lördag 12 december 2020

Har du ett jobb i en myndighet går det bra att vara vänster men inte höger!

Aftonbladet har gjort något mycket bra med att avslöja vad makten sysslar med! Det är perfekt att detta har kommit upp på bordet. Känns lite Stasi över det hela. Sannolikt agerar de efter order från regeringen(Morgan J).

Aftonbladet skriver: ”
Ekobrottsmyndigheten(EBM) har med bara ett anonymt tips som grund i hemlighet kartlagt en åklagares politiska åsikter.”
De avslöjade i förra veckan att EBM som bekämpar avancerat trixande med skatter och bokföring, ska omplacera en tung och frispråkig åklagare som även är skyddsombud och fackligt förtroendevald.
AB: ”...privat säkerhetsbolag att göra en granskning av åklagarens politiska förehavanden. Personen har i vissa fall varit anonym på nätet i andra skrivit under med sitt namn. I fem av inläggen avslöjar debattören sitt yrke. Som då det påstås att åklagare som är måna om karriär och löneutveckling bör undvika att "gräva efter bevis om pedofili och barnäktenskap bland invandrare."


Men bilden är inte entydig. Åklagaren skriver här och där att hen inte är rasist och att vem som helst som gör rätt för sig bör vara välkommen till Sverige, oavsett om de är "svarta
eller gula" och i ett sammanhang kallar personen högerextremisterna inom Alternativ för Sverige "rasseslynglar."

Det har framkommit att åklagaren inte har givits möjlighet att kommentera resultatet. Dessutom diarieförs inte handlingen förrän långt senare.
"Jag konstaterar att dokumentationen och diarieföringen vid myndigheten uppvisar vissa brister", som generaldirektör Rodrigo återhållsamt skriver i ett brev.

I normala fall när det har uppdagats att en medarbetare publicerats sig på nätet, skall chefen kalla in medarbetaren och be denne tänka sig för, när man skriver något på nätet och undvika att åberopa sin tjänsteställning i sin politiska argumentation. I stället har någonting så märkligt skett, att ett anonymt tips lett till vad som närmast är att betrakta som en kartläggning av en anställds politiska åsikter har genomförts. Tanken med att Aftonbladet publicerat artikeln är kanske inte för att få folk att tycka synd om SD-åklagaren, utan att varna pöbeln att staten "jagar" SD anhängare, när de som sitter i offentligheten eller på lite högre stolar, när de skriver på nätet som inte passar makten! En varning helt enkelt!
Här har vi ett praktexempel på hur man missbrukar skattefinansierade myndigheter för att jaga och bestraffa oliktänkande på högerkanten. Ofta behövs inte mer än ett anonymt tips för att statsapparaten ska ”kicka igång” på alla sina cylindrar mot en enskild privatperson. Det är inget konstigt alls, så går det till i de flesta diktaturer! Aktiv förföljelse av SD-sympatisörer med stöd av statsapparaten är väl knappast något nytt eller kontroversiellt? Hade dom dessutom hittat något på henne så hade hon blivit "obekväm". Då hade hon blivit uppsagd. Att maktapparaten skulle göra samma undersökning av alla vänster, kommunister och feminister finns inte på kartan. De har den rätta tron!
Skönt att det finns sunda åklagare. Granskar de åt andra hållet? Vi har åklagare som öppet sagt att de kommer inte yrka på saker som utvisning och de kommer med glädje åklaga personer som ens ifrågasätter afghaners ålder. De vimlar av vänster inom åklagarmyndigheten. Alla dessa borde man verkligen granska eftersom deras politik påverkar deras arbete. För personen här finns ju inget som tyder på. Bara sunda värderingar.

Vi kan notera att hela mediesfären är kartlagd, ingen med fel åsikter får makt att driva/skriva om en fråga. Ett bra exempel är en reporter från Sydsvenskan som fick sparken efter det han skrivit sanningen i ett privat twitter. Det visar hur illa ställt det är i Sverige!
Vad Foliehatten känner till är det inte tillåtet för myndigheter att på ett systematiskt sätt kartlägga anställdas privata åsikter, såvida det inte rör sig om grov brottslighet (vilket inte är fallet här). Därför tycker han det känns rimligt att namnet på den chef som lett kartläggningen offentliggörs och att denne/denna för förklara sig offentligt. Aftonbladet har förmodligen namnet, så Foliehatten ser fram emot en uppföljningsartikel!!

Frågan är också, om inte chefen ifråga brutit mot både lagar och regler i jakten på den drabbade åklagarens åsikter, inte bara kartläggningen i sig, utan även det faktum att åklagaren nekades ha med sig en facklig representant på mötet.
Vad är det här för slags chef? Rena Stasi-fasonerna. Borde väl avpolletteras snarast, men sker aldrig i sossarnas Sverige, de omplaceras!
Åklagare kan inte drömma om att behandla sina klienter/åtalade olika. De skall döma efter lagboken och rättspraxis och inte på order beställt av politiker. Här är Hets mot folkgrupp ett praktexempel. Där yttrandefriheten helt har satts ur spel! Må vara, att många har uttryckt sig mycket klumpigt på nätet när de skriver sina inlägg i ren frustration över hur det ser ut i Sverige.
Den dag Stefan Löven ställer sig upp och lovar framför alla på en konferens att alla kan arbeta oavsett sina politiska läggningar kan detta brytas.
Testa att prata med dina bekanta om invandring och alla låser sig på alla cylindrar. Mamma, pappa, syster bror alla har har sina politiska idéer.
Var
ifrån kom polariseringen och när slutar den.

Foliehatten tänker inte skydda en massa totalt oduglig personer som sitter på myndigheter om dom sköter sig, med sina politiska ögonbindlar. Men varför är vissa saker OK, men inte andra.
Varför har vi moraliska ledmotiv i Sverige som ej får vikas. Det är egentligen en ganska fascistisk vind, att alla som bryter mot oskrivna regler
och allt är så jävla känsligt nuförtiden likt budorden, att folk hängs ut, pryglas, kölhalas eller får löpa gatlopp för snart sagt allting tills vi har Jimmie Åkesson uppspikad på ett kors för att förlåta våra synder. Efter slutdebatten i valet 2018 gav SvT ett smakprov på detta!
Om Foliehatten var åklagare eller polis och upplever mycket skit måste han få ha en åsikt om detta, även en politisk åsikt. Däremot ska Foliehatten som åklagare eller polis självklart förhålla sig objektiv till fakta på sitt arbete. Det finns inget motsatsförhållande där. Såvida det inte är visat att åklagaren konstant underlät att väcka åtal mot arier och hela tiden väckte åtal mot invandrare, trots att ingen annan skulle anse att bevisen räckte för åtal.
Ekobrottsmyndigheten är i stort oväder på grund av deras chef Monica Rodrigo. AB skrivet om hur inkompetent hon är och att hon förstör allt hon rör vid och det tydligen anställer hon sina egna kompisar.
Idag är ekobrott viktigare än nånsin med all klan baserad brottslighet som massinvandringen har fört med sig, alla otroliga assistansbedrägerier.
Att de se
dan spionerar på en åklagare om den politiska inställning är helt sinnessjukt. Hur skulle det ens vara i närheten av deras uppdrag?
Ekobrottsmyndigheten är en spjutspetsmyndighet
som har en hel del att säga till om i komplicerade ekonomisk spörsmål med kriminalitet som förnamn och komplicerade utredningar som efternamn, en totalt och komplett ovetenskaplig person (idiot) vill sossar ha som GD inom viktiga myndigheter och där på denna spjutspetsmyndighet har man anställt en fd GD som redan har gjort bort sig på en annan viktig myndighet. Självklart är det politiskt styrt! Se bara på Dan ”knulla i Bangkok” Eliasson. Alla Generaldirektörer har en styrelse - implicit regeringen.
Monica Rodrigo var den drivande i att det inte gick att åldersbestämma personer när hon var chef på Rättsmedicinalverket, förmodligen på order av regeringen. Det går att åldersbestämma personer och har gått att göra det i över 100 år.
"I maj 2018 publicerade Svenska Dagbladet en vad det verkar gedigen granskning av stämningen inom organisationen. De medicinska åldersbedömningarna av unga asylsökande var vid tiden omstridd och den rättsmedicinska enheten i Uppsala beskrevs som "kollapsad".
Åtta läkare sa upp sig, det pratades om ett ”statlig verk i förfall” och i en medarbetarundersökning sa 88 procent att de hade lågt förtroende för hur myndigheten styrdes.
Visst är det mycket intressant att Sverige har haft två kvinnliga GD med "spanska härliga rötter" - som per automatik anställer sina egna inkompetenta idioter till vidlyftiga löner och måste det till en annan spansk kvinna som GD innan vi skattebetalare ser ett mönster?
Foliehatten gissar att det rör sig om sydamerikaner med någon slags godhetshybris. De kom hit på 70 talet och vissa (absolut inte alla) har fastnat i en infantil idé om socialism. De har fått jobb på gamla politisk kontakter och inkvotering av sossarna. När det som vanligt handlar om självhävdelse och vanlig egoism. Många har inte någon utbildning eller yrkeserfarenhet, endast politiska "meriter." Det så överallt i svenska samhället och verkar bli värre.
Sossarnas Sverige.

I Tyskland, Frankrike eller Holland så ska man minst ha en universitetsutbildning
helst disputerad, för att tanken att bestämma över andra människor ens ska komma upp på bordet. Merkel i Tyskland har 2 olika höga akademiska utbildningar, innan hon blev politiker.
I Sverige går det bra att vara sosse idiot - helt och hållet utan portfölj. Helt utan förankring i folket.
Vi kan ju ta den i 9 år utbildade Fredrik Federley som exempel. Han gjorde sig mycket populär med media och han blev Sveriges EU representant för att han var en storstadsb..! Han representerar kanske totalt 4000 personer totalt och han satt i EU för Sverige, högt ansedd av media och nu SVT i ett program om EU!
Är det rasism och eller nazism och därför förbjudet att tala om? Man kan tom börja drista sig till att hon anställts just för att se genom vissa politiska ekonomiska oegentligheter eller... ? Regeringen vill inte att ekobrottsmyndigheten blir för smarta, då kan de börja granska regeringen och så kan vi inte ha det i en demokrati! Sossarna har tränat sedan Ebbe Carlsson affären(Sahlgrenska) - i att infiltrera och total skita i demokrati. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar