lördag 7 november 2020

Har du provanställning och är ensamkommande får du PUT!

Afghanamnestin var en märklig historia, där Löfven med stöd av Rödskrikan körde över lagrådet och där de ensamkommande efter avslutad gymnasieutbildning var tvungna att uppvisa försörjning genom tillsvidareanställning eller eget företag, för att erhålla ett permanent uppehållstillstånd.

Till allas överraskning har nu Migrationsverket beslutat att det nu räcker med en
”provanställning” för att få PUT!
Är det någon som tror att enhetschef Daniel Grynfarb, Migrationsverket talar sanning
och att det inte är på order av regeringen, när och han säger till TT, att den plötsliga förändringen sker med hänvisning till en vägledning från Migrationsöverdomstolen att etablera en större individuell bedömning av dessa fall. Det är mycket självklart att det sker på order av regeringen. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om det är Rödskrikan som satt klorna i Löfven och sagt till honom detta!

Att det händer väldigt mycket "bakom ryggen" på folket i Sverige, är ganska klart. Flera partier är mycket förvånade över den tolkning som MV har.

Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard till TT:
Det som förvånar mig är att det inte är något i lagstiftningen som har ändrats, men nu helt plötsligt räcker det med provanställning ändå .”

Att ändra på reglerna som MV gör, skall gå igenom riksdagen och beslutas i rätt ordning och inte vad en myndighet godtyckligt hittar på. MV kallar kallar det för underlag och vägledning från Migrationsdomstolen? Vägledning?
Här finns inga beslut tagna,
mer än hos MV. Det här sänder ett budskap om vart vi är på väg. Någon tjänsteman på en myndighet som är känslomässigt engagerad, driver egna önskemål och kör över riksdagen?? Ett fullständigt rättshaveri!!
Detta är något som oppositionen omgående måste kräva rättelse på.
"Gymnasieamnestin" som dessutom visade vara ett beslut, som går tvärs emot asyllagen. Något som man nu vill skapa något helt annat av, en slags under radarn migration? I Sverige hjälper myndigheter till att bryta mot regler och lagar!
Foliehatten anser att oppositionen skall kräva att få ett svar på vem som är ansvarig för detta beslut. Om det är ett direktiv från regeringen skulle detta upp på bordet! Morgan Johansson är starkt misstänkt!

Provanställning
kan innebära allt från fixad jobb av myndigheter eller att Arbetsförmedlingen står för kostnaden för en provanställning i ett företag. Problemet är att i Sverige räknas det som ett "asylskäl" om man har jobb eller ej. Makten har helt blandat ihop allting, vilket är helt fel. De ensamkommande har kommit hit som "flyktingar," inte arbetskraft. De låtsas vara flyktingar med asylskäl.
I flera artiklar i MSM har det framkommit, att flertalet ljuger, var de kommer ifrån, sin ålder, sin etnicitet, var de bor osv. Det är fakta att de ljuger om det mesta.

Med facit i hand kan vi nu se att MV svalt alla dessa lögner och att en provanställning nu räknas som asylskäl.

Flera sajter har gått igenom flyktingarnas skäl för att få PUT.
PUT har beviljats för:

Rädd för spöken

Dålig läkarvård i hemlandet
Tycker inte om maten i hemlandet
Dåliga skolor
Dåliga bostäder
Låga bidrag
Behöva arbeta
Svårt att pinka för prostata besvär
Mörkrädd för att det är många elavbrott
Inte kan knyta skosnörena
Lindrig intellektuell funktionsnedsättning
Dåliga lektioner i skolan
Inkompetenta lärare i hemlandet
Olika sjukdomar

Alla normalbegåvade i Sverige har sedan länge förstått att alla dessa så kallade ensamkommande som omfattades av gymnasielagen i slutänden på ett eller annat sätt skulle få ett permanent uppehållstillstånd. Att det blev någon 7-klöveraktivist på Migrationsverket som fixade detta blev heller ingen överraskning.
Foliehatten kan inte förstå, fatta och få in i sin skalle, att det finns politiker som arbetar för att förstöra det egna landet på det här sättet. Prioritera invandring före den svenska befolkningen och inte ge svenska pensionärer hygglig pension som arbetat ett helt liv, är totalt ofattbart. För bara några decennier sedan var Sverige världens tryggaste land.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar