lördag 6 januari 2018

Tunghäftan är monumental hos #Metoo och alla feminister när kvinnors rättigheter kommer på tal!

Vem minns inte den svenska feministiska regeringens statsbesök i Saudiarabien? Vi fick se bilder på en rad feministiska ministrar som kröp på alla fyra iförda slöjor inför saudierna. Då var det inget snack om starka kvinnor och jämställdhet, det är inget annat än värsta sortens hyckleri, att inte stå upp för feminism som Löfvén & Co, utgör sig stå för! Bara månader senare besökte MSM:s store ”favorit” Trump med hustru samma land. Vi fick se Melania Trump i dräkt och högklackat!

Utan att ta till överord kan vi konstatera att antalet sexbrott och gruppvåldtäkter varje år stiger skyhögt i statistiken och vi är snart världsmästare i denna gren!
Allt fler blunder inte längre, för att denna ökning beror på import av män med sunkig uppfostran och kvinnosyn. Att det också finns ett icke importerat sexuellt våld, skall gudarna veta. Man kan inte säga ”OK”, till att gruppvåldtäkter ökar, men problemet är, att det är män som är förövare, om man önskar en konstruktiv lösning.
Hur skall svenskarna lära föräldrar från MENA-kulturer, hur man uppfostrar sina gossar - hur de skall bete sig mot kvinnor? Nej, det fungerar inte, eftersom det finns noll intresse hos dessa föräldrar, att ta till sig svenska värderingar. Det är ett ”projekt” på några generationer som måste starta i länder med sunkiga ideal. Om vi begränsar inflödet av individer med sunkiga ideal? Ja, då skulle det kanske fungera.
Tyvärr har regeringen just föreslagit följande:
att unga män (som det nästan endast är) som vid laglig och rättvis prövning befunnits sakna asylskäl eller skäl för uppehållstillstånd, ändå skall få stanna. Varför? För att läsa i gymnasiet. Inget annat land på jordklotet skulle få för sig något så galet.
De svenska feministernas beröringsskräck för gruppvåldtäkter följer en obehaglig och enkel logik. Feminister oftast vänster som hatar SD/gillar invandring, blundar för att gruppvåldtäkter är direkt kopplat till invandring(Jonasson undersökning av TR domar). Feminister försöker istället blanda bort korten och påpeka snusförnuftigt, att det minsann är vita män som gruppvåldtar.

Förvisso har vi en ökad anmälningsbenägenhet, men var är alla priviligerade feministkvinnor i denna debatt? Det verkar som de fått ”tunghäfta” och det hörs inte ett enda knyst från deras sida, med tanke på hur många röster som kommit fram i #Metoo debatten, är detta kanske något överraskande. Kan det ha att göra med att det är vänster flickor/kvinnor, som leder utvecklingen och som önskar att tillvaron vore som i vardagsrummet i den trygga miljö de växte upp i? De har aldrig satt sin fot i en förort - deras hat riktas givetvis mot vita 
män med samma socioekonomiska/kulturella status, vilket har inneburit att ett par journalister och en komiker har fått foten. Medans det verkliga problemet kvarstår.

Det tragiska är att dessa feminister och #Metoo anhängare, aldrig har brytt sig om svenska kvinnor som blivit utsatta av invandrare. Anledningen är inte svår att förstå varför – de vill skydda invandrare! Att feminister inte säger ett "pip" om våldtäkter eller kvinnovåld, måste väl anses vara århundradets störst skämt i dessa tider av #Metoo, kamp för att få igenom samtyckeslag, en konstant debatt kring sexuellt våld/ "mäns våld mot kvinnor. Feminismens förhållande till islam är verkligen underlig. Extremt sällan hör man feminister i Sverige(Löfvéns besök) klaga över eller försöka göra något åt kvinnors situation i till exempel Saudiarabien. Däremot ses den vite mannen i Sverige som ren ondska. Den kognitiva dissonansen är öronbedövande och feministers tystnad om ökningen av sexualbrott och gruppvåldtäkter, är inget annat än hyckleri!

Vi kan konstatera att den häxjakt utan legala grunder brakade in i väggen var allt annat än konstigt. Däremot tystnaden på de riktiga problemen i samhället är mycket märklig. Man måste nästan börja undra om gemene kvinna inte kan se problemen eller om det handlar om att man nu är utmattad och inte orkar, efter att man hakat på blåtoffsarnas kamp, som visade sig inte vara kvinnornas kamp. Vi kan åtminstone konstatera att det inte gått speciellt bra för varken den feministiska regeringen eller blåtoffsade feminister i det stora hela. De har förstört mer än de hjälpt till med någonting. Förutom att vi andra nu har bra förståelse för deras missnöje mot vita män.
Problemet med feminism är att de ser patriarkatet som en vilseledd sekt som går att få ordning på genom att väcka sektmedlemmarna. Felet med detta är att det finns så mycket mer som orsakar mäns våld mot kvinnor och våldtäkter.
När vi förstår varför pojkar slåss på dagis och en del fortsätter med detta, tills de blir unga vuxna, inser vi att biologin spelar en stor roll. Feminismen anser dock att biologi inte finns eller att den spelar en underordnad roll. Om biologi spelar roll så kollapsar nämligen hela feminismideologin!!

Alla antifeminister är förlorare p.g.a. att feministerna kontrollerar media, politik, skolvärlden, universiteten samt all offentlighet.

Normalbegåvade människor kan läsa statistik och dra slutsatser. Normalbegåvade vet också att man ska angripa de mest akuta problemen först.
Politiker är galna oavsett vilken partifärg de påstår sig tillhöra, en färg som för övrigt lätt byts, om det främjar karriären. Med det sagt, sossarna har styrt Sverige i 100 år. Inget annat parti eller block har styrt landet "en längre tid". Sossarnas klor sitter dessutom kvar, även när de inte har makten, då de innehar de flesta höga positioner på icke valbara platser som myndigheter och statliga institutioner.

I en artikel i tidskriften Kvartal sätter Malcom Kyeyune fingret på något viktigt som möjligen också skulle kunna vara en delorsak till tystnaden från feministerna!

”Men är det egentligen "feministiskt" att försvara, relativisera eller släta över exempelvis månggifte? Och, när blev det egentligen vänsterns uppdrag att agera bålverk, att skydda diverse autentiska kulturyttringar och religiösa seder från en grå, homogeniserande och gudlös modernitet, för att gå ett steg längre i kritiken?
För inte alltför många årtionden sedan skulle denna sorts särarts- och ursprungstänkande ha betraktats som djupt problematiskt konservativt, något för den riktigt gamla högern. Upp är ned, och ned är upp. Antirasister bannar numera dem som inte förstår att det vi kallar stök och bråk helt enkelt är ett kulturellt betingat uppförande i invandrartäta områden. För tjugo år sedan skulle en sådan idé avfärdats som befängd nazistisk propaganda.Växande delar av vänstern engagerar sig nu i att skydda religionen från sekularismen. Nog borde detta framstå som fullkomligt absurt för tidigare generationers socialister?”

En kvinna på Facebook pekar på problemen med synpunkter som inte går hem hos feminister och #Metoo:
”Som kvinna får jag ta och hålla med. Varför tror ni inte vi kvinnor med andra åsikter hörs nånstans? Skulle jag uttrycka framför folk mina åsikter om invandrare och deras kvinnosyn så blir jag mordhotad och uthängd och får ännu mer hot.
En röst som min kommer aldrig få höras i media, ändå är det jag som tvingas bo i förorten med alla nyanlända som stirrar på mig så fort jag går utanför dörren, om jag gör det. Har inte råd att bo på något finare ställe.
Den här jävla metoo skiten har bara gjort allt ännu värre. Jag tror många kvinnor här i förorten önskade att dom hellre blev tafsade på röven av sin chef på sitt medelklassjobb i nån fin ort , istället för vad kvinnor i såna här förorter utsätts för dagligen. Men vi kommer aldrig få höras i media eller någon liknande kampanj. ”
Sverige har fått problem som det inte finns någon lösning på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar