söndag 15 november 2020

Kommer globalisterna kunna vrida tillbaka klockan innan Trump?

Innan presidentvalet hade hela vänstern med media i spetsen förutspått en storseger för Joe Biden, men valet blev mycket jämt och enligt prognoserna är det republikansk majoritet i senaten.

Joe Biden kommer att få mycket svårt att få igenom sin politik och det vet han om. Republikanerna nu har fyra år på sig att vaska fram en kandidat som går hem hos väljarna. De kommer också att föra vidare delar av Trumps politik.

Mikael Jalving ställer i Jyllandsposten en intressant fråga i sin analys av valet:
"Även om Demokraterna har vunnit valet med snäv marginal har de förmodligen förlorat kampen om Amerikas själ. Det finns helt enkelt inte en bred uppbackning av radikal identitetspolitik."

Biden har nu lyft fram identitetspolitiken. Det kommer att stärka polariseringen, men även skapa en stor splittring inom demokraterna. Det märkliga är att Joe Biden inte inser, att det inte finns en bred uppbackning av radikal identitetspolitik.

De som styr, utan att synas - globalisterna. Trump blev en varböld i arslet på dem, en jobbig jävel den där Trump som störde. Han måste bort till varje pris. Det är identitetspolitik och feminism, BLM och Antifa var bara kulisser. Något som storkapitalet pryder sig med och sponsrar och som gör det möjligt för dem att få vara i fred. Samtidigt som de ser till att ha sitt folk inne i apparaten där de gömmer sig i moderna i nätverk och utövar stort inflytande. Det är väl det som är "deep state" och tillvaron är nog just så här krass. Follow the money. USA-imperialismen lever.

Samma utveckling sker i Sverige. Vänsterliberaler har styrt narrativet så att det är deras synsätt som alla tycker är sunt förnuft, vilket är en direkt lögn. Förr om åren var det mycket tal om att vänskaper och familjeband upplöstes på grund av att någon röstade på SD. Nu är det tvärt om, helt enkelt för att de allra flesta tycker som SD i deras frågor och att mångkulturens konsekvenser påverkar hela samhället, på ett tydligt sätt. Att bli anklagad för nazist om man oroas över den utvecklingen är bara ett stort - dra åt helvete!

För några dagar sedan kom en exekutiv presidentorder från Trump som förbjuder ett antal kinesiska företag att verka i USA. Ska man som företag verka i USA får man inte bedriva affärer eller ha samröre med kinesiska företag på listan.

Panda Electronics finns på listan. Det svenska telecomföretaget tillverkar 50% av sin 5G utrustning i
kinesiska fabriker. Kinesiska staten och Panda Electronics samäger fabrikerna tillsammans. Det kommer kosta en helvetes massa pengar om man blir utestängd från den amerikanska 5G marknaden. Detta var ytterligare ett exempel, att Trump skitit i det blå skåpet och lägger sig i globalisternas affärsmodeller och ägandeförhållande.

Globalisterna ville till varje pris ha bort Trump för att rädda affärerna och de lyckades. De satte dit Biden, han är redan mutad och klar. Det har visat sig via Hunter Bidens hårddisk som kom fram veckorna före valet som massmedia inte rapporterade en stavelse om, visade fakta om hur köpta Bidens är.

Fundera på vad vänstern och den skattefinansierade svenska median kan om förhållanden i USA, så inser du snabbt, att de talar för globalisterna och inte hur det ser ut i USA.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar