onsdag 18 november 2020

Det är inte Fredrik Reinfeldts som skall skyllas för massinvandringen utan .......

Vem tror ni yttrade dessa ord för 55 år sedan?
"Den framtid vi kan skönja kommer föra med sig mycket påfrestningar och svårigheter, när vi svenskar skall anpassa oss till en förändrad verklighet. Men skall vi kunna överleva måste vi lära oss att leva tillsammans med andra."

Med dessa ord säger i princip Olof Palme Palme rakt ut att svenskarna skall få det sämre och bli en hotad minoritet i sitt eget land och om svenskarna vill överleva som folk så måste de anpassa sig till den nya ordningen. I en normal värld hade han fått avgå men så icke. Det är ett av de mest skrämmande och rasistiskt tal mot svenskar som Foliehatten läst. Fruktansvärt obehagligt.

Många anser att det var Fredrik Reinfeldts som med uppgörelsen med MP var startskottet för massinvandringen till Sverige. Tittar vi vad Palme yttrade, var det egentligen hans tankar som sådde ett frö till massinvandringen.

Foliehatten undrar vad som får svenska politiker
att sälja ut sitt folk till det liberala imperiet? Är det för att bli rikt belönade? Foliehatten är djup chockad över att politiker på bara några få år tioenden har försatt Sverige i totalt kaos och att brottsligheten är bland de största i EU. Är de totalt blinda? Det kanske allra värsta, de fortsätter att importera ännu fler utan minsta eftertanke! Foliehatten kallar dessa politiker för folkförrädare utan att skämmas det allra minsta. Vi kan konstatera att både Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt blivit rikt belönade för att de sålde sig till USA.

När det gäller invandring, assimilering och integration saknas ofta mediediskussionen erkännandet att svenskar inte har någon som helst kontroll över någon process för vilken man kan förutsäga ett visst resultat. Ordning finns inte längre. "Vi såg det inte komma." "Bubblan" som etablissemanget lever i, är ingen bubbla för den är inte transparent - eftersom ingen ser vad som är på väg att hända. Det som händer nu, i USA kommer att få grava konsekvenser för vårt eget etablissemang. Det händer saker nu i en sådan takt som vi aldrig skådat under någon tråddeltagares livstid.

Politikerna borde ställa sig frågan, om den politik de för, kommer att föra
in muslimska invandrare till det svenska samhället. En annan fråga politikerna ”bör” ställa sig, är vad som kommer att finnas kvar av det etniska svenska samhället nedsänkt i en övervägande muslimsk befolkning? Redan idag kan vi se att den byggs stora moskéer runt om i landet, med all säkerhet med pengar från Mena. Det har gott så långt att M i Helsingborg enligt HD anklagar det enda parti som är emot byggandet av en moské i Helsingborg för islamofober! Ett praktexempel på ett parti som säljer ut Sverige. De borde istället ställa sig frågan om det överhuvudtaget går att bygga en kyrka i ett muslimskt land. Fakta är att muslimer dödar kristna var dag i de muslimska länderna!

Helle Klein är ett av de mest intressanta exemplen på hur verkligheten slår sönder medias berättelse om vad
som pågår nu. Efter att ha varit en sekulär judinna som skrev åt en socialdemokratisk tidning, gjorde Klein om sig själv, hon assimilerades, genom att bli en luthersk pastor. Vem kan säga vilken religiös övertygelse hon har om hon vill verkligen förbli inflytelserik. Anser etniska svenskar henne som svenska? Anser muslimer henne som en svensk? Anser judar henne som en goyim? Ökade hennes omvandling hennes auktoritet som influens? Klein är inte den enda icke-etniska svenskan som blir kristen. Hazarer både från Iran och Afghanistan som vill stanna kvar i Sverige konverterar för att få asyl. Intressant var att danske Paladin återupptäckte sin svenskhet, så att han kunde bränna Koraner som bara för några dagar sedan blev lagligt att göra

Kaos kommer att göra den mångkulturella positionen svagare. Foliehatten väntar på att en etablerad svensk figur ska säga att det inte fungerar och att drastiska åtgärder är nödvändiga.

 

2 kommentarer:

 1. Bildt är Absurdistans Kiss-inger..tommorow never dies.
  Vad har de gemensamt??
  Ante Jacklen, Sarnecki,$tjärne, Åsbrink(polar med Ylva)..
  Hur bra blir det här??

  Runt 70% av demokraterna är sayanim, mig veterligen...
  Cynthia McKinnney kan berätta mer.

  Mvh Per  SvaraRadera
 2. Vad tror Foliehatten om:Gyllenhammar, Posner, Becker, Palme, Trotski, Lenin, Stalin, Yagoda, Asch,Chrusjtjiov od???

  Ida & Walter Eichhorn??
  Hotel Eden??
  Om jag är ens en tillstymmelse i nårheten av rätt..
  Glöm historien som du känner den..

  Jo, förvånad om folk ljuger för dig??

  Mvh Per

  SvaraRadera