tisdag 29 juni 2021

Order från USA till det allierade Sverige – ta hem era IS-krigare!

USAs utrikesminister Anthony Blinken låter meddela följande till nyhetsbyrån AFP:

”Ta hem era medborgare som har stridit för extremistgruppen IS. Omkring 10 000 personer som misstänks ha stridit för IS sitter fängslade i kurdiska områden i norra Syrien, enligt amerikanska beräkningar. Situationen är helt enkelt ohållbar. Det kan inte pågå under obestämd tid .”

Denna uppmaningen/order ger USA:s utrikesminister Antony Blinken till sina allierade, däribland svenska utrikesministern Ann Linde, under ett möte med medlemmar i alliansen mot IS.

Intressant är att Blinken betraktar oss som allierade! Vad kan syftet vara med att ta hem dessa herrar? Varför sitter denne Blinken rödgråten med darrande underläpp i USA och ömmar för dessa mördare värre än SS-soldater i WW2 och vill att vi ska flyga hem dem och proppa in dem i utanförskapsområdena under skyddad identitet och på bidrag resten av livet? Vem kan begripa vilka fördelar vi i Sverige skulle vinna på att ta hem dem?

Väldigt få Svenssons har klart för sig att det är USA som skapat
denna situationen. Varför ska vi ta reda upp deras krig och ta hand om resterna? Massinvandringen till Sverige beror till stor del på USA härjningar i MENA-länderna. Det är Europa som har fått betala priset och USA beter sig som den värsta härskare som pekar med handen, att det är Europa skall betala priset och inte USA!

USA är eller har varit den verkställande handen när "djupa staten" skall etablera ofred och stöka för att det behövs en konstruerad konflikt. Många länder ingår i "deep state" bland annat Sverige och USA och resten utav "five-eyes"-länderna. Sverige har ett telekominfrastrukturbolag som har nät-utrustning i ungefär 184 länder jorden runt. Däribland ett gäng skitländer.

Det moderna kriget består till 85% av informationskontroll (inkl. avlyssning), 15% av ekonomi (inkl. sanktioner) och bara 5% militär kinetisk aktivitet; alltså 5% av militära grejer som rör på sig.
Soldater, kulor, krut, drönare och stridsvagnar.

Det började 2009 i Iran, när ett telekombolag anklagades för mutor till Hillary Clinton så att ett visst bolag inte skulle beröras av de sanktioner USA införde då mot Iran.
Den grundläggande orsaken handlar om vem som ska kontrollera energiförsörjningen till Europa. Precis som att Hunter Biden kopplades till Burisma (energibolag i Ukraina) handlade detta också om energiförsörjning. Den djupa staten med Hillary Clinton som frontfigur tänkte att man skulle bygga en olje-pipeline från Qatar via Saudiarabien genom Syrien upp till Turkiet. På så sätt skulle man få "västkontrollerad" Qatarsk gas/olja till Europa.

Konflikten behövdes när Bashar Al Assad satte sig på tvären, för han ville bygga en rysk pipeline från Iran via Syrien till Turkiet istället. Då tog det hus i helvete och det kom gas-attack-anklagelser mot Assad (han gasar egen befolkning!). Assad has to go! sa Clinton. Sagt och gjort så tog man trupp från Libyen (där Clinton hade slarvat bort militärmateriel och vapen i Bengazhi) via
Nordafrika genom Egypten. Kommer ni ihåg den arabiska våren?

I Syrien krigas det och
avlyssnades. I Jemen krigas det och avlyssnas och i Iran är det också stökigt lite då och då som av en jävla händelse. I Jemen leds striderna av Förenade Arabemiraten som köper Global-Eye-flygplan av SAAB.

Men det är "USA" som krigar
och det är Europa som får flyktingarna som han sa, han Anders Borg.

Det är inte "USA" det är "deep state" som försöker erövra länders energiförsörjning, så att Tyskland ska kunna köpa västkontrollerad gas. Men nu har ju även Tyskland börjat trilskas och ska köpa gas av Ryssland istället - det är ju därför det är sånt ståhej om Nordstream 2.
Sverige är i högsta grad inblandade i stöket i
Mena - men inte officiellt. Bara utan att synas. Efter Trump, Putin och Xi Jin Ping har "deep state" börjat exponera och synas.

Kurderna
har tröttnat på Syriens "fria rebeller" och därför vill nu herr Blinken att Sverige ska ta hem "de sina" som har stridit för att få bort Bashar Al Assad.
Tänk om Tyskland nu istället köper gas från Nordstream2, istället för "västkontrollerad" gas? Hur ska det gå då med sammanhållningen i Nato och EU?

måndag 28 juni 2021

Stefan Löfven visade konsten att inte ta ansvar på dagens presskonferens!

 Idag höll Stefan Löfven en presskonferens där han meddelande att han avgår och att det blir talmansrundor. Att det skulle bli talmansrundor är ganska givit. Löfven får nu extra tid på sig att försöka bilda regering. Om alla håller vad de sagt kommer ”inte” Stefan Löfven att lyckas och det blir extraval! Vi förväntade oss en typisk sosse och det fick vi med råge. Förstår att Stefan Löfven inte vill ha extraval, det skulle ge dåliga siffror för S och en ny regering. Dramaturgin kring presskonferensen bygger på att S är ansvarsfullt och andra är ansvarslösa. S har släppt in MP i regeringen under två mandatperioder, vilket är synnerligen ansvarslöst. Journalisterna hänger emellertid på och faller in i narrativet om ansvar och ansvarslöshet.

Ni måste ha sossarnas översättningsfilter i huvudet när ni lyssnar på Löfven.
"Svenska folket" = Socialdemokraterna
"Det bästa för Sverige"= det bästa för socialdemokraterna.
"Ta ansvar" = låta sossarna styra
"Hot mot demokratin" = när andra partier än sossarna styr.

I sitt tal använde Löfven ordet "handlingskraftig regering! ” Foliehatten anser istället att det tal och beskrivningar Stefan Löfven gjorde om Sverige var en ny version av ”Kejsarens nya kläder!” Stefan Löfven är så långt från verkligheten man kan komma när han beskriver vad hans regering har genomfört. Löfven inser inte att hans regim totalt har tappat greppet om situationen i Sverige som han är totalt blind att se!
Har aldrig hört någon slänga över sitt ansvar till andra så mycket som denna pressträff, historisk ansvarslöst.

Det värsta är inte Stefan Löfvens lögner; det är att SVT och andra medier inte kommer att analysera dem.
Det är skrämmande att man låter en lögnare stå och ljuga i fråga efter fråga, gå till angrepp efter angrepp, utan motfrågor. Utan kritik. Trots enorm misär i landet med fortsatt massinvandring, enorm masskriminalitet, gråtande poliser, klaner som styr städer och kommuner, klaner som terroriserar företag i massor, gängkriminella som skjuter och spränger dagligen i toppen på ett isberg av grova brott. Osv osv. Men inte ett ord av kritik mot denna storlögnare!

Det här är genuint läskigt att höra Löfven tala "pandemin" och använda det som svepskäl för att inte utlysa extraval. Hur många gånger har han nu sagt att "vi är inte ute ur pandemin än" och "vi kan inte utesluta att den tar fart igen".
"Jag vill inte försätta landet i en sådan sittasjon i en sådan sittasjon".
Ändå sedan Corona hysterin började har Foliehatten varit orolig för att politikerna ska utnyttja den för att bortse från demokratin och mycket riktigt fick han rätt! En pandemin som sossarna har Foliehatten trodde nog han skulle skylla på L som hoppat av JÖKen, möjligen på C som drivit marknadshyror. Han lägger absolut ingenting på Centern och Annie Lööf som verkar vara hans rejäla kompisar. Sossarna har nu helt lierat sig med centern. Hur V kan ha fel kan han bara inte förstå. Annat än i en äkta sossedimma där V per automatik förväntas gör vara ”dörrmatta” för S och aldrig få något tillbaka.
"Tänker på det bästa för Sverige" blabla. Följt av angrepp på SD. Begriper inte Löfven, att det är inte han som bestämmer om SD ska ha inflytande, det gör väljarna. Det är därför han har det så svårt just nu och lär få det än mer svårt framöver.

Det är enormt vidrigt att höra hans lögner om pensionerna. De flesta pensionärer har fått 30 spänn och liknande, kraftiga minskningar mot årliga kostnadsökningar i samhället. Ändå står han och ljuger om att folk skulle ha fått tusentals kronor extra vilket är mycket sällsynt och möjligen dom rikaste pensionärerna.

Sedan ska vi inte tala om hur man slaktat äldre i pandemin, genom att i decennier ha använt äldreomsorgen som dumpningsplats för massinvandringen från Mena och Afrika. Där man inte kan språket, där man skapat en skev arbetsfördelning där ofta bara en personal per avdelning ens får ge mediciner och liknande.

Hela förmiddagen har det varit deprimerande analyser på SVT efter att Löfven sagt att han avgår och att det blir talmansrundor. Ingen kritik mot Rödskrikan och SVT försöker nu få V och L att gå tillbaka.

Talmannen själv har uttalat att han hoppades på ungefär ett par veckors tid för rundorna och även någon statsvetare som också trodde 2-3 veckor för rundorna.

Foliehatten har tittat i sin spåkula och ser att det lutar åt extraval eller att Ulf Kristersson med hjälp av centervilden i norr och att sossen i Halland inte närvarar, att han blir ny statsminister!

söndag 27 juni 2021

Rödskrikan Lööf ljuger flagrant om att inte äta upp sin sko!

 Söndagens SVT Agenda var intressant av flera skäl. Positioner är ganska fastlåsta mellan partierna och att Rödskrikan Annie Lööf ljuger flagrant om att hon inte sagt att hon skulle äta upp sin sko.
Sossarna valde att inte delta och hänvisade till att Stefan Löfven skulle göra ett uttalande på måndag 11.00.

Foliehatten gissar att Löfven väljer att det skall bli talmans rundor för att vinna tid och att de inte kommer ta lika lång tid denna gång.
Foliehatten tror att sossarna kommer göra allt vad de kan för att försena processen om de känner att 'högerblocket' kan komma till makten, för att på så sätt ges förutsättningar för att kunna utmåla dessa som handlingsförlamade och misslyckade.
Det kan bli svårt för moderaten Norlén att påskynda talmansrundorna allt för mycket utan att framstå som jävig. Socialdemokraterna skulle utan tvekan hugga på detta om Norlén var dum nog att ge dem en öppning.

Hedenmo: "Löfven är en utbrytarkung som är duktig på sådan här situationer." Löfven är snarare väldigt flexibel. Villig att sälja ut det mesta för att behålla makten.

Foliehatten fick plåga sig igenom Lööfs tid i rutan. Hon måste vara en robot? Det är det enda han tänker på när hon pratar. Hon är verkligen motbjudande på alla sätt. Hoppas att centern störtdyker vid nästa val.
Rödskrikan blev totalt ställd när Anna Hedenmo tog upp Lindahlfrågan och att hon kanske kommer att stödja Ulf Kristersson. Rödskrikan svarade förstås inte på frågan. Hon fick svamla på med "Först och främst ska man backa bandet... och vi är seriösa bla bla."

Centern är det enda partiet som inte kan ställa sig bakom ett realistiskt regeringsalternativ och på så sätt har detta parti omyndigförklarat sig själva. Detta partiet tar inte ansvar för Sveriges politiska situation utan ställer till politisk oreda. Därför är det fullkomligt absurt att detta partiet har tagit Sveriges befolkning som gisslan i ett partipolitiskt spel. Annie Lööf beter sig som ett obstinat småbarn som bara ska ha sin vilja igenom utan att själv ta något som helst ansvar för den politiska situationen. Rödskrikan visar på prov på en enorm ansvarslöshet som inte borde accepteras av de övriga partiledarna.

Annie Lööf vill att S
och M skall ta sitt ansvar och bilda en mittenregering! Den falska häxan siktar ännu på att bli statsminister eftersom varken Löfven eller Kristersson skulle acceptera att stå tillbaka. Frågan är snarare varför skulle då S och M vilja ha med C? Detta tjat om mittenregering, är det på allvar någon förutom Lööf som vill ha det? Vilka är det som är tänkta att ingå i denna konstellation? Sabuni har redan ratat ett sådant samarbete!

Nu har röd häxan inte sagt att hon skall äta upp sin sko. Hon blåljuger. Rödskrikan påstod att det var en kollega som hade sagt det. Frågan är varför Hedemo inte kommenterade det?

Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna, sade Annie Lööf år 2013.

Det var 2013 i en intervju som gjordes av Elisabeth Marmorstein på den tiden hon var på Expressen. Numera är hon som bekant på SVT och stod i Agenda alldeles nyss, så rimligen har redaktionen checkat med henne. Lite magstarkt att hänvisa till en medarbetare då det knappast görs intervjuer där random medarbetare svarar på frågorna istf politikern ifråga.
Det är helt otroligt att Lööf så ogenerat ljuger om något som är så otroligt enkelt att bevisa. Att dessutom lägga det på "en kollega". Herregud så fegt. Allt för att undvika frågan. Hedenmo verkade få ett ganska förvirrat intryck av Lööfs totala brist på verklighetsuppfattning. Lööf verkar nästan befinna sig i någon slags psykos. Det var verkligen som att se en tågolycka i slow motion. Bland de mest bisarra intervjuer
Foliehatten sett i Agenda.

Jämför Annie Lööf med Elisabeth Svantesson. En som lever i en drömvärld där man totalt kan ignorera två partier, den andra kan samverka med alla för att få konkreta resultat.
Foliehatten gillar verkligen Svantesson.
Annie Lööf
är en politisk psykopat. Hon kan säga och lova vadsomhelst, ändra sig nästa dag och lova motsatsen utan att inse att det är något fel med det. Tvärtom är det bra om det visar sig gynna henne.

När Nyamko intervjuades krossade hon Lööf. "Den högsta tanken i ett samarbete kan inte vara att isolera och exkludera 30% av riksdagen."

Intervjun med Jimmie Åkesson visade en smart sida från Åkesson. Han ville på något sätt ställa krav på M och KD utan avvakta till eventuella förhandlingar. Givetvis vill SD prata och åtgärda de enorma problem Sverige som har. Foliehatten anser att det var smart agerat.

Anna Hedenmo var vidrig och hon visade att representerade regeringen Löfven i Agenda. Bara propaganda. SVT vill inte ha extraval. De har lite svårt att hålla isär det här; folket, sossarna och SVT.

Sverige har en regeringskris och detta är vad SVT kan uppbringa. I andra länder hade det varit en helkväll med diverse personer, paneldebatt och de allra bästa på redaktionen som lett programmet. Men inte här i Sverige, då skulle opinionen bli svårare att kontrollera.

Kom och ät utan att betala sossarnas smörgåsbord för invandrare!

 I skuggan av diskussionerna kring misstroendeomröstning och diskussionerna om ny regeringsbildning hade riksdagen för några dagar sedan en lång debatt om migrationspolitiken. Inte helt oväntat vann S, V, MP och C den efterföljande voteringen med en enda röst.
I sitt anförande påpekade Socialförsäkringsutskottets ordförande
moderaten Maria Malmer Stenergard att Sverige de senaste tio åren har tagit emot en halv miljon asylsökande - utan plan för hur alla dessa människor ska kunna integreras i vårt samhälle, skapa sig en egen försörjning och bli en del av vårt samhälle.

"De som kallar sig humana vill öppna gränserna men blundar för konsekvenserna. I skygglapparnas Sverige frodas utanförskapet och hopplösheten". Hon påpekade också att vi har en skyldighet mot alla som bor i Sverige, såväl de som är födda här som de som invandrat hit, att minska invandringen, så att vi klarar av integrationen.

Effekten av riksdagsbeslut blir nu att Sverige inför mer generösa regler för asylinvandring, med en ny så kallad "humanitär skyddsgrund" som öppnar för att ge uppehållstillstånd även för personer som saknar skyddsskäl, nya undantag som urholkar regelverken och nej till tydliga krav på kunskaper i svenska och samhällskunskap innan man beviljas permanent uppehållstillstånd. 

Om
det blir en ny regering har de lovat, att de kommer att riva upp beslutet och i stället införa stramare regler. Bland annat ta bort alla godtyckliga undantag och tydliga krav på kunskaper i svenska och det svenska samhället för att man ska beviljas permanent uppehållstillstånd.

Under upploppen i oktober i Malmö sa en av kvinnorna som deltog, till en journalist:  "Om ni inte vill ha invandring och Islam, varför tog ni då hit oss?”

Foliehatten och många andra svenskar håller med denna kvinnan. Vi har under många många år försökt räkna ut varför Sverige fortsätter att ta emot muslimer, när allting tyder på att inga svenskar vill bo nära dem.
Foliehatten förstår kvinnans frustration och hade gärna deltagit i upploppen/ demonstrationen mot giriga affärsmän, korrupta politiker och lögnaktiga/manipulativa journalister, tillsammans med henne. Hon har blivit lurad. Hon har fått höra att Sverige är ett mångkulturellt land där vi tar hand om våra nya svenskar. Vi vill ha hit så många som möjligt, framförallt människor vars kulturer skiljer sig så mycket som möjligt från vår, då det blir spännande och lärorikt att lära sig av varandras kulturer. Sverige är ett land där rasism tas på största allvar, och de flesta svenska älskar mångkultur.

Ungefär så har hon fått det berättat för sig. Men sedan när hon har bott i Sverige i ett år, utan att känna till allt som har skett de senaste 30 åren, har hon förstått att de flesta svenskar inte vill ha mångkultur. I
varje fall inte mer av det. .
Vad
denna kvinna och precis som alla andra muslimer borde göra, är att inse att de som de tror är på deras sida, S,V, C och MP, ser dem som röstboskap och inget annat. De bryr sig inte om invandrare, och kommer aldrig att göra något för dem. Muslimer borde inse att samma rika globalister som just nu förstör västvärlden genom att söndra och härska, är samma personer som har förstört Mellanöstern.

Foliehatten tycker det är mycket intressant att en tidning som Expressen som har ett stort genomslag ägd av Bonnier - har inlett ett paradigmskifte och går emot de invandrarvänliga partierna och därmed indirekt stödjer SD.

Det är det kanske mest betydande som hänt i svensk s k etablerad medievärld i vår tid. Minns som kontrast Expressens dödsruna över Sverige 2010 över hela första sidan när SD fick 7%. SvD:s väg är åt motsatt håll har mindre betydelse då tidningen saknar potential att påverka tveksamma.
Viktigare är att Expressen nu tycks bestämt sig för att söka rädda landet genom ledare och debatter mot Löfven och hans förödande inverkan på Sveriges framtid. Det har varit en trend i Expressen några år och klarare sedd under pandemin.

En tidigare sakkunnig i Finansdepartementet, Lidhard, sågar i Expressen Socialminister Aldalan Shekarabi och nuvarande GD i Försäkringskassan, den gedigne sossen Nils Öberg.
Den enorma importen av sosseröstande bidragstagare från andra delar av världen breder sossarna nu, enligt Lidhard, ut smörgåsbordet ”Kom och ät utan att betala” överallt i statsförvaltningen. Därför sparkade Strandhäll förre GD Begler vars fel var att hon bara följde regelverket.

Gör din plikt och kräv din rätt är med Löfven definitivt begravt av sossarna.
Migrationen och den generösa
Välfärdsstaten är socialdemokraternas enda möjligheter till fortsatt innehav makten.

Fram till ett eventuellt extra val kommer vi se nedtonande av fascismen faror ( Helle Kleins ord men i motsatt mening i Panelen i morse i SR) i SD/M/KD från Dahlberg och kompani. Hankar sig Löfven kvar till -22års val är
Foliehattem säker på att Expressen håller ut och fortsätter nya inslagna vägen.

Man kan/skall inte underskatta rikstäckande medier. Den springande punkten för utfallet i extra valet eller det -22 är Public Services förhållningssätt. Anträder de samma väg som Expressen, opartisk och saklig nyhetsförmedling och debattledande, blir det en borgerlig seger. Men det låter osannolikt. För tusende gången hade vänster 2-1-överläge i Panelen i dagens Godmorgon Världen. För att ta bara ett axplock.

lördag 26 juni 2021

Moderaterna testar centern med förslag!

Centern har fått sex förslag från moderaterna att ställning till.

1. Mer gynnsamma skatteregler för entreprenörer.
2. Skattefrihet för de första 150 000 kronorna på investeringssparkonto, ISK.
3. En stor skattereform.
4. Stärkt äganderätt för skogsägare.
5. En stor försäljning av mark från statliga Sveaskog till främst mindre skogsägare med lokal förankring.
6. En ny jaktlag som bland annat stärker rätten för djurägare att skjuta rovdjur som angriper tamdjur.

Moderaternas förslag känns verkligen som hjärtefrågor för en centerpartist med båda stövlarna i gyttjan. Är tanken med dessa förslag att skapa oreda i centern eller är det tillräckligt viktiga frågor för Rödskrikan för att vara allvarligt menat?

Foliehattens gissning är att M vill locka över gammel-centerpartister (skogsbönder och inlandsbor) med detta utspel. M gör det klart för Svenssons med mindre koll, att om C inte svänger utan istället fortsätter stödja S och MP, så sviker de sina rötter. Smart av M som vet att C aldrig kommer att byta sida.

Foliehatten är helt övertygad om att Ms utspel är ett sätt att provocera fram ofördelaktiga reaktioner från charlatan Rödskrikan Annie Lööf och att söndra inom centern. Hon har redan meddelat minst hundra gånger vad hon tycker om Alliansen och SD. Det finns faktiskt ett case för M att visa, att det inte är Centern som är problemet utan problemet är stavas Rödskrikan Annie Lööf. Det är smart att visa upp att C har det mesta gemensamt med borgerligheten.
Skulle säga att det där inte är så mycket inbjudan till C som det är ett långfinger och syftet verkar mer vara att deklarera för sina egna M-väljare och SD-väljare
att man inte är beredda att förhandla med C om invandringspolitiken.

Budskapet
från M är: ”Vi tillåter inte att C rör invandringspolitiken ens med en 10 meters pinne. Lite skattefrågor och lite klassiska glesbygdsfrågor om skog och jakt är allt vi släpper in dem i. De får stanna i farstun eftersom de inte går att ha i möblerade rum.”

C svarade blixtsnabbt att de nobbar inviten från M och anledningen är att de ”vill inte samarbeta med ett främlingsfientligt parti som SD.”
Centerns svar är precis vad M har hoppats på. Nobbad av C och Rödskrikan Lööf,
är bästa gratisreklamen man kan få.