tisdag 3 november 2020

Det jäser i Limhamn!

Malmö kommun styrs idag av socialdemokraterna och liberalerna med stöd av vänsterpartiet. Det jäser rejält i Malmö och nu har det även i det tidigare skyddade Limhamn börjat jäsa. De styrande i Malmö vill blanda befolkningen även i Limhamn. De gör allt vad de kan för att tvinga migranter på svenskar, allt för att skapa motsättningar. Det är svårt för dem eftersom svenskarna väljer att flytta istället. Redan för 15 år sedan var Malmö en väldigt mörk stad men de senaste fem åren har det eskalerat till nivåer som blir att ändra.

Sossen Andreas Schönström, ordf. f tekniska nämnden i Malmö:” När vi nu bygger nytt är vi väldigt måna om att boendeformerna ska blandas och att människor ska hitta sina nya hem utan sociala eller fysiska barriärer.”

Sydsvenskan skr
ev för en månad sedan, att MKB ska införa stopp för socialbidragstagare i det nybyggda bostadsområdet - Limhamn Sjöstad, vissa hus har redan 30% socialbidragstagare med kaos som följd, dessutom skapar de höga hyror i en inlåsningseffekt.... en trea kostar där 12.500kr och en femma 16.000kr samtidigt som dessa socialbidragstagare har ingen utbildning och kan bara få låglönejobb.
Det förbättras knappast av att en hemlig segregationsplan läckt. Om PK i Malmö börjar ett drev mot planen kanske invånarförfulningen i området tar fart igen.
Sydsvenskan: ”I ett hemligt förslag vill MKB-ledningen nu att uthyrningsreglerna ändras – så att inte skötsamma hyresgäster flyr nybyggda bostadsområden.”

Det var en mycket bra granskning i Sydsvenskan! I vissa hus är 30-40% av lägenheterna betalda av socialen! Nybyggda hus där hyrorna är så höga att många med jobb inte har råd med dem.! Men nu betalar socialen. I helt nya lägenheter nytt kök och badrum!

I MKB
s stadgar framgår det att nybyggda hus ska ha under 10% sociala lägenheter. Den frågan ska jag söka svar på.. Som född i detta land får du gång på gång känna av hur värdelös du är i maktens ögon.

Enligt Hem & Hyra: "Nya hårda krav väntar den som vill bygga hyreslägenheter i Malmö. Var femte lägenhet ska kunna gå till folk med försörjningsstöd eller direkt till bostadssociala insatser. Och hälften av de nybyggda lägenheterna måste lämnas till en bostadskö.
Alldeles för få privata fastighetsägare godkänner nya hyresgäster med försörjningsstöd. Och den allra tyngsta bördan landar på MKB, det kommunala bostadsbolaget. Ohållbart, resonerar den politiska majoriteten i kommunstyrelsen, som nu tagit beslut om en ny och betydligt tuffare markanvisningspolicy. Aldrig tidigare har fastighetsägare som vill bygga på Malmö stads mark mött så hårda krav.
Beslutet togs på kommunstyrelsens senaste sammanträde, men först efter en längre diskussion. Och Moderaterna är kritiska. Den nya policyn är orättvis, menar de.”

Moderata Helena Nanne, ledamot i kommunstyrelsen:" Förslaget innebär en stor orättvisa. Bidragstagare får dyra och nybyggda lägenheter betalda av skattebetalarna som vanliga arbetare inte har råd med. Det orsakar en mycket skadlig inlåsningseffekt där bidragstagare i praktiken inte kan lämna bidragsberoende till förmån för arbete eftersom de då förlorar en lägenhet de inte längre har råd med.”

Om Foliehatten skulle gissa - kommer det inte byggas särskilt många nya hyresrätter i Malmö av privata aktörer, ingen hyresvärd vill tvingas till att hyra ut via tvångsåtgärder.

Att Malmö kommun nu med tvång vill att var 5:er hyreslägenheten skall lämnas till kommun, så att de kan placera invandrare där, är en logisk konsekvens av decenniers massinvandring. Var ska annars alla nyanlända ta vägen? Är man för "asylrätten" så är det här vad som krävs för att hålla en miniminivå, ökat tvång från kommun och stat när det gäller bostäder, bidrag, finansierade låtsasjobb mm mm. Är det verkligen någon som kan låtsas vara förvånade?

 
Om nyanlända får flytta in i nybyggda lägenheter med alla faciliteter där hyror ligger på 15-20.000kr per månad så kommer det skapa en ytterligare pull-effekt när de skickat bilderna till Afghanistan, Syrien och Somali
a, sådan otrolig lyx och det är självklart att deras bekanta och kusiner kommer packa sina väskor och bege sig mot Malmö, dessutom skulle det bli en fälla för de eftersom de kommer aldrig bli självförsörjande med en sådan hög hyreskostnad.

Egentligen borde man kanske låta de som bor på Rosengård flytta till de nybyggda lägenheter i Limhamn och man får hoppas att de uppskattar det och sköter sig annars får de flytta tillbaka till Rosengård. Ett sådant hot skulle kunna få de att respektera alla regler.

Idag är det endast ett litet fåtal som känner till att sossarnas slutmål som man satte upp från början, är ett socialistiska samhället där alla har det lika dåligt, förutom en liten politisk elit som lever i lyx och är mera jämlika än alla andra. Idealsamhället enligt marxistisk-bolshevistisk ideologi.

Sättet som detta samhällssystem skulle införas på var
inte revolution, utan genom reformer, små små steg som tillsammans utgör en samhällsomvälvning likvärdig med en kommunistrevolution. Meningen var att man ville undvika ett inbördeskrig och därmed se till att all infrastruktur och industri skulle finnas kvar när "reformrevolutionen" var över och partiet tagit makten för evigt.

Att problemen nu uppmärksammas i vissa områden och nu även i det tidigare "skyddade" Limhamn är endast symptom på att "reformerna" börjar göra verkan och problemen sprider sig till de områden där nöjda, mätta, likgiltiga och 7/8-klöverröstande Svenssons bor.

Roten till problemet ligger i folkets imbecilla och arroganta inställning till politik när man låter sig duperas och bokstavligen säljer både sin själ genom att rösta på riksdagens 7
PK-partier och den av vänstern kontrollerade opinionen SD.
Sverige har ungefär 20 år av rött styre och förfall kvar innan botten är nådd.
Limhamn kommer knappt ens att vara en liten parentes när allt är över.

Flera av de boende som Kvällsposten pratar med betonar att de betalade dyrt för att flytta till Limhamn. De förväntade sig en lugn och trivsam idyll men det var något som inte blev som de tänkt sig.
Vi kallar det här nya området för ”Rosengård by the sea.”

I artikeln framgår att, det hjälper inte att flytta till vare sig Västra Hamnen eller Limhamn, knappast heller  till Vellinge, Skanör eller andra villaförorter. Malmö är dömt till att bli det nya Beirut. Vi väntar bara på en gigantisk explosion som utraderar halva staden. Eller för den delen ett utdraget klankrig mellan Malmös olika minoritetsmajoriteter; albaner, syrier, irakier eller bosnier.

Oavsett vad man tycker om utvecklingen på Limhamn så är det inget som pekar på att förändringen kommer upphöra. Tvärtom. Förtätningen med integrerade boendeformer i sjöstaden är bara början. Flera andra stadsdelar står redan på tur.

Det är mångkulturen det men i samma artikel: "Ingen stad mår bra av att vara väldigt homogen" påstår Carina Listerborn, professor i stadsbyggnad vid Malmö universitet. Det är som vanligt i Sverige - von Oben gäller.

Hämtat från nätet: ”Bor i Limhamn. Tyvärr drar hyresrätter med sig personrån, cykelstölder, nerskräpning, aggressiv trafik, graffiti, knarkförsäljning, förstörda lekplatser, skolbränder osv...
Jag har inga problem med andra kulturer, religioner eller hudfärger. Bor granne med folk från mellanöstern som är mer framgångsrika än mig. Mycket trevliga.
Det är fattiga som är problemet. Fattiga är dumma i huvudet.
Detta bidrar bara till högre fastighetspriser i Höllviken, Skanör/Falsterbo, Lomma och Bjärred där kommunen skrattar hela vägen till banken.”

Ytterligare ett vittnesmål från nätet: ”Jag är inblandad i förvaltning av både bostadsrättsföreningar och hyreshus ute i Limhamns sjöstad och det är totalt kaos där. Malmö stad har fullkomligt öst ut socialbidragstagare och gått förbi bostadskön fler gånger än vi kan räkna.
Det Malmö kommun gör är att besanna en politisk agenda på bekostnad av rättvisa och vanliga människor. Det finns ingen logik i det de gör och alla utom de ansvariga förstår att det inte kommer att hålla i längden.
Majoriteten av människorna som fått hjälp med bostad i Limhamns sjöstad är skötsamma och skiljer sig bara från mängden genom att kunna dålig svenska och vara allmänt udda. Vissa gör sitt bästa för att söka kontakt med svenskar och integreras och vissa lever som de gjorde i hemlandet men stör ingen. Sen har vi en minoritet, som tyvärr växer för varje månad, där Malmö stad ger ut bostäder helt utan bakgrundskontroller eller annat.
Vi har har gängmedlemmar, langare, allmänt kriminella och totalt galna psykopater och annat där Malmö stad tagit den enkla vägen och planterat dem i en betald lägenhet och sen inte gjort så mycket mer. Det är ren dumpning de sysslar med. Det finns trappuppgångar där ingen betalar sin egen hyra.

Det har varit massvis med förråds- och källarinbrott och jag har själv stått och sett på när insatsstyrkan har gjort insatser och trängt in i lägenheter.
Coopbutiken som öppnade i området är superfin och verkligen efterlängtad i området. Tyvärr har de fått uppleva otroligt mycket snatterier och vissa varor har de inte ens framme längre utan man får hämta dem i manuella diskar.
Folk som köpt bostadsrätter i området känner sig lurade. Dock ska vi vara ärliga och säga att priserna verkar inte ha sjunkit och det är mycket lättsålt i området. Nybyggda bostadsrätter 200m från havet säljer sig själv.
Man kan bara hoppas att det värsta packet rensas ut och att det blir någon slags balans men jag tror tyvärr att det är en lång nerförsbacke kvar innan vi ens når vågdalen och kan börja sikta uppåt igen.”


När mångkulturen inte har positiva effekter benämns det
av makten som "sociala problem." Men vad är mångkultur om inte sammanstötningar och jämförelser mellan människor som blir olika sår och utslag på samhällskroppen. Har människor alltid kommit överens eller haft samma preferenser, ens inom en i övrigt homogen grupp? I grund och botten är etnicitet det mest berättande om en grupp. Det som kan sammanfläta ett helt identitetsmönster. Svarta och bruna lever på och i det, på ett sätt som förnekas vita. 
Detta är verkligen etablissemangets hörnsten i förljugenheten. Om eninvandrare startar en pizzeria och en svensk uppskattar det, är en mångkulturell dröm uppfylld. Men om ett gäng invandrare rånar en svensk och han väljs ut som offer utifrån sin uppenbara svenskhet, är det svårförklarade "sociala problem" bakom dådet, inte samma mångkultur som byggde på att invandraren kunde vara fysiskt här och öppna sin verksamhet.

 

3 kommentarer:

 1. "den av vänstern kontrollerade opinionen SD" Detta tycker jag fordrar en ingående förklaring då jag tycker det inte alls stämmer med dina speglade åsikter och ditt sätt att se på den svenska politiken.

  Jag har slukat nära nog allt du skrivit här med hull och hår, i många år, men förstår för mitt liv ej att det skulle finnas någon substans i detta påstående.

  Vänligen förklara ?

  SvaraRadera
 2. Svaret är helt enkelt - vänstern inkl stödhjul ser till att de alltid är i majoritet när det röstas - därav kontrollen. De tillåter/röstar aldrig SD får gehör för sina frågor.

  SvaraRadera
 3. Dom manipulerar och manövrerar alltid så att SDs agerande blir obetydligt. Det håller jag med om.
  Jag trodde att du menade att SD är styrda av vänstern på annat sätt. Phuu....

  SvaraRadera