torsdag 17 december 2020

Centern det nya pedofilpartiet som inte tar ansvar för någonting!

Igår höll Annie Lööf sitt jultal och hon inser inte själv, att hanteringen av de två pedofilskandalerna med Fredrik Federley och den senaste avslöjandet om Tomelillas Christer Yrjas. Han är ordförande för både kommunfullmäktige och familjenämnden i kommunen och lever tillsammans med en flerfaldigt dömd pedofil och som vanligt totalmörkar svensk media. Här finns alla intressanta detaljer!

Varför har C blivit så attraktivt för pedofiler kan vara intressant att fundera över. Hade Rödskrikan tagit upp i sitt tal att sexuella övergrepp mot barn inte kan accepteras av C, hade hon stigit som en raket i folks ögon och en gång för alla slagit igen en ”comeback” för Federley.

Givetvis stänger Annie Lööf och hennes Centerpartiledning inte dörren för Federley.
Då förlorar man alla väljare inom det icke heterosexuella segmentet och om man får tro dagens "genusvetenskap" finns det fler människor i det segmentet än i det heterosexuella. På något sätt kommer säkert Federley in bakvägen i partiet igen. Han var tänkt att bli Sveriges förste icke heterosexuelle partiledare och efterträda Lööf men eftersom partiet inte "groomat" fram någon ytterligare kandidat blir det problem med detta. Enda sättet att förhindra att Federley återvänder till Centerpartiets topp är inte rösta på partiet.

Lite märkligt att ett parti som C väljer en person som Rödskrikan som aldrig haft ett enda normalt arbete till partiledare och saknar därför kontakt med arbetandes verklighet.

Centerns typiska väljare är fortfarande hårt arbetande människor på landsbygden. Kindberg Batra kallade föraktfullt dessa för "lantisar" och det är inte troligt att de verkligen vill ha Lööf som partiledare.
Lööf flörtar hellre med den s.k "Stureplansvänstern" i Stockholm och har i den flörten med sig partiledningen som ju hellre lögar sig i Stockholmsmiljön än vistas ute i landet.

I sitt jultal pratade hon istället om Covid-19 pandemin och kvinnors utsatthet. Rödskrikan hade mage att kritisera Stefan Löfven för att missköta sjukvården och den extremt höga dödligheten. Annie Lööf påstod att Stefan Löfven skyller ifrån sig och att Löfven bör ta ansvar för en misslyckad Covid-19-politik.

Hur blind och falsk kan man bli? Det är Rödskrikan som släppt fram Stefan Löfven och hon bär ett lika stort ansvar. Annie Lööf gör exakt det som hon anklagar Stefan Löfven för - hon skyller ifrån sig. Utan Cs stöd till S så hade vi kanske haft mindre än hälften så många döda och sjukvården hade haft mycket mer pengar och bättre resurser.

Chatten måste varit pinsam för Annie Lööf. Kommentarerna bestod av 99% kritiker. Hon har i princip inga följare. Ett resultat av att inte föra en politik som gynnar de hon är satt att tjäna, folket. Foliehatten tvivlar på att det i den senaste opinionsmätningen finns hela 7% med avvikande sexuell läggning som kan vara centerns väljarkår.

Foliehatten tappade nästan fattningen när Sydsvenskan på sin ledarsida skriver:
”Annie Lööfs politiska tillvaro är trots allt ljus.”

Foliehatten är helt övertygad om att det är på order från det ”Liberala Imperiet” att Annie Lööf skall framställas i en mycket fin dager. Det visar hur korrupta Sydsvenskans påstående är och hur långt man kan komma från sanningen. Ingår man som stödhjul till regeringen skyddas man till varje pris. Intressant är att Nyamko Sabuni som också är ett stödhjul, behandlas helt annorlunda. Där skriver man i klartext alla problem som liberalerna har.

Den djupa staten tycker så och de betalar också bra efter avslutad politisk karriär. Något som Bildt och Reinfeldt fått ta del av. Nog förstår Annie Lööf att det kommer en morgondag men innan denna morgondag så kräver den djupa staten att nationer skall gå under och därefter så kommer belöningen även för Annie Lööf när hon avgår. Allt handlar om hatet mot nationalstaten om så det gäller Sverige eller EU-eliten. De avskyr och hatar Ungern och Polens fortsatta nationalstater med ära och respekt för deras historia, arv och framtid. För är det något som både den djupa staten och Annie Lööf står för så är det avskyn mot Sverige och dess historia. Islam spelar ingen roll för dessa för det de ser är bara det kortsiktiga i makt och pengar och högavlönande jobb efter den politiska tiden är över.

1 kommentar:

  1. Hur många av riksdagens ledamöter har haft ett "riktigt" arbete?
    Kan, tyvärr, inte vara många...

    SvaraRadera