onsdag 25 november 2020

Politikerföraktet har aldrig tidigare varit större efter afghanracet!

Det avgrundsdjupa politikerföraktet växer med raketfart, för den sittande dumnaiva och inkompetenta svenska regimen. Det finns ingen lag som den här "låtsas - amnestin" grundar sig på! En samlad signal-politisk aktion med aktivistpartierna S, MP, C. Och V som nu hittar på nya förevändningar med blixtens hastighet, för att de skall få stanna.

Statsledningen ser att Covid-19 pandemin kan utnyttjas för att rusa igenom beslut som inte möter något speciellt motstånd, eftersom alla är upptagna med något annat.

De 9000 afghanerna helt utan asylskäl skulle enligt regelsystemet alla redan sedan länge varit tillbaka i Afghanistan/Iran.

Svenska skattebetalare skulle aldrig ha bekostat deras gymnasieutbildning och definitivt inte nu alla de jobb som skall specialbeställas för att alla skall ha något godkänt att göra inom ett år. Frågan är varför Stefan Löfven står under MPs toffel, ungefär som Lilla Fridolf under Selmas, så sker sådana här märkligheter att speciallagar stiftas i en hast.

Helt avgörande var Annie Lööfs stöd till dessa sk barn som verkligen påvisade existensen av det s.k "svenska tillståndet" som andra länder använder som varnande exempel på, hur illa det kan gå för ett tidigare gott land när statsledningen är inkompetent och totaldöv för den egna befolkningens åsikt.

Märkligt att det är partier som vanligtvis vill hävda asylrätten som driver frågan. Att ge uppehållstillstånd, utbildning och försörjning till personer som saknar asylskäl urholkar asylsystemet. Men framförallt tar det enorma resurser i anspråk från både skola, omsorg och rättssystem. Det bryter mot samhällskontraktet. Istället för att skicka ekonomiska bidrag till deras ursprungsländer, skicka tillbaka dessa resurser i form av mänskligt kapital.

"Nya jobbkrav för ensamkommande" är det senaste retoriska tricket från massmedia. SVT, SR, Aftonbladet och TT. Rubriken låtar som att regeringen blir hårdare mot syrier och afghaner som skulle lämna Sverige. Faktum är att kravet minskar.
Tittar vi på domar i tingsrätten ser vi att det finns ett stort antal heroinrökare, manliga prostituerade, våldtäktsmän m.m. Nettoeffekten av de som svenska medborgare kommer att vara negativa ekonomiskt och sociologiskt.

Dessa 9 000 ensamstående män kommer att gör ett biologiskt tryck på Sverige. Om 5 000 av dem får svenska kvinnor
och barn med dessa kvinnor, kommer ungefär samma antal svenskfödda män att trängas ut ur parningspoolen.

Nu kapades det tidigare kravet på 2 års arbete för förlängt uppehållstillstånd (och senare medborgarskap) till 1 år.  Lagrådet gav som bekant den första lagen som Löfven som ytterst ansvarig drev igenom för att inte råka ut för Annie Lööfs bannstråle, det mest förödande avslag som kanske givits i modern tid om någon lag, men lik förbannat drev Lööf på om den och igenom den.

Båda två verkar leva (ha levt) efter mottot att när kartan inte överensstämmer med verkligheten är det alltid verkligheten det är fel på och aldrig den politiska kartan.
Foliehatten
tror uppriktigt att det inte finns några gränser för Lööf kring vilket lidande invandringen får tillåtas orsaka för Sverige och svenskarna. Lööf har bestämt sig för att invandring är bra och det kommer hon tycka också på sin dödsbädd även om Beirut skulle framstå som ett mönstersamhälle jämfört med Sverige vid den tidpunkten. "Jag gjorde rätt" kommer hon nöjt tänka när sista andetaget tas samtidigt som hon lämnar ett land i ruiner. Hmm... Nu fick han plötsligt associationer till en annan avliden politiker med väldigt stark uppfattning om lämpliga "lösningar" på problem. Gissa vem!


De som sett fjärde säsongen av The Crown på Netflix såg säkert att Thatcher framställdes som en sinnessjuk psykopat. Foliehatten tänkte genast på Annie Lööf under scenerna med Thatcher och Lööf har hyllat Thatcher som ett av sina politiska föredömen! Foliehatten insåg snabbt att anledningen till kopplingen var att båda två var politiker som när de väl en gång för alla bestämt sig vilken politik som är den "rätta" så finns det ingen återvändo. Då är det fullt ös medvetslöst ändå in i kaklet alldeles oavsett konsekvenserna. Det spelar liksom ingen roll vilka bakslag, obehagliga överraskningar, lidande eller rent av katastrofer som den förda politiken skapar, för den ska ändå genomföras till siste man och sista patron. I ett samtal med ”Bettan” frågade hon Thatcher varför hon inte skulle ha några kvinnor i sitt kabinett!” Thatcher: ”därför att kvinnor var för emotionella för att vara bra ledare.”

För varje beslut den här regeringen tar kommer kostnaderna för rättsväsende, polis, fängelser, socialtjänst, sjukhus, bidrag, skolor öka rejält. Polisen kommer inte räcka till. De flesta de tar in kommer inte i jobb på åratal. När de sedan får jobb kommer den skatt de betalar in inte täcka de utgifter stat och kommun lagt ut för varje individ. Vissa kommer aldrig att få jobb. De senaste fyra regeringarna har sjabblat bort välfärden och lånar nu till bistånd för andra länder. Foliehatten undrar hur många i vänstern som har privat sjukförsäkring?

Foliehatten  måste man ge media ett erkännande. De har inte smusslat med regeringens och Lööfs kladd med lagstiftningen i detta fall. Men det blev övergående. När Rödskrikan födde sitt andra barn
för tidigt, var hon genast feministisk influens och gjorde åter comeback på piedestalen.

Foliehatten har en god vän som varit God Man åt massa afghaner/iranier/eritreaner.
Han har fått följande berättat för sig:
Den God Mannen träffade en av tolkarna på stan och tolken berättade följande.
Tolken
var helt fördärvad över hur dessa sk barn ljög och det värsta av allt de skrövlade om hur lättlurade och korkade personalen på både behandlingshemmen och MV är! Dessutom menade tolken att knappt någon var under 18 år!
Hon hade lyssnat flera gånger på de berusade
(alkohol eller droger) s.k. barnen och de skröt över hur lätt det var att att bokstavligen lura/ljuga upp MVs förhörspersonal på läktaren. De skröt också om att nu var 16 eller 17 år, men i själva verket 22-25 år!
Börja gråta när föräldrarna kom på tal och
se helst till så att en näsduk behövdes.
Speciellt lite äldre damer var lätt
a att lura, de svalde allt.
Standard var att ljuga om att talibanerna förföljde och hotade döda dem. Det gav PUT lättare.
Ljuga om åldern.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar