torsdag 26 november 2020

Foliehatten funderingar del 13!

En del hävdar att det finns tre sorters människor. De som ser saker på väg att hända, de som ser det hända och de som undrar vad ”faan” som hände.

I Sverige har Foliehatten länge, ja i tio år, försökt se vad som är på väg att hända, men nu står han där och undrar vad ”faan” vad det som hände - egentligen. Känns sådär att bli lurad eller trollad av liberalvänstern och deras massinvandring!

Svaret är att lögnen numera är förlåten, till och med upphöjd till en dygd. Sanningen eller fakta är irrelevant utan det enda som betyder något är vad PK flödet accepterar och det är mycket. Sanningen som var den grundpelare som åtminstone Foliehatten lutade sig emot är borta – stulen! Hur det kunde bli så här?

I en socialliberal värld kan var och en välja sin egen reality. Om det så är en virtual reality, ""social media reality" eller verkligheten spelar ingen roll, så länge finansieringen består.

Det är där som kampen kommer att stå. Hur skall finansieringen bestå? Hur mycket mer kan vänstern beskatta det svenska folket? Foliehattens svar är helt enkelt, att den inte går att beskatta svenska folket mycket mer. Nästa steg i kriget om mångkulturen är att stänga av kapitalflödet. Det innebär att sluta betala in till ett system som ser oss nettobetalare som fiender. En skatterevolt helt enkelt. Foliehatten tror det är det enda sättet att förändra synen på oss nettobetalare.
Handen på hjärtat är inte det precis det som fick Romarriket att gå under? Utgifterna för att behålla riket blev högre än intäkterna från riket?

Romarrikets kollaps var ett trauma för västerländsk civilisation. Historiker har diskuterat de många faktorer som ledde till att Rom misslyckades som stat. En av faktorerna var bosättningen av ett stort antal goter inom imperiet som fick riket på fall. Ibland invaderade goterna för att de attackerades av hunnerna. De var flyktingar. När de bosätta sig inom riket, kände de inte igen de romerska lagarna och de skapade sina egna institutioner/lagar.

Sverige har tagit in flyktingar som bygger egna institutioner/lagar. Detta är den separatism som Macron varnar för. Sveriges regering verkar knappast ha förstått den fara som landet befinner sig i på grund av invandrare som inte har för avsikt eller medel att bli svenska. Den som tar upp detta anklagas för att vara islam
ofobi av vänstern.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar