tisdag 23 januari 2018

Det tredje könet!

Enligt SR, Ekot som gjort en rundringning till partier i riksdagen, är de positiva till att utreda frågan om att införa ett tredje juridiskt kön i Sverige. En statlig utredare föreslog nyligen att en utredning av frågan ska göras. Om det blev verklighet skulle det, enligt förslaget, innebära ett rättsligt erkännande av icke-binära, det vill säga personer som inte definierar sig enligt könskategorierna kvinna eller man.


Många tycker detta är vansinne! Varför utreda ett tredje kön undrar man? Är det en anpassning till twitter och vänsterextrema teorier? Man kan tycka att det inte är en speciellt viktig fråga för samhället. Däremot är det antagligen viktigt för dem som varken identifierar sig som man eller kvinna. Detta är säkert ljuv musik för den feministiska regeringen som har lyckats så bra på feministområdet och deras dröm, är säkert få fortsätta med sin politik även inom könsområdet. Feministpolitiken har visat sig vara en riktig framgångssaga, vad det gäller våldtäkter, integration, gängkriminalitet, feminism, bidragsfusk osv, så vad kan gå fel, om de ger sig in på detta om könstillhörighet? Det är på tok för lite för duktiga PK-Sverige. Låt oss göra som Facebook och införa alla som de har uppfunnit. Det finns nu 56 kön tillgängliga.
Foliehatten tycker det känns tryggt att våra politiker finner tid till frågor som detta. Det innebär att de, inte har mer trängande frågor som är mer angelägna att ägna sig åt.
 
Utredningar kostar pengar och det finns betydlig angelägnare utredningar att göra som inte genomförs, typ våldtäkter, integreringen, arbetslösheten eller bostadsbristen.
Den stora frågan är om de som sitter i dagens riksdag har sådan kompetens, så att
de kan ta ställning till utrednings förslag, om ett tredje juridiskt kön. Vi har alldeles för många vänsteranhängare som inte kommer att begripa vad det handlar om.


Naturen har visat att det finns män och det finns kvinnor och genom naturligt urval har naturen provat alla möjliga varianter. Den helt dominerande och mest framgångsrika lösningen bland alla avancerade organismer, är den tvåkönade lösningen, hos människan i form av man och kvinna.
Man kan identifiera sig med vem man vill, men i kromosomerna står det fortfarande bara XX för kvinna eller XY för man. Visserligen finns det även en tredje livskraftig kombination XXY kallad Kleinfeldts syndrom, men dessa män är sterila.
Någon ytterligare variant känner inte naturen och när pendeln svänger åt andra hållet, kommer folk återgå till det normala. Det kan också finnas extrema undantag som lider av sjukdom eller defekt och de får anpassa sig, vilket är alldeles självklart.

Tänk att människan under historiens gång löste det så enkelt som att kika mellan benen, för att avgöra kön.

Det viktigaste för politikerna idag, är att sopa problemen under mattan. Föreställ dig själv, när du under ett valår ska förklara varför svenskor våldtas av invandrare, varför våra skattebetalare dör i sjukhusköer, varför Nya Karolinska har visat sig vara ett råttbo av korruptionsskandaler och varför våra s.k. folkvalda fortsätter att hytta med näven åt dem som sticker ut hakan och kritiserar massinvasionen?

Då är det betydligt enklare att stå i SVT och tala om "värdegrund", om vikten att öppna våra hjärtan, och bygga ett "öppet samhälle."
Det är inte alls konstigt att identitetsvänster kör hårt, men för en majoritet av svenska folket, är detta med ett tredje kön, en icke fråga, men mönstret är det samma. Man lägger fram ett konstigt förslag, när människor reagerar säger man att polariseringen ökar. Allt och alla ska etiketteras, dessutom antas man var ytterst homogen i sitt lilla fack. Alla är lika, fast vissa är mer lika och dessutom lite bättre. Som grädde på moset lägger man nån suspekt maktanalys som bygger på att om din lilla intersektionella grupp har makt, är allt i världen ditt fel. Saknar gruppen makt är inget ditt fel.
Så lyckas
Löfvén få välutbildade kvinnor med makt(ministrar), att dra på sig slöja, för att stödja islam. Alla invändningar avfärdas med värderingar och rasism, som inte går att försvara sej mot.
 
Vi kan notera att Open Society är Georg Soros skötebarn, liksom Open Democracy och andra djävulska NGOs. Anmärkningsvärt är att Geroge Soros hade 48 möten med Europeiska Kommissionen under 2017. Det är nästan ett möte varje vecka. Med tanke på att Soros inte företräder något land, kan man undra vad de talade om?

Det s.k. tredje könet utreds även i Tyskland som är kulturmarxismens vagga. Karl Marx var tysk, så det förpliktigar. Vänstern har alltid kämpat mot kyrkan med motiveringen, att dess lära inte var vetenskaplig. Att det tredje könet inte finns i naturen, är säkert en petitess. Återigen, det handlar att ta bort väljarkårens fokus, från det väsentliga. Det gör de tillsammans med MSM och SVT som gärna hakar på.
Undrar om politikerna har förstår vad det handlar om. När det funnits ett tredje kön en tid kommer kravet på ytterligare kategorier. Sedan tillkommer kravet på sekretess, på könstillhörighet, eftersom de med det tredje könet, känner sig utpekade. Då blir cirkusen fullständig i Sverige. Fler utredningar kommer att behövas!
Foliehatten undrar också - hur blir det med personnummer?
Idag har vi ett för man och ett för kvinna! Ännu en utredning?

Hur kan man inte förstå att det är skillnad på kön och könsidentitet!?
Kön - En binär biologisk, objektiv, observation.
Könsidentitet - En subjektiv föreställning om ens självbild.
Att ta bort kön ifrån passen, okej, vem bryr sig, men att införa ett "tredje" kön är pinsamt...
Utredningen är redan klar och har funnits hela tiden. Tyvärr visar vår regering återigen sin inkompetens.
”Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne. Som man och kvinna skapade han dem.” ‭‭Första Moseboken‬ ‭1:27‬ ‭‬‬

Foliehatten tar nu en paus från den 24 januari till 7 februari. Anledningen är att ingen WIFI uppkoppling kommer att finnas tillgänglig under denna tid.
Den 8:e återkommer han med nya inlägg! Tanken är att det skall bli 2 om dagen!
Passar också att tacka alla som läser denna blogg!
Den senaste veckan har den besökts
av cirka 29 - 30.000!  På årsbasis blir det närmare 1,5 miljoner läsare. Helt fantastiskt. Tack(även de utomlands) för att ni läser denna blogg!

3 kommentarer:

 1. Är dessa "tredjekönare" helt släta mellan benen?
  En mikroskopisk procent innehar naturligtvis båda uppsättningarna, något som knappast borde initiera en omvälvning som införande av tredje kön.
  Problemet är i min värld obefintligt.
  Jag lyssnade på ett SR-program i ämnet nyligen och mer svamlande både från programledare och några "tredje-aspiranter" var det längesedan man hörde.
  Bara byråkratin inom datavärlden borde kosta multimiljader, Tänk, alla papper med rutor för "man" resp "kvinna" som måste kastas. Ren miljöförstöring..

  SvaraRadera
 2. Aha, det syns att man solar sig i sydfrankrike?
  Tja, det bjuder jag på.
  Men är man fötjänt av en nordisk vår med gullvivor om man har skolkat vintern?
  Retorisk fråga, bara!

  SvaraRadera
 3. Det du skriver är sunt förnuft ,, som vanligt
  Soros ,, glad att du tar upp honom , han är en del i det som ska förstöra europa , globalismen är ingen konspirationsteori
  Skriv mer om vår fiende

  SvaraRadera