fredag 27 november 2020

Orsaken till höstens katastrofala smittspridning är Sveriges strategi!

I mars varnades Anders Tegnell av Peet Tüll, före detta medicinalråd och chef för Socialstyrelsens smittskyddsenhet, för att välja alternativ 3 som skulle leda till tusentals döda.
Det tredje alternativet var: ”
Låt smittspridning ske, långsamt eller fort, för att uppnå en hypotetisk ”herd immunity.”

Tegnell svarade “Jo, vi har vandrat igenom detta och trots allt landat i 3.”

Anders Tegnell är tillsammans med sin mentor Johan Giesecke, arkitekten bakom
Sveriges strategi. Johan Giesecke fd statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet och konsult på FHM, försökte sälja in Sveriges strategi till Irland i september. Giesecke uppmanade irländarna att sprida smittan bland befolkningen. Politikerna i irländska parlamentet lyssnade på Johan Giesecke och tackade givetvis nej till svenska strategin som skulle ta livet av tusentals oskyldiga irländare.

I
onsdagskvällens Aktuellt pekar Anders Tegnell ut att vårens stora smittspridning i Sverige som förorsakat den stora smittspridningen som pågår just nu och det är anledning till att Finland och Norge klarat sig betydligt bättre än Sverige.

Tegnell: "har man en gång drabbats ordentligt så har man smittan spridd i hela samhället... och när då smittan går i gång igen... finns det en väldigt mycket större redan pågående smittspridning som ökar snabbt och då får man dessa väldigt snabba ökningarna som vi sett i många länder i Europa. Har man under den första svängen, så att säga av olika skäl inte fått så stor smittspridning geografiskt då blir det en mindre smittspridning."

Det visar att Tegnell inte är medveten om, att han erkänner att svenska strategin under våren, att sprida smittan bland befolkningen för att uppnå flockimmunitet är orsaken till dagens stora smittspridning och massdöd?

Om Tegnells katastrofala beslut att välja det tredje alternativet ”Låt smittspridning ske, långsamt eller fort, för att uppnå en hypotetisk ´herd immunity´” är
orsaken till nuvarande stora smittspridning där sjukvård överbelastas och massdöd sker, varför får han fortsätta som statsepidemiolog? Hur är det möjligt att han får fortsätta verka som statsepidemiolog när han bekänner att hans kolossala missbedömning att sprida smittan bland befolkningen i våras har lett till "en väldigt mycket större redan pågående smittspridning som ökar snabbt" nu under hösten?

Stefan Löfven har hävdat att den strategi som vi har lagt upp är rätt. Nu hävdar Tegnell att
Sveriges strategi under våren, sprida smittan bland befolkningen, är orsaken till höstens stora smittspridning. Är vår strategi verkligen rätt när vi återigen drabbas hårdare än Norge och Finland pga strategin vi valde i våras?
Vi kan direkt peka ut orsaken till Sveriges höga smitta är byråkrati och ett tungrott system där ingen tar ansvar. Att 6000+ har dött är inte Tegnells förtjänst. Majoriteten av svenska folket är nöjda och glada och Tegnell har högt förtroende så ja, allt är i sin ordning.
Sverige har ingen maktperson som pekar med hela handen. Vi har 21 län, jantelag och grundlag och att följa och strutsbeteende. Allting är en korrekt soppa men när det gäller Covid-19 så är det gott.
Anders Tegnell är en marionett som följer de anvisningar som kommer från regeringen. Han har haft fel, medvetet eller omedvetet, på samtliga punkter och karln har inte ens vett att inse sina misstag. Galet, är bara mellannamnet!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar