagbegåvad får man vara som riksdagsman?

Vilken chock det måste vara för dessa politiker, när den ena vetenskapliga rapporten efter den andra, klart och tydligt visar att vindkraften höjer temperaturen, förstör naturen runt om verken och att de är en stor hälsorisk.
 
De
ssa chockerande fakta, har nu med säkerhet kunnat konstateras i flera vetenskapliga studier (Bl.a. FN:s WHO)!
Chefen för WHO Europa, Zsuzsanna Jakab: ”ljudet från vindkraft är mer än bara en irritation, hög ljudnivå är en hälsorisk, utan den bidrar till exempelvis hjärt-kärlsjukdomar.”
Utöver risk med hjärtsjukdomar bidar även vindkraften till: Sömnstörningar, hörselskador och ökat blodtryck. WHO rekommenderar en “reducerad ljudnivå från vindkraften till under 45 decibel, då ljud från vindturbiner över denna nivå kan orsaka allvarliga hälsoeffekter.
 
Kinesiska forskare har i en studie(2017) från 2003 - 2014, studerat större vindkraftsparkers effekt på närområdet. Rapporter visar en stor påverkan av det lokala klimatet, temperatur och nederbörd. Studien visar negativ påverkan på den lokala vegetationstillväxten.
Den kinesiska undersökningen är baserad på satellitövervakning med spektra radiometri (MODIS), som registrerat vegetationsindex och andra fjärranalysdata från 2003 till 2014 under sommartid (Juni-Augusti).
Resultaten visade att:
vindkraftsparkerna hade en signifikant hämmande effekt på vegetationstillväxten, vindkraftverken hade också en negativ effekt på primärproduktionen sommartid (8,9 %) och den årliga nettoproduktion (4,0 %).
vindkraftverken kan bidra till mindre antal insekter i området, minskat antal daggmaskar och mindre djur som rör sig runt dem.
vindkraften slår ihjäl miljontals fåglar och fladdermöss.

Det innebär minskad pollinering och sämre jordar. Förutom minskad vegetationstillväxt och produktivitet konstateras att vegetationen inte kan återställas efter byggnadsfasen, vilket indikerar att vindkraftverken ändrar tillväxtmiljön. Studien omfattade verk inom 9 km från vindkraftverken. Effekten var störst i den förhärskande vindriktningen. Studien omfattade ett stort område med ca 1700 verk. Verken var relativt låga med höjder mellan 77 och 93 m. Högre verk borde få ännu större effekt. Det finns bilder på vindkraftsparker, där all växtlighet mer eller mindre har dött ut. De viktigaste faktorerna kan vara förändringar i temperatur och jordfuktighet. Höjd nattemperatur medför utebliven kondens och kan hämma tillväxten och produktiviteten hos underliggande vegetation.
Studien är mer eller mindre en chock för de som förespråkar en stor utbyggnad av vindkraften. Kineserna har visat att vindkraften, är en stor miljöbov! EN sak som inte kommit upp i debatten ännu, är verkens rotorblad som inte går att återvinnas!

Klimathotet är en bluff. Det används för att uppnå följande enligt FN:s Agenda 21:
Ett slut på nationell suveränitet
Statlig planering och ledning av alla naturresurser, ekosystem, öknar, skogar, berg, hav och sjöar; jordbruk, statsplannering; bioteknologi; och att garantera jämlikhet (likvärdigt slaveri)
Staten definierar rollen som affärsverksamhet och finansiella resurser
Överge allt privat ägande (om det inte är hållbart)
Omdefiniering av familjens roll
Barn ska uppfostras av staten
Folket blir tillsagt vad deras jobb ska vara
Övergripande restriktion på rörelse
Skapande av mänskliga bosättningszoner
Massiv omförflyttning när människor tvingas att lämna land där de lever
Nedgradera utbildning (uppnått)
Massiv global befolkningsminskning för att uppnå allt ovan
Är detta detta våra politiker vill uppnå?

Enligt Vattenfall kommer elförsäljningen i Sverige från:
Kärnkraft, 52%
Vattenkraft 46%
Vind- och solkraft 2%
Betraktar man på utsläpp av koldioxid under hela livscykeln, finner man:
Kärnkraft 4 g/kWh
Vattenkraft 8 g/kWh
Vindkraft 14 g/kWh
Solkraft 28 g/kWh

När skall vi få politiker som förstår och inser att det är direkt omöjligt att ersätta kärnkraft med förnyelsebar energi, om vi skall ha ett elsystem som fungerar?

Dessutom släpper
vindkraft ut 3,5 gånger så mycket CO2 som kärnkraften och solceller 7 gånger!
Våra riksdagsmän hade bara behövt åka till Tyskland som har nästan 30 000 vindkraftverk. I vissa landsdelar står verken så tätt och det är en ingen vidare syn att se. Trots att verken har en kapacitet på 56 000 MW, så fungerar de inte som ersättning. Detta beror på att vindkraft (liksom solceller) är variabel. Den funkar bara när det blåser. Och det gör det som bekant inte jämt.

Återigen säger Foliehatten: Hur svagbegåvad får man vara som riksdagsman?

onsdag 24 oktober 2018

Halleluja nu kan Sverige börja gå mot rätt riktning när Fridolin avgår!

Gustav Fridolin har idag meddelat, att han avgår som språkrör och ställer inte upp för omval i samband med Miljöpartiets kongress i maj 2019.
Fridolin: ”Jag hoppas få lite mer tid att vara den pappa och man jag vill. Jag längtar efter att undervisa igen!”

Han avgår med de lägsta förtroendesiffror som en partiledaren i ett svenskt parti någonsin haft. Han är det yttersta exemplet på ”
sämst i klassen!”
Att den här nyheten kommer ut, under en av Sveriges genom tiderna mest turbulenta regeringsbildning, tyder så klart på, att någon ställt ett ultimatum bakom stängda dörrar. Sannolikt är det inre påtryckningar på Rosenbad, att han måste avgå i de pågående förvirrade regeringsförhandlingarna. Sådant spel bakom kulisserna skall inte underskattas. Kanske är Fridolins avgång ett sätt att bädda för en kommande blocköverskridande regering? Så i realiteten är han sparkad, han har fått sparken, fast på ett mjukt sätt. För de andra partierna är det beklagligt. Fridolin har länge varit, ett sänke för MP och som sådant en nyttig idiot.

Dessbättre finns det en hel del minst lika tokiga ersättare redo.
MP har redan Lövin och då måste det bli en "man" (i ett hen-parti kan det bli annat än de riktiga könen). Hoppas de lyssnar på sina gräsrötter och väljer någon militant typ som skrämmer iväg de sista väljarna också. Foliehatten har stort hopp om, att MP väljer ett likvärdig bra språkrör som Fridolin varit! Förhoppningsvis en islamist som avspeglar partiet och dess värderingar bra eller kanske ännu bättre! MP vill kanske blir riktigt radikala och väljer ett könslöst språkrör, en som redan håller på med könskorrigering.

Foliehatten ser fram emot att han skall börja jobba i den skola han kört i botten och ordnat elevunderlag till. Kommer naturligtvis att gå åt helvete när han kommer ut i verkligheten. Det kan bli en (o)trevlig överraskning för lille Fridde, att se hur skolan fungerar inifrån. Tror han pallar med en vecka, som bäst. Må eleverna ta väl hand om honom!

Fridolin är så okunnig om det mesta, att han inte vet hur dum han är. Han har förstört den svenska skolan. Helt otroligt att den muppen fått sitta kvar så länge. Påminner om Mona Sahlin och Dan Eliasson.
Helt klart är Fridolin, en av de absolut största besvikelserna inom svensk politik någonsin. Allt har slutat i pinsamma misslyckanden och MP har bekänt färg som ett renodlat extremistparti. Lägg därtill den oerhörda skada MP har varit med om, att åsamka Sverige med fullständigt vansinniga beslut.
 
I maj har han gjort sina 12 år i riksdagen. Då kommer han att omfattas av de gamla reglerna. Fridolin har rätt till en garantiersättning kring 65.000 per månad fram till sin pension.

Kalle Anka regeringen hemlighöll EU:s kritik om gränskontroller till efter valet!

Sverige har en av Europas sämsta gränskontroller. Flera olika källor anger, att Schengen-rapport hemlighållits av den rödgröna regeringen inför valet. En stor skuld till att Sverige har sämst gränskontroller, kan man lägga på Morgan Johansson.

En mycket intressant fråga är: vem beslutade att EU-rapporten skulle hemlighållas till efter valet? Det måste finnas ett namn, en person bakom detta beslut. Och den personen måste förklara sig. Foliehatten skulle inte alls bli överraskade om det inte är ansvarig minister tillsammans med högsta chefen som är ansvariga för detta beslut. Tyvärr kommer sanningen aldrig ut, vem som som bär ansvaret för detta beslut!
Att hemlighålla en så viktig rapport, om Sverige är eller bör vara olagligt. Man döljer viktiga fakta, för att kunna vinna
riksdagsvalet, är det en form av valfusk?

Rapporten "Evaluation of Sweden in the field of management of the external borders" är en svidande kritik och totalt underkännande av Sveriges gränskontroller. Hela Sveriges uppbyggnad och organisation kring hur gränskontrollerna genomförs, blev totalsågad.

Enligt
EU:s inspektörerna är svenska kontroller dåligt bemannade, arbetsmetoderna kritiseras och de som ska utföra arbetet saknar rätt utbildning. Personal har bland annat inte tillräcklig utbildning för att kunna upptäcka falska pass.
Sturup,Malmö airport saknar personalen kunskap om förfalskade dokument, ändringar i lagstiftningen, hot- och riskindikatorer.
Värst är situationen på Arlanda, Sveriges största flygplats med fler än 26 miljoner resenärer per år.
En stor del av gränskontrollanterna på Arlanda är av utländsk härkomst! Även om de är svenska medborgare, får det inte finnas minsta misstanke, att man av släktskap eller lojalitet kan släppa in någon som inte ska släppas in.
De riskindikatorer som tagits fram för att upptäcka återvändande jihadister utnyttjas inte vid gränskontrollen och orsaken är att personalen känner inte till dem.

Noterbart är, att det endast var TV4 som tog upp rapporten om de usla gränskontrollerna i Sverige. SVT hade enbart inslag om att man fått påbackning av granskningsnämnden för fel som begåtts, för drygt ett år sedan! Kan SVT:s feghet och döljande bero på, att de var rädda för att fällas för påhoppet på Åkesson i partiledardebatten!

Ingalill Hult, kommissarie och superintendent på gränspolisen skriver i ett dokument, från maj 2018: ”Schengen rapporten är ännu inte offentlig och kommer förmodligen inte bli det förrän i höst.”
Ingalill Hult är aktiv socialdemokrat och stod på partiets lista till kommunfullmäktige i Lidingö.


Återigen ser vi en statlig t
jänstemän som agerar partipolitiskt och det är inget annat en en skandal och Hult måste skiljas från sin tjänst. Det är typiskt för socialdemokrater att hemlighålla en rapport som visar på sanningen, folk kan ju rösta fel annars! Vad blir nästa steg i hennes ”hänsynstagande?” Att inte kontrollera identitet och varor som passerar gränsen för att det är ”känsligt?”

I en artikel i Kvällsposten träder gränspolisen Ulf Rydström, huvudskyddsombud i tre år fram och berättar, att han och andra har försökt få till stånd förbättringar internt. Eftersom Rydström inte fick någon gehör för sina förslag, såg han ingen annan utväg än att gå ut i media och signalera att detta är en situation, främst på Arlanda som han är orolig över. Det handlar om rikets säkerhet!
Dagen efter avsattes han.
Rydström: ”De försöker skrämma kritiker till tystnad!”

I Sverige har poliser rätt att prata med medier med stöd av reglerna om meddelarfrihet, som är grundlagsskyddad. Alla har rätt att ta kontakt med massmedier, journalister eller författare för att lämna uppgifter för publicering.
Sverige har dessutom sedan den 1 januari 2017 en lag som förbjuder arbetsgivaren att bestraffa arbetstagare som larmar om oegentligheter och missförhållanden på arbetsplatser, den så kallade visselblåsarlagen.

Ekots granskning visar att stora delar av gränskontrollverksamheten bryter mot EU:s regler, något som omedelbart måste åtgärdas.
EU-kommissionen
rapport: "Brådskande åtgärder bör vidtas av myndigheterna för att ta itu med de eftersläpningar och luckor som identifierats på såväl strategiska som operativa nivåer."
Delar av problemen som gränskontrollverksamheten brottas med har uppmärksammats tidigare av
media, bland annat om hur personal på Arlanda flygplats inte känner till de profileringslistor och riskindikatorer som finns för att exempelvis upptäcka återvändande jihadister.

EU-inspektörerna
anser att de olika myndigheterna som ansvar för yttre gränskontroller - Polisen, Kustbevakningen, Migrationsverket och Tullen, saknar en gemensam struktur och genomgående enhetlighet i sättet att arbeta.
Enligt Patrik Engström, chef för gränspolisen, har Sverige sedan 2000 prioriterat annat än yttre gränskontroller.
Engström: ”Det är alltid lätt att i efterhand vara efterklok. Om man ska vara efterklok nu så är det så att inför den stora omorganisationen 2015 så försvann den här frågan från dagordningen. Och där gick möjligtvis en möjlighet till att göra någonting bättre lite om intet.” Enligt Patrik Engström kommer det ta fem år att åtgärda samtliga problem.


Enligt siffror från Migrationsverket fick 299 personer sina visum till Sverige, upphävda 2017. Det är den högsta siffran sedan 2010.
David Lindstrand, rättslig expert på Migrationsverket: ”Sannolikt är det så att fler personer fastnat i de gränskontroller som polisen haft under de senaste åren.”

Tittar vi på siffrorna från Migrationsverket så ser vi att endast sex(6) visum upphävdes 2010. De två senaste åren har den siffran ökat markant och fram till slutet av augusti i år har 139 personer beviljats visum på felaktiga grunder.

Enligt David Lindstrand är den vanligaste orsaken att visuminnehavarna inte kan styrka uppgifterna de uppgett i sin visumansökan. Han menar att en Schengenavisering är mer som ett förhandsbesked, där gränspolisen sedan kontrollerar att den inresande uppfyller kraven för visumet.
 
Det man fundera över är om Sveriges gränskontroller är urusla med avsikt! Vill de styrande krossa nationalstaten Sverige, så att Sverige förvandlas till en provins eller zon i den planerade federationen EU som lyder under den planerade världsregeringen i FN som är tänkt att styra över planeten?
Att gränskontrollerna är under all kritik hemlighölls före valet. Att Sverige genom FN:s migrationsavtal tänker skriva under sin egen dödsdom fört
igs också före valet,  men förtigs även efter valet.
Stefan Löfvén kommer att skriva under avtalet i november, eftersom vi inte kommer att få en regering innan dess!