fredag 19 januari 2018

De oskyldiga politikerna!

Nästan komiskt att följa riksdagsdebatten, fast egentligen mycket tragiskt. Sjuklövern öser ut förslag på hur man skall få ordning på landet. Alla är oskyldiga till den uppkomna situationen med arbetslöshet, gängkrig, våldtäkter, sekulära samhällen, bedrägerier, vårdköer....…
Att dessa imbecilla politiker företräder oss i riksdagen, bestämmer våras liv är tragiskt. Förr kunde detta inte ske, men nu är det vår verklighet.
Ulf Kristersson sa i SVT:s Aktuellt att den grova kriminaliteten och våldtäkterna är här för att stanna. Notera att han sa "är här", han erkänner att
de har kommit hit. Utifrån. Välj valfritt mångkulturellt samhälle och du har precis samma problem.
En man som borde skämmas, eftersom han varit högst deltagit till detta!

Man vet inte om man skall skratta eller gråta, när man ser dessa
politiker stå där och spela totalt oskyldiga, till det uppkomna kaoset i Sverige. Mest av allt märker man, att folk har tappat respekten för våra politiker. Politikerna har i det längsta försvaret mångkulturen och formligen öst ut pengar, på alla tänkbara projekt, ihop om att det skulle hjälpa. Men de har totalt missat, att om mångkulturen och det mångetniska samhället vore så förträffligt, så skulle svenskar och invandrare leva i harmoni, ja t.o.m. sträva efter att bo i samma område som grannar. Att invandrarna begår så mycket brott mot svenskarna beror naturligtvis också på, att de inte känner samhörighet med oss och att de är rasister.

Valet i höst kommer att bli ett verkligt stålbad för flera partier. Så många som tre(3) partier (KD,MP och L) kan åka ut och att SD kommer att få, ett stort inflytande på politiken efter valet. SD är de enda (än så länge) som kan bära huvudet högt.

Fast frågan är väl om det inte redan är för sent att vända skutan oavsett vem som kommer till makten. Det som vi en gång byggt upp under generationer raserades snabbt av maktfullkomliga och naiva okunniga politiker
och detta under en tidsperiod av bara 25 år. Under dessa år har Sverige haft en gigantisk migration
(nästan 2 miljoner) på kort tid och portionerat(lagtvingat) ut migranterna över hela landet. Kanske var det oundvikligt det som skedde. Vi hade det för bra och slappnade av och valde in utan kritisk granskning, inkompetenta ledamöter i riksdag, landsting och kommuner.

Nu föreslår regeringen och oppositionen flera panikåtgärder, sänkta krav på polisutbildningen för att fylla platserna, höjning av pensionsåldern…..   Allt går ut på att beskatta invånarna för att bekosta: det stora misslyckandet.
Glöm inte att skatterna behöver höjas på grund av invandringen. Svensson brukar ha hjärtat närmast plånboken.

DN :"Sveriges kommuner och landsting (SKL) varnar för en skattechock till följd av den snabba befolkningstillväxten.”
Vi är nu i slutet av en högkonjunktur (nej det är inte regeringens förtjänst) och det kommer att bli ett enormt stålbad, när det vänder ner i en lågkonjunktur.

Den av riksdagen införda mångkulturen har gjort sig politiskt, samhälleligt och socialt omöjligt, helt på egen hand, utan hjälp av politikerna.
Nu vänder det! Medelklassen har börjat ändra sin åsikt. Det finns en rad förklaringar till det, en mera öppen debatt i MSM och en successiv ökning av grov invandrarbrottslighet. En viktig orsak till att även medelklassen nu börjat "vakna" är, att det inte längre finns orter/områden som är fria från problematiska invandrargrupper.
Det kommer att hända dramatiska saker innan valet, både vad avser mångkulturell brottslighet och drastiska politiska förslag. Foliehatten beklagar de oskyldiga som hittills drabbas av den mångkulturella verkligheten, men det är en nödvändig förutsättning, för en positiv förändring. Detta är märkligt. Vi kritiker har hela tiden fått höra att vi lever i en bubbla och bara verkar i en bubbla.

Idag när PK-elitens egna bubbla rasade ihop och de fick bubbelsekret både i håret och i munnen, var det inte så kul längre och svensken har hjärntvättats av vänstermedia i decennier. Politikerna vet att det går åt h-e och de har ingen lösning. Militär, hårdare lagar, kanske, jo tack, när verkligheten börjar krypa allt närmare tryggheten i villaområdet och längs efter vägen mot förskolan eller när personrån och överfall sker i villaområden i valfri mindre stad och inte enbart i Husby, Angered och liknande utanför storstäderna, så ska ni se det snabbt tar hus i helvete.

Politikerna kommer att skylla på andra, skademinimera, låtsas att det regnar eller som i Lena Melins(Aftonslasken) fall tro, att det går att vränga kappan ut och in. Aldrig att dessa kappvändare får någon form av förlåtelse. Skadan de har gjort är för stor. Detta är inget som kommer att lösas under vår levnad. I värsta fall finns inte Sverige eller den svenska folkstammen kvar i framtiden.

Katalysatorn här är när en handfull kända kvinnor tar bladet från munnen och talar klarspråk. Då är lavinen igång. Katerina Janouch och Ann Heberlein är på god väg, några till, sen rullar det på av sig själv. Kvinnor söker sig mer till det som är socialt accepterat och när det väl svänger kan det gå riktigt snabbt.

Centerns lilla snärta tar tillbaka sitt yttrande att Sverige rymmer 40 miljoner människor. Det vill hon inte kännas vid. Förmodligen för att 32 miljoner invandrare aldrig kommer att arbeta, hur skall det gå till?

Men det värsta är inte detta.

Hon hävdar att Sverige inte finns på riktigt, då hennes mormor kom från Kanada och att alla som vill arbeta och bli svenskar är välkomna och svenskhet är dumheter, då alla kan bli svenskar. Hon sitter i riksdagen, hon har makt, hon vet jättemycket, mer än oss, tror hon. Nu kan vi bli ugandier, kineser och japaner. Det är bara att åka dit.
Centerns nippertippa är ett typexempel på politikerproblematiken, folk som trots eller p.g.a. relativt mycket utbildning, förblir på en tonårings mentala nivå. De har troligen växt upp i en mycket skyddad medelklassmiljö och ser ständigt världen ur medelklasstonåringens perspektiv. Har de passerat 30, så är nog allt hopp borta, om att de nånsin ska vakna upp. De kan aldrig reformeras och enda alternativet är att de avlägsnas från maktpositioner.

1 kommentar:

 1. Hatten ,,, jag ställer en fråga till dej om nwo ,,, om jag påstår att samtliga 8 partier är styrda av globalister vad säger du då ?

  Samma fråga ställde jag till sd ,,, konspirationsteorier var deras svar ,tänk efter hatten ,, det räcker med värdlandsavtalet för att inse att sd är förrädare
  Förklara gärna hu du som sd snubbe ser på detta?
  Du ska veta att det kokar i dom lokala sd ,, detta är inte den politik som sd hade förut innan ledningen dom köptes upp,,nu kommer det andra tider när kasselstrand kommer in med ett nytt parti ,,, om inte han köps upp av nwo med
  Kan du ge oss lite svar

  SvaraRadera