fredag 11 december 2020

Ingen saknar Stridshingsten när vi har Annie Lööf som öppnar Sveriges gränser!

Mormors lilla kråka=rödskrika skulle ut och åka, ingen hade hon som styrde, än slank hon hit, än slank hon dit, än slank hon ner i diket.”
Kan vi inte bara få slippa höra alla lögner och den här teatern? Sluta låtsas och erkänn att man vill ha i princip helt fri invandring till Sverige. Centern driver denna linje alltsedan man övergick från att vara ett landsbygdsparti till att bli ett nyliberalt parti på yttersta högerkanten. Socialdemokraterna driver i stort sett samma politik sedan Bommersvikarna tog över partiet. En ny chockvåg av migranter knakar snart på dörren, det kan braka loss när som helst. Vi kommer återigen att få höra att vi såg det inte komma, den här humanitära amnestin, gäller den även för den som har begått brott på svensk mark?

När det gäller vuxna är undantagen rentav mer generösa än vad de har varit på två decennier.
Det framgår inte om den här humanitära amnestin gäller även för de som har begått brott på svensk mark?

Sveriges regelverk kommer återigen att sticka ut i EU med det risker det medför, om Turkiet åter skulle börja släppa igenom migranter i stora skaror. När arbetet med den nya lagstiftningen drog i gång hette det att migrationspolitiken skulle bli långsiktig och hållbar. Nu bäddar Centerpartiet i stället för att krisen hösten 2015
som kan gå i repris.
Om vi funderar över C snabba tvärkast, kan vi inte komma ifrån Centerpedofiler? Förmodligen har MP och S har graverade uppgifter i fråga om Federleyaffären som kan användas som hävstång mot Fjamåt inom den politiska arenan. Hädanefter kommer C aldrig att obstruera mot regeringens infall och förslag. De kommer vara det lojalaste lydparti till SAP/MP regeringen som tänkas kan.

Detta beskriver exakt vad pajaspartiet Centern håller på med. För några dagar sedan meddelade C att man kommer säga nej till regeringens föreslagna lättnader för de som omfattas av gymnasielagen. I onsdags röstade riksdagen nej till detta och C lade ned sina röster.
Igår meddelade C att man säger ja till regeringens nya förslag om en humanitär skyddsgrund, om afghanerna står nära arbetsmarknaden. Man hymlar heller inte med att ställningstagandet ska leda till att afghanska ”ensamkommande flyktingbarn” ska få stanna trots att de inte har asylskäl. Nära arbetsmarknaden när vi ser att bara 72 av 9000 klarade gymnasiet och det är skrämmande siffror och inte alls oväntat. Nu kan vi se, att ordningen är återställd i svensk politik.
I SvD skriver Lööf och Jonny Cato: ”Med hjälp av den humanitära grunden för vuxna ser Centerpartiet en möjlighet att skapa långsiktiga förutsättningar för dem som på laglig grund vistats länge i Sverige utan att ha begått brott och har en stark förankring i samhället. Genom en klokt utformad lag kommer det vara möjligt att skapa en sammanhållen migrationspolitik som kan hålla över tid och som inte kräver ytterligare förändringar eller tillfälliga lagar.”
Centern är inget annat än ett litet pajasparti med en ledning som Foliehatten inte ens skulle vilja ha som styrande i den lokala fotbollsklubben.
Annie Lööf är en narcissist och har som främsta förmåga att ställa upp i PR intervjuer i media och bifoga Photoshoppade bilder, allt är yta, det finns ingen riktig substans bakom, hon är mer som deltagare i Idol eller deltagare på nåt kändis party och glöm inte att vänstern/media skarpt gillar regeringsstödjande Annie Lööf.
De som skulle behöva humanitärt skydd i Sverige är d
e egna invånarna som faller offer för invandrarbrottslighet och får sin välfärd raserad när mer och mer resurser slösas på asylinvandring. Men så tänker inte Annie Lööf, hennes "medmänsklighet" omfattar bara vuxna unga män utan asylskäl som har lämnat alla svaga bakom sig i sina hemländer. Det finns en gammal definition på "filantrop" - en person vars människokärlek växer med avståndet. Annie Lööf är sinnebilden av en sådan typ.

Till råga på allt bidrar även Rödskrikan till att svenska språket helt förvandlas. Mycket av det som förr var positivt, är nu negativt och vice versa. Mångfald, medmänsklighet, humanitär, tolerans, dessa ord smakar illa när de har blivit besudlade av etablissemangets skrupelfria hycklare.

Foliehatten besökte Sjöbo kommun för några år sedan och togs emot av KFs sosseordförande som påpekade att centerpartisten Sven-Olle Olsson blev uthängd för att han ställde frågan – vem skall betala för kalaset! Frågan är lika aktuell idag!

 

1 kommentar:

 1. Betala?
  Som vanligt sveriges pensionärer.
  Arbetande befolkning, finns ju en del. De tycks ju trivas...
  Bolag som sliter mot alla odds.
  Rasar inte rent utav sverige i Fishers rankning av företagsklimatet 2020?

  SvaraRadera