söndag 21 januari 2018

För Alice Bah Kuhnke känns politiken som en reality show - en tv-serie

Alice Bah Kuhnke(ABK) är beredd att ta ledarrollen för Miljöpartiet – om hon får frågan. Kuhnke: ”Om kongressen vill det, då är jag beredd att axla det ansvaret.” Tycker hon ska bli språkrör, då har sista spiken blivit inslagen i MP-politiska karriär. Hon är total politisk nolla från barnprogram till minister.
Detta måste vara en otrolig och viktig nyhet i inte bara Sverige, utan även hela världen. Det toppar både SVT och TV4 nyhetssändningar som förstanyhet (MP-kanaler).

ABK är precis som Löfven, en del av fördumningen och infantiliseringen av svensk politik, där "politiker" med i stort sätt noll politisk erfarenhet kommer från ingenstans och får några av de tyngsta posterna i en regering, för att styra ett land. Nämn en enda annan arbetsplats där detta hade varit möjligt? ABK:s insatser i politiken och samhällets olika organ har varit minst sagt undermåligt. Korruption, visat stöd för Islamiska Staten, samt gett de stöd och frikort, inte skött sina uppdrag men ändå fått betalt .

Det värsta är att hon skulle var det första språkröret sedan Wetterstrand som faktiskt besitter någon form av erfarenhet och kompetens. Det säger mycket om MP i fråga. Wetterstrand och Eriksson var bra för partiet och båda var de facto hyfsade politiker. Sen gick det som det gick.

Hon som inte ens var Miljöpartist för 4 år sedan. Tidigare var hon MUF blev MP precis efter valet 2014. Foliehatten funderar över hur är det möjligt att gå förbi alla inom MP och efter ett par dagar bara, kastar MP, in en f.d. moderat och utnämner henne till minister? I så fall spelar det ju ingen roll alls, att vara med i partiet! Och dessutom blir ministerposterna tilldelade personer som ingen utom de i inre kretsen, kan förutspå och som folket aldrig varit med och röstat på. Tar man någon ur partiet, så vet väljarna i alla fall vilka som finns tillbuds. Hur kan svensk demokrati fungera på detta vis? Har det alltid varit så?

ABK rekryterades till generaldirektör för Ungdomsstyrelsen (nu: Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) av förra regeringen. De nekade ge SDU(Sverigedemokraternas ungdomsförbund) bidrag, medans alla andra ungdomsförbund plus islamska föreningar erhöll bidrag.
Innan hon rekryterades som GD, satt ABK i det stora konsultföretaget ÅF(Ångpanneföreningen), där hon efterträddes av Nyamko Sabuni, vars bror Kitiwamba Sabuni är sambo med Fatima Doubakil - islamist. Ulf Dinkerspiel och Maud Olofsson finns då  i ledningen för ÅF.

Ungdomsstyrelsen hade under ABK ledning finansierat en rad tveksamma projekt. Bidragen till islamofobi.nu som leds av Hussein Hammad. Denne har associerats med jihadistimamen Abu Muadh och hatpredikanten SMS-Bilal. För inte så länge sedan talade Hussein Hammad på en konferens, anordnad av Al- Istiqamah Unga Systrar. En grupp som associerats med jihadistrekrytering.

Det är inte det enda tveksamma projekt Ungdomsstyrelsen varit involverade i. Projektpengar har betalats ut till Omar Nur som drev den kritiserade Jasminskolan.

Om vi säger som så här... som demokratiminister lämnar hon en hel del över att önska. För en demokratiminister får inte vara naiv.
Men kan nog bli bra, då hon är en extremt okunnig och klumpig politiker som säkert kan ställa till det ännu mer för MP när hon ska sitta där i partiledardebatterna och har noll koll på det mesta. ABK kommer från överklassen som verkar tro att politiken är en lek och inser inte allvaret, så hon kan skryta om det till sina andra Södermalmspolare.

Intressant med en miljöpartist som sannolikt aldrig satt sin fot i en skog större än Humlegården eller odlad mer än möjligen hampa i en fönsterkruka i flickrummet.(Hon har rökt hasch som ung och ångrat detta). Däremot verkar hon ju otroligt intresserad av att synas på galor och sitt eget utseende, alltid lite spektakulärt klädd, senast på Nobelmiddagen.

Är vår Kulturminister Alice Bah Kuhnke rätt person, att kalla till sig teaterbranschen för att diskutera åtgärder mot sexuella trakasserier?  Hon bidrog till att sexualisera sin förra arbetsplats på TV4, genom att visa tuttarna för Jan Scherman för att få mer reklamtid för sitt program i TV4.
Jan Schermann: ”Jag blev mållös liksom åsyna vittnen.” När Expressen i går bad om en kommentar till det konkreta påståendet från mediechefen Jan Scherman ville hon inte säga något. 

Hon har också i tidningen Okey stått å klämt på tuttarna med cigarr i munnen och sagt "jag får killarna jag vill ha". Sex säljer. Sex lönar sig även i karriären?
Hon kanske idag springer från Kulturdepartementet till statsminister Löfven eller varför inte till finansminister Andersson och visar tuttarna, när hon vill ha mer pengar till kulturen? Tror snarare att A
KB kan ge lite balans till den numera helt urspårade #Metoo.
Det mest anmärkningsvärda är väl att ”skakandet” verkar ha givit resultat. Ett framgångsrecept att kanske användas även i riksdagen? De TV-sända riksdagsdebatterna skulle säkert få lite fler "tit-tare" i alla fall.
Aliche Bah Kuhnke: " I verkligheten har jag aldrig fått nobben av en enda kille som jag velat ha. Går jag bara in för det tillräckligt mycket, så blir det som jag vill!”

Vet inte kulturministern att ett nej är ett nej, säger man nej, då ska hon inte for
tsätta tjata till sig sex. I TV4:as morgonsoffa, när de pratade om sex, sa de att man inte ens ska behöva säga nej, den som "flirtar"ska förstå det ändå? Ett nej är ett nej" gäller bara kvinnor. Män skall få stå ut med allt möjligt, för män är privilegierade, överordnade och inte minst upp bärare av patriarkatet. Män skall helt enkelt hålla truten och acceptera att man är "förövare" oavsett man gjort något eller ej. Sverige är feministiskt paradis.

Bah Kuhnke har omvittnat svårt med sexuella gränser. Även DN skriver om det:
Många statsråd har drabbats av frihetsbegär i baksätet på en blank regeringsbil. Det ovanliga med Alice Bah Kuhnke är att hon ger röst åt sina impulser.
”I bilen äter jag en chokladkaka till mellanmål. I kultur- och demokratiministerns jargong blir jag till slut ”choklad” mannen”.
Vad sa du alldeles nyss, chokladmannen?! Vad var det du sa?
Jag borstar bort några flarn från byxorna.
Hon tar notis. Ja, det ser ju väldigt dåligt ut att ha en chokladfläck på snoppen!”

Det är de som tillsatt henne är kanske, Bonniers, Hjörne och Schibstedt! Efter ABK, Bolibompa och tuttflash, förstod de, att hon var perfekt på efterfesterna på Blekholmen. Samt även perfekt, när man skulle förhandla fram, hur mycket presstöd man skulle ha. Snabbt kom hon in i regeringen. Eftersom medierna visste vad hon gick för, kunde man först skrämma skiten ur henne veckorna innan i medierna, ett s.k. drev som man gjorde, för att sen få ett höjning på presstödet.
Det var väl inte tänkt från början att hon skulle behöva stå och skydda kvinnor i #MeToo kampanjen. Frågan är vad ABK har hittat på, för att ta sig fram? Det syntes tydligt, hur osäker hon var, när hon skulle försvara #Metoo! Kan det vara så, att de som fört fram henne till toppen, är gubbsjuka svenska toppmän som vill prova choklad?

Medierna har utländska intressen (globalistiska) och sätter inte svenskarnas väl o
ch ve i första hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar