torsdag 5 november 2020

Allah placerar en fågel i en muslimsk kvinnas mage enligt en skolelev och sedan spår allt ur!

Hanne Kjöller beskriver i en DN- artikel vad som hänt med läraren Anna. Hon hade jobbat mer än ett decennium i en och samma skola, när hon blev headhuntad till en annan skola.
Inte alls överraskande att de svenska föräldrarna successivt hade placera sina barn i andra skolor och i den femteklass som Anna blev mentor för, fanns bara tre svenskättade barn kvar.
Inte heller var det överraskande att när en majoritet inte är svenska elever, att kaoset är stort. De 10-åriga invandrarbarnen skriker ”fuck you ”till läraren Anna, spelar datorspel, där man våldtar flickor, säger att Sverige är världens sämsta land, USA invaderade Irak för oljan och 9/11 är fake news!

En första generationsafghan i fjärde klass skulle få ett syskon. För klasskamraterna berättade pojken att Allah placerat en fågel i mammans mage. Någon av hans ”svenska” klasskamrater informerade om hur befruktningen mer troligt gått till. Det blev slagsmål. Det är storken som kommer med bebisarna. Det måste blivit något missförstånd där med Allah, fågeln och mammas mage.

I Skolverkets material anges att barnen redan i årskurs tre ska lära sig hur barn blir till. Det hade man tydligen hoppat över här. Jag tog tillfället i akt för att täppa igen kunskapsluckorna och klargjorde att det ingalunda var någon fågel inblandad i processen.”

I Sverige har vi skolplikt och grundskolan regleras av en nationell läroplan som alla som arbetar i skolan är skyldiga att följa, där sexualkunskap varit ett obligatoriskt inslag i skolan ända sedan 1955.
För en pursvensk som är relativt sexliberal kan det vara problem med svensk sexualundervisning. Tillsammans med en lätt dos Mellanösternkultur som skall bejakas, blir det rena rama dynamiten. Det tog hus i helvete i skolan.

Anna kallades till ett möte med rasande föräldrar och närvarande var även rektor och biträdande rektor. Krav ställdes på att Anna skulle be om ursäkt.
Kjöller: ”Under mötet hör Anna hur skolledningen lovar föräldrarna att Anna ska be om ursäkt. What? tänkte hon. För vad då? För att jag har gjort det som åligger mig som lärare? Anna bad aldrig om ursäkt.”Jag är lärare. Jag har ett vetenskapligt förhållningssätt.” Till sist lugnade det sig.”

Det kommer bli mycket intressant att följa utvecklingen i Sverige. Sverige har i årtionden jobbat på att avveckla kristendomen och religion i samhället. Löfvens två senaste regeringar har på alla sätt krattat manegen för Islam. Löfven har sett till att ge stora bidrag till muslimerna och aldrig har han kritiserat något om Islam. Ingen skulle bli förvånad om muslimer snart ställer krav på att anpassa sexualundervisning och naturvetenskap till att integrera in kreationism.

Fy fasen vad uppgivna många lärare måste vara. Ingen uppbackning av politiker, rättsväsende eller skolchefer som bara vågar vara så äckligt politiskt korrekta. Påminner faktiskt hur det ser ut i vanliga svenska samhället idag. Ett fåtal personer som sabbar för den stora massan. Mellanstadiebarn intervjuas friskt hur de virkar fittor och svarvar dildos som en självklarhet. Hur är det möjligt att det inte ifrågasätts på politisk toppnivå? Tänk på vad som hände i Frankrike. där läraren blev halshuggen.

Svensken lever i en tystnadskultur som är mycket farlig. De flesta tiger, för att inte bli kallade rasister. Det borde politikerna och journalisterna förstå, för det var säkerligen orsaken till att Hitler kunde genomföra sina illdåd. Många av extremistgrupperna får härja fritt inom västvärlden p.g.a. rädslan att ifrågasätta dessa "minoriteters" krav.

Inte någonstans i hela den muslimska världen får du bygga en kyrka. Hur kan västvärlden då vara så flata mot Islam och tillåta byggandet av moskéer. Deras företrädare, Imamerna utfärdar inte fatwa mot de muslimer som begår brott, mot icke muslimer. Vi har sett detta flera gånger den senaste veckan. I stället organiserar de gigantiska hat demonstrationer runt om i den muslimska världen, när någon vågar ifrågasätta vad Islam orsakar! Utan att ta till överord har inte Islam västvärldens värderingar och då måste västvärlden helt enkelt kräva, att muslimer som önskar leva i västvärlden också lever med de värderingar som finns i västvärlden. Macron är den ledare i EU som går längst i sina fördömanden av Islam.

Rektorerna krävde att Anna skulle be om ursäkt för att hon agerade helt enligt läroplan och vetenskap. Be om ursäkt för att hon gjorde vad hon är ålagd att göra på grund av att invandrare med annan kultur värderas högre än vår upplysta syn på verkligheten. Har läraren gjort något för att få upprättelse? Den som påstår att Sverige inte håller på att islamiseras på grund av muslimsk invandring måste vara hjärndöd.

Det här är ett exempel på hur skolledningen bereder grunden för hur religiöst vanvettiga idéer stryks medhårs. Sonens får tycka och tro så som han vill. Läroplanen är inget föräldrar och elev ska kunna påverka. Vad som händer är att föräldrarna och barnet som till varje pris ska ha rätt och när de får det genom att läraren ges reprimand, kommer nästa krav. Listan på vad muslimer kan hävda som kränker deras tro börjar inte och slutar inte med karikatyrer. Det här måste motas i grind på ett tidigt stadium.

 
Rektorn och t.o.m kommunledningen borde markera på en gång. Ett brev:  Till herr och fru, ni har utövat religiösa påtryckningar vilket inte är tillåtet. Läraren borde få
tt lönepåslag för att ha reagerat. Hur länge ska rektorn sitta kvar? Är det en friskola, en kommunal skola? I det senare fallet borde rektorn få sparken av kommunen.

När invandringen började bli större ändrades också lärarprogrammet till att "mångkulturell integration" var mycket bättre än assimilation. Det visste man, även om det var oklart hur man kom fram till detta, samtidigt erkände man, att "mångkultur har inneburit stora konflikter i Bosnien/Hercegovina." Något Foliehatten sett och hört med egna ögon/öron på plats i B/H.

Intressant är också, att Bonniers gav ut läromedel om detta till lärarstudenterna i hela Sverige, ett år eller två innan flyktingströmmen drog igång på allvar som förklarade varför vi skulle använda oss av just mångkultur som metod. Bara "utifall att" invandring skulle bli aktuellt igen. Det var verkligen som att allt annat lades åt sidan och alla skulle fokusera på när invandrare kommer hit från arabländerna. Märkligt var att vi ska inte kräva av dem, att de avsäger sin kultur, utan vi ska ha mångkultur.
Vänstern prisade mångkultur som något oerhört bra och önskvärt för det kulturellt fattiga Sverige och det gick några varv i SVT/TV4 också, hur bra det var med mångkultur, tills det fastnat hos folket. Sedan råkade det bli en flyktingström som inte stannat av än. Det varade inte speciellt länge, snacket om hur bra det var med mångkultur, tills man såg avigsidorna. "Den svenska kulturen är rena barbariet." Fast egentligen har vi ingen kultur alls, förutom midsommar och annat trams.

 

3 kommentarer:

 1. https://youtu.be/F9J3OmL0EkQ
  Massmedia talar inte sanning någonstans

  SvaraRadera
 2. Ingen frågade mig om jag var/är intresserad att gaga skiten, som politrukerna vänligen har hittat på.
  Vad har det blivit lovade & av vem??a la Reinfeldt mfl
  Ska man dra hit 30 miljoner så kanske ett folkmordsbrott borde resas i typ FN..gäller väl inte Svenne förstås.

  Mvh Per

  SvaraRadera
 3. Vita privilegierade barn har det lättare med grundläggande sexualkunskap än religiösa främlingar! Jag tror också att Allah har planterat frön i diverse magar!

  SvaraRadera