söndag 8 november 2020

Den stora frågan är om Kamala Harris kommer att efterträda Joe Biden?

8Det amerikanska valet är avgjort och den 78(20:e nov) årige Joe Biden(JB) kommer att bli USAs nästa och äldsta president och som vice president Kamala Harris(KH). På finska betyder Kamala ”förskräcklig.” Inlägget är inget påhopp på KH, utan en sammanställning av alla uttalanden, ageranden och KH som person.

Joe Biden på twitter: ”Jag har den stora äran att presentera Kamala Harris – orädd krigare för den lilla människan och en av landets bästa makthavare – som min medkandidat.”

Demokraterna har helhjärtat gått in för identitetspolitik de senaste åren
och att JB skulle välja en icke vit kvinna som vicepresidentkandidat var nog ingen större överraskning för någon. Frågan var nog snarast, vem av dessa JB skulle välja och KH var den de flesta tippade på. Hon var det minst kontroversiella valet om man ville ha en svart kvinna och hon verkade fatta det själv eftersom hon hoppade av sin egen presidentkampanj, innan det första primärvalet för att maximera sina chanser.

Kamala Harris mamman är från Indien och pappan är från Jamaica. Liberal media i Sverige och USA hyllade såklart JBs val, de var mer än lyriska i spåren på BLM.
Hon är lika "Afro-amerikansk" som Barack Obama. Afro-amerikaner är en distinkt etnisk grupp som uppkom i USA. Bara för att du har afrikanskt påbrå gör det dig inte till afroamerikan, men för liberal media spelar de mindre roll. De är glada över att de har fått en färgad neokonservativ/nyliberal kvinna som kan ta över efter att Joe Biden avgår om två år på grund av hög ålder
och senilitet. Det är såklart bara journalisterna på The Grayzone som kritiserade valet. Vänstern ser dock ut att vara med på tåget som vanligt eftersom KH är "pro-HBTQ+++" och det är därför helt okej om hon skär sönder folks sjukförsäkring eller bombar något fattigt socialistiskt land sönder och samman. Trots allt - hon gillar homosexuella och Israel. Hon är feminist. Sedan hatar hon vita arbetarmän, kineser och ryssar. Det är det som räknas i slutändan för vänstern. KH är också ett märkligt val, eftersom att hon huvudsakligen har inriktat sig på inrikespolitiska frågor, såsom reformer av poliskårer och domstolsväsende, trots att presidentämbetet har starkast inriktning mot utrikespolitiska frågor.

Vad har Harris för inställning till USAs konflikter med enpartidiktaturen Kommunistkina? Det vet man överhuvudtaget inget om. Och det är tveksamt om hon har några insikter alls om den frågan.

Om man vill veta hur många amerikaner som gillar KHså kan man se hennes siffror i dems president-val, hon försökte slå ut Joe Biden. Hon fick 2% av alla demokraters röster.

I en av de första debatterna under sin egen presidentkampanj iscensatte KH en lysande attack på Joe Biden, en inövad liten berättelse där hon målade fram bilden av sig själv som svart flicka i ett Amerika som försökte komma till rätta med ”segregationen.” Hennes morfar var indisk diplomat. Hennes far ekonomiprofessor vid Stanford, hennes mor cancerforskare. Kamala Harris problem att integreras in i det amerikanska samhället med hennes bakgrund borde inte varit begränsade.

När hon är sju år skiljs hennes föräldrar. Vårdnadstvisten är hård. Fadern förlorar umgänget och kommer under åren att vara tämligen begränsat och han har själv kallat hennes försök att hänvisa till att hon är svart och till sitt jamaicanska kulturarv som ”parodiskt.” Speciellt upprörd blev han när hon i ett radioprogram på frågan om hon rökt marijuana svarade: “Half my family’s from Jamaica! Are you kidding me?”.
Hennes far kommenterade detta i ett uttalande: ”Mina far- och morföräldrar, liksom mina bortgångna föräldrar måste just nu vända sig i sina gravar över att se sitt familjenamn, sitt rykte och sin stolta jamaikanska kultur utnyttjade i en identitetspolitik strävan bli förknippad med den falska stereotypen av en marijuanarökande lätting. Jag talar för mig och min närmaste familj när vi kategoriskt tar avstånd från denna parodi.”

Att Foliehatten inte gillar KH beror dock främst på hennes oärlighet. Enligt en del ljuger hon och använder de trick som är vanligt bland politiker.
Hon har nästan bokstavligen gått över lik för att nå sina positioner. Hon är beredd att låsa in folk för att det brukat narkotika, men skrattar/ler bara när hon får frågan om hon själv testat. Hon anklagade JB för att vara både rasist och sexualförbrytare under sin kampanj men sopade allt under mattan när hon såg chansen att bli VP. Hon är helt enkelt en oärlig och skrupellös person, en tvättäkta karriärpolitiker av värsta sort.

Det är krattat för KH. Inom en tvåårsperiod har Joe Biden(79) avgått för nationens bästa. JB har redan sagt att han inte ämnar vara president hela fyraårsperioden. När han avgår om ett eller två år, efterträds han av Kamala Harris, som blir den första svarta kvinnliga presidenten, precis så som identitetsvänstern drömmer om. Han kommer hyllas unisont. MSM kommer under 2021 börja ifrågasätta JBs hälsa. En orkestrerad aktion, slå ett frö av tvivel hos folket och flytta fokus till KH. Som det var tänkt från början tar KH över rodret. Deep state brukar få vad deep state vill.

JB vet självklart om att han är en puppet i ett större spel. Han är redan rikligt belönad och får avsluta sin karriär som en amerikansk hjälte som räddade amerikanarna och världen från Donald Trump.

Egentligen spelar det inte så stor roll för demokraterna eftersom alla vet att JB inte har något att sätta emot Pelosi, Schumer, AOC-falangen och andra mer progressiva krafter. Troligtvis tänker man sig JB som galjonsfigur i några månader och sen när det blir alltför uppenbart att han inte har den kognitiva kapaciteten eller uthålligheten att klara jobbet får han kliva åt sidan.

Man skall inte måla fan på väggen med KH som president, det kan gå bra, men tecknen är alldeles för många, att det kan gå åt andra hållet. Framtiden får utvisa vad som händer. Den största skillnaden skulle vara att USA därmed går mot en mer Europeisk tradition, med en statsminister som propagerar för sitt partis politik, istället för en mer självständig president. Detta har varit DNCs strävan under lång tid.

KH är en nickedocka, en produkt av total hängivelse till karriär och fröken duktig syndrom. Hon kommer vara en lydig flicka som följer Pelosis och den inre kabalens direktiv. Notera att hon också arbetade som åklagare och det var inte precis vänsterlinjen som hon körde. Kombinera detta faktum med att Pelosi, Shiff, Nader och många andra, bär inom sig ett sinnessjukt hat mot USAs befolkning, vita värderingar med mera. Deras avsky mot frihet är väldokumenterad.

Det kan innebära för amerikanen, att vapen beslagtas, industrier läggs ner, skatterna ökar, fångar släpps fria, invandringen ökar, kriminaliteten går upp, drogmissbruket skenar. Och så vidare.
Det roliga i sammanhanget är att vänstern har gnällt på att demokratin inte fungerar och att Trump är odemokratisk och undergräver demokratin. Joe Biden sa att demokratin fungerar. Alla har motarbetat Trump i 4 år och anklagat honom för att vara i maskopi med Putin, sagt att Trump inte är "deras" president. De starka krafterna med media i spetsen har pissat på demokratin, nu studsar det tillbaka.

Här är några citat från Kamala Harris på Twitter som visar hur besatt hon är av att bedriva etnisk krigföring mot vita:
"White supremacy is rising around the globe and it's past time we did something about it."
"How much longer will the rising threat of white supremacy go virtually unaddressed?"
"Fighting back against the evils of white supremacy and violence is how we honor those who have lost their lives to domestic terrorism."
"White supremacist violence is rising in America and the Trump Administration is not taking it seriously."
"Trump has emboldened white nationalism across our country. He needs to go."
"This isn't just a wink to white supremacists—he's throwing them a welcome home party."

Att USAs nya administration står inför en hel del problem, är ställt utom allt tvivel. Att ena det djupt segregerade USA, blir ingen lätt nöt att knäcka. Det skall bli mycket intressant att se vad som kommer att hända. Redan nu kan vi flagga för, att det kan bli krig igen i Syrien, om JB står för de hot de redan uttalat.

Det kan vara intressant att som avslutning på detta inlägg titta på vad SvD:s ledarskribenter kommenterar att Joe Biden ”utropats” som segrare.
Olof Ehrenkrona: – Europa drar en suck av lättnad. USA har valt en en demokratisk president och i kongressvalen en republikansk politik.
Johanna Möllerström: – Det är en extrem lättnad att Trump förlorar...
Jesper Sandström: – Nu får USA en president som på sätt och vis påminner om Stefan Löfven.
Patrik Oksanen: Mer rakt uttryckt så är det nu nog slutkramat med diktatorer och dissande av traditionella vänner.
Henrik Sundbom: – Donald Trump har inte bara varit president i USA, utan en förebild för högerpopulister i hela världen – från Ostasien till Sydamerika. Att han nu förlorar presidentämbetet är en stor seger för anständigheten, och ett bakslag för vulgariteten och populismen
Claes Arvidsson: Alltså: vi måste se om vårt eget hus. Stärka det nationella försvaret (istället för att satsa på familjeveckor), gå med i Nato, och vara proaktiva i EU.
Fredrik Johansson: – När lättnaden efter att Trump blivit bortröstad lägger sig blir den stora frågan om Biden kan ena ett djupt splittrat USA.

Det framgår rätt tydligt att de har saknat krigen i Mellanöstern och nu hoppas på en återgång till drönarattacker och regime change, för att inte tala om den stora vinstlotten för Sverige som det innebär att få ta emot några hundra tusen flyktingar per år. Vi behöver det för att klara demografin, som bekant.
Den ende som sticker ut och säger något förnuftigt är Ivar Arpi.

Ivar Arpi: – Väljarna valde inte Joe Biden för hans politik, utan för att han inte är Donald Trump. De som röstade på Trump röstade dock på honom trots hans person, och för hans politik.
Man kan nog gissa att Ivar Arpi sitter rätt så tyst på redaktionsmötena när bombliberalerna går i gång.
Foliehatten vet själv hur det är att diskutera politik med folk nuförtiden. Man vill egentligen säga något, men man vet att det inte är lönt.

 

2 kommentarer:

  1. Bra artikel av dig Marcus, det är bra du har kollat KH ...Biden fyller 78 den 20 november i år

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har alldeles rätt om åldern. Ibland kan inte ens en som gått skolan klara av att räkna rätt! Ändrar i inlägget!

      Radera