torsdag 5 november 2020

Alla dessa drev som media kör med!

Alla dessa drev med genus, #Metoo, Trump,  klimatet, Antiafa och BLM är tecken på att MSM/SVT börjar tappa greppet. Man har dragit ned kraftigt på dreven mot SD, vilket tyder på att man är medveten om att det gynnar SD av det enkla skälet att de flesta håller med SD. Därför startades #Metoo för att det skulle gälla alla och därmed inte gynna något parti annat än V och MP. Partier som journalisterna själva röstar på. Det har heller inte fungerat. Dreven svalnar snabbt. Ingen nämner #Metoo idag.

#Metoo är bara klassiska rang strider. Lejonhanarna Kulturprofilen, Fredrik Virtanen, Soran Ismail och Alexander Bengtsson som tiden sprungit förbi och som därför inte har honornas gunst längre utan drivs bort ur flocken till förmån för nya förmågor.

Säpo och SR, Ekot - Ahn-Za Hagström, senior analytiker på Säpo i en intervju: ”Säpo ser att de våldsbejakande extremistmiljöerna i Sverige använder Covid–19 i sin propaganda.”
Enligt Ahn-Za Hagström ser
Säpo, att alla de tre extremistmiljöer man följer använder pandemin i sin propaganda.

Ahn-Za Hagström: ”Inom högerextremismen har man till exempel sett budskap som handlar om att ifrågasätta den svenska linjen i pandemin. Det finns också en idé om att försöka ställa etablissemanget till svars, att ställa Sveriges strategi och hantering av pandemin till de val som samhället och våra politiker gjort sedan tidigare. Det vill säga att man ställer omkomna svenskar i förhållande till flyktingmottagandet och så vidare. Vår bedömning är också att det kanske är effekterna av pandemin lite längre fram som kanske i första hand kommer användas av extremistmiljöerna, det vill säga eventuell arbetslöshet, sämre ekonomiskt läge och så vidare.”

Svart på vit. Säpo säger sig följa våldsbejakande extremister men "glömmer" prefixet våldsbejakande, när de vill brunsmeta kritik mot förd pandemipolitik.
Med andra ord går Säpo ut och varnar, om någon försöker ställa Löfven/Tegnell till svars för deras misslyckanden, för då kommer Säpo. Det är stark extremism i vårt land numera och hotet verkar vara högerextremister. Trots att de är i minst antal enligt Säpo själva. Är någon förvånad? Frågan är bara hur styrda är Säpo av regeringen?

Foliehatten undrar varför inte Säpo lägger mer krut på det stora problemet i Sverige – kriminaliteten och de 40 familjer styrda av klaner? Den senaste tidens spektakulära mångkulturella katastrofer med kyrkogårdsförnedring och en avrättade 12-årig tjej verkar till och med få en godhetspsykopat som Anders Lindberg dra öronen åt sig och känna av vartåt det lutar. Inte minst sedan polisen i helgen gick ut med information om att det var fråga om 40 klaner som inte har det minsta lilla intresse av någon integration utan är någon form av perfect predator som lever och andas brottslighet.

Den senaste tiden har Anders Lindberg ägnat sig åt orealistiska, bevisat icke-fungerande och rent utopiska vänstergalenskaper om att "fördela resurser", "bryta integrationen och att "terrorister också är människor!" Vänsterns standarduppfattning och vi fick höra av "knasbollen" Vs Linda S uttala sig om de 40 klanfamiljerna och Foliehatten är nu helt övertygad om om Linda är en komplett idiot! En sak får man dock faktiskt ge Anders Lindberg credd för och det hör inte till vanligheterna att Foliehatten instämmer till 100% med något denne galning skriver:  ”Först ett erkännande. Vår kriminalpolitik är uppbyggd för ett land där en del av de problem vi nu måste hantera inte fanns.”

På twitter uppvisade Lindberg samma förmåga till insikt om grundproblemet på nyligen. Man kan inte tolka detta på annat sätt än, att Lindberg börjat inse, till sin stora förtvivlan, att mångkultursprojektet håller på att kollapsa på riktigt. Foliehatten tror ta mig tusan, att han börjar komma till insikt, vad det är för okontrollerbart monster han varit aktiv att skapa. Lindberg ställer sig nu till den majoriteten av svenska folket som för länge sedan insett att massinvandringen till Sverige är en katastrof för Sverige. Vi kan notera att de under 8 månader har det beviljats över 60.000 PUT och med tanke på hur det ser ut, kommer de med största sannolikhet aldrig gå till ett jobb!

Foliehatten är i alla fall glad över, att man slipper höra som innan, dag ut och in om Greta som nu verkar vara bränd. Greta är inte som andra, hon står inte med fingret i luften och känner vartåt det blåser, hon verkar inte kunna engagera sig i något annat än klimatet. När klimathysterin är över är Greta förbrukad och går inte att återvinna för andra hysteriska påfund, hon är inte klimatsmart, om man får skoja till det lite.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar