torsdag 18 januari 2018

Alternativa medier är ett hot mot demokratin!

SVT:s egen säkerhetsexpert, Mustafa Schurmann, förklarade att alternativa medier är ett hot mot demokratin på den nyss avslutade konferensen Folk och Försvar i Sälen.
När man hör ett sådant uttalanden börjar Foliehatten fundera – är det på riktigt eller är det återigen en person som vill vara PK-korrekt och göra karriär!

Schurmanns framträdande och hans resonemang lät som en högstadieredovisning.
Schurmann: 
I normala fall brukar desinformation och påverkanskampanjer bemötas med korrekta nyheter och sedvanlig journalistisk granskning. Men om de alternativa medierna blir ännu vassare och presenterar ännu mer relevant innehåll kan de nå en större skara läsare, vilket också kan vara en fara i valrörelsen.”

Undrar om Schurmann begriper att "relevant innehåll" är motsatsen till desinformation? Hans påstående, att när alternativmedia presenterar relevant innehåll, så är det en fara? Närmare en renodlad censur än så här, har vi nog inte varit förut. 

Det man kan fundera över är om Hanna Stjärne gett order om detta till sin säkerhetsexpert? Foliehatten undrar också ,varför SVT behöver en säkerhetsexpert? Är det för att SVT driver en subversiv svenskfientlig agenda? Att relevant innehåll i alternativa medier utgör ett hot mot dem och deras agenda säger sig självt. Men att de därtill har mage, att jämställa det med demokrati! Politiker hävdar att det alltid behövts någon som är säkerhetsansvarig på SVT. De anser att det är en institution som är av betydelse för totalförvaret. Men behöver det vara så, att det behövs en muslim på posten? Om inte annat, så för granskning av programinnehållet. Skulle SVT till exempel vilja visa ett program om Koranbränning, så får de nog säkerhetsfrågor, att utreda -  härifrån till evigheten.

Att Schurmann dessutom säger att mycket på nätet är kopplat till högerextrema som i sin tur har samarbete med Ryssland, är så långt från verkligheten man kan komma. Alla dessa s.k. experter tycks vara helt omedvetna om, att feminist och vänstersidorna tillhör de sajter, där mest hat sprids. För ett par dagar sedan avslöjades det att sossarna själva via bulvaner, sysslar med smutskastning av SD! Där du Mustafa, har du något att fundera över!
Man kan undra varför denna människa överhuvudtaget är anställd av SVT och dessutom förklara, att fria medier som varande ett säkerhetshot på landets största försvarskonferens. I synnerhet då det uppenbart största säkerhetshot som finns mot oss vanliga svenskar, är just invandrare som han själv. Efter Kaplan-affären, där han som minister i den sittande regeringen, verkade ha kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Mycket högre kan man ju inte komma i Sverige. Det man kan fundera över, hur många utav dessa invandrare som vi finner utplacerade på diverse myndigheter arbetar för främmande makt? Hur många utav dem, har anknytning till utländska säkerhetstjänster?

Mustafa Schurmann
är gift med en tjej från Degerberga och har tagit hennes efternamn. Våren 2010 rekryterades Mostafa till säkerhetsföretaget Seccredo där han arbetade som VD, samt som extern rådgivare inom segmentet risk-, säkerhets- och krisfrågor. Den externa rådgivningen är primärt riktad till ledningsgrupper, säkerhetschefer och HR-chefer inom företag i Sverige och företag verksamma i Mellanöstern.

Musse (Mostafa Schurmann) deltog i TV3 ''Stalkers'' för 6 år sedan. Hans medverkan i programmet var hur oprofessionellt som helst. Trots att åren har gått kvarstår denna oprofessionella framtoning.
Enligt honom själv har han en ''tuff'' uppväxt i Rosengård. Blir sedan polis 2006, för att senare rekryteras av SÄPO. Blev 2010 anställd på Seccredo, för att sedan anställas av SVT som säkerhetsexpert.
Det är lite komiskt att han medverkar i TV
och som säkerhetskonsult, med känsliga uppdrag, borde man hålla en ganska låg profil. Varför gör han detta? Vill han synas i TV? I Stalkers uppfyllde han inte någon som helst funktion, annat än att springa runt med kikare och svära lite.

”Vad gör säkerhetschefen när en av företagets medarbetare försvinner i ett land på randen till inbördeskrig? Den situationen ställdes Sveriges Televisions John Holmqvist inför tidigare i år när reportern Bert Sundström försvann i Kairo. Tillsammans med Seccredos Mostafa Schurmann berättade han detaljerat om hur man efter sju dagars intensivt arbete lokaliserade den svårt skadade Bert och transporterade honom tillbaka till Sverige. - Det vi lärde oss var att man kan inte förbereda sig nog. Det gäller att ha en lista med åtgärder när man skickar ut någon i världen, allt från områdesanalys och försäkringsskydd för medarbetaren, till teknisk skyddsutrustning och en kriskommunikationsplan."
 
Torsten Strömberg, tidningen "Barometern, 2010-04-28, sidan 24.Närpolisen i Kista, Mustafa Schurmann, gästade under tisdagen konferensen Skolan Brinner på Forum i Oskarshamn.
Vi ser Mustafa tända på en jacka i en skolkorridor och enligt honom, kan vara ett tidigt tecken på ett liv i kriminalitet. Han anser att samhället måste kunna konkurrera med till exempel löfte om jobb. Mustafa Schurmann är uppvuxen i Rosengård i Malmö. Han berättade om sina skolkompisar. Ingen vill bli kriminell. Som polis har jag sett hur små och ensamma människor egentligen är. Flera ingår i de gäng som står för gänguppgörelserna i Malmö. Fyra är skjutna till döds. Flera sitter i fängelse. Samtidigt känner jag många som studerat på universitet. Att det gick bra för mig beror på att jag lyckades etablera nätverk runt mig, fotbollen, en jättebra lärare, en närpolis jag gillade och pratade med sedan sjuårsåldern. Inte minst kände jag den riksbekante ungdomsledaren Dallas och tränade boxning där. Familjen flydde från Basra i Irak, när Mustafa bara var några år. I 18 år bodde han i Rosengård. Mycket av arbetet i förorterna hänger på att det finns eldsjälar. Jag arbetar nu för att bygga upp strukturer för hur arbetet ska fungera och inte rasa bara för att någon byter jobb.
 
Schurmann är antagligen också identisk med den "Mostafa Shurman" som i Maria Svelands bok ”Hatet” hävdar att antalet fall med hotade kvinnor för hans företag femdubblades som en direkt följd av SD:s inträde i riksdagen.

I SVT Nyheter kunde vi läsa om dådet i Pars.
"Mustafa Schurmann, säkerhetsansvarig på SVT, misstänker att dagens terrordåd i Bryssel hänger samman med förra veckans gripande av den efter Paris-attackerna efterspanade ledarfiguren Salah Abdeslam. – Man verkar ha satt igång planerna ganska direkt efter gripandet."

Vi kan vara så säkra att Hanna Stjärne med det uppdrag (nätet) hon nu har fått i EU, att hon kommer att använda sin säkerhetsexpert!

2 kommentarer:

 1. Kasselstrand är på gång hatten

  Inte en dag för tidigt

  SvaraRadera
 2. Jesus Christ said;  "You can see the shadow of Islam now darkening the nations. The religion of Satan. While he walks invisibly, the shadow cast by the density of his malice is darkening every area of the world. Soon it will no longer be a shadowy influence in America but an up-front reality as town after town falls to Sharia Law.

  .
  .
  .
  http://search.stillsmallvoicetriage.org/message.php?id=603&langCode=en-US

  islam is the religion of Satan, group where i share prophecies/warnings and information..

  https://www.facebook.com/islamIsPissOfShit/

  SvaraRadera