tisdag 8 december 2020

Är fri invandring det Sverige behöver idag?

Fri asylinvandring är precis vad Sverige behöver nu, det är prio ETT för regeringen. Sverige är fantastiskt. Inte ens får, getter eller hundar går säkra. Det verkar vara är lösningen på alla problem vi har. Alla som kan, jobbar svart! Det har blivit destruktivt att betala skatt.

Det är bara en logisk följd av det gradvis ökande vansinne vi sett de senaste 20 åren. S likaväl som M är väl båda lika goda kålsupare som drivit massinvandring. Tröttsamt när massinvandringspartiet M nu försöker vinna några politiska poäng, samma skrot som MP.

Den här snöbollen har växt sig så stor och rullar i sådan fart, att man kan glömma, att få stopp på den med demokratiska medel. Den tiden är förbi. Sverige är kört. Så enkelt är det. Intressant är att de s.k. "migrationspartierna" inte bara förstör landet, utan förstör även för sina egna barn som i framtiden kommer att hatas, misshandlas, rånas och särbehandlas negativt för att de tillhör den vita minoriteten. Ett klart tecken på att migrationsvurmarna är så självupptagna och så säkra i sin övertygelse att de inte ens kan se det problem de skapar för sina egna barn och nästkommande generationer.

Sossarna behöver fler bidragstagare för att kompensera rösttappet bland arbetande svenskar och dels mer pluspoäng hos liberalpressen, Annie och MP mupparna för att få fortsätta "regera" överhuvudtaget. För varje 10 nya medborgarskap som delas ut så blir det dessutom ca 8 nya sosseröster. "Oppositionen" är nöjd med att sitta på åskådarbänken och gnälla lite ibland och Mats Knutsson på SVT gillar sitt jobb som teaterregissör för det falska politiska skådespelet.

So
ssarna och Stefan Löfven är fast beslutna att fjäska för MP så mycket som MP kräver, för att MP ska låt S få sitta kvar vid makten. Det är inte mycket som S inte kan tänka sig att göra när det gäller migrationen eller klimatåtgärder för att blidka MP, när de driver på. Ett 4 % parti tillåts förstöra landet ännu mer. Folket i detta land är totalt PK-lobotomerade och hjärntvättade eftersom de accepterar detta utan att göra motstånd. Fredligt eller mindre fredligt.

Även på elförsörjning är situationen likadan. Vid årsskiftet läggs Ringhals ner och vi i södra Sverige kommer att få många och långa strömavbrott, om det blir en kallare vinter. Om vi hamnar i en situation där omfattande strömavbrott utlöser ett kaos som Sverige inte har upplevt tidigare, vilket Foliehatten tror blir resultatet av några dagars strömavbrott, bör det åtminstone bli regeringsskifte ganska omgående. Men kanske kan det även mobilisera större samhällsförändrande krafter samtidigt.

Sossarna och MP är väl helt enkelt inställda på att de kommer förlora valet 2022 och att det därefter inte finns någon väg tillbaka när muslimerna har gjort strömhopp till islamistiska Nyans och de sista Hamburgtanterna har avlivats med morfininjektioner. Därför vill de helt enkelt göra Sverige ungovernable med ett nytt Nerobefehl.

Tänk om man drev ett företag på samma sätt som regeringen styr det här landet, man anställer långt fler människor än vad det finns behov av, många av de nyanställda behöver en lång och kostsam upplärning men når sällan eller aldrig, upp till samma nivå som de som har varit på företaget sedan urminnes tider. När de nyligen anställda dessutom börjar stjäla från företaget och misshandla kollegorna får de inte alltid sparken, utan den bedömningen görs väldigt godtyckligt. Sakta men säkert har de nya börjat infiltrera ledningen och ser till att deras kamrater får en gräddfil in i företaget.
År efter år är likväl en överväldigande majoritet av arbetarna nöjda med ledningen och har fortsatt förtroende för den. Sverige AB i ett nötskal. Hela
ledningen består av sinnessjuka knarkare och alkisar.

Foliehatten skulle vilja tillägga att ibland så får de gamla anställda även sparken för att de protesterar mot det som sker och HR håller även på och jävlas med de gamla anställda, för att de är för vita och män, de är privilegierade och måste dela med sig av sin lön till de nyanställda. De nyanställda får inte heller bara del av de andras lön, företaget betalar också bostad, sjukvård och allt annat till de nyanställda, de nyanställda får även en egen gräddfil till sjukvården.

Väljarna i Sverige är väldigt tydliga. Svenskarna vill inget hellre, än att bli en fattig
a och en förtryckt minoritet i sitt eget land. Du känner säkert någon som inte tycker så och har säkert hört ännu fler som tycker utvecklingen går åt helt fel håll, men det betyder inte att majoriteten tycker så. De allra flesta är nöjda med Sverige av idag.

Har diskuterat detta ingående med bekanta och nästan ingen är sosse längre utan
de röstar på andra partier. De Foliehatten känner som inte berättar vad de röstar på gissar han röstar på S eller V. Hemskt tråkigt att behöva säga detta igen och igen men det är vuxna människor vi pratar om och de har ett ansvar för vad de röstar på och de vet att enbart ett parti vill minska invandringen.

 

2 kommentarer:

  1. Gammelmedia och public service i symbios med hela pk etablissemanget, skolan inte minst, är en respektingivande motståndare mot det fria ordet mot sanningen.
    De har satt lögnen i högsätet samtidigt som oppositionella kväses hänsynslöst

    SvaraRadera
  2. Bergs drömkåk, 2 idioter i tv 5!!

    SvaraRadera