fredag 20 november 2020

Mästerförhandlaren Löfven hotar Polen och Ungern!

Mästerförhandlaren Löfven ”kräker” över att Polen och Ungern lagt in veto mot det gigantiska paketet som skall rädda Euro! Vetot mot EU-budgeten är för att stoppa Bryssels utpressning vad gäller "rättsstatens principer!"

Stefan Löfven som saknar kompetens och ansvarsförmåga att leda Sverige i rätt riktning ska inte lägga sig i vad Ungern och Polen har för politiska åsikter om EU. Det är deras ensak!

Löfvens politiska beteende är häpnadsväckande. Som statsminister och regeringschef skämmer han ut både Sverige och svenska folket. Den maktkåta
Löfven som vill känna sig viktig i Bryssel tror att andra länder ska vara lika idiotiska som Sverige. Han har förmodligen inte förstått att man använder Sverige som ett varnande exempel i flera EU-länder. Initiativet kommer säkert från George Soros som beordrar sina lakejer i EU att "stand up against Hungary and Poland". Det är klart att Löfven vill vara bäst i klassen. Det löjliga är att "sprattelgubben" Löfven vill ge intrycket att han är en drivande kraft i EU.
Aj aj aj, Polen och Ungern riskerar att hindra att Sverige skuldsätter våra barn och barnbarn med ett gratislån på 100-tals miljarder till Sydeuropa... så stolligt?!

I ett digitalt förmöte inför toppmötet som Angela Merkel höll på onsdagen med regeringscheferna för Italien, Spanien, Portugal och Sverige uttalades, enligt Stefan Löfven, ett tydligt stöd för ländernas färska uppgörelse med Europaparlamentet om att skärpa kraven på rättsstatlighet och demokratiska principer för att medlemsländer ska få del av EU-bidrag.

Det är en lagvidrig short cuts för att man kan inte komma åt Polen och Ungern genom EU-fördraget, där finns allting beskrivet hur man ska förhålla sig till länder som inte följer "rättsstatens principer."

Vill Merkel agera demokratiskt och respektera de lagar som finns i EU, då ska hon bjuda in Polen och Ungern till förhandlingar om EU-fördraget, man måste med andra ord ändra EU-grundlagen. Då måste EU precisera vad man menar med "rättsstatens principer" så att man inte lägger in fri abort, homosexuella äktenskap och homoadoption, stängning av polska kolgruvor, mottagning av hundratusentals migranter från Afrika och Mena.

Löfven: ”Vi backar inte. Vi står upp för uppgörelsen och jag bedömer att 25 medlemsländer står bakom.”

I den svenska EU-nämnden är det flera ledamöter som kräver att Löfvenregeringen inte ger efter för Polen och Ungern och det lovade Stefan Löfven att man inte kommer göra. Det är inte svårt att räkna ut från vilka partier detta kommer ifrån. Ett av partierna borde lämna sitt kansli på ett av Stockholms bästa/finaste gator som de fått av Stalin för bli trovärdiga!

Frågan år om Löfven inser att varken Polen eller Ungern kommer att backa. Att Löfven inte tillhör de mest briljanta politikerna som kan tänka, känner vi till sedan länge. Han är ganska begränsad och tror att det är Rödskrikan eller Majoren som han kunde linda runt sitt finger. Nu möter han politiker som värnar om sina länder och befolkningar.

Frågan är om han begriper att han med sitt agerande har försatt Sverige i samma sits som både Polen och Ungern. Han kastar nu sten i glashus när man kritiserar dem för brister i rättsstatens principer. I Sverige används statligt kontrollerade medier för att bedriva fientlig propaganda mot politiska motståndare.

Stefan Löfven
har sålt ut Sverige till EU. Avtalet om det gigantiska kostar Sverige enorma summor. Vi fick höra Stefan Löfven säga: ”Bra för Sverige och för Europa!”
Sverige får en höjd avgift från 48 miljarder till 55 miljarder. Svenska skattepengar inte bara ska rädda skinnet på ansvarslösa sydeuropéer utan också göda firma Merkel/Macrons federalistiska stormaktsambitioner. Sverige blir en obetydlig delstat i norr som man kan mjölka på resurser.


Vad är bra för Sverige skulle vara intressant att få ett svar ifrån Stefan Löfven. Är det bra att han skuldsatt kommande generationer för att rädda Euro?
Så talar en person som sedan länge har sin ekonomiska sits välordnad och han kan äta kaviar och dricka skumpa när han vill, medan många svenska pensionärer tillhör de fattigaste i EU. Sossarnas ”alla likas värde” aldrig tidigare klingat så falskt!

Att behålla den gamla EU-budget var Sveriges öppningsbud inför förhandlingarna och Löfven vek ned som en fällkniv i sommarens förhandlingar. Varför är det fel att behålla budget nu? Bara för att Polen och Ungern också vill det? Varför har Sverige bytt fot och vad är det i sak som plötsligt gör en större budget så viktig för Sverige när en sådan var dålig innan? 

Hur mycket sänktes EU-budget när Storbritannien nu lämnar vid årsskiftet? Naturligtvis inte en Euro, bara färre som skall betala den. Varför skulle mönstret brytas om fler lämnar? Sydeuropeiska väljares ovilja att betala skatt lär inte försvinna bara för att östeuropéerna lämnar. Det är bara här i Sverige vi har Mona Sahlin som tycker det är häftigt att betala skatt och då får vi betala för de andra med om vi inte säger nej. 

Svenska vänsterpolitiker jobbar åt globalisterna. De länderna som varit kloka som Polen och Ungern och inte förstört sina egna länder ska givetvis frysas ut enligt sjuka vänsterpolitiker. Länder som Frankrike och Spanien som får enorma jordbruksbidrag får vi fortsätta betala till.

1 kommentar: