lördag 28 november 2020

Vad är det för fel på svenskarna?

För några dagar sedan gick SR ut med att de gjort en undersökning där man frågat om vem de helst önskar som gäst vid julbordet.

P
å en ”solklar första plats” statsepidemiologen Anders Tegnell. På delad andra plats hamnar vänsterpartiets tidigare partiledare Jonas Sjöstedt och på tredje plats SVTs Carina Bergfeldt. Foliehatten hade gärna haft Donald Trump som gäst för att få hör senaste nytt från det märkliga valet!

Hur många och vilken del av befolkning har tillfrågats?
Nysvenskar? Utlandssvenskar? Några kvarter runt Södermalm?
Löfven-Regimen?

Skulle den här undersökningen inte vara tillrättalagd enligt sedvanligt manér så måste det vara något allvarligt fel på den moraliska kompassen hos de som vill ha dessa personer till julbordet. Det är rent ut sagt stötande.

Svenska folket vill fira jul med en inkompetent epidemiolog, en diktatorisk kommunist samt en vänstervriden fake-news-journalist? Själv firar Foliehatten med familjen och väntar in jultomten. Det är en lysande demonstration på vad fake news är. För - visst är svenskarna ett konstigt folk - men så djävla blåsta är vi ändå inte eller....?

Det ultimata julbordet - förutom maten - består av gäster som Anders Tegnell, Carina Bergfeldt och Jonas Sjöstedt. Foliehatten kan tänka sig vilka samtalsämnen som kommer att råda vid bordet. Tegnell berättar om vilken succé det blivit med FHMs och regeringens strategi där man lyckats skapa snart 7.000 dödsfall i Corona vilka då med ordentlig marginal utklassar övriga Norden med endast 1.300 på en befolkning av drygt 16 miljoner. Sjöstedt säger då att det är väl inget att komma med. Hans parti har i årtionde efter årtionde stöttat mördarregimer av olika slag vilka är ansvariga för cirka 100 miljoners död. "Du skall inte komma med dina 6.500 döda Tegnell när vi gått armkrok med massmördare och låtit dem delfinansiera vår verksamhet i Sverige".

Bergfeldt kontrar med att hon inte känner sig ansvarig för några människors död men hon har i högsta grad bejakat lögner om de två senaste amerikanska presidentvalet. Det är heller inga dåliga meriter för att få arbeta på statspropagandan SVT.

En revision och kanske en nedläggning av SVT/SR måste till eftersom vi skattebetalare självklart har rätt att veta hur våra pengar används. SVT/SR är numera en statlig skattefinansierad myndighet. Vad är det för hönshjärnor i riksdagen som inte ser till att få ordning i boet? Statliga myndigheter ska inte ägna sig åt trams eller vänsterpropaganda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar