onsdag 9 december 2020

Den nya världsordningen!

"Bygg tillbaka bättre" eller "Build Back Better" är mantrat ledare runt världen använder för att visa att dom nu tjänar globalisterna agenda, för att införa en global världsstat. De vill bilda en ny världsstat med ett helt nytt system, med ett slaverisystem. Det är en blandning mellan kommunism, fascism och feodalism.

World Economic Forum kallar införandet av detta system för "The Great Reset".
Detta är vad vi länge känt till som "New World Order" men nu är det
inte längre en "konspiration" utan det är nu helt öppet för alla att se. Vi kan se hur fascism håller på tar över i länder som Italien, England, Spanien, Tyskland och många andra ställen.

Pandemin är ett planerat event för att kunna införa dessa lockdowns som har syftet att kr
ascha världsekonomin, skapa rädsla och börja vänja folk vid att få sina rättigheter borttagna. De har absolut inga planer på att gå tillbaka till normalt, även om ett vaccin kommer. Detta har bland annat Klaus Schwab, grundare av WEF uttryckt.
Programmet för Build Back Better:
*Fastigheter, köpelägenheter, all mark överlämnas till staten/världsbanken.
*
Kontantlöst samhälle, bara en digital global valuta.
*Obligatorisk Covis-19 vaccinering med hälsopass. Passen krävs för att kunna handla mat, gå till läkare, åka buss, köra bil, etc.
Vaccinen kommer användas för att manipulera vårt DNA och troligtvis göra oss sjuka och långsamt döda oss så dom kan hålla nere befolkningsmängden.
Om du och en annan person som fått vaccinet sedan skaffar barn så kommer denna manipulerade "minnes DNA" föras vidare till ert barn så hela världens befolkning (förutom eliten) kommer snabbt bli gen-manipulerad.
*
Bara vegetarisk mat, inget mer köttätande.
*Socialt kreditbetyg (samma som Kina har startat igång). Vad staten anser är dåligt ger dig minuspoäng och vice versa.
*Särskilt tillstånd för resor utomlands.
*Total övervakning
via 5G.
*Glesbygd och småstäder kommer bli skyddade områden "för miljön och naturens skull".
*Du kommer inte äga någonting. Allting kommer du behöva hyra av staten, för miljöns skull enligt dom.
*Medborgarlön och skuldsanering.
*
Kärnfamiljen är staten.
*Ingen demokrati
och yttrandefrihet.

Strax efter Löfven berättade om det nya restriktionerna här i Sverige så yttrade han på Twitter mantrat "Build Back Better" för att visa att han nu tjänar globalisternas agenda.

Titta på Stefan Löfvėns sommartal till nationen, han höll den 23 augusti. Redan då avslöjade han att "...det vi hade kommer inte tillbaka, utan nu har vi chansen att bygga nytt. Bygga något bättre, ett mer hållbart samhälle…"

Inte ett ord om att vi ska återgå till det normala. Ingenting sådant, utan istället ska vi acceptera "Det nya normala", vi ska nu fånga möjligheten att "bygga ett bättre samhälle." Exakt samma budskap som Justin Trudeau, Boris Johnson, Emmanuel Macron, Joe Biden, Mette Frederiksen, Micheal Martin, Pedro Sanchez, Ursula von der Leien, Scott Morrison och alla andra världsledare basunerat ut till sina befolkningar, det senaste halvåret.
Ingen av dessa premiärministrar och presidenter har någonsin lovat sina befolkningar att "vi måste komma tillbaka till det normala". Istället talar dom uteslutande om "The New Normal" och "Build Back Better". Eftersom dom allihopa läser ur samma manus: "The Great Reset" och "Agenda 21" där "Agenda 2030" är en första milstolpe.
Detta "manus", denna agenda, är världsledarna ålagda att uppfylla eftersom alla deras respektive företrädare undertecknade det bindande kontraktet i Davos år 1992. För 28 år sedan klubbade 179 världsledare kontraktet för jordens reformation under det 21:a århundradet.


Websidorna och Youtube-kanalerna till UN, WHO och framförallt World Economic Forum, beskriver och förklarar utförligt hur människans framtid ser ut. Den som ännu inte informerat sig om detta, bör nog göra det nu.
"Flat earth" är en fantasi och konspirationsteori. "The Great Reset" och "Agenda 21" är det inte.

Andra ledare i världen som yttrat detta mantra är bland annat:

 • Joe Biden

 • Boris Johnson

 • Justin Trudeau

 • Jacinda Ardern

Löfven och Biden är bara brickor i det här spelet och de förstår inte vad som håller på att hända.

Från Joe Biden.com: " Biden believes this is no time to just build back to the way things were before, with the old economy’s structural weaknesses and inequalities still in place. This is the moment to imagine and build a new American economy for our families and the next generation."


här dimmigt får en världsledare bara inte uttrycka sig. Va f-n betyder allt detta ? Men så fort en amerikansk president börjar gagga om "Equality" då är det något fuffens på gång. Sedan när har amerikanska presidenter infriat löften att göra det lättare för John Doe, har aldrig hänt.
Detta får valfusket i USA att verka som småpotatis. Trump och republikanerna skulle aldrig leda USA och världen åt detta håll, så en vinst för Biden var nödvändig. Det var många som hjälpte till. Tänk vilken makt Google skulle få i ett sådant samhälle.


Från statsministerns twitter: "Have co-chaired a meeting together with @sanchezcastejon and 10 other leaders from across the globe to find ways to tackle global challenges. We need to build back better and greener to ensure a fair future for all."

I inlägget finns även ett videoklipp där en massa länders ledare svär trohet till globalistmaffian. Notera att Löfven skriver "all", vilket indikerar att ingen ska slippa undan deras tilltänkta världsordning av "jämlikhet." De tror det att det är deras rätt och ansvar att styra och kontrollera alla på planeten. Typiskt marxister och globalister. 


Agenda 2030. Såklart säger inte Löfven rakt ut vad det handlar om. Han känner inte ens till planen i sin helhet. Löfven är utvald just för att han är enfaldig.
Glöm inte sossen Thomas Östros, han intervjuades av SR och är Vice-President and Member of the Management Committee of the European Investment Bank (EIB) som är en överstatlig bank.  Han jobbar för klimatsmarta investeringar och idéer. Fick som vanligt inget mothugg i SR. Vi kan notera att flera svenska toppolitiker får ”sköna” jobb i styrelser på global nivå.

Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått. Det är inledningen på en ny era, med en ny internationell ekonomisk ordning som riskerar att fullständigt tillintetgöra människans friheter. Tyrannerna har nu tagit över för att med tvång styra oss in i en “klimatsmart” och “hälsosam” värld genom World Economic Forums nya tekno-totalitära färdplan – The Great Reset.
Den 13 juni 2019 undertecknade Klaus Schwab, ordförande för World Economic Forum och FN:s generalsekreterare António Guterres ett partnerskap mellan sina båda organisationer. Detta gjordes utan någon direkt uppmärksamhet i media trots de oerhörda implikationer detta innebär för mänskligheten. I stort sett betyder detta att makten över våra liv med ett pennstreck har överflyttats till de globala storföretagen och deras ägare.

Det som saknas i mixen är väl vilken spelare Islam kan bli, samt om Kina och Ryssland får något att säga till om. Ett problem som man uppenbart ser är att det är bara Västvärlden som dessa globalister verkar i. De flesta människor på jorden bor inte i Västvärlden och kommer inte gå med på att implementera dessa galenskaper.

4 kommentarer:

 1. Rår dom på Visegradsländerna?

  SvaraRadera
 2. Nej - med Brexit kan vi kanske se slutet på EU. EU står inför en stor utmaning om det groteska stödpaket till EURO. Där både Polen och Ungern röstat nej, eftersom EU försöker sätta sig på dessa stater! Är det någon som hört det minsta "pip" om de stora pengarna Sverige skall ge till EU? Varken Media eller några partier lever rövare över att Löfven sålt Sverige till globalisterna!

  SvaraRadera
 3. Klockrent ,,, njuter av hur du formulerar dej hatten ,,,, jag gillade dej från första inlägget du gjorde o du är smart påläst o skriver underhållande ,,,,

  Kan säga att jag tog vaccinet mot svininfluensan vilket jag ångrar idag när jag förstår vilka människor som ligger bakom

  Dom flesta svenskar är så uppskrämda av detta , det var jag med när jag tog mitt vaccin

  Tyvärr har vi inget parti i regeringen som är värt att rösta på , sista utspelet från sd bevisar detta ,,, vi ska ha en dörr öppen för nato ,,,, denna mördararme ,, det säger allt om sd

  SvaraRadera
 4. Instämmer med föregående skrivare.... helhjärtat.
  Rosa den som rosas skall!

  Men, packade inte den sk ekonomin(skuld-drivna) ihop redan 2007-08, kanske tidigare?mao luftslottet som sprack..
  Alltsedan har varit ekonomiskt-hokus pokus-ala QE od... ingen organisk tillväxt, som jag fattat det.
  Börsen stiger-Skr skjunker som en sten pga QE.

  Får vi-vaccin mot skuldavskrivning?

  Mvh Per

  SvaraRadera