tisdag 8 december 2020

Bidrag till föreningar skall nu granskas av Säpo!

Ministern med fågelboet hon med rastaflätorna Fröken Lind har ilsknat till efter KDs inlägg om att delar av civilsamhället är en bra grogrund för extremism.

Rastaflätan: ” De senaste veckorna har högeroppositionen, däribland KD:s Andreas Carlson, sysselsatt sig med att kritisera regeringen för att inte ha presenterat lagförslag om demokrativillkor för bidrag till civilsamhället.
Att skattepengar utnyttjas på felaktigt sätt är helt oacceptabelt. Om detta är vi överens. Däremot verkar bevekelsegrunderna för hårdare krav i bidragsgivningen skilja sig: för högeroppositionen verkar det grunda sig i en vilja att måla ut delar av civilsamhället som en grogrund för extremism, för regeringen handlar det om att säkerställa att inga skattepengar går till antidemokratiska organisationer och att skapa långsiktiga spelregler för det rika föreningsliv som finns i Sverige.”

Alla som har minsta hum om ”vårt rika svenska föreningsliv” har det aldrig historiskt varit ett problem, föreningar har fått sina små bidrag och inget större kontrollbehov har funnits, då alla inblandade har förstått vikten av att följa regler och villkor för att systemet ska fungera. Det som har varit problem är att politiska ungdomsföreningar som SSU har fuskat med medlemsantalet och fått ut för stora bidrag. Idag har vi en minister i regeringen som gjort detta!

Med invandring har Sverige också fått massa invandrarföreningar. De har sett som sin livsuppgift att utnyttja alla tillgängliga resurser för egen vinning och samtidig hatar andra handen de som föder dom. Alla förstår att vi inte kan bunta ihop gammalt hederligt svenskt föreningsliv med dessa religiösa fanatiska avarter och tro att det går att behandla dem lika.

Vad gör då våra folkvalda
när det uppdagas gång på gång att invandrarföreningar fuskar? Givetvis använder de sin paradgren - de tillsätter utredning på utredning som ska komma fram till ett gemensamt synsätt som klarar av att skilja på goda och onda. Är det någon som verkligen tror att det kommer att fungera med dessa utredningar. Problemet ”stavas” röstboskap!

De folkvalda har inte insett att invandrarföreningarna
inte bryr sig ett skvatt om de eventuella nya regler som ska hindra dom från att lyfta bidrag på falsk grund. De anpassar bara sig och ger bidragsgivarna vad de vill höra och sedan fortsätter det som vanligt, med den skillnaden att vanliga ”hederliga” föreningar får allt större problem att få bidrag, eftersom de nya reglerna ska innefatta alla i demokratins anda.

Vi kikar på vad fröken Lind och hennes stab kommit fram till:
”Men arbetet kan och ska alltid utvecklas och det är därför viktigt att införa ett nytt enhetligt demokrativillkor. Under förra mandatperioden tillsatte regeringen tre utredningar vars betänkanden nu bereds i regeringskansliet. En om stöd till trossamfund, en om allmänna arvsfonden och en om övriga bidrag till det civila samhället. Innan de slutgiltiga lagförslagen läggs fram ser vi nu till att det nya skarpa demokrativillkoret ska kunna tillämpas i praktiken.
Tydliga villkor som ställer krav på företrädares beteende innebär att organisationer och myndigheter måste behandla känsliga personuppgifter.
Regeringen tillsatte nyligen en ny utredning som ska analysera just personuppgiftshanteringen. Uppdraget innebär också att analysera och ta ställning till inrättande av en stödfunktion för fördjupade granskningar av bidragssökande organisationer, vilket Säkerhetspolisen har sett behovet av. Det är alltså en tydlig förstärkning av arbetet mot antidemokratiska aktörer.”

Idag har vi ett system som ger små bidrag till föreningar som fungerat utmärkt i 50+ år. Nu behöver man plötsligt nya demokrativillkor, fördjupad granskning, analys från säkerhetspolisen och en tydlig förstärkning i arbetet mot antidemokratiska rörelser.

Är regeringen totalt blind, precis med allt annat som rör invandringen, att detta inte går att lösa? Varför frågar sig inte regeringen varför man får slå igen badhus, bibliotek, butiker och andra inrättningar som tidigare fungerat utmärkt. Den självklara anledningen, är att vi inte kan i demokratins namn skilja på människor med vitt skilda levnadsförutsättningar. Vi måste välja mellan att alla ska med vilket är omöjligt eller att stänga ner vilket blir följden.
Det har gång på gång visat sig att makten inte har verktyg att hantera dessa invandrare, utan vi får stänga ner funktion efter funktion i samhället, för att anpassa oss efter våra ointegrerbara gäster.

Politiken står här utan svar, utredning på utredning kommer inte lösa grundproblemet, att integrera den som inte vill, att införa regler för den som lever efter egna, att prata demokrati med den som vill krossa den. Våra parallella samhällen kräver skilda regler, kräver dubbla måttstockar, kräver att vi skiljer på oss och dem.
Ska vi vara ärliga, det kommer aldrig ske, utan lösningen blir att stänga ner allt tills inget återstår, bara mer kaos och en allt mer delad förbannad befolkning vars livsutrymme begränsas.

Rastaflätan Lind avslutar i total förnekelse med verkligheten:
”Ur högeroppositionens perspektiv är det naturligt att driva på utan att ta hänsyn till sakförhållandena. Huvudfrågan dem är att utmåla delar av civilsamhället som samhällsfarligt och att överlag ge så lite pengar som möjligt till det demokratibärande föreningslivet. Men vårt mål är ett annat: vi ser hur mycket föreningslivet betyder för hela Sverige. Därför vill vi ha ett skarpt, enhetligt och användbart villkor som ser till att pengarna hamnar där de hör hemma. Då behöver man göra det ordentligt och se till att det fungerar i praktiken.”

Foliehatten kan bara konstatera att med regeringens förslag i förra veckan om i princip fri invandringen har vi en regeringen som precis som dom tre berömda aporna inte vill "se, höra eller titta" på eländet i samhället, utan de fortsätter som ingenting har hänt! Man häpnar!

 

7 kommentarer:

 1. https://youtu.be/O2oSCBcA_sg

  Jag väntar på svaret ,,, jag ringer skriver till ljugmedia om att dom ska ta upp detta med pcr tester som hur många som helst varnar om ,,, absolut inte tillförlitliga ,,,, ingen av ljugmedia tar upp det jag berättar ,,,, inte så konstigt , de är ju på globalisternas/ kommunisterna sida ,,,, men du hatten , hur faan kan du hålla på o skrämma upp folk o inte ta upp hur det går till?

  När du dessutom inte svarar på tilltal kan man börja undra vilken sida du står på ,,,,, dina dolda budskap att sätta sd till dom som ska hjälpa oss får mej att verkligen undra ,, det är rent amatörmässigt av en påläst människa ,,, du vet lika väl som jag att sd har svikit oss ,,, ledningen är antingen köpta eller satta under hot ,, eller båda alternativen ,, att vanligt folk inte begriper detta med sd,s svek är inte konstigt , men att du som är påläst o intelligent går på detta med sd är inte trovärdigt enligt mej ,, du vet mycket väl

  Att sd tjafsar om masker är en signal till folket att vi har en pandemi ,,,, vi har ingen pandemi , allt är sensatt av globalisterna ,, media som kontrolleras o ägs av globalisterna skrämmer skiten ur folk ,,, vad kommer att hända ? Joo ekonomin kollapsar, vilket den hade gjort ändå ,,, samhället kollapsar , sen kommer dom med en lösning ,, härska genom söndring

  Jag har följt dej länge , o jag vet att du är en intelligent hatt
  Jag skulle inte haft en aning om att det pågick en pandemi om inte den där jävla kommuniststyrda median tjatade om detta till morron o kväll för att skrämma skiten ur folk ,,

  Jag vill att du redogör för hur du tänker hatten o länka inte till nån kommunistjournalist tack

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Pelle!
  Du känner säkert till att jag bor i Skåne. De senaste dagarna har Regionen meddelat att många ligger inne för en sjukdom och ett rekordstort antal på IVA. Antalet ökar varje dag. De har aldrig tidigare sett något liknande!
  Alla dessa människor har samma symptom. Skall vi läsa dina inlägg innantill är det inte en pandemi!
  Frågan är då - vad är det då de har drabbats av?
  Massor av äldre har dött på äldreboenden av samma sjukdom:

  Pelle kan du då berätta vilken sjukdom de har dött av!

  Kikar vi på SCB statistik för antal döda ser vi att antalet döda i stort sett är en jämn kurva. Någon liten topp i våras!

  SvaraRadera
 4. Just det ,, ingen större skillnad på dödstalen i år gämfört med de senaste fem åren ,,, det måste väl ändå vara utslagsgivande ?

  Man använder sej av en test som är totalt missvisande , skrämmer folk med det , trots att mängder av läkare o vetenskapsmän runt om i världen protesterar utan att få komma fram i ljugmedia ,,,

  Inom åldringsvården behandlas inte människor utan man har dödat dom genom att sätta in morfin istället för syrgas ,, det konstiga är att trots att man inte vårdat sjuka gamla så har ändå mindre människor avlidit iår mot snittet de senaste fem åren

  Detta är en vanlig säsongsinfluensa som man använder sej av ,, o folk dör med ,, inte av ,,,, om jag har fel så skulle det visa sej i scb över avlidna

  Allt är en stor bluff för att få till en nollställning o ett totalt kaos med anarki o fattigdom ,,,, sen kommer dom med lösningen ,,, o vi går med på allt ,,,,,o var faaaaaaan är sd ,,, inte ett smack hörs ifrån dessa genomruttna ledare ,,,, det är inte medlemmar som ska uteslutas utan ledarna

  SvaraRadera

 5. För att svara på din fråga ,,, de har dött av samma åkommor som dom har gjort dom senaste fem åren ,,

  Det är en bluff hatten ,, tillomed lars bern har förstått att det är en bluff

  SvaraRadera
 6. Pelle!
  Jag hoppas att du är medveten om att man via mikroskop kan se olika typer av virus!

  SvaraRadera
 7. Det är en pandemi påstår dom , man stänger ner hela världen ,,, får ekonomin att gå i botten , o sen tittar man på dödstalen o dom är lägre än föregående år ,,,

  Det finns säkert ett virus , det gör det varje år , även dom 5 senaste åren ,, det är dödstalen som är viktigast ,,, inte någon pcr test som inte är tillförlitlig ,,

  Jag vill att du sansar dej o tar ditt förnuft tillfånga o ställer dej på motsatt sida som globalisterna ,,,det räcker för mej att du säger att du blev så uppskrämd av detta så du miste kontrollen över ditt sunda tänkande ,,,, man vill ha skrämda människor , skrämda människor är lätta att styra

  Människor som avlidit har obducenten inte hittat några virus i trots att den döda testats positivt med pcr test

  Vi behöver fler som förstår hur det hänger ihop hatten , vem som helst kan ha fel när man är uppskrämd , jag vet att du kan bättre än det här

  SvaraRadera