måndag 22 januari 2018

Lövin: ”Folk tror att Sverige håller på att kollapsa och det stämmer inte!”

I gårdagens SVT Agenda pratade man om:Pågår det en svartmålning av Sverige?”
Den totalt förvirrade Lövin(hur kan hon vara v.statsminister?) som deltog försöker göra gällande, att andra svartmålar Sverige. Hon var dåligt förberedd på frågorna. Det är miljöpartister väldigt ofta. De pallar inte trycket, det syns tydligt att de ljuger och svarar undvikande. Samtidigt är hon uppenbarligen medveten om den höga gängkriminaliteten som finns för hon tycker tydligen att kriminella passar bäst ute i samhället, så att dom ostört kan hålla på med sina kriminella aktiviteter.
Är det verkligen svartmålning att tala om, problem människor upplever i samhället?
Istället är det så, att det är våra politiker som inte begriper eller vill inse, vad som håller på att hända! Lövins agerande är ett typiskt diktaturbeteende. Exakt så resonerade man i DDR, det gällde hela tiden att hålla skenet uppe, trots att landet krackelerade(precis som Sverige) internt. Ännu en indikation vart vi är på väg!
Det handlar inte om svartmålning, rätt definition är att Sverige håller på att få dåligt rykte, varje gång som Mohammed ställer till med något, så beskrivs han i media som svensk. Svartmålning? Politiker, SVT och MSM är besatta av Sveriges rykte? Man tar varje chans man får, att kritisera andra länder och personer, så som Putins Ryssland och de har fått total ”hjärnblödning, när det gäller Donald Trump och USA.
Men minsta lilla kritik
av Sverige, så exploderar svensk media och politiker. Se vad som hände efter SD:s artikel i The Wall Street Journal. Vad är ni rädda för? Sanningen? Vänstern säger att högern ljuger och högern säger att vänstern ljuger.

Sverige består av en hycklande politisk och medial elit som till varje pris måste skönmåla och mörka invandringens konsekvenser. Länderna i gamla öst som vägrar att underordna sig EU:s flyktingkvoter och allmänna sätt att se på "flyktingar", kan inte ges rätt, genom att Sverige offentligt skulle gå ut och erkänna vilken enorm samhällsbelastning och samhällsförändring muslimsk och annan MENA-invandring är. Det är också mycket viktigt att inte spela Trump i händerna, genom att på något sätt erkänna hans världsbild och hans syn av Sverige som det korrekta.

SVT och MSM sitter i knät på hela Rosenbad och de arbetar systematiskt mot samma mål. Hade Sverige haft en konsekvensneutral och seriösare press skulle massinvandringen, med alla dess konsekvenser inte kunnat passera år efter år.
Det värsta av allt man bara fortsätter på den inslagna vägen, trots alla problem! Helt fantastiskt egentligen. Vad behövs för att de i Rosenbad skall vakna?

De politiska beslut(mångkulturellt samhälle) som detta vilar på, skulle inte gå igenom, så enkelt om svensk media hade ställt ordentliga följdfrågor, gjort egna konsekvensanalyser och fullt rimliga framtidsscenarion och ställt politikerna mot väggen. Journalisterna är odugliga folkhatare och uppfostringsfabriker som spottar ut den ena lögnen efter den andra. Svensk journalistik fördummar hela samhället med sitt gift.

Politiker och media inser inte, att Sverige inte längre är Sverige. Det är det grundläggande problemet, att vår kultur byts ut. De flesta svenska städer och förorter präglas av en arabisk, persisk eller allmän utanförskapskultur, där det kommer olika rotlösa människor från olika håll. En muslim som kom till Sverige för tre år sedan och som nu blivit svensk medborgare. Är hen svensk? Det är mycket osannolikt. Men det kanske kan vara praktiskt, att säga att någon som är svensk medborgare är svensk, även om han inte är av svensk nationalitet. Polismyndigheten har nu släppt statistik på utvecklingen av dödsskjutningar i landet, ett fenomen som femfaldigats sedan 2006 (8). Detta är vad Ulf Kristersson med sina vänner i Sveriges riksdag inbringat och nu vill se svenska folket vänja sig vid, vid sidan av våldtäkter och terror givetvis.

Svenska politiker och dess hantlangare, media, gör naturligtvis allt för att försöka behålla den gamla bilden av
Sverige, trots att den inte längre är sann. Politiker och folk älskade Sverige förr och svenskar. Idag avskyr de sig själva och kan inte längre enkel matematik.
Bara för några årtioenden sedan var Sverige en förebild. Idag är det ett varnande exempel, på hur illa det kan gå med sinnessjuka ledare och ett sovande likgiltigt folk utan moral och vad ett avskaffande av nationalism leder till. Vad en omotiverad skuldkänsla över något svenskar som idag är döda sedan länge, gjorde på 40-talet (svenska politiker har samma skuldkänslor som tyska politiker). Vad storhetsvansinne/hybris hos politiska ledare leder till för folket. Nämligen att mörkhyade främlingars intressen och ekonomi tillåts, gå före det egna folkets. Var och en med bara lite hjärna inser, att det är början på undergången för ett land, men i Sverige kör politiker och väljare bara på, rätt mot stupet.

Etablissemangets stora drivkraft för massinvandringens helvete, är för att visa upp sig i äran, av att vara en humanitär stormakt. Det lilla landet genom sin sociala ingenjörskost och urstarka tro på socialismen och dogmen "alla människors lika värde" skulle slå världen med häpnad hur goda och duktiga Sverige är.
Vi har i 30 år haft en extrem hjärntvättad politik,
där politikerna anser att mångkultur är en stor välsignelse för Sverige. Vi skulle framstå som en nation som gjort en historisk insats. Sverige skulle se ut som en scen ur en IKEA-reklam, där vi alla bor i lägenheter, där vi bjuder flyktinggrannen och läkaren Ahmed från Somalia och hans fruar på Santamaria tacos och mynta te. Det skulle också finnas ett trevligt kebabhak med en glad turk i varje kvarter, handla spännande maträtter(halalslaktat) i invandrarbutiken av en muslim, räfsa löv med din käcka arabiska granne på höststädningen, lyssna på spännande historier från andra kulturen på fikaraster på jobbet, glädjen över att kunna erbjuda ett sjukt fattigt barn och papperslösa på obegränsade sjukvårdsresurser osv osv.

Nu står
politikerna där, nere med byxorna. De har sett till att vi har fått gruppvåldtäkter, sexuella trakasserier på varje badhus, dödsskjutningar, sprängningar, miljardsubventionen till Sveriges 3:e största storstad, miljardfiffel i assistansbranschen, bilbränder och poliser som bara gör sämre och sämre utredningar, total haveri på bostadsmarknaden, fallande skolresultat, skattehöjningar osv.
Halva journalist- och politikerkåren i Sverige har blivit nyfrälsta ultranationalister som "värnar om Sverigebilden."

Mycket komiskt och märkligt
att höra den totalt förvirrade Lövin tala om svartmålning av Sverige. Sverigebilden utomlands är viktig för att den ger svenska politiker och tjänstemän en möjlighet att synas utomlands och få vara med i sammanhang där vi egentligen är för små, för att få vara med.
Vem vill lyssna på en liten looser?
Svenskarna förtjänar politiker som tar ansvar för Sverige och dess ursprungsbefolkning. Om andra kritiserar bilden av Sverige som de skapat, är det hat, hot och svartmålning. Svenskarna har nu chansen i september att att rösta bort dessa förvirrade politiker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar