söndag 1 november 2020

Det finns mycket gott om resurser att ta emot IS-sympatisörer!

Fyra kvinnor från den muslimska terrorsekten IS och deras nio barn är på väg mot Sverige och dessutom är en av kvinnorna Covid-19 positiv. Glädjen är omätbar i sossehögkvarteret på Strandvägen! Nu blir Stefan fvén glad! Fyra IS-kvinnor i ett enda svep! Mottagningskomittén står redo. Visst har Sverige mycket resurser när det gäller.

Jonas Trolle, chef för Center mot våldsbejakande extremism, CVE, till SVT: ”Polis, Säpo, socialtjänst, Migrationsverk och katastrofmedicin kommer att ta emot dem så fort de landat.” Skall inte Arbetsförmedlingen också vara med?
Hur kan en "chef" för "Center mot våldsbejakande extremism" vara delaktig i
mottagandet av kvinnor som stått för och varit med i våldsbejakande extremism?Vad är syftet med att välkomna dessa extremister "hem", då de frivilligt och medvetet valde att lämna "hemmet", Sverige? Hur mycket mer galet och idiotiskt kan det bli?

Polisen i Göteborg hade tidigare förhört andra återvändande IS-medlemmar "vanliga människor" var deras reaktion. Den som utför dåd eller annat terrorbrott måste skyddas menar man i Sverige, men dessa
kvinnor kan ha mycket blod på sina händer. Det finns otaliga bevis på att kvinnor varit lika "grymma!" 
I många muslimska länder så är det dödsstraff direkt om du har varit a
llierad eller deltagit/bott med IS. Då räcker det inte att säga att man bara var kock eller bara kört ambulans.

För några veckor sedan åkte en grupp från UD som representerar regimen i Sverige till området där dessa IS kvinnor med deras barn förvarades för att få dem frigivna. Nu tycks resultatet ha blivit att regimen kan ta emot sina IS-kvinnor och barn.

Dessa kvinnor skulle just åtalas på plats och snabbt åkte UD-delegation dit, antagligen köptes de ut av kurderna för stora belopp. Klart att de inte vill gå ut med den informationen, då det är både kriminellt och stötande. Det är lättare och mer säkert att påstå, att anhöriga har betalat då ingen PK media vill avslöja sanningen. Magkänslan hos vem som helst som kan tänka själv förstår, att det handlar om stora summor pengar och vem, med förståndet i behåll, tror att dessa anhöriga kan betala miljon belopp i mutor eller att de inte köptes loss från kurderna? Pengar är mycket gångbart i denna region!

SVT Nyheter: "Vi har rätt att komma tillbaka" sitter IS-kvinnorna och säger till svenska reportern. "vi har inte förstått", "Det var inget brott att gå med i terror-organisation", "vi är svenska medborgare."

Förutom att kvinnorna sitter och ljuger rakt upp och ned att de inte visste vad terror-organisationen IS stod för (de säger sånt för att komma ifrån lägret nu) samtidigt som många av dem själva stred med vapnen i fronten, så hetsar små, små barn i videos att avfällningar ska mördas. Ett kort klipp i SVT-länken, så ser du dessa barn. kvinnorna vägrar svara på reporterns fråga om de stöder IS eller inte. När reportern lämnat lägret hissar de IS-flaggan.

 
Det är skrattretande att SVT återigen envisas med att kalla dem för "svenskar"! Massmedia har sedan länge krattat manegen och förberett oss på att de s.k. "IS svenskarna" ska komma hem till Sverige. Detta är frukten av en lång och framgångsrik kampanj.
 
De 4 IS-kvinnorna skall så klart ha varsin bostad i bostadsbristens Sverige.  Att de inom något år skulle få ett arbeta och försörja sig, är en utopi.
Skattebetalarna kommer att få stå för försörjning kanske livet ut och retroaktivt barnbidrag av Försäkringskassan!
Förmodligen får Säpo sköta bevakning och kostnaden ligger på kanske 7000-10000 kr / dygn per person om det är heltids bevakning.  Undra vad bestämmande organ säger om någon av kvinnorna skulle utföra terrorbrott här när de är tillbaks....."vi såg det inte komma!"

Det finns en EU dom som tillåter EU-länder att vägra ta tillbaka IS-terrorister och enligt uppgift har flera länder dragit in medborgarskapet förutom Sverige.1 kommentar:

 1. ""Hur kan en "chef" för "Center mot våldsbejakande extremism" .....
  Dessa kvinnor skulle just åtalas på plats och snabbt åkte UD-delegation dit, antagligen köptes de ut ..
  Skattebetalarna kommer att få stå för försörjning kanske livet ut och retroaktivt barnbidrag av
  Hur dumma får DE vara?
  Hur dumma som helst eftersom det finns för få skumma.
  Du, jag, vi är inte dumma.
  Jag bara undrar hur det känns för de dumma för det kommer att kännas. Jag är säker på det.

  SvaraRadera