onsdag 4 november 2020

Foliehattens funderingar del 7!

Det Liberala Imperiet har slagit klorna i Sverige och önskar att vi bibehålls som en trogen vasallstat.  Kanske vill det Liberala Imperiet fortsätta att söndra och härska i Europa.
Kanske finns det redan nu planer utarbetade för att vi ska ha våra egna "färgrevolutioner" eller att en fortsatt destabilisering ska äga rum genom massexport av menaiter.

BLM-spektaklet i Sverige när tusentals nyttiga idioter/aktivister assisterade av media och statliga myndigheter på given signal gick ut och protesterade mot att en kriminell narkoman som just begått ett brott greps i USA kan ses som en generalrepetition inför en Color Revolution i Sverige.

De organisationer och personer som behövde aktiveras för genomförandet av denna aktion, samt deras agerande fick fullt godkänt och kan således användas vid framtida tillfällen när den politiska situationen "behöver korrigeras!" Antingen fredligt eller med våldsmetoder som denna sorts aktivister inte behöver särskilt mycket uppmuntran för att använda.

Denna generalrepetition av en
"Color Revolution" i Sverige kommer säkerligen att glömmas av flertalet medborgare. Medborgare som inte alls förstod vad som hände, inte heller förstod den verkliga bakgrunden varför.

Analytiker både i väst, och i synnerhet analytiker i öst, med inriktning på framtida politisk utveckling och politisk påverkan från "främmande makt" påverkan från USA kommer att klart se fortsättningen på detta under valrörelsen 2022 och i synnerhet om "fel" parti/er får stort stöd av folket eller t.o.m. vinner valet.

Möjlig och även trolig utveckling är inte bara ett medi
ekrig utan ett riktigt inbördeskrig som startats genom en Color Revolution.

Den så kallade BLM/ANTIFA rörelsen skapades för skapa en kaosartad stämning och där med undergrävandet av Donald Trump. Alla de här demonstrationerna ägde också rum i demokratiskt styrda städer och de var villiga att subventionera och stödja dem. Om Sverige fick en SD/M/KD regering så kanske USA/EU skulle lägga sig och försöka störta den med BLM-aktivism - men det är inte troligt eftersom två av dessa partier är etablissemangspartier. I Visegrad pågår det försök att undergräva högerregeringarna där men det handlar mer om sporadiska demonstrationer och propaganda - med relativt liten effekt på utkomsten för valen.

 
De som följer med  de uttalanden från liberalvänstern i Sverige ser, att alla uttalanden som pekar ut Polen och Ungern ser exakt likadana ut. SDs Jessica Stegrud(en skarp kvinna) klädde av Vs Malin Björk totalt i en debatt i SVT. Björk körde den vanliga visan om Polen och Ungern, men Stegrud påpekade skarpt och det finns ytterligare 6-7 länder i EU som befinner sig på samma nivå och Stegrud påpekade att Björk glömt nämna dem och bara nämnde de två som inte vänstern gillar.

Ett inbördeskrig förutsätter att det finns en motpart som är tillräckligt stark och håller territorium. Det finns ingen sådan i USA eller i Sverige. När USA understödde inbördeskriget i Syrien, så gjorde de detta med vetenskapen om, att den Syriska staten var svag. De gav också rebellerna(IS) tillgång till vapen och träning. Det går inte att göra detta i ett västerländskt land.

I Ukraina så initierade USA en "färgrevolution". Det var inget inbördeskrig utan en långvarig demonstration som resulterade i att regeringen avgick och nyval hölls. Ukraina
som stat var starkare. Det finns /fanns självstyrande ryska provinser och de bröt sig ur med hjälp av stöd från Ryssland. När Katalonien bröt sig ur Spanien så hade politikerna inte ens polisen på sin sida och allt föll platt till marken. Det var en fruktansvärt pinsam revolution som var över samma stund den började.
Där
för har länder som USA, Kina eller Ryssland inte förmågan att starta en våg av terror i Sverige och det beror på hur vår demografi ser ut. De skulle inte ge vapen till militanta islamister och förmodligen finns det ganska många idag enligt Ranstorp . Foliehatten tror inte på inbördeskrig i Sverige. Det är övertoner.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar